Πτώση μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000-5 στη Σκύρο
Re: Πτώση μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000-5 στη Σκύρο
ΠΑΝΑ εισαι πιλοτος;
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το 

Juno έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 00:40Αν το χτύπησαν οι Τούρκοι και οι δικοί μας κάνουν γαργάρα; Όπως στα Ίμια;SpoilerShowΣτα Ίμια το ελικόπτερο το χτύπησαν, (από άτομο που ήταν φαντάρος την μονάδα που πήγαν το ελικόπτερο, είχε τρύπες από σφαίρες).
υπάρχουν άπειρα στελέχη που ήτανε πάνω σε καράβια εκείνη την ώρα, συμμετείχαν στην εύρεση κλπ και ολοι εχουν πει (σε κατ ιδιαν συζητησεις γνωστων/φιλων/στρατιωτων μετα απο απειρα χρονια) οτι το ελικοπτερο ΔΕΝ επεσε απο πυρα

Σου το είπαν;
Υδράργυρος έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 22:31
Κλαινε τον ικαρο. Δικαιωματικα σχολιαζουν σε αυτο υο νημα. Η ελληνιδα δεν εχει ξεπερασει το top gun

3 διαδιακτυακοί φίλοι με 10.000 σοβαρά ποστ έκαστος, συνάδελφοι των πεσόντων
ξάδερφος στο ναυτικό που είχε καπετάνιο που ήταν στα τότε γύρω γύρω πλοία
συζήτηση με αξιωματικούς στον Βόλο ενώ τους παραδίδαμε ανταλλακτικά για Απάτσι
πρώην κολλητός φίλος που ο πατέρας του έφερε τα Μιράζ στην ελλάδα (οδηγώντας τα όχι πολτικός)
προφανώς αυτά πάνε από αυτί σε αυτί σαν χαλασμένο τηλέφωνο από τους άμεσα εμπλεκόμενους προς τους έμμεσα ενδιαφερόμενους
αλλά δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω

Παρέδιδες ανταλλακτικά για Απάτσι;
μ αρεσει που επικεντρωνεις στην ουσια

το περιβαλλον στο εγραψα για να το δεις ως μια χαμηλου βαθμου σχεση εμπιστοσυνης αυτουνου που ρωταει με αυτον που απανταει
αλλα θα πεις σε εναν τουριστα που θα σε ρωτησει πχ και αλλα στον πατερα και στην μανα σου
αλλα αφου αμφοτεροι δεν ειμαστε οι μανες και οι πατερες τους, ας μην εκφραζουμε σιγουρια
αυτο που κυκλοφορει παραεξω παντως ειναι οτι επεσαν μονοι τους
το θεμα ειναι ομως γιατι φτασαμε σε αυτο (οπως και σημερα)

Εγώ το άκουσα κατευθείαν από κάποιον που έκανε τη θητεία του στην συγκεκριμένη μονάδα και είχε γυρίσει με άδεια στο σπίτι του εκείνη τη μέρα βρίζοντας και ήταν μες τα νεύρα. Δεν ήταν φάση "παιδιά να σας πω, δεν θα το πιστέψετε".Pumpimp έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 01:56μ αρεσει που επικεντρωνεις στην ουσια
το περιβαλλον στο εγραψα για να το δεις ως μια χαμηλου βαθμου σχεση εμπιστοσυνης αυτουνου που ρωταει με αυτον που απανταει
αλλα θα πεις σε εναν τουριστα που θα σε ρωτησει πχ και αλλα στον πατερα και στην μανα σου
αλλα αφου αμφοτεροι δεν ειμαστε οι μανες και οι πατερες τους, ας μην εκφραζουμε σιγουρια
Σίγουρα δεν ήταν εμπειρογνώμονας, αλλά καταλαβαίνει αν είναι γαζωμένο ένα ελικόπτερο.
Δεν είπα "μου είπε η πεθερά του μπατζανάκη του ξαδέλφου της γκόμενας του γείτονα".
η πλυσταριό;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Εγώ έχω περάσει πολλές ώρες φυλάγοντας F-16 στη σκοπιά. Δεν έχει κάποια βαρύτητα η γνώμη μου;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Τεράστια, ξεκίνα να λες!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υδράργυρος
Αυτο ήταν ράδιο αρβύλα. Οι τρύπες ήταν από τα μπουλώνια που ξηλώθηκαν από την πρόσκρουση στο νερό. Είναι σίγουρο οτι δεν ήταν τρύπες απο σφαίρες. Το επίσημο πόρισμα ήταν και το πιο πιθανόJuno έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 02:01Εγώ το άκουσα κατευθείαν από κάποιον που έκανε τη θητεία του στην συγκεκριμένη μονάδα και είχε γυρίσει με άδεια στο σπίτι του εκείνη τη μέρα βρίζοντας και ήταν μες τα νεύρα. Δεν ήταν φάση "παιδιά να σας πω, δεν θα το πιστέψετε".Pumpimp έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 01:56μ αρεσει που επικεντρωνεις στην ουσια
Σίγουρα δεν ήταν εμπειρογνώμονας, αλλά καταλαβαίνει αν είναι γαζωμένο ένα ελικόπτερο.
Δεν είπα "μου είπε η πεθερά του μπατζανάκη του ξαδέλφου της γκόμενας του γείτονα".
Μμμμ... Σιγά τη θέση χρυσό μου...
Ξέρεις πόσα σήματα έχω διαχειριστεί εγώ για F16 και για όλα τα άλλα αεροσκάφη της ΠΑ;;;
Και μάλιστα μέχρι και διαβαθμισμένα;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πτωση εκπαιδευτικου αεροσκάφους Π.Α. Νεκρος 1 πιλοτος
από George_V » 27 Δεκ 2023, 12:28 » σε Εθνικά Θέματα - 48 Απαντήσεις
- 1307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
29 Δεκ 2023, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πετυχημένη δοκιμή υπερηχητικού πολιτικού αεροσκάφους
από Dwarven Blacksmith » 28 Ιαν 2025, 23:50 » σε Τεχνολογία - 33 Απαντήσεις
- 1119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
31 Μαρ 2025, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αμερικανική αεροπορική εταιρεία προσγειωνει τα Boeing 737 Max 9 μετά από ατύχημα εν πτήση αεροσκάφους
από Ίακχος » 06 Ιαν 2024, 16:11 » σε Τεχνολογία - 10 Απαντήσεις
- 1025 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
30 Δεκ 2024, 16:19
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
Χθες, 15:59