η σχολή Μενεγάκη είναι μεγάλο φυτώριο
Ευχαριστούμε τον κύριο Κοντομηνά
Re: Ευχαριστούμε τον κύριο Κοντομηνά
Η πιο σεξουαλικη Ελληνίδα
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πόσο ήταν η Σπυροπούλου;
Νήρομου εδώ νομίζω είναι το φυσικό σου ταλέντο, αυτό που σου βγαίνει αβίαστα, σάμα οι άλλες είναι καλλίτερες νομίζεις; μιλάω για κάτι Παπανώτες, κάτι Μένιες, κάτι Βουτσινάδες, εγώ λέω χώσου, ίνστα, γτ, γιατί όχι και στα uhf. Να μπει και λίγο επίπεδο, άσε τα υπόλοιπα στον Ζαπ.
Προτείνω αρχισυντάκτη το νάνο, τάρκετ κρουπ από μιλλένιαλς και κάτω. Σίγουρη επιτυχία σε μιλάω.
Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, ποιο κάθαρμα από εδώ μέσα δεν θα έκανε φόλοου;
Προτείνω αρχισυντάκτη το νάνο, τάρκετ κρουπ από μιλλένιαλς και κάτω. Σίγουρη επιτυχία σε μιλάω.
Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, ποιο κάθαρμα από εδώ μέσα δεν θα έκανε φόλοου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 30 Μαρ 2021, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τώρα δηλαδή θα φταίει ο Eθνικοκοινωνιστης αν ποστάρει χατζηστεφανική θεραπεία; 

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εσύ είσαι υπεράνω, αλλά το νηματάκι βλέπω το προσπέρασεςsys3x έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:40Νήρομου εδώ νομίζω είναι το φυσικό σου ταλέντο, αυτό που σου βγαίνει αβίαστα, σάμα οι άλλες είναι καλλίτερες νομίζεις; μιλάω για κάτι Παπανώτες, κάτι Μένιες, κάτι Βουτσινάδες, εγώ λέω χώσου, ίνστα, γτ, γιατί όχι και στα uhf. Να μπει και λίγο επίπεδο, άσε τα υπόλοιπα στον Ζαπ.

- Eθνικοκοινωνιστης
στο σταδιο της αποδοχης ειναι ο Νερουλης δειγμα οτι το εχει παρει,νικησαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:40τώρα δηλαδή θα φταίει ο Eθνικοκοινωνιστης αν ποστάρει χατζηστεφανική θεραπεία;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαυροβασίλης
μερακλήδες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όταν λες "επιστρέψει" εννοείς ότι ήταν ήδη διορισμένη και είχε πάρει άδεια άνευ αποδοχών or smth;Σενέκας έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 22:53Ναι και όχι. Μάλλον το είχε πάρει απόφαση ότι χωρίς Κοντομηνά δεν πάει πουθενά, και είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην παλιά της καριέρα(ναι, είναι εκπαιδευτικός)Gewponos90 έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 22:47Καλά. Φίρμα δεν την λες. Από τότε που χώρισε με τον σκατογερο δεν έχει ξανακανει δικιά της εκπομπη
αλλά αμέσως μετά εμφανίστηκε σαν απο μηχανής θεός ο Αλαφούζος και την έβαλε στο survivor, πρώτη μούρη στην πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή στην Ελλάδα.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
κατι μου λεει οτι ο ριτζερι η οποιος εδωσε υψηλη βαθμολογια ειχε απωθημενα με δασκαλα στο σχολειο 
ενταξει αρκετα με τσιγκλισατε,1,5 (λογω καμπυλων)

ενταξει αρκετα με τσιγκλισατε,1,5 (λογω καμπυλων)

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ποιος σε τσίγκλησε;

- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εμπαινα αλλα δεν θα το διατυμπανιζα κιολας
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η μιμη του αιωνα μας, καλυτερα μην μπεις
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Καθόλου δε το προσπέρασα, διαβάζω μόνον, ωραίο παράδειγμα σου έφερε ο σαρπ με τις πάρτες και ο κίλεμολ με καλύπτει ήδη, οπότε, τι να γράψω; την γνώμημου; χου κερς.Σενέκας έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:42Εσύ είσαι υπεράνω, αλλά το νηματάκι βλέπω το προσπέρασεςsys3x έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 23:40Νήρομου εδώ νομίζω είναι το φυσικό σου ταλέντο, αυτό που σου βγαίνει αβίαστα, σάμα οι άλλες είναι καλλίτερες νομίζεις; μιλάω για κάτι Παπανώτες, κάτι Μένιες, κάτι Βουτσινάδες, εγώ λέω χώσου, ίνστα, γτ, γιατί όχι και στα uhf. Να μπει και λίγο επίπεδο, άσε τα υπόλοιπα στον Ζαπ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το κύριο κριτήριο, βάσει του οποίου ψηφίζετε στις εκλογές;
από Γράφων » 31 Μάιος 2023, 16:56 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 105 Απαντήσεις
- 3193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
04 Ιουν 2023, 17:41
-
-
- 129 Απαντήσεις
- 4320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
09 Μάιος 2025, 23:39
-
-
Νέα δημοσίευση Σ ευχαριστούμε για όλα Δημήτρη
από georgebi » 27 Οκτ 2023, 21:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 801 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
28 Οκτ 2023, 11:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ευχαριστουμε κ.Μητσοτακη
από Eθνικοκοινωνιστης » 29 Μάιος 2023, 02:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Μάιος 2023, 17:36
-