Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
-
Γιάννης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Γιάννης » 22 Μαρ 2021, 18:48
Όχι στο ίδιο LAN, αλλά μέσω ίντερνε. Ξέρει κανείς κανένα εργαλείο που να υποστηρίζει σωστά;
Δοκίμασα το προφανές (TeamViewer) αλλά τζίφος, πούτσες μπλέ. Βγάζουν arm build, αλλά μόνο 32bit, ενώ το λειτουργικό είναι εξηντατετράμπιτο.
Καμμία εναλλακτική, κάποιος;
-
Γιάννης
από Γιάννης » 22 Μαρ 2021, 19:07
nyxtovios έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 19:05
Θες απλά ένα πρόγραμμα για remote desktop; Δεν κατάλαβα
Ναι. Αλλά για remote desktop σε 64-bit ubuntu που τρέχει σε ARM.
-
nyxtovios
από nyxtovios » 22 Μαρ 2021, 19:09
Τσεκαρε το anydesk αυτό χρησιμοποιώ χρόνια και σε ουμπουντου 64 και σε windows. Όχι σε ΑΡΜ όμως. Δε χάνεις κάτι να το τεσταρεις.
-
klg
- Phorum.gr user: klg
από klg » 22 Μαρ 2021, 21:33
Γιάννης έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 19:07
Γιατί θες να κάνεις remote desktop;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
klg
από klg » 22 Μαρ 2021, 21:35
Εννοώ χρειάζεσαι full blown session ή απλά θες κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
Γιάννης
από Γιάννης » 22 Μαρ 2021, 23:48
klg έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 21:33
Eπειδή αυτό που μου έστειλαν δεν έχει έρθει ακόμα, και θέλω να προσπαθήσω να μπω να χρησιμοποιήσω αυτό που έχει ο συνεργάτης μου στο Λονδίνο να κάνω δουλειά έτσι, όσο περιμένω.
-
sys3x
από sys3x » 23 Μαρ 2021, 00:27
Γιάννης έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 23:48
Eπειδή αυτό που μου έστειλαν δεν έχει έρθει ακόμα, και θέλω να προσπαθήσω να μπω να χρησιμοποιήσω αυτό που έχει ο συνεργάτης μου στο Λονδίνο να κάνω δουλειά έτσι, όσο περιμένω.
Με ssh δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ρε Γιάννη όπως οι υπόλοιποι κανονικοί άθρωποι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
sys3x
από sys3x » 23 Μαρ 2021, 00:32
Εγώ λέω να ξηλώσεις και το de αν είναι σέρβερ, εχτός αν παίζεις με κάνα i3 (de) που είναι γουέλ, μία ή άλλη, σιγά το φούτπριντ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
klg
από klg » 23 Μαρ 2021, 10:13
Ok εννοώ ότι άμα δεν χρειάζεαι να έχεις full blown session, γιατί δεν κάνεις X11 forwarding μέσω ssh για να έχεις μόνο τις εφαρμογές που θέλεις; (Υποθέτοντας ότι δεν μπορείς με ssh terminal να κάνεις αυτό που χρειάζεσαι και θες γραφικά apps).
-
Γιάννης
από Γιάννης » 23 Μαρ 2021, 12:47
klg έγραψε: ↑23 Μαρ 2021, 10:13
Ok εννοώ ότι άμα δεν χρειάζεαι να έχεις full blown session, γιατί δεν κάνεις X11 forwarding μέσω ssh για να έχεις μόνο τις εφαρμογές που θέλεις; (Υποθέτοντας ότι δεν μπορείς με ssh terminal να κάνεις αυτό που χρειάζεσαι και θες γραφικά apps).
Όχι, δυστυχώς χρειάζεται full-blown, δεν καλύπτει τις ανάγκες το SSH.
-
Γιάννης
από Γιάννης » 23 Μαρ 2021, 12:48
sys3x έγραψε: ↑23 Μαρ 2021, 00:32
Εγώ λέω να ξηλώσεις και το de αν είναι σέρβερ, εχτός αν παίζεις με κάνα i3 (de) που είναι γουέλ, μία ή άλλη, σιγά το φούτπριντ.
Όχι, δεν παίζει τέτοιο πράμα.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.