Τι πάει να πει αμοιβαίο; όταν δίνει κωλο η γυναίκα πρέπει να δώσει και ο άντρας;hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:16Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες. Αν αυτή χαλαρουίτα να της το κάνει αλλά αυτή νιώθει βρόμικη, είναι τομαρίστρια και μαλακισμένη.Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 21:48Δεν γράφει κάτι τέτοιο. Αυτό το υποθέτεις εσύ. Εξάλλου αυτουνού μπορεί να του αρέσει να της το κάνει αν της το κάνειhellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 21:29
Οπότε εκείνη θέλει να την γλείφει εκείνος, αλλά όχι να γλείφει αυτή αυτόν και μετά κλαίγεται στα περιοδικά του κώλου = τσούλα.
Είπες να μην κάνουμε έξτρα υποθέσεις και αυτή λέει ότι τα έχουν κάνει όλα εκτός από διείσδυση. Άρα το να πεις ότι αυτός δεν την γλείφει είναι έξτρα υπόθεση από την μεριά σου.
Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Τι να κάνει ρε φίλε και ο 18αρης έτσι όπως τον κατάντησαν;
Πάει με 14χρονη; Είναι παιδεραστής.
Πάει με 30αρα ; Θα αποκτήσει ψυχολογικά.
Πάει με πουτανα; Είναι καθίκι.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Να πάει με της ηλικίας του. Ή και λίγο μεγαλύτερες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αφού ούτε του κάθονται, ούτε τα πίνουν όπως αποδεικνύεται.
Τεσπά, εμείς δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ.
Εγώ στους πατεράδες απευθύνομαι που έχουν κάνει τα παιδιά τους χαλβαδες
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Eθνικοκοινωνιστης
να γινει mgtow 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε τότε λογικά δεν τους κάθονται μην τις πούνε και πουτανες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το θέμα είναι να γαμήσει ρε τύπε. Όχι να μείνει σολίστ αλλά με ιδεολογία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Eθνικοκοινωνιστης
για να μαμησει πρεπει να συντριβει ο γυναικοκεντρικος καπιταλιστικος κοσμος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ή μπορεί απλά να δουν τις γυναίκες ως ανθρώπους κι όχι ως τρύπες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:34για να μαμησει πρεπει να συντριβει ο γυναικοκεντρικος καπιταλιστικος κοσμος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγά μην πρέπει να περάσει και από τον υπαρκτό σοσιαλισμό ρε δικέ μου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:34για να μαμησει πρεπει να συντριβει ο γυαικοκεντρικος κοσμος
Για σεξ μιλάμε, όχι για την πάλη των τάξεων και τον διαλεκτικό υλισμό.
Dein Herz, meine Gier
- Eθνικοκοινωνιστης
take the red pill

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Να βρει μια κοπελίτσα 18 χρονών και να κάνουνε μια χαρά σεξάκι, αντί να τον τρώει το γιουπορν και το χειρογλύκανο, δεν παίζει δηλαδή ως εναλλακτική;
Τι σημαίνει το γράφημα; ότι; εκτός κι αν νομίζεις ότι όσοι έχουν γυναίκα είναι ωραίοι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Πρέπει να κάνει ο άντρας ό,τι αντίστοιχο θέλει η γυναίκα. Αμοιβαίο δεν σημαίνει «το ίδιο πράγμα». Σημαίνει να μην είσαι εγωιστάκι τσουλί που όταν έρχεται η σειρά σου να κάνεις τότε «νιώθω βρόμικη». Βρε, άντε γαμήσου, 20χρονο τσουλί. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:18Τι πάει να πει αμοιβαίο; όταν δίνει κωλο η γυναίκα πρέπει να δώσει και ο άντρας;hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:16Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες. Αν αυτή χαλαρουίτα να της το κάνει αλλά αυτή νιώθει βρόμικη, είναι τομαρίστρια και μαλακισμένη.
Είπες να μην κάνουμε έξτρα υποθέσεις και αυτή λέει ότι τα έχουν κάνει όλα εκτός από διείσδυση. Άρα το να πεις ότι αυτός δεν την γλείφει είναι έξτρα υπόθεση από την μεριά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αν η γυναίκα γουστάρει να πάρει κώλο, να τον δώσει ο άντρας; θέλοντας και μη;hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:44Πρέπει να κάνει ο άντρας ό,τι αντίστοιχο θέλει η γυναίκα. Αμοιβαίο δεν σημαίνει «το ίδιο πράγμα». Σημαίνει να μην είσαι εγωιστάκι τσουλί που όταν έρχεται η σειρά σου να κάνεις τότε «νιώθω βρόμικη». Βρε, άντε γαμήσου, 20χρονο τσουλί. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:18Τι πάει να πει αμοιβαίο; όταν δίνει κωλο η γυναίκα πρέπει να δώσει και ο άντρας;hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:16
Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες. Αν αυτή χαλαρουίτα να της το κάνει αλλά αυτή νιώθει βρόμικη, είναι τομαρίστρια και μαλακισμένη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-