Σχολιάζεις και στο πρώτο φλέμμα άρχοντα;

Μόνο μπλα, μπλα και αηδίες!!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 21:37
Αυτό που ξέρω είναι το οτι να καείς ζωντανός είναι ένας φρικτός θάνατος. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν αθώοι και ένοχοι.
Οπότε, με πλήρη συναίσθηση του ό,τι γράφω, θα πω ότι βλαμμένοι είναι αυτοί που δεν επηρεάζονται στο ελάχιστο από τις δεκάδες ανθρώπινες τραγωδίες, εκφράζοντας τον απόλυτο μισανθρωπισμό.
Αναφορικά δε με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η "άγνοια" κινδύνου, κατά την άποψη τους θα έπρεπε να καίγονται ζωντανοί όλοι όσοι δεν έλαβαν σοβαρά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το κάπνισμα, η παχυσαρκία, η ηλιοθεραπεία, η μέθη, τα επικίνδυνα αθλήματα, η υπερβολική ταχύτητα κλπ
Υποτίθεται ότι το είχα κάνε και πριν αλλά ο Τσίπρας δεν την έκανε δεκτή γιατί οι απεριόριστες δυνατότητες του Τόσκα ήταν απαραίτητες μέχρι να έρθει υπο έλεγχο η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Προφανώς και αναμενόμενο. Ο Τσίπρας θα πει ότι ο Τόσκας ήθελε να αναλάβει την ευθύνη από την αρχή (με την αρχική παραίτηση που υποτίθεται δεν έγινε αποδεκτή), αλλά του είπε να μείνει την ώρα της μάχης κλπ. και τώρα παραιτήθηκε ξανά και την έκανε αποδεκτή.
επιβεβαιώθηκεmetaxoskolikas έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 01:57ο τόσκας παραεπιμένει στο "μια χαρά τα κάναμε όλα" και μάλλον θα σουταριστεί για τα μάτια του κόσμου
Μηχανικός έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 20:08Οι ιδιοκτήτες φταίνε στο 95%. Το υπόλοιπο 5% είναι από βλακείες ή οχαδερφισμό μηχανικού.stergiosbik έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 20:00Δε φταινε μονο οι ιδιοκτητες και το ξερεις.
Και οι αντιπαρουχοι μηχανικοι εχουν κανει οργια.
Ο ιδιοκτητης για μικροαυθαιρεσιες δικαιολογειται μεχρι ενος βαθμου γιατι δεν γνωριζει τους νομους.
Οι μηχανικοι ομως;
Φυσικα στο παιχνιδι μπαινει και η πολεοδομια και οι τοπικοι αρχοντες-πολιτικοι.
Φαυλος κυκλος.
Δεν έχω συναντήσει ούτε ένα ιδιοκτήτη που να θέλει να είναι νόμιμος σε όλα.
Στις αντιπαροχές πάλι ο οικοπεδούχος φταίει. Θα βρει αυτών που θα του δώσει περισσότερα και ας έχουν παρανομίες.
Παράδειγμα, δεν υπάρχει οικοπεδούχος στην Αθήνα που να έδινε αντιπαροχή σε εργολάβο και να μην ήθελε να μοιραστούν τους κλειστούς ημιυπαίθριους χώρους που θα έκλειναν παράνομα.
Η φαρμακευτική η αγωγή είναι για τους λεβέντες.OANNHSEA έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 19:23Μόνο μπλα, μπλα και αηδίες!!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 21:37
Αυτό που ξέρω είναι το οτι να καείς ζωντανός είναι ένας φρικτός θάνατος. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν αθώοι και ένοχοι.
Οπότε, με πλήρη συναίσθηση του ό,τι γράφω, θα πω ότι βλαμμένοι είναι αυτοί που δεν επηρεάζονται στο ελάχιστο από τις δεκάδες ανθρώπινες τραγωδίες, εκφράζοντας τον απόλυτο μισανθρωπισμό.
Αναφορικά δε με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η "άγνοια" κινδύνου, κατά την άποψη τους θα έπρεπε να καίγονται ζωντανοί όλοι όσοι δεν έλαβαν σοβαρά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το κάπνισμα, η παχυσαρκία, η ηλιοθεραπεία, η μέθη, τα επικίνδυνα αθλήματα, η υπερβολική ταχύτητα κλπ
Μία σοβαρή απάντηση δεν μπορείς να δώσεις, γιατί πολύ απλά είσαι μέρος του γελοίου σάπιου συστήματος!
Έχεις φτάσει να θεωρείς μισάνθρωποι κάποιον που σκέφτεται με ψυχρή λογική και όχι με την λογική ενός δημοσιοκάφρου όπως κάνεις εσύ. Αλλά η γελοιότητα με την οποία σκέφτεσαι φαίνεται στην επόμενη φράση:
"Δεν υπάρχουν αθώοι και ένοχοι όταν καούν από τη φωτιά"... Τώρα πέφτει ως υπόκρουση η μελαγχολική μουσική ή μετά το διάλειμμα; Ή μήπως μετά θα μιλήσει η χαροκαμένη κόρη;
Προφανώς και δεν υπάρχουν αθώοι και ένοχοι και όταν τους φάνε στα σκουλίκια, άρα π.χ. Ο Σαχινίδης μετά το θάνατο του θα είναι αθώος για 4 φόνους. Ή μήπως αθωώνεσαι μόνο με θάνατο από φωτιά;
Τι γελοιότητες διαβάζω το κέρατο μου!!!
Και ναι έχεις δίκιο που αναφέρεις όλες τα παραπάνω περιπτώσεις που γελοίοι συνεχίζουν να κυνηγούν το θάνατο - εάν όμως είναι ατομικό τότε απλά τους πέφτει η τάβλα στο κεφάλι - π.χ. γιατί να πληρώνουμε όλοι έναν γελοίο που ήταν μεθυσμένος, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, τράκαρε, είναι ανάπηρος από τα 30 και παίρνει σύνταξη; Γιατί να μου ρουφάει το αίμα ένα τέτοιο γελοίο υποκείμενο; μα γιατί έτσι αποφασίζει μία ομάδα ανθρώπων με δημοσιογραφική λογική - όπως η ΓΑΛΗ!!!
.
Ν...νααι,πως να το στο πω: έχω την εντύπωση ότι δε διαφωνεί με τον παραπάνω ο συμπχορουμιτης στον οποίο απευθύνεσαιΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 20:06Αναφορικά δε με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η "άγνοια" κινδύνου, κατά την άποψη τους θα έπρεπε να καίγονται ζωντανοί όλοι όσοι δεν έλαβαν σοβαρά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το κάπνισμα, η παχυσαρκία, η ηλιοθεραπεία, η μέθη, τα επικίνδυνα αθλήματα, η υπερβολική ταχύτητα κλπ