Σήμερα έβγαλα τη σύνταξη των γονέων. 800+ 800.
πιστωτικη καρτα
Re: πιστωτικη καρτα
αν κ θυμαμαι οτι τωρα τα τελευταια 48ωρα ετρεχα 4 φορες στο ΑΤΜ αλλες καμια 10αρια φορες εμπαινα στο nbg και τους ειχα σπασει τα @@ συνεχεια να μου στελνουν sms επιβεβαιωση για την εισοδο nbg 
η πλακα ειναι οτι την επομενη μερα πρωι πρωι μου εστειλαν ενημερωση μεσω sms οτι εφαγα μπλοκ

η πλακα ειναι οτι την επομενη μερα πρωι πρωι μου εστειλαν ενημερωση μεσω sms οτι εφαγα μπλοκ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killzone την 01 Απρ 2021, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ηλεκτρονικη εχω κι εγωAntares έγραψε: ↑01 Απρ 2021, 14:45Το ίδιο, αλλά ηλεκτρονική. Επίσης έχει 2 ευρώ έξοδα φόρτισης. Το e banking έχει σαν επίπεδο ασφαλείας τα sms για κάθε συναλλαγή. Αλλά κάνουν αντιγραφές και των καρτών sim. Τώρα έβαλε να δίνεις επιπλέον δύο ψηφία της κάρτας σου, αλλά αν σου έχουν κλέψει τον αριθμό;
Αν το τηλέφωνο παραμείνει χωρίς σήμα για κάποιον χρόνο σημαίνει ότι κάτι γίνεται από κλέφτες.
Τη φορτιζω απο το κινητο επιτοπου αγοραζω και αμα μου τη χακαρουν στα @@ μου. Ας παρουν τα ψιλα που θα χουν μεινει απο τη συναλλαγη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν θα σε ενδιαφέρουν τα δύο ευρώ.

Μόνο για παραγγελίες από σούπερ μάρκετ που κάνω κάθε μήνα δεν την χρησιμοποιώ. Αλλιώς μόνο την προπληρωμένη.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Στο web σε μπλόκαραν;killzone έγραψε: ↑01 Απρ 2021, 14:52αν κ θυμαμαι οτι τωρα τα τελευταια 48ωρα ετρεχα 4 φορες στο ΑΤΜ αλλες καμια 10αρια φορες εμπαινα στο nbg και τους ειχα σπασει τα @@ συνεχεια να μου στελνουν sms επιβεβαιωση για την εισοδο nbg
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν αγοραζω και καθε μερα πραγματα απο το ιντερνετ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μπλοκάρει και αν βάλεις τρεις φορές λάθος κωδικό. Φαίνεται ότι με αυτά που έκανες σε 48 ώρες τους κίνησες υποψίες και ίσως έκαναν καλά που την μπλόκαραν. 

Ναι αλλά εγώ εννοούσα π.χ. πως δεν ξέρω αν πάει κάποιος να κάνει ανάληψη 100 ευρώ αν γίνεται. Γιατί όταν είχαν ανακοινωθεί τα μέτρα για τις τράπεζες λόγω πανδημίας είχε τεθεί αρχικά κατώτατο όριο αναλήψεως τα 400 ευρώ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αφού έγραψες ότι πήγες 4 φορές στο ΑΤΜ και μπήκες 10 φορές στο web banking σε 48 ώρες.
Δεν γνωρίζω, γιατί δεν μου έχει συμβεί. Αλλά έχω μπλοκάρει τον λογαριασμό μου στο web banking βάζοντας τρεις φορές λάθος κωδικό. Χρειάστηκε να πάω στην τράπεζα με ταυτότητα, ίσως έκαναν και επικαιροποίηση στοιχείων, δεν θυμάμαι, με άλλα δικαιολογητικά.
Για επανέκδοση πιστωτικής κάρτας λόγω υποκλοπής, είχα πολύ χαρτούρα και ραντεβού μιας ώρας με την αναμονή.
Όταν κάποτε έκανα πέντε διαδοχικές απόπειρες να πραγματοποιήσω ηλεκτρονική συναλλαγή με ΗΠΑ, παραγγελία ξενόγλωσσων βιβλίων, με πήραν τηλέφωνο από την Τράπεζα Πειραιώς μετά από λίγο αν όντως εγώ είχα επιχειρήσει τη συναλλαγή.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
H revolut πάντως σου δίνει τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές αγορές, να δημιουργήσεις μια disposable card. Μιας χρήσεως κάρτα δλδ για αγορές στο ίντερνετ, μέσω της εφαρμογής.
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φοροφυγάδες κλαίνε για pos και κάρτα εργασίας. Μπράβο ΝΔ!!!!
από Οργισμένος » 22 Μαρ 2024, 14:46 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
22 Μαρ 2024, 14:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάρτα εργασίας - άλλη μια απάτη του κράτους
από hellegennes » 20 Μαρ 2024, 13:15 » σε Οικονομία - 160 Απαντήσεις
- 7086 Προβολές
-