Μπορούμε να έχουμε λίγο μεγαλύτερα άβαταρ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Dwarven Blacksmith
Re: Μπορούμε να έχουμε λίγο μεγαλύτερα άβαταρ;
Δείτε το ποστ αμέσως πιο πάνω μου. Χωράει το άβαταρ να μεγαλώσει σε ύψος χωρίς να μεγαλώσει αναγκαστικά και το ύψος του ποστ; Όχι. Δηλαδή στην ίδια σελίδα θα βλέπουμε λιγότερα ποστ και θα μας βγαίνει το λάδι να σκρολάρουμε.
Πως θα μας βοηθήσει η τεχνολογία σε αυτό;

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ τα έχω σβηστά τα άβαταρ. Δε σας χάλασε 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ναι στο ύψος δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο, στο πλάτος υπάρχει αρκετό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 21:05Δείτε το ποστ αμέσως πιο πάνω μου. Χωράει το άβαταρ να μεγαλώσει σε ύψος χωρίς να μεγαλώσει αναγκαστικά και το ύψος του ποστ; Όχι. Δηλαδή στην ίδια σελίδα θα βλέπουμε λιγότερα ποστ και θα μας βγαίνει το λάδι να σκρολάρουμε.
Δεν θα βλέπουμε όμως λιγότερα ποστ ανά σελίδα, είναι 15 σταθερά.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Dwarven Blacksmith
Ναι, εννοώ λιγότερα σε μία "οθονιά" βασικά.Spiros252 έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 21:32Ναι στο ύψος δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο, στο πλάτος υπάρχει αρκετό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 21:05Δείτε το ποστ αμέσως πιο πάνω μου. Χωράει το άβαταρ να μεγαλώσει σε ύψος χωρίς να μεγαλώσει αναγκαστικά και το ύψος του ποστ; Όχι. Δηλαδή στην ίδια σελίδα θα βλέπουμε λιγότερα ποστ και θα μας βγαίνει το λάδι να σκρολάρουμε.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Eίμαι κατά, θα πέσει το πχώρουμ, μόνο εγώ ο τσιγγούναρος κόβω και ράβω στα quotes, οι πιό πολλοί παραθέτουν όλο το πόστ 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αρχηγός είσαι ρε, όχι απλά Πυλωρός του Εκσυγχρονισμού και
SpoilerShow

Μπορείς να κάνεις zoom out στον browser σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 21:36Ναι, εννοώ λιγότερα σε μία "οθονιά" βασικά.Spiros252 έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 21:32Ναι στο ύψος δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο, στο πλάτος υπάρχει αρκετό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 21:05Δείτε το ποστ αμέσως πιο πάνω μου. Χωράει το άβαταρ να μεγαλώσει σε ύψος χωρίς να μεγαλώσει αναγκαστικά και το ύψος του ποστ; Όχι. Δηλαδή στην ίδια σελίδα θα βλέπουμε λιγότερα ποστ και θα μας βγαίνει το λάδι να σκρολάρουμε.
Το scroll down με τη ροδέλα του ποντικιού έχει γίνει τόσο μέρος του συλλογικού muscle memory, δεν γίνεται να παραπονιέσαι για αυτό.
Γινεται να μπορουμε να ανεβασουμε μεγαλυτερα αβαταρ χωρις να αλλαξει το μεγεθος με το οποιο εμφανιζονται; Με το resize στα 100 γινονται θολα.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Όχι, αυτό θα ήταν πρόβλημα. Επειδή θα φορτωνόταν η πλήρους ανάλυσης εικόνα σε κάθε ποστ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση τα μεγαλυτερα κοροιδα.
από Ασέβαστος » 30 Ιαν 2024, 10:39 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 139 Απαντήσεις
- 3396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
31 Ιαν 2024, 14:59
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 1271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
12 Ιαν 2024, 14:12
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγαλύτερα topics του φόρουμ
από KRAKEN » 19 Οκτ 2024, 17:37 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 5 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
19 Οκτ 2024, 18:23
-