Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nandros » 01 Αύγ 2018, 18:35
Μπίστης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 16:08
Ρε παιδιά το περιγράφετε σαν βαμβακοφυτεία που αν μιλήσεις στον διπλανό νέγρο το μαστίγιο πέφτει με την πρώτη συλλαβή σου.
Διάβασε εδώ:
από Nandros » 22 Ιουν 2018, 19:14 ===> Kauldron (ιδρυτή του (αν)ελεύθερου:
Η αυτοματοποιημένη αλλαγή από "πχόρουμ" σε "βόθρουμ" ή vothroom ήταν ότι πιο ποταπό, ότι πιο χυδαίο, ότι πιο ξεφτιλισμένο μπορούσατε να κάνετε.
Και εγώ όταν μπήκα με την Πασιφάη διαμαρτυρηθήκαμε και το προσπερνούσα χωρίζοντας την λέξη σε "πχό-ρουμ".
Όσο καιρό είσαστε μέλη του πχόρουμ ήταν όλα καλά. Μετά το μπαν σας, ανοίξατε το άλλο, μόνο και μόνο για να βγάλετε τα άρρωστα απωθημένα σας και βρίζατε εμάς τους υπόλοιπους σαν βόθρους. Ντροπή σου!
Nandros έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 18:26
Είχα μπει στο άλλο για να κάνω παρέα της Πασιφάης, που κάποια στιγμή είχε πρόβλημα πρόσβασης στο πχόρουμ.γρ και αυτό έγινε πριν την κατάρρευση.
Ενοχλήθηκα και διαμαρτυρήθηκα για την αυτόματη μετάφραση του phorum σε vothroom και τις συνεχείς βρισιές στο παλιό, σε στελέχη και μέλη.
Ήμουν εκεί όταν πλάκωσαν οι πρόσφυγες και κάποιοι από αυτούς έβγαλαν χολή για διαχειριστές/συντονιστές του πχόρουμ.γρ, και στο ελεύθερο.νετ και στο φόρουμς.γρ.
Πάλι το θεώρησα αναξιοπρεπές και διαμαρτυρήθηκα (αν και είχα χοντρό καυγά μέσω ΠΜ με συντονιστή του πχόρουμ.γρ και το αναφέρω για πρώτη φορά τώρα).
Στο φόρουμς.γρ καλοδέχτηκαν τους πρόσφυγες, αν και οι πάντες καταλάβαιναν ότι ήταν προσωρινό.
Στο άλλο αμόλησαν τους φρεσκοδιορισμένους συντονιστές/σκυλιά να βάλουν τάξη (την δική τους), όπως οι καγκεμπίτες στο γκουλάγκ.
Με το που εμφανίστηκε το παρόν και έπεσε το σύρμα, αμέσως έβγαλαν την ξεφτίλα - τάχα μου - για ΠΜ που παραπέμπουν σε σάιτ με ιούς και μπλόκαραν τα ΠΜ. Οι πιο πολλοί καταλάβαμε τί έτρεξε και γελούσαμε κάτω από τα μουστάκια μας.
Τώρα μπανάρουν έτσι για την πλάκα, με οποιαδήποτε αφορμή.
Έχω λοιπόν κάθε δικαίωμα και τους κράζω για την άθλια και σταλινική συμπεριφορά τους.
Τα ΠΜ εκεί ελέγχονται από τον διαχειριστή/συντονιστές. Σου κάνει τέτοιο φόρουμ;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
από alekhine » 01 Αύγ 2018, 18:41
το ξερει το μερος ο καποιος νικος αλλα δεν ξερω γιατι δεν εχει εμφανιστει ακομα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
NikosVy
από NikosVy » 01 Αύγ 2018, 19:07
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 15:06
Αν δεν κάνω λάθος θυμάμαι από το παλιό κάποιον πατησιώτη με κάποιες ίσως δεξιές αγκυλώσεις μα παράλληλα με βαθιές γνώσεις του πολιτικού σκηνικού και ωραίο λόγο. Χαιρόσουν να τον διαβάζεις.
Και αυτός αλλά και ο ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ λείπουν.
Έχει Πράσινους Λύκους όμως.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
-
mrx0
από mrx0 » 01 Αύγ 2018, 20:29
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιούλ 2018, 15:32
γμτ, έφυγε και η νύχτα!!!

κι εγώ τώρα πώς θα την βρω;
Κρίμα!

Κι ενώ ετοιμαζόμουν να της κάνω ανήθικη πρόταση!
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 01 Αύγ 2018, 20:38
mrx0 έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 20:29

Κρίμα!

είπες κι εσύ τη χαζομάρα σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 02 Αύγ 2018, 07:59
Μπίστης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 16:08
Ρε παιδιά το περιγράφετε σαν βαμβακοφυτεία που αν μιλήσεις στον διπλανό νέγρο το μαστίγιο πέφτει με την πρώτη συλλαβή σου.
και οχι μονο. ακομη κι αν γραψεις εδω οτι μιλησες στο διπλα νεγρο χωρις να σε παρουν χαμπαρι.
-
mrx0
από mrx0 » 02 Αύγ 2018, 20:48
Gherschaagk έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 20:38
mrx0 έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 20:29

Κρίμα!

είπες κι εσύ τη χαζομάρα σου.
ουστ/σουτ

-
Von Mackensen
από Von Mackensen » 02 Αύγ 2018, 20:56
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 13:50
Μπίστης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 13:30
Τι έγιναν οι γερμανοί; von Mackensen, ο τρελλάρας ο Charlemagne που υποστήριζε ΙΣΙΣ !
Λείπει σε κανέναν ο Léon Degrelle ; είμαστε φίλοι εκτός, δεν έχει όρεξη να ξαναμπει
ο von Mackensen νομίζω γράφτηκε..

Εδω ειμαι,σας διαβαζω σχεδον καθημερινα!!!Χρονο δεν εχω καθολου

-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 02 Αύγ 2018, 21:05
Von Mackensen έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 20:56
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 13:50
Μπίστης έγραψε: ↑01 Αύγ 2018, 13:30
Τι έγιναν οι γερμανοί; von Mackensen, ο τρελλάρας ο Charlemagne που υποστήριζε ΙΣΙΣ !
Λείπει σε κανέναν ο Léon Degrelle ; είμαστε φίλοι εκτός, δεν έχει όρεξη να ξαναμπει
ο von Mackensen νομίζω γράφτηκε..

Εδω ειμαι,σας διαβαζω σχεδον καθημερινα!!!Χρονο δεν εχω καθολου

κι εμείς που έχουμε χρόνο ,τι καταλάβαμε;;;
καλά κάνεις!

-
Μπίστης
από Μπίστης » 02 Αύγ 2018, 23:14
Μην το ψάχνεις, αρκεί που σωθήκαμε.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Νοέμ 2024, 18:45
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
20 Δεκ 2024, 23:27
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
- 28 Απαντήσεις
- 1357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
30 Δεκ 2024, 13:56
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.