Case closed.Καλύτερα η κοπέλα να πάει γι' αλλού, να βρει την έμπνευση κ να μην ταλαιπωρείται κανείς.
Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Έτσι. Είναι δυνατόν να το ευχαριστιεσαι άμα ο άλλος ξέρεις δεν γουστάρει; βέβαια είναι πολλοί από ότι φαίνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εν τω μεταξυ η υποθεση ειναι πολυ απλη και την εχετε αναγαγει σε διαφορικη εξισωση.
Ειμαστε μπροστα σε κλασικη περιπτωση αβγαλτων νεων, οπου η κοπελα χρειαζεται εμπειρο αντρα για να την οδηγησει στην ικανοποιηση και στην κατανοηση του τι της αρεσει και τι οχι.
Θα μπορουσε να ηταν και ο πιτσιρικας στη θεση της και σε αυτη την περιπτωση θα χρειαζοταν εμπειρη γυναικα (ΜΟΥΝΑΡΑ κατα προτιμηση).
Κλειδωστε το νημα.
Το προβλημα το ελυσε ο ΑΡΧΙΓΑΜΙΑΣ ο Daje.
Ειμαστε μπροστα σε κλασικη περιπτωση αβγαλτων νεων, οπου η κοπελα χρειαζεται εμπειρο αντρα για να την οδηγησει στην ικανοποιηση και στην κατανοηση του τι της αρεσει και τι οχι.
Θα μπορουσε να ηταν και ο πιτσιρικας στη θεση της και σε αυτη την περιπτωση θα χρειαζοταν εμπειρη γυναικα (ΜΟΥΝΑΡΑ κατα προτιμηση).
Κλειδωστε το νημα.
Το προβλημα το ελυσε ο ΑΡΧΙΓΑΜΙΑΣ ο Daje.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Βρε δεν μας αφορά ποτε θα θελήσει. Το δέχτηκε ο τύπος; τέλος. Δεν θέλει; φεύγει. Θα κλαίει η κοπέλα; αδιάφορο. Δεν ταιριάζουν τα θέλω τους.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:27Το δικό της το σιγά- σιγά είναι μέχρι να ενηλικιωθεί το νήπιο πράγμα που ο άλλος δεν το ήξερε από την πρώτη στιγμή.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:20Ρε συ ο καθένας έχει τα Χ, ψ κολλήματα του. Δεν θέλει, δικαίωμα της. Του το λέει και το δέχεται. Τι γιατί είναι μαζί του; γιατί δέχτηκε από την αρχή να πάνε σιγά σιγά. Το θέμα είναι αυτός γιατί είναι μαζί της;Cecily Anne έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:08
Όταν ο ένας θέλει το Α και ο άλλος όχι και δεν ταιριάζουν, χωρίζουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν τραβάει το δρόμο της; Σου φαίνεται να έχει σεξουαλική επιθυμία; Εμένα καθόλου. Άρα τί σχέση θέλει με αυτόν;
Και περιμένει, και περιμένει, και περιμένει. Περιμένει να του κάτσει η προβληματική. Και θα περιμένει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η γκόμενα λέει, τα έχουν κάνει όλα πλην διείσδυσης. Αυτό με κάνει να υποψιάζομαι πως ο τύπος τη γλείφει, άρα είναι καριόλα και θέλει φτύσιμο, αν σιχαίνεται τον πούτσο του ενώ αυτός όχι το μουνί της. Το όλα, εμένα αυτό που λέει. Αν ο τζες μόνο την πιπώνει και δεν κάνει και κανά μεροκάματο, είναι μαλάκας και κακός εραστής. Αλλά κι αυτή η ευλογημένη δεν λέει τίποτα.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:38Έτσι. Είναι δυνατόν να το ευχαριστιεσαι άμα ο άλλος ξέρεις δεν γουστάρει; βέβαια είναι πολλοί από ότι φαίνεται.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Δεν ξερω καμία άβγαλτη από χωριό να παίρνει πίπες τόσες όσες και ταυτόχρονα να μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση και να κάθεται σε σχέση.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:36Πρώτη επαφή με άντρα, αβγαλτη, χωριό. Δεν θέλει και πολύ να τον έχει ερωτευτεί.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:22Αυτή είναι μαζί του για ανεξήγητο λόγο. Αυτός είναι μαζί της, γιατί την θέλει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ας τον ενημερώσει κάποιος πως δεν θα του κάτσει. Γιατί αυτός περιμένει.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:43Βρε δεν μας αφορά ποτε θα θελήσει. Το δέχτηκε ο τύπος; τέλος. Δεν θέλει; φεύγει. Θα κλαίει η κοπέλα; αδιάφορο. Δεν ταιριάζουν τα θέλω τους.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:27Το δικό της το σιγά- σιγά είναι μέχρι να ενηλικιωθεί το νήπιο πράγμα που ο άλλος δεν το ήξερε από την πρώτη στιγμή.
Και περιμένει, και περιμένει, και περιμένει. Περιμένει να του κάτσει η προβληματική. Και θα περιμένει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για να λέει τα πάντα, κι εγώ έτσι καταλαβαίνω, πως κατεβαίνει ο άλλος, αλλά το στοματικό είναι κακοποίηση.Cavaliere έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:46Η γκόμενα λέει, τα έχουν κάνει όλα πλην διείσδυσης. Αυτό με κάνει να υποψιάζομαι πως ο τύπος τη γλείφει, άρα είναι καριόλα και θέλει φτύσιμο, αν σιχαίνεται τον πούτσο του ενώ αυτός όχι το μουνί της. Το όλα, εμένα αυτό που λέει. Αν ο τζες μόνο την πιπώνει και δεν κάνει και κανά μεροκάματο, είναι μαλάκας και κακός εραστής. Αλλά κι αυτή η ευλογημένη δεν λέει τίποτα.
Έχει πλάκα, ο τύπος και δεν θα την γαμήσει, και τελικά θα την περάσει σουβλάκι κανάς καπάτσος, και θα του μείνει και η ρετσινιά της κακοποίησης του ξεροχυματία.
Ordem e Progresso.
Δηλαδή άμα ο άλλος γουστάρει να την γλείφει και η άλλη δεν γουστάρει είναι καριόλα;Cavaliere έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:46Η γκόμενα λέει, τα έχουν κάνει όλα πλην διείσδυσης. Αυτό με κάνει να υποψιάζομαι πως ο τύπος τη γλείφει, άρα είναι καριόλα και θέλει φτύσιμο, αν σιχαίνεται τον πούτσο του ενώ αυτός όχι το μουνί της. Το όλα, εμένα αυτό που λέει. Αν ο τζες μόνο την πιπώνει και δεν κάνει και κανά μεροκάματο, είναι μαλάκας και κακός εραστής. Αλλά κι αυτή η ευλογημένη δεν λέει τίποτα.
Του το έχει πει ότι θέλει χρόνο ρε φίλε. Δεν διαβάζεις;Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:48Ας τον ενημερώσει κάποιος πως δεν θα του κάτσει. Γιατί αυτός περιμένει.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:43Βρε δεν μας αφορά ποτε θα θελήσει. Το δέχτηκε ο τύπος; τέλος. Δεν θέλει; φεύγει. Θα κλαίει η κοπέλα; αδιάφορο. Δεν ταιριάζουν τα θέλω τους.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:27Το δικό της το σιγά- σιγά είναι μέχρι να ενηλικιωθεί το νήπιο πράγμα που ο άλλος δεν το ήξερε από την πρώτη στιγμή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, υποψήφια γεροντοκόρη είναι.
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Του λέει ψέματα όπως λέει και στην ανάρτηση για να την συμπονέσουν οι άλλες.
Η αναβλητικότητα θα την κάνει να τρέχει στα 40 της να κάνει παιδί με όποιον να είναι, θα ουρλιάζει από υστερία, θα ξοδέψει εκατομμύρια για να μείνει έγκυος, και θα είναι μια νευρική σαραντάρα μάνα που ήθελε χρόνο και τελικά τα έκανε όλα τελευταία στιγμή στο ποδάρι. Είναι 20 χρονώ γαϊδάρα, να γαμηθεί τώρα, να παντρευτεί σε δύο χρόνια, να μείνει έγκυος σε 4, και να ζήσει νορμάλ τη ζωή της.
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αγχώθηκα.
naida mode on.stella έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:38Case closed.Καλύτερα η κοπέλα να πάει γι' αλλού, να βρει την έμπνευση κ να μην ταλαιπωρείται κανείς.
οοοχι, να παει ο αντρας αλλου. αυτος φταιει αλλωστε. παντα.
mode off.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-