Μα την ξέρω από την πλευρά της γυναίκας. Που είναι αυτή που κάνει την «καταγγελία». Είδες εσύ να περιγράφει κάποιον εξαναγκασμό;Cavaliere έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:27Γενικά δεν ξέρεις την όλη ιστορία από τις δύο πλευρές. Στο σημείο, όμως, που υπάρχει οποιασδήποτε μορφής εξαναγκασμός, αν υπάρχει, το θύμα είναι ο παθητικός παράγοντας.hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:17Δεν διάβασα να λέει σε κάποιο σημείο ότι της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, την εκβίασε ή οτιδήποτε άλλο. Αν δεν θέλει ας μην κάνει. Ενήλικη είναι. Επίσης ας μην κάνει και σεξ αν δεν θέλει, στα 20 της. Για όνομα, δηλαδή.
Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Σαν την πίπα δεν έχει
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- EKPLIKTIKOS
Νταξ η αλήθεια είναι οτι πάντα ο εξαναγκασμός είναι κατακριτεος, όπως και το πρηξοπουτσι (μουρμούρα, γκρίνια, απειλές ότι θα φύγει ο αλλος κτλ) αλλά κάπου έχει χαθεί η μπάλα με το θολωμα των ορίων. Άλλο να λες ρε πουστη μας έχεις ζαλίσει τ αρχιδια που ολο τσιμπούκια θες κ αλλο εξαναγκασμόςhellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:51
Μα την ξέρω από την πλευρά της γυναίκας. Που είναι αυτή που κάνει την «καταγγελία». Είδες εσύ να περιγράφει κάποιον εξαναγκασμό;
Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:51Μα την ξέρω από την πλευρά της γυναίκας. Που είναι αυτή που κάνει την «καταγγελία». Είδες εσύ να περιγράφει κάποιον εξαναγκασμό;Cavaliere έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:27Γενικά δεν ξέρεις την όλη ιστορία από τις δύο πλευρές. Στο σημείο, όμως, που υπάρχει οποιασδήποτε μορφής εξαναγκασμός, αν υπάρχει, το θύμα είναι ο παθητικός παράγοντας.hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:17Δεν διάβασα να λέει σε κάποιο σημείο ότι της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, την εκβίασε ή οτιδήποτε άλλο. Αν δεν θέλει ας μην κάνει. Ενήλικη είναι. Επίσης ας μην κάνει και σεξ αν δεν θέλει, στα 20 της. Για όνομα, δηλαδή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αυτό ισχύει μόνο για το σεξ ή γενικά;Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:16Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:51Μα την ξέρω από την πλευρά της γυναίκας. Που είναι αυτή που κάνει την «καταγγελία». Είδες εσύ να περιγράφει κάποιον εξαναγκασμό;
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Για το σεξ μιλάμε τώρα. Σε τι άλλο αναφέρεσαι;Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:25Αυτό ισχύει μόνο για το σεξ ή γενικά;Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:16Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:51
Μα την ξέρω από την πλευρά της γυναίκας. Που είναι αυτή που κάνει την «καταγγελία». Είδες εσύ να περιγράφει κάποιον εξαναγκασμό;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φιλε εχω παθει ακριβως ακριβως το ιδιο με το γαμωκαπακι της τουαλετας!Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:25Αυτό ισχύει μόνο για το σεξ ή γενικά;Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:16Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 21:51
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ρωτάω αν αυτό ισχύει μόνο για το σεξ ή γενικότερα;Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:27Για το σεξ μιλάμε τώρα. Σε τι άλλο αναφέρεσαι;Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:25Αυτό ισχύει μόνο για το σεξ ή γενικά;Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:16
Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.
Αν δλδ η γυναίκα νοιώθει δυσάρεστα με κάτι και εσύ επιμένεις , αυτό είναι κάποιου είδους εξαναγκασμός; Ψυχολογική βία; Κατακριτέο;
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Εξαρτάται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ με τη σαλάτα λάχανο καρότο.Nostalgia έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:29Φιλε εχω παθει ακριβως ακριβως το ιδιο με το γαμωκαπακι της τουαλετας!Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:25Αυτό ισχύει μόνο για το σεξ ή γενικά;Naida έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:16
Δεν λέει της έβαλε το κεφάλι με το ζόρι αλλά όταν περιγράφει για κάτι που της είναι δυσάρεστο και δεν θέλει να το κάνει , του το έχει πει και αυτός επιμένει κάθε φορά, αυτή το κάνει και μετά αισθάνεται ακόμα πιο δυσάρεστα προφανώς με κάποιο τρόπο την εξαναγκάζει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα βία.
Όλο μαρούλι κόβει.
Όταν διαμαρτύρομαι λέει είμαι αριστερόχειρας και δεν μπορώ να τριβω λάχανο γιατί κοβομαι.
Εγώ φυσικά επιμένω και τρώμε κάνα λάχανο κάπου κάπου.
Αλλά φοβάμαι γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει. Μηπως κάνω λαθος που επιμένω στο λάχανο, τυπε;
Το λογικό θα πω. Εξαρτάται τι υποχρεώνεις τον άλλο να κάνει και με ποιον τρόπο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Prepon έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 22:33Εγώ με τη σαλάτα λάχανο καρότο.
Όλο μαρούλι κόβει.
Όταν διαμαρτύρομαι λέει είμαι αριστερόχειρας και δεν μπορώ να τριβω λάχανο γιατί κοβομαι.
Εγώ φυσικά επιμένω και τρώμε κάνα λάχανο κάπου κάπου.
Αλλά φοβάμαι γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει. Μηπως κάνω λαθος που επιμένω στο λάχανο, τυπε;

Που λες οταν εφθασε ο κομπος στο χτενι και μου τα ειχε κανει τσουρεκια με το καπακι της τουαλετας εριξα στην κουβεντα το μεγαλο μου ατου. Βρηκα ενα πραγμα που κανει και αυτη συνεχεια και που αν και δεν με ενοχλει ιδιαιτερα το παρουσιασα με το ιδιο στυλ οτι ειναι ενοχλητικο και πρεπει να το κοψει. Της ειπα δεν εχω προβλημα να κατεβαζω το καπακι αλλα κι εσυ κοψε αυτο γιατι με ενοχλει πολυ. Ως δια μαγειας δεν μου ξανα-αναφερθηκε για το καπακι, επειδη ομως καλο ειναι να ειμαστε καλυμενοι, βρηκα και ενα δευτερο πραγμα που κανει επισης συνεχεια και το κραταω σαν μπακ-απ εαν ξανα-αρχισει το ιδιο βιολι.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-