Έπεσε μέσα σε όλα ο Ιωαννίδης-ούτε το λήγοντα οι άλλοι

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Έπεσε μέσα σε όλα ο Ιωαννίδης-ούτε το λήγοντα οι άλλοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 11:47

Λεγεών έγραψε:
25 Μαρ 2021, 11:42
Το έπος είναι το παρακάτω βίντεο 5 χρόνια πριν την πανδημία.

Φοβερο επος ο Μπιλ Γκειτς, οταν η Δυση επρεπε να παρει μετρα το Φεβρουαριο το 2020 και ενω η Κινα ηταν σε αυστηροτατο lockdown, o ΠΟΥ μαζι με τον Γκειτς σφυρουσαν κλεφτικα και η γραμμη ηταν: κραξιμο στον Τραμπ που απαγορευσε τις αερογραμμες με την Κινα, προπαγανδα οτι η απλη γριπη ειναι πιο επικινδυνη απο τον Covid και η Πελοζι στην Τσαιναταουν σε εκδηλωσεις συμπαραστασης προς τους Κινεζους εναντια στους οποιους ο Τραμπ πηρε το "ρατσιστικο μετρο" της απαγορευσης των αερογραμμων.

.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 25 Μαρ 2021, 11:52

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 11:47
Λεγεών έγραψε:
25 Μαρ 2021, 11:42
Το έπος είναι το παρακάτω βίντεο 5 χρόνια πριν την πανδημία.

Φοβερο επος ο Μπιλ Γκειτς, οταν η Δυση επρεπε να παρει μετρα το Φεβρουαριο το 2020 και ενω η Κινα ηταν σε αυστηροτατο lockdown, o ΠΟΥ μαζι με τον Γκειτς σφυρουσαν κλεφτικα και η γραμμη ηταν: κραξιμο στον Τραμπ που απαγορευσε τις αερογραμμες με την Κινα, προπαγανδα οτι η απλη γριπη ειναι πιο επικινδυνη απο τον Covid και η Πελοζι στην Τσαιναταουν σε εκδηλωσεις συμπαραστασης προς τους Κινεζους εναντια στους οποιους ο Τραμπ πηρε το "ρατσιστικο μετρο" της απαγορευσης των αερογραμμων.

.
Όλα αυτά τα έκανε ο Γκέητς προσωπικά;

Τώρα κλαίγεσαι ότι δεν πάρθηκαν μέτρα αρκετά γρήγορα ενώ τότε κλαιγόσουν ότι παίρνονται μέτρα.

Είχε φτάσει Απρίλιος και ο Ντόνι υποβάθμιζε τον κορωνοϊό και πούλαγε εμβόλια με χλωρίνη και υδροξυχλωροκίνη, και λες ότι έκλεισε τις πτήσεις από Κίνα, λες και ο ιός δεν είχε άλλο τρόπο να ταξιδέψει.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 25 Μαρ 2021, 11:57

Γενικά Αρίστο η απάντηση σου σε όλα είναι "ναι αλλά ο Τραμπ έκλεισε τις αερογραμμές από και προς Κίνα", επιλέγοντας να αγνοήσεις όλα όσα ΔΕΝ έκανε τους επόμενους 12 μήνες τις προεδρίας του. :smt005:

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 25 Μαρ 2021, 11:58

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 11:31
Εχω βαρεθει να μου λενε το ιδιο ψεμα, ισα ισα στα αρθρα μου και στο ιδιο το βιβλιο μου το πρωτο πραγμα για το οποιο κατηγορω τον ΠΟΥ ειναι οτι ενω οι ΚΙνεζοι ειχαν αυστηροτατο lockdown ο ΠΟΥ εμποδιζε τις δυτικες χωρες να παρουν απλα μετρα προληψης και να εμποδισουν τις αεροσγραμμες απο μολυσμενες χωρες. Επισημαινω μαλιστα οτι ενω ψεκ τον Μαρτιο και τον Απριλιο θεωρουντουσαν αυτοι που ελεγαν πως ο κορονοιος ειναι σαν την απλη γριπη, κανενα μμε δεν επεσημανε οτι ο ιδιος ο ΠΟΥ το Φεβρουαριο ελεγε στον κοσμο να μην ανησυχει για τον Covid και πως η γριπη ειναι σοβαροτερη.
Οποτε λες αυτή την παπαριά, θα σου βάζω αυτά τα link:
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51368873
https://www.bbc.com/news/world-asia-51591091
Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά (η τρίτη είναι) αλλά το ξέρω ότι εσύ δεν πρόκειται να αλλάξεις.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 25 Μαρ 2021, 12:00

The Rebel έγραψε:
24 Μαρ 2021, 20:47
[Η γιατρός Groșan αντιμετωπίζει τις συνέπειες της λοίμωξης από τον ιό SARS-CoV-2 ως μια ατυπική πνευμονία. Δήλωσε πως τα νοσοκομεία διαπράττουν τεράστια λάθη και ότι στην πραγματικότητα είναι το πρωτόκολλο Covid που σκοτώνει τους ασθενείς.« Το Covid είναι μια πνευμονία – βέβαια ατυπική, αλλά είναι μια πνευμονία– κι οφείλει ν΄αντιμετωπιστεί ως τέτοια » –διαβεβαίωσε.«Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πανδημία, στόχος μου ήταν κανένας ασθενής να μην καταλήξει σε διασωλήνωση, γιατί είναι μια διαδικασία που οδηγεί σε θάνατο. Χρησιμοποιώ τις τυπικές θεραπείες φαρμάκων που περιλαμβάνουν την κλαριθρομυκίνη, ένα αντιβιοτικό μακρολίδης. Υπάρχουν μόνο τρία αντιβιοτικά σε αυτήν την οικογένεια: η ερυθρομυκίνη,την οποία όλοι γνωρίζουν, η αζιθρομυκίνη και η κλαριθρομυκίνη. Δεν μου αρέσει πραγματικά η αζιθρομυκίνη, η οποία είναι ένα εξασθενημένο αντίγραφο της κλαριθρομυκίνης. Έχω συμμετάσχει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κλινική έρευνα για την πνευμονία όπου έχω δει τη δύναμη της κλαριθρομυκίνης να μειώνει τη φλεγμονή όπως κανένα άλλο αντιβιοτικό. Η πνευμονολόγος σημειώνει ότι η υπερβολική δόση οξυγόνου που χορηγείται σε νοσοκομεία προκαλεί εγκεφαλικά οιδήματα, που αποτελούν μια από τις αιτίες θνητότητας των ασθενών.
Χρησιμοποιεί αντιβιοτικά για να θεραπεύσει λοίμωξη του αναπνευστικού που προκαλείται από ιό;
Περίεργο.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 12:02

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΕΙΤΣ.

Γκειτς-ΠΟΥ-Δημοκρατικο κομμα των ΗΠΑ-CNN την ιδια γραμμη κρατησαν το Φεβρουαριο: ΟΧΙ στα μετρα, ακομη και στα απλα μετρα προληψης.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΙΟ.

ΒΟΥΑΛΑ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2020.

Βαζω τις 3 πρωτες παραγραφους και λινκ για ολοκληρο.

Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Όταν ξεκίνησε η επιδημία του κορονοϊού στην Κίνα όλοι προεξοφλούσαν πως η μεγάλη ασιατική χώρα θα δεχθεί τόσο μεγάλο οικονομικό πλήγμα που θα εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της να γίνει η παγκόσμια υπερδύναμη του πλανήτη. Στη συνέχεια όμως η επιδημία έπληξε την Ευρώπη μέσω της Ιταλίας ενώ ταξίδεψε και στην Αμερική. Οι Ευρωπαίοι που εντελώς ανεύθυνα δεν πήραν προληπτικά μέτρα στην αρχή, στη συνέχεια κατέβασαν μέχρι και τα ρολά των οικονομιών τους για να αναχαιτίσουν ένα μεγάλο κύμα θανάτων. Οι συνέπειες της αρχικής ολιγωρίας τους θα αποβούν πιθανότατα τραγικές και για το οικονομικό τους μέλλον.

Η Ιταλία θα κινδυνεύσει με χρεοκοπία, η Ισπανία θα πιεστεί πολύ, η Γαλλία και η Γερμανία θα γνωρίσουν πρωτοφανή οικονομική καθίζηση. Οι ασθενέστερες χώρες, όπως η Ελλάδα, πιθανότατα θα αναγκαστούν να καταφύγουν στον Ευρωπαικό Μηχανισμό Στήριξης ή στο ΔΝΤ για πακέτο οικονομικής βοήθειας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ντόϊτσε Μπανκ η Ευρωζώνη θα κατρακυλίσει σε ύφεση -22,4% το δεύτερο τρίμηνο του 2020 ενώ η Γερμανία θα φτάσει στο -25,2%.

Την ώρα όμως που οι ευρωπαικές χώρες πήγαιναν σε οικονομικό lockdown, κάποιες χώρες στην Ανατολή κέρδιζαν το στοίχημα της νίκης επί του κορονοϊού. Και κυρίως το κέρδισαν είτε με διαχειρίσιμες οικονομικές απώλειες είτε χωρίς να φρενάρουν καθόλου την οικονομική παραγωγή τους. Αυτές οι χώρες θα πάρουν σαφέστατο προβάδισμα στο χάρτη της παγκόσμιας οικονομίας όπως θα διαμορφωθεί μετά τη λήξη της επιδημίας του κορονοϊού. Ας δούμε ποιες είναι.

https://new-economy.gr/2020/03/19/papad ... koronoios/

.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 25 Μαρ 2021, 12:05

Leporello έγραψε:
25 Μαρ 2021, 11:58
Αρίστος έγραψε:
Εχω βαρεθει να μου λενε το ιδιο ψεμα, ισα ισα στα αρθρα μου και στο ιδιο το βιβλιο μου το πρωτο πραγμα για το οποιο κατηγορω τον ΠΟΥ ειναι οτι ενω οι ΚΙνεζοι ειχαν αυστηροτατο lockdown ο ΠΟΥ εμποδιζε τις δυτικες χωρες να παρουν απλα μετρα προληψης και να εμποδισουν τις αεροσγραμμες απο μολυσμενες χωρες. Επισημαινω μαλιστα οτι ενω ψεκ τον Μαρτιο και τον Απριλιο θεωρουντουσαν αυτοι που ελεγαν πως ο κορονοιος ειναι σαν την απλη γριπη, κανενα μμε δεν επεσημανε οτι ο ιδιος ο ΠΟΥ το Φεβρουαριο ελεγε στον κοσμο να μην ανησυχει για τον Covid και πως η γριπη ειναι σοβαροτερη.
Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά (η τρίτη είναι) αλλά το ξέρω ότι εσύ δεν πρόκειται να αλλάξεις.
Έχει βρει το αφήγημα και δεν αλλάζει, όσες πληροφορίες και αν του φέρεις. Η γραμμή που έχει πάρει είναι ότι φταίει ο ΠΟΥ και οι Κινέζοι "για την παραπληροφόρηση το πρώτο δίμηνο της πανδημίας", ενώ ο Τραμπ έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει, δηλαδή να κλείσει μερικές πτήσεις και τίποτα άλλο.

Υπήρχαν κουβέντες για τον κορωνοϊό ήδη από τον Ιανουάριο σε πολλές ιστοσελίδες, και εγώ του τα έχω ξαναπεί. Αν δεις την απάντηση του είναι η ακριβώς ίδια, "ο Τραμπ έκλεισε τις πτήσεις", εκεί έχει σταθεί το μυαλό του Αρίστου μας, περισσότερες πληροφορίες δεν μπορεί να επεξεργαστεί για το τι έγινε μετά. :smt005:

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 12:06

Leporello έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Κι εγω θα σου βαλω παλι αυτο απο το βιβλιο μου.

Στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ στην Ιταλία είχαν πεθάνει οι πρώτοι 12 άνθρωποι από τον κορονοϊό, ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την Ευρώπη Χανς Κλούγκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Ρώμη καθησύχαζε τους Ευρωπαίους λέγοντας πως η απλή εποχική γρίπη σκοτώνει 60.000 ανθρώπους κάθε χρόνο στην Ευρώπη και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος πανικού για τον κορονοϊό. Ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ υποβάθμιζε τη σημασία των 12 θανάτων, τονίζοντας ότι τα θύματα "είναι άνω των 65 ετών, με χαμηλή ανοσία, άνθρωποι που συνεπώς είναι επίσης ευάλωτοι απέναντι στην εποχική γρίπη".

Με λίγα λόγια μας έλεγε πως γιατί ανησυχείτε; Αν δεν πέθαιναν από τον κορονοϊό θα πέθαιναν από την εποχική γρίπη. Να σημειωθεί πως ενάμιση μήνα μετά όποιος σύγκρινε τον κορονοϊό με την απλή γρίπη θεωρούνταν από τα κυρίαρχα μμε συνωμοσιολόγος, ψεκασμένος και επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Αυτοί που το ισχυρίζονταν όμως βολικά ξεχνούσαν πως αυτά τα ψεκασμένα ψεύδη ήταν οι επίσημες θέσεις των εκπροσώπων του ΠΟΥ στις 26 Φεβρουαρίου.

Και δυστυχώς αυτές οι καθησυχαστικές θέσεις που διακινούσε ο ΠΟΥ όλο το Φεβρουάριο επηρέαζαν κορυφαίους γιατρούς και επιδημιολόγους σε όλο τον πλανήτη. Φυσικά και στην Ελλάδα. Διαβάζω πιχι στις 13 Φεβρουαρίου στα ΝΕΑ ότι Έλληνες επιστήμονες του επιπέδου του Σωτήρη Τσιόδρα και του πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, Θάνου Δημόπουλου, θεωρούσαν πως η εποχική γρίπη είναι πιο απειλητική και πιο θανατηφόρα από το νέο κορονοϊό, παρότι ο δεύτερος έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία. Για παράδειγμα ο πρύτανης Δημόπουλος δήλωνε τότε πως η πραγματική απειλή είναι η εποχική γρίπη που σκοτώνει κάθε χρόνο 300.000-650.000 ανθρώπους, τονίζοντας μάλιστα πως λόγω της υποδιάγνωσης οι πραγματικοί θάνατοι της γρίπης είναι περισσότεροι από τους επίσημα καταγεγραμμένους.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 12:08

Λεγεών έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:05
Leporello έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Έχει βρει το αφήγημα και δεν αλλάζει, όσες πληροφορίες και αν του φέρεις. Η γραμμή που έχει πάρει είναι ότι φταίει ο ΠΟΥ και οι Κινέζοι "για την παραπληροφόρηση το πρώτο δίμηνο της πανδημίας", ενώ ο Τραμπ έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει, δηλαδή να κλείσει μερικές πτήσεις και τίποτα άλλο.

Υπήρχαν κουβέντες για τον κορωνοϊό ήδη από τον Ιανουάριο σε πολλές ιστοσελίδες, και εγώ του τα έχω ξαναπεί. Αν δεις την απάντηση του είναι η ακριβώς ίδια, "ο Τραμπ έκλεισε τις πτήσεις", εκεί έχει σταθεί το μυαλό του Αρίστου μας, περισσότερες πληροφορίες δεν μπορεί να επεξεργαστεί για το τι έγινε μετά. :smt005:

Βρε βλακα ο ΠΟΥ στις 26 Φεβρουαριου μεσα στην Ιταλια (συνεντευξη του υπευθυνου του στη Ρωμη) ελεγε στον κοσμο να μην ανησυχει για τον Covid και πως η απλη γριπη ειναι εξισου επικινδυνη.

.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 25 Μαρ 2021, 12:09

Λεγεών έγραψε:
25 Μαρ 2021, 11:57
Γενικά Αρίστο η απάντηση σου σε όλα είναι "ναι αλλά ο Τραμπ έκλεισε τις αερογραμμές από και προς Κίνα", επιλέγοντας να αγνοήσεις όλα όσα ΔΕΝ έκανε τους επόμενους 12 μήνες τις προεδρίας του. :smt005:
Επίσης, δεν το ειδοποίησε ο ΠΟΥ, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου είχαν καταρρεύσει όλα τα χρηματιστήρια από τον φόβο του κορωνοϊού (-8,36% το ελληνικό). Μόνο ο Τραμπ περίμενε να "ενημερωθεί". Πόσους νεκρούς είχαν μέχρι τις 26/02/2020 οι ΗΠΑ; Κανέναν. Πόσα κρούσματα; 15. Ναι, αιφνιδιάσθηκε ο Τραμπ.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 25 Μαρ 2021, 12:09

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:06
Leporello έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ στην Ιταλία είχαν πεθάνει οι πρώτοι 12 άνθρωποι από τον κορονοϊό, ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την Ευρώπη Χανς Κλούγκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Ρώμη καθησύχαζε τους Ευρωπαίους λέγοντας πως η απλή εποχική γρίπη σκοτώνει 60.000 ανθρώπους κάθε χρόνο στην Ευρώπη και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος πανικού για τον κορονοϊό. Ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ υποβάθμιζε τη σημασία των 12 θανάτων, τονίζοντας ότι τα θύματα "είναι άνω των 65 ετών, με χαμηλή ανοσία, άνθρωποι που συνεπώς είναι επίσης ευάλωτοι απέναντι στην εποχική γρίπη".

Με λίγα λόγια μας έλεγε πως γιατί ανησυχείτε; Αν δεν πέθαιναν από τον κορονοϊό θα πέθαιναν από την εποχική γρίπη. Να σημειωθεί πως ενάμιση μήνα μετά όποιος σύγκρινε τον κορονοϊό με την απλή γρίπη θεωρούνταν από τα κυρίαρχα μμε συνωμοσιολόγος, ψεκασμένος και επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Αυτοί που το ισχυρίζονταν όμως βολικά ξεχνούσαν πως αυτά τα ψεκασμένα ψεύδη ήταν οι επίσημες θέσεις των εκπροσώπων του ΠΟΥ στις 26 Φεβρουαρίου.

Και δυστυχώς αυτές οι καθησυχαστικές θέσεις που διακινούσε ο ΠΟΥ όλο το Φεβρουάριο επηρέαζαν κορυφαίους γιατρούς και επιδημιολόγους σε όλο τον πλανήτη. Φυσικά και στην Ελλάδα. Διαβάζω πιχι στις 13 Φεβρουαρίου στα ΝΕΑ ότι Έλληνες επιστήμονες του επιπέδου του Σωτήρη Τσιόδρα και του πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, Θάνου Δημόπουλου, θεωρούσαν πως η εποχική γρίπη είναι πιο απειλητική και πιο θανατηφόρα από το νέο κορονοϊό, παρότι ο δεύτερος έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία. Για παράδειγμα ο πρύτανης Δημόπουλος δήλωνε τότε πως η πραγματική απειλή είναι η εποχική γρίπη που σκοτώνει κάθε χρόνο 300.000-650.000 ανθρώπους, τονίζοντας μάλιστα πως λόγω της υποδιάγνωσης οι πραγματικοί θάνατοι της γρίπης είναι περισσότεροι από τους επίσημα καταγεγραμμένους.

.
Εντάξει, είσαι τεράστιος εκ των υστέρων προφήτης, το αναγνωρίζουμε. :smt005:

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 12:11

Γκειτς-ΠΟΥ-Δημοκρατικο Κομμα-CNN εχουν την απολυτη ευθυνη γιατι μολυνθηκαν ΗΠΑ και ΕΕ.

Και γιατι καθησυχαζαν τον κοσμο ενω στη Γουχαν οποιος νεφροπαθης επιχειρουσε να βγει απο το σπιτι για αιμοκαθαρση πυροβολουνταν.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 12:12

Λεγεών έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:09
Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:06
Leporello έγραψε:

.
Εντάξει, είσαι τεράστιος εκ των υστέρων προφήτης, το αναγνωρίζουμε. :smt005:

Απο τις 19 Μαρτιου του 2020 τα ελεγα και επισης το Μαρτιο ανεβασα το πρωτο αρθρο για τις ευθυνες του ΠΟΥ που ΔΕΝ συνεστησε εγκαιρα προληπτικα μετρα στη Δυση.

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:02
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΕΙΤΣ.

Γκειτς-ΠΟΥ-Δημοκρατικο κομμα των ΗΠΑ-CNN την ιδια γραμμη κρατησαν το Φεβρουαριο: ΟΧΙ στα μετρα, ακομη και στα απλα μετρα προληψης.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΙΟ.

ΒΟΥΑΛΑ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2020.

Βαζω τις 3 πρωτες παραγραφους και λινκ για ολοκληρο.

Πώς η Ανατολή νικώντας τον κορονοϊό παίρνει προβάδισμα απο Δύση στην οικονομία!

Όταν ξεκίνησε η επιδημία του κορονοϊού στην Κίνα όλοι προεξοφλούσαν πως η μεγάλη ασιατική χώρα θα δεχθεί τόσο μεγάλο οικονομικό πλήγμα που θα εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της να γίνει η παγκόσμια υπερδύναμη του πλανήτη. Στη συνέχεια όμως η επιδημία έπληξε την Ευρώπη μέσω της Ιταλίας ενώ ταξίδεψε και στην Αμερική. Οι Ευρωπαίοι που εντελώς ανεύθυνα δεν πήραν προληπτικά μέτρα στην αρχή, στη συνέχεια κατέβασαν μέχρι και τα ρολά των οικονομιών τους για να αναχαιτίσουν ένα μεγάλο κύμα θανάτων. Οι συνέπειες της αρχικής ολιγωρίας τους θα αποβούν πιθανότατα τραγικές και για το οικονομικό τους μέλλον.

Η Ιταλία θα κινδυνεύσει με χρεοκοπία, η Ισπανία θα πιεστεί πολύ, η Γαλλία και η Γερμανία θα γνωρίσουν πρωτοφανή οικονομική καθίζηση. Οι ασθενέστερες χώρες, όπως η Ελλάδα, πιθανότατα θα αναγκαστούν να καταφύγουν στον Ευρωπαικό Μηχανισμό Στήριξης ή στο ΔΝΤ για πακέτο οικονομικής βοήθειας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ντόϊτσε Μπανκ η Ευρωζώνη θα κατρακυλίσει σε ύφεση -22,4% το δεύτερο τρίμηνο του 2020 ενώ η Γερμανία θα φτάσει στο -25,2%.

Την ώρα όμως που οι ευρωπαικές χώρες πήγαιναν σε οικονομικό lockdown, κάποιες χώρες στην Ανατολή κέρδιζαν το στοίχημα της νίκης επί του κορονοϊού. Και κυρίως το κέρδισαν είτε με διαχειρίσιμες οικονομικές απώλειες είτε χωρίς να φρενάρουν καθόλου την οικονομική παραγωγή τους. Αυτές οι χώρες θα πάρουν σαφέστατο προβάδισμα στο χάρτη της παγκόσμιας οικονομίας όπως θα διαμορφωθεί μετά τη λήξη της επιδημίας του κορονοϊού. Ας δούμε ποιες είναι.

https://new-economy.gr/2020/03/19/papad ... koronoios/

.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 25 Μαρ 2021, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 25 Μαρ 2021, 12:13

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:08
Λεγεών έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:05
Leporello έγραψε:

Βρε βλακα ο ΠΟΥ στις 26 Φεβρουαριου μεσα στην Ιταλια (συνεντευξη του υπευθυνου του στη Ρωμη) ελεγε στον κοσμο να μην ανησυχει για τον Covid και πως η απλη γριπη ειναι εξισου επικινδυνη.

.
Το δέχομαι. Απάντα μου σε αυτό: Τι θα ήθελες, τι θα έπρεπε να πει ο ΠΟΥ στις 26 Φεβρουαρίου του 2020;

Τι δεδομένα είχαν οι επιστήμονες; Για τι θα έπρεπε να προετοιμάζονται;

Με δεδομένο ότι το superspreader event για Ιταλία και Ισπανία ήταν το παιχνίδι Αταλάντα-Βαλένθια στις 19 Φεβρουαρίου, τι θα έπρεπε να πουν 7 ημέρες μετά στις 26, ενώ ο κορωνοϊός εμφανίζεται 14 ημέρες μετά;

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 25 Μαρ 2021, 12:14

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:11
Γκειτς-ΠΟΥ-Δημοκρατικο Κομμα-CNN εχουν την απολυτη ευθυνη γιατι μολυνθηκαν ΗΠΑ και ΕΕ.

Και γιατι καθησυχαζαν τον κοσμο ενω στη Γουχαν οποιος νεφροπαθης επιχειρουσε να βγει απο το σπιτι για αιμοκαθαρση πυροβολουνταν.

.
Κλαπαρχιδιές. Στο μυαλό σου έχουν ευθύνες αυτοί που δεν γουστάρεις, αλλά δεν έχουν ευθύνες αυτοί που γουστάρεις ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών