Νέο αριστούργημα Νικολάου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Νέο αριστούργημα Νικολάου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 30 Μαρ 2021, 13:49

gassim έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:17
Υδράργυρος έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:08
gassim έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:07

Το σκισες :lol:
Πες μου μια απ ευθειας αναθεση του συριζα
Ρε φίλε δεν έχω χρόνο τωρα να ψάχνω την διαύγεια για πέντε χρόνια πριν, αλλά ο σύριζα αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει μια προανακριτική με τον καλογρίτσα μια καταγγελία απο τον βαρουφάκη για προνομιακή μεταχείριση του ΟΠΑΠ και άλλη μια προανακριτική για τη απόπειρα συγκάλυψης των γεγονότων στο Μάτι. Ο παππάς παίζει να πάει φυλακή αν δεν το έχεις καταλάβει.

Σοβαρό θέμα είναι και τα απορρυπαντικά, δεν λέω, αν υπάρχει βρωμοδουλειά πρέπει να βγει στο φως και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αλλά τα 3 ευρώ ανά 4lt συσκευασία απορρυπαντικού δεν είναι καμιά φοβερή υπερτιμολόγηση, το πολύ πολύ να είπε κάποιος στην ξαδέλφη του, ξέρεις θα αγοράσουμε απορρυπαντικά χωρίς διαγωνισμό δεν κάνεις μια εταιρεία να την δώσουμε σε σένα.
Επαναλαμβάνω οτι αν έγινε είναι απαράδεκτο αλλά όντως εσυ το έσκισες.

ΥΓ βρες εσυ που έχεις όρεξη μια αντίστοιχη αγορά επι σύριζα να δούμε πόσο είχαν τα απορρυπαντικά.
καταγγελία απο τον βαρουφάκη για προνομιακή μεταχείριση του ΟΠΑΠ
Toν ίδιο Βαρουφάκη που θα περνούσατε από εξεταστική, η απλη συνωνυμία?
άλλη μια προανακριτική για τη απόπειρα συγκάλυψης των γεγονότων στο Μάτι.
Τα ίδια γεγονότα που διαχειρίστηκε ο Τσουβάλας, που τον αναβαθμίσατε?
https://www.ethnos.gr/politiki/50796_o- ... -me-ti-nea

Βρε ΙΔΙΟΙ.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 30 Μαρ 2021, 13:51

stella έγραψε:
30 Μαρ 2021, 12:55
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
30 Μαρ 2021, 12:06
Ακόμη κι αν δεν είναι απευθείας ανάθεση αυτό τι σημαίνει ότι η εταιρεία φάντασμα μπόρεσε και κέρδισε δημόσιο διαγωνισμό χωρίς να διαθέτει τα εχέγγυα;

Σ' αυτή την περίπτωση έχουμε δύο φορές σκάνδαλο, αν με απευθείας ανάθεση είχαμε μια φορά.
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ ακριβώς. Τώρα αν είναι συνηθισμένο, καλή φάση!!!
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Ότι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν ή που δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό, το έκαναν όντας μιλημένοι εξίσου και προφανώς με μελλοντικά ανταλλάγματα.

Πολύ χειρότερα δηλαδή από το να είναι άλλη μια απευθείας ανάθεση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 30 Μαρ 2021, 13:53

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:51
stella έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
30 Μαρ 2021, 12:06
Ακόμη κι αν δεν είναι απευθείας ανάθεση αυτό τι σημαίνει ότι η εταιρεία φάντασμα μπόρεσε και κέρδισε δημόσιο διαγωνισμό χωρίς να διαθέτει τα εχέγγυα;

Σ' αυτή την περίπτωση έχουμε δύο φορές σκάνδαλο, αν με απευθείας ανάθεση είχαμε μια φορά.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Ότι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν ή που δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό, το έκαναν όντας μιλημένοι εξίσου και προφανώς με μελλοντικά ανταλλάγματα.

δεν υπήρξε διαγωνισμός, το λέει η απόφαση.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 30 Μαρ 2021, 13:57

gassim έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:53
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:51
stella έγραψε:

δεν υπήρξε διαγωνισμός, το λέει η απόφαση.
Το σχόλιο μου γίνεται πάνω στην επιχειρηματολογία του Αίγαγρου, που λέει ότι δεν υπήρξε απευθείας ανάθεση. Προσπαθώ να το αποδομήσω πάνω στην ίδια του τη βάση .

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος » 30 Μαρ 2021, 14:28

Ξεκινάτε ανάποδα ορισμένοι. Παίρνετε ως δεδομένο ότι έγινε διαφθορά και ύστερα πάτε να το αποδείξετε. Είναι λογικό σφάλμα.
Μη προσπαθειτε να αποδομήσετε τίποτα με ευφάνταστα σενάρια. Η ουσία είναι ότι η είδηση του OP είναι σαθρή, καθότι μιλάει για απευθείας αναθέση πράγμα που νομικά ΔΕΝ στέκει. Από εκεί και πέρα, βρείτε ΑΔΑ να δούμε τα υπόψιν της απόφασης, καθότι η είδηση εντελώς πονηρά έχει μόνο ένα σημείο της απόφασης. Πάντως το πιθανότερο είναι η συγκεκριμένη επιχείρηση να έκανε τη φθηνότερη προσφορά (μοναδικό κριτήριο από το δημόσιο δλδ ήταν η τιμή της αγοράς) και έτσι να πήρε την ανάθεση. Άρα και οικονομία στην υπηρεσία κάνει η κα. Νικολάου.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 30 Μαρ 2021, 14:50

Αίγαγρος έγραψε:
30 Μαρ 2021, 14:28
Ξεκινάτε ανάποδα ορισμένοι. Παίρνετε ως δεδομένο ότι έγινε διαφθορά και ύστερα πάτε να το αποδείξετε. Είναι λογικό σφάλμα.
Μη προσπαθειτε να αποδομήσετε τίποτα με ευφάνταστα σενάρια. Η ουσία είναι ότι η είδηση του OP είναι σαθρή, καθότι μιλάει για απευθείας αναθέση πράγμα που νομικά ΔΕΝ στέκει. Από εκεί και πέρα, βρείτε ΑΔΑ να δούμε τα υπόψιν της απόφασης, καθότι η είδηση εντελώς πονηρά έχει μόνο ένα σημείο της απόφασης. Πάντως το πιθανότερο είναι η συγκεκριμένη επιχείρηση να έκανε τη φθηνότερη προσφορά (μοναδικό κριτήριο από το δημόσιο δλδ ήταν η τιμή της αγοράς) και έτσι να πήρε την ανάθεση. Άρα και οικονομία στην υπηρεσία κάνει η κα. Νικολάου.
ΑΔΑ ΩΥ7746ΜΤΛΒ-8ΩΙ

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 30 Μαρ 2021, 14:51

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 30 Μαρ 2021, 14:55

Στην παράγραφο 6 λέει οτι το κονδύλι του προϋπολογισμού είναι 163 χιλιάρικα, οπότε περίπτωση υπερτιμολόγησης δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι με τι κριτήρια επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος προμηθευτής.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 30 Μαρ 2021, 15:05

gassim έγραψε:
30 Μαρ 2021, 14:55
Στην παράγραφο 6 λέει οτι το κονδύλι του προϋπολογισμού είναι 163 χιλιάρικα, οπότε περίπτωση υπερτιμολόγησης δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι με τι κριτήρια επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος προμηθευτής.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, ρε φίλε;

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 30 Μαρ 2021, 15:30

Αίγαγρος έγραψε:
αιγαγρε εισαι λαθος
στις προμηθειες τετοιων υλικων εχουν γινει απο την αρχη της πανδημιας σημεια και τερατα πανω απο μια φορες
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 30 Μαρ 2021, 16:12

Έλενα Ακρίτα: Γιατί με μπάναρε το Facebook

Η Έλενα Ακρίτα γράφει για τον ψηφιακό αποκλεισμό που υπέστη για 30 ημέρες.
Εικόνα

https://www.koutipandoras.gr/article/el ... e-facebook

Όταν σε βρίζει ένας φασίστας, στο Facebook είναι απλώς Τριτούλα. Όταν απαντάς στον φασίστα, σε φιμώνουν για 30 μέρες.

Όταν με καθυβρίσαν για τη τιμητική σύνταξη του πατέρα μου, στο Facebook ήταν απλώς Τριτούλα. Όταν ο Χρήστος Σταϊκούρας απάντησε με ντοκουμέντα ότι η σύνταξη ήταν απολύτως νόμιμη :g030: , αυτοί συνέχισαν να λασπολογούν και κανείς δεν τους μπλοκάρισε. Γιατί στο Facebook είναι απλώς Τριτούλα.

Όταν για το θέμα αυτό κινήθηκα δικαστικά και οι κατήγοροί μου - μεταξύ των οποίων ο χρυσαυγίτικος Στόχος - μου ζήτησαν γονυπετείς συγγνώμη, στο Facebook ήταν απλώς Τριτούλα.

Όταν εξακολουθούσαν να με συκοφαντούν με το επιχείρημα πως «ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό», στο Facebook ήταν απλώς Τριτούλα.

Όταν δημοσίευσα τις ανεξόφλητες από τη μητέρα μου κι εμένα επιταγές της σύνταξης, αποδεικνύοντας ότι στην περίπτωσή μας το νόμιμο είναι και ηθικό, χρήστες συνέχισαν να μου επιτίθενται. Γιατί στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν ρατσιστές, ομοφοβικοί και φασίστες με έβριζαν με τους πιο αγοραίους χαρακτηρισμούς, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν χρήστες έβγαζαν φόρα παρτίδα τα προσωπικά δεδομένα εμού και της οικογένειάς μου, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν χρήστες κρέμαγαν στα μανταλάκια την προσωπική μου ζωη χωρίς να έχω δώσει αυτό το δικαιωμα, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν χρήστες με αντιμετώπιζαν με απροκάλυπτο ηλικιακό ρατσισμό επειδή έκανα το έγκλημα να γεννηθώ πριν από αυτούς, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν χρήστες (αλλά και πολιτικοί όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης :011: και άλλοι) χλεύαζαν την ψυχική νόσο της κατάθλιψης, από την οποία υποφέρω από πολύ νέα, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν με το πρόσχημα της κατάθλιψης ψυχιατρικοποιούσαν τον πολιτικό διάλογο επειδή δεν τους άρεσαν οι απόψεις μου, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν χρήστες με έβριζαν με χαρακτηρισμούς καταγωγίου, στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν χρήστες στο μέσεντζερ έστελναν μήνυμα που απειλούσαν τη σωματική μου ακεραιότητα, τύπου "ξέρουμε πού μενεις", "σου στήνουμε καρτερι", "θα σε σαπίσουμε στο ξύλο", στο Facebook ήταν απλά Τριτούλα.

Όταν χρήστες ξερνούσαν όλη τη ρητορική μίσους πάνω μου, στο Facebook ήταν απλώς Τριτούλα.

Όταν χρήστες για να μου επιτεθούν, παραβίαζαν όλους τους όρους και τους κανόνες του Facebook (έχω φυλάξει όλα τα σχετικά σχόλια), ήταν απλά Τριτούλα.

Καταλαβαίνω πως όταν σε ακολουθούν 250.000 άτομα, είσαι επικίνδυνος.

Καταλαβαίνω πως όταν δεν πας με τα νερά των υπέρκομψων και ανέμελων, είσαι επικίνδυνος.

Καταλαβαίνω πως όταν αναδεικνύεις δημοσιογραφικά τα σκάνδαλά τους, είσαι επικίνδυνος.

Καταλαβαίνω πως όταν γράφεις για τις παράνομες αναθέσεις εκατομμυρίων, τον φασισμό και τη θρησκοληψία τους, είσαι επικίνδυνος.

Καταλαβαίνω πως όταν ξεμπροστιάζεις τους λατρεμένους παιδεραστές αυτής της κυβέρνησης, την αστυνομική βία της κυβέρνησης, την ασυδοσία αυτής της κυβέρνησης, είσαι επικίνδυνος.

Καταλαβαίνω πως όταν ο κόσμος πεθαίνει εκτός ΜΕΘ, αλλά ο Μητσοτάκης :011: δίνει 650.000 διαφήμιση στο Facebook, τότε κάποιοι εδώ μέσα θα του σφουγγαρίσουν μέχρι και τα πόδια.

Λένε ότι με μπάναραν γιατί τα 'χωσα σε ένα τρολ με φέικ προφίλ και ψεύτικη φωτό. Αντί να αποκλείσουν το φασιστόμουτρο (ναι, επιμένω) αποκλείουν εμένα με το πιστοποιημένα γνήσιο προφίλ.

Λοιπόν.

Εδώ και χρόνια, έχω σώσει όλα τα fb υβριστικά, ρατσιστικά, μισογυνικά σχόλια στο άτομό μου. Σχόλια στο μέσεντζερ, σχόλια στον τοίχο μου, σχόλια σε τοίχους άλλων χρηστών. Σχόλια χυδαία, σχόλια με ψόφους και κατάρες, σχόλια με απειλές για τη ζωή μου, σχόλια που με έχουν κάνει να κλάψω, σχόλια που με έχουν κάνει να θυμώσω, σχόλια που με έχουν κάνει να φοβηθώ. Όλα αποθηκευμένα τα έχω. :8)

Βρε κουτούτσικα, τη δολοφονία του δικού μου χαρακτήρα, αφού δεν την πετύχατε τόσα χρόνια, τζάμπα προσπαθείτε ακόμα.

Και κάτι τελευταίο γιατί μην κοροϊδευόμαστε πως με φίμωσαν λόγω αυτού του αλητοτρόλ. Η τελευταία μου ανάρτηση ήταν η δημοσιοποίηση της είδησης πως η Σοφία Νικολάου έδωσε νέα απευθείας ανάθεση 144.000 ευρώ σε εταιρία-φάντασμα. Ψάξτε την είδηση καλοί συνάδελφοι, κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ.

Δεν ξέρω ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μου, είναι νωρίς ακόμα. Κατ' αρχάς θα ψάξω τι σόι είναι αυτή η Teleperformance Greece κι αν όντως ελέγχει μόνο τις διαφημίσεις, όπως ισχυρίζεται.

Αυτό που ξέρω είναι πως δεν μπορείς να φιμώσεις ένα άτομο που γράφει σε ιστοσελίδα ή έντυπο.

Κι ακόμα περισσότερο δεν μπορείς να φιμώσεις ένα άτομο που έχει τόσους φίλους.

Φίλους που γνώρισα εδώ, όταν πρωτομπήκα πριν 13 χρόνια, φίλους που μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες, τις ίδιες αξίες, το ίδιο χιούμορ, τις ίδιες ευαισθησίες. Και κυρίως το ίδιο αίσθημα δικαίου.

Είμαι ευγνώμων βαθύτατα, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη από χτες το βράδυ, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια που πορευόμαστε χέρι χέρι.

Είμαστε μαζί κι είμαστε πολλοί. Τον φόβο μας να έχουν. Γιατί ο ποιητής τα λέει καλύτερα από εμάς.

«Μάς φοβοῦνται, ἀγάπη μου,

καὶ ὅταν μᾶς σκοτώνουν

νεκροὺς μᾶς φοβοῦνται πιὸ πολύ

Υ.Γ.: Μια γυναίκα που αγαπώ, εκτιμώ και σέβομαι, η Ευγενία Λουπάκη,

Εικόνα

μπαναρίστηκε κι αυτή για 30 μέρες, επειδή στήριξε εμένα και δημοσιοποίησε το δικό μου μπαν. Δεν πειράζει, οι δυο μας καλά θα περάσουμε - πού ξέρεις μπορεί επιτέλους να με μάθει και μαγείρεμα.

Τα σέβη μου Ευγενία!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 30 Μαρ 2021, 16:23

georgebi έγραψε:
30 Μαρ 2021, 16:12
Έλενα Ακρίτα: Γιατί με μπάναρε το Facebook

Η Έλενα Ακρίτα γράφει για τον ψηφιακό αποκλεισμό που υπέστη για 30 ημέρες.
Εικόνα

https://www.koutipandoras.gr/article/el ... e-facebook
το θέμα μας είναι η Νικολάου, το λιμοτάγαρο με τη λευκασμένη οδοντοστοιχια

εκεί πήγε όλο αυτό το χλώριο, σε γαργάρες?

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 30 Μαρ 2021, 16:28

gassim έγραψε:
30 Μαρ 2021, 14:55
άφησε και 19 χιλιάρικα αφάγωτα?
αυτό είναι η πραγματική είδηση για νεοδημοκράτη της κυβέρνησης του Κούλη!

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος » 30 Μαρ 2021, 18:04

alekhine έγραψε:
30 Μαρ 2021, 15:30
Αίγαγρος έγραψε:
αιγαγρε εισαι λαθος
στις προμηθειες τετοιων υλικων εχουν γινει απο την αρχη της πανδημιας σημεια και τερατα πανω απο μια φορες
Πως είμαι λάθος τη στιγμή που η απόφαση είναι νόμιμη και τη στιγμή που δεν αφορά απευθείας ανάθεση,που και αυτή νόμιμη θα ήταν γιατί προβλέπεται νομικά; Από υποθέσεις όλοι καλοί είναι, αλλά όπως βλέπεις κανείς τους δεν ξέρει γιατί μιλάει.
Τα κριτήρια επιλογής είναι συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αποκλειστικά και μόνο η χαμηλότερη τιμή προσφοράς (αναλώσιμα υλικά, γραφική ύλη κ.α.). Τα υπόλοιπα είναι αοριστίες και λαϊκισμός.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 30 Μαρ 2021, 19:38

Αίγαγρος έγραψε:
30 Μαρ 2021, 18:04
Πως είμαι λάθος τη στιγμή που η απόφαση είναι νόμιμη και τη στιγμή που δεν αφορά απευθείας ανάθεση,που και αυτή νόμιμη θα ήταν γιατί προβλέπεται νομικά; Από υποθέσεις όλοι καλοί είναι, αλλά όπως βλέπεις κανείς τους δεν ξέρει γιατί μιλάει.
Τα κριτήρια επιλογής είναι συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αποκλειστικά και μόνο η χαμηλότερη τιμή προσφοράς (αναλώσιμα υλικά, γραφική ύλη κ.α.). Τα υπόλοιπα είναι αοριστίες και λαϊκισμός.
ξεκιναω απο το τελευταιο (δλδ τα κριτηρια επιλογης)

ο νομος που ισχυει για τα δημοσια εργα ειναι 4412/2016 που μπορεις να τον βρεις εδω

στο αρθρο 75 του νομου λοιπον αναφερονται τα κριτηρια επιλογης που αναφερεις

Εικόνα

το ιδιο αρθρο λεει τα εξης:

για να εχεις καταλληλοτητα για την συμβαση πρεπει η εταιρεια να ειναι εγγεγραμμενη στο ΓΕΜΗ(που ειναι )
για να εχεις οικονομικη και χρηματοοικονομικη επαρκεια πρεπει η εταιρεια να εχει εναν ελαχιστο κυκλο εργασιων σε σχετικους με το αντικειμενο της συμβασης κλαδους (συνηθως το 50% του υψους της συμβασης - που η συγκεκριμενη εταιρεια με ιδρυση στις 15 δεκεμβριου πιθανοτατα δεν εχει)
για να εχεις επαρκη τεχνικη και επαγγελματικη ικανοτητα η εταιρεια θα πρεπει να εχει εκτελεσει στο παρελθον παρομοιες συμβασεις με το δημοσιο (που η συγκεκριμενη εταιρεια σιγουρα δεν μπορει καλυψει αυτο το κριτηριο)

αυτα λεει ο νομος αν εγινε διαγωνισμος - αν δεν εξαταστηκαν αυτα τα στοιχεια παμε σε απευθειας αναθεση :102::102:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών