Ναι αλλά εσύ δεν έχεις παιδιά.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 16:58Ο foscilis, που δήλωσε δημόσια ότι δεν κάνει το εμβόλιο της γρίπης, παρότι έχει παιδιά και συνίσταται, τολμάει να εγκαλεί εμένα, που είχα και συνεχίζω να έχω όλα τα εμβόλια ενημερωμένα.
Δεν βλέπω τίποτα αστείο στην απόπειρα του foscilis να με βγάλει αντιεμβολιαστή.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
- Dwarven Blacksmith
Μαλακίες κάνουν, ποιος ξέρει γιατί. Ο ΕΟΦ είναι πιο σταθερός.Arisvilla έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 19:29https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... n-60-eton/
Kαι οι Ολλανδοί στα χνάρια της Γερμανίας. Και εκεί τα ιδια με τη Γερμανία. Περιστατικά θρομβώσεων σε γυναίκες από 25 εως 65. Και ακυρώνουν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού. Εδώ βέβαια λένε ψεκασμένους όσους κατηγορούν τον ΕΟΦ που μέσα σε 3 μέρες έβγαλε πόρισμα οτι δεν ευθύνεται το εμβόλιο για το θάνατο της γυναίκας προχθές και φυσικά συνεχίζονται κανονικά όλα τα ραντεβού. Εχουμε και τουρίστες που περιμένουμε.

Και αυτό. Αλλά η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι είχα γράψει πως θα το κανουν ο γιος μου που έχει αναπνευστικά και η γυναίκα μου που μπαινει μέτρο αλλά όχι εγώ και η κόρη μου που δεν είμαστε υψηλού κινδύνου. Και μου είχε απαντήσει τότε κάποιος (νομίζω ο Όττο αλλά δεν παίρνω όρκο) "εσύ μπορεί να μην είσαι υψηλού κινδύνου αλλά αποφεύγοντας να αρρωστήσεις μειώνεις τις πιθανότητες να κολλήσεις κάποιον που είναι" κι εγώ είπα στον εαυτό μου "Για κοιτα! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι" οπότε κάνουμε και οι τέσσερις εμβόλιο γρίπης από τότε και κάθε χρόνο.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 19:34Ναι αλλά εσύ δεν έχεις παιδιά.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 16:58Ο foscilis, που δήλωσε δημόσια ότι δεν κάνει το εμβόλιο της γρίπης, παρότι έχει παιδιά και συνίσταται, τολμάει να εγκαλεί εμένα, που είχα και συνεχίζω να έχω όλα τα εμβόλια ενημερωμένα.
Της γρίπης ούτε κι εσυ το κάνεις κατά δήλωση σου.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 16:58Ο foscilis, που δήλωσε δημόσια ότι δεν κάνει το εμβόλιο της γρίπης, παρότι έχει παιδιά και συνίσταται, τολμάει να εγκαλεί εμένα, που είχα και συνεχίζω να έχω όλα τα εμβόλια ενημερωμένα.
- Οργισμένος
Για την νεα ταξη πραγματων και τον αντιχριστο κατι;;;Who is The 4th man έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 16:19
δηλ ισχυρίζεται ότι τά εμβόλια πφάιζερ και αστραζένεκα είναι υπεύθυνα για μεταλάξεις καί
ώς εκ τούτου αυτοακυρώνονται....
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ειναι πολυ ευκολο να παρασυρθεις απο ψεκα. Σοβαρα το λεω.foscilis έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 19:45Και αυτό. Αλλά η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι είχα γράψει πως θα το κανουν ο γιος μου που έχει αναπνευστικά και η γυναίκα μου που μπαινει μέτρο αλλά όχι εγώ και η κόρη μου που δεν είμαστε υψηλού κινδύνου. Και μου είχε απαντήσει τότε κάποιος (νομίζω ο Όττο αλλά δεν παίρνω όρκο) "εσύ μπορεί να μην είσαι υψηλού κινδύνου αλλά αποφεύγοντας να αρρωστήσεις μειώνεις τις πιθανότητες να κολλήσεις κάποιον που είναι" κι εγώ είπα στον εαυτό μου "Για κοιτα! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι" οπότε κάνουμε και οι τέσσερις εμβόλιο γρίπης από τότε και κάθε χρόνο.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 19:34Ναι αλλά εσύ δεν έχεις παιδιά.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 16:58Ο foscilis, που δήλωσε δημόσια ότι δεν κάνει το εμβόλιο της γρίπης, παρότι έχει παιδιά και συνίσταται, τολμάει να εγκαλεί εμένα, που είχα και συνεχίζω να έχω όλα τα εμβόλια ενημερωμένα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πφαηζερ θα λετε και θα κλαιτε ψυχανεμουλιαρηδες,.Arisvilla έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 19:29https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... n-60-eton/
Kαι οι Ολλανδοί στα χνάρια της Γερμανίας. Και εκεί τα ιδια με τη Γερμανία. Περιστατικά θρομβώσεων σε γυναίκες από 25 εως 65. Και ακυρώνουν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού. Εδώ βέβαια λένε ψεκασμένους όσους κατηγορούν τον ΕΟΦ που μέσα σε 3 μέρες έβγαλε πόρισμα οτι δεν ευθύνεται το εμβόλιο για το θάνατο της γυναίκας προχθές και φυσικά συνεχίζονται κανονικά όλα τα ραντεβού. Εχουμε και τουρίστες που περιμένουμε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- NewModelArmy
Παντως οι Αγγλοι με ανοιχτα σχολεια και εχοντας φλομωσει τον πληθυσμο με αστραζενεκα αυτη τη στιγμη εχουν λιγοτερα κρουσματα και νεκρους απο την Ελλαδα.Στο τελος η επιλογη ειναι η δεχεσαι τα εμβολια με τις σπανιες παρενεργειες η γινεσαι Βραζιλια.Arisvilla έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 19:29https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... n-60-eton/
Ναι αλλά για τους Βρετανούς κανείς δεν ξέρει αν στη δραστική μείωση των κρουσμάτων συνέβαλλε και η φυσική ανοσία αφού μέχρι τον Φεβρουάριο είχαν μέχρι και 1400 νεκρούς την ημέρα. Γιατί το άλλο μεγάλο θέμα με το Ασταζένεκα είναι και τι επιτυχία έχει στην προστασία από σοβαρή λοίμωξη. Στην καλύτερη 70% λένε.NewModelArmy έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 20:39Παντως οι Αγγλοι με ανοιχτα σχολεια και εχοντας φλομωσει τον πληθυσμο με αστραζενεκα αυτη τη στιγμη εχουν λιγοτερα κρουσματα και νεκρους απο την Ελλαδα.Στο τελος η επιλογη ειναι η δεχεσαι τα εμβολια με τις σπανιες παρενεργειες η γινεσαι Βραζιλια.Arisvilla έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 19:29https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... n-60-eton/
- NewModelArmy
Τοσους ειχε και η Βραζιλια,και μετα εγιναν 2000 την ημερα και μετα 2500 την ημερα και χτες ειχαν 3900 νεκρους.Δεν τους βοηθησε καμια φυσικη ανοσια αυτους οπως και καμια χωρα.Arisvilla έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 20:44
Ναι αλλά για τους Βρετανούς κανείς δεν ξέρει αν στη δραστική μείωση των κρουσμάτων συνέβαλλε και η φυσική ανοσία αφού μέχρι τον Φεβρουάριο είχαν μέχρι και 1400 νεκρούς την ημέρα. Γιατί το άλλο μεγάλο θέμα με το Ασταζένεκα είναι και τι επιτυχία έχει στην προστασία από σοβαρή λοίμωξη. Στην καλύτερη 70% λένε.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Arisvilla έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 19:29https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... n-60-eton/
Το εμβόλιο της Ζενεκα φαίνεται να ευθύνεται για κάποια περιστατικά θρομβώσεων. Πως και γιατί δεν το ξέρουμε αλλά υποθέτουμε ότι φταίει το εμβόλιο
Στηνν γυναίκα που πέθανε από όσο ξέρω δεν βρήκαν τέτοια σημάδια.
Σε κάθε περίπτωση η στάση του ΕΟΦ είναι πολύ πιο υπεύθυνη από τα καραγκιοζιλικια των Γερμανων που στην αρχή μας είπαν πως τα κάνουμε μόνο σε άτομα νεαρής ηλικίας και όχι στους μεγάλους, μετά τα κάνουμε στους μεγάλους και όχι στους μικρούς, έχουν ήδη δύο φορες τον εμβολιασμό και μια φορά έχουν άρει την αναστολη
Καλά, εσύ μπορεί να την γλιτώσεις οκ, σκέψου τους γύρω σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όλοι οι παλιοί συμμαθητές μου με τους οποίους κρατάω επαφή έκαναν το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα.Πολύ φυσικό αφού όλοι την ίδια ηλικία έχουμε 61-62.Μέχρι στιγμής έχουν όλοι επιζήσει αλλά έρχεται η δεύτερη και φαρμακερή δόση. 

Για την ακρίβεια επαναλαμβάνω αν είναι έτσι ΜΟΝΟ αυτός δεν το κάνει, όχι ΟΥΤΕ.gassim έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 20:15Της γρίπης ούτε κι εσυ το κάνεις κατά δήλωση σου.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 16:58Ο foscilis, που δήλωσε δημόσια ότι δεν κάνει το εμβόλιο της γρίπης, παρότι έχει παιδιά και συνίσταται, τολμάει να εγκαλεί εμένα, που είχα και συνεχίζω να έχω όλα τα εμβόλια ενημερωμένα.
- hellegennes
Σου έβαλα υπόδειγμα, σιγά μην χρειάζεται να ψάξω στο google για να μάθω ότι όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα έχουν από συχνές ως σπάνιες μακροχρόνιες επιπτώσεις. Και δεν είναι μόνο μερικών εβδομάδων, διάβασε καλύτερα. Όταν λες κάτι τόσο εκτός τόπου και χρόνου, θα ξεκινήσουμε από τα βασικά.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 17:18Αφού δεν το έχεις, γιατί συνεχίζεις; Περίμενα τουλάχιστον να μου βάλεις το εμβόλιο για τον άνθρακα (AVA) ως επιχείρημα αλλά προφανώς δεν το ήξερες καν για να το γκουγκλαρεις.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 14:52Σταμάτα να λες ό,τι να 'ναι.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 14:38
Μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες επιπτώσεις εμβολίων, απλα δεν υπάρχουν.
https://www.chop.edu/news/long-term-sid ... 19-vaccine
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1114674/
Μου έβαλες κλασικά εμβόλια, και παρενέργειες εβδομάδων. Σοβαρά τώρα;
Λοιπόν αυτά δεν είναι μακροχρόνιες παρενέργειες. Ιστορικά, οι πιο καθυστερούμενες, σαν το GBS, την παροδική αρθραλγία ή την θρομβοπενική πορφύρα, εμφανίζονται εντός 4-6 εβδομάδων το αργότερο από την ένεση.
Αναλογιζόμενος και τον χρονο ημισειας ζωής του mRNA (ακόμα και μετα τις μετατροπές που έχει υποστεί για να αντέχει τις κυτταρικες επιθέσεις) το διάστημα αυτό θα έπρεπε να είναι ακόμα μικρότερο.
Εκατομμύρια δόσεις μέχρι τώρα και συνεχίζουμε. Κάτσε εσύ να περιμένεις μακροχρόνιες παρενέργειες.
Μας έχετε ζαλίσει το παπαρι και ταυτόχρονα καταπινετε φάρμακα που ακόμα και σήμερα δεν είμαστε σίγουροι 100% με τι μηχανισμό λειτουργούν (σε αντίθεση με τα εμβόλια).
Ένα αυτό. Δεύτερον, δεν καταπίνω κανένα φάρμακο. Δεν έχω πάρει ποτέ φάρμακα χωρίς να είναι απόλυτη ανάγκη, το οποίο ήταν 2-3 φορές στην ζωή μου που χρειάστηκα αγωγή (η μία ήταν λόγω γρίπης).
Τρίτον, όπως είπα και αμέσως προηγουμένως, φυσικά και τα εμβόλια που κυκλοφορούν είναι γενικά ασφαλή και έχουν σπάνιες παρενέργειες, γιατί ακριβώς έχουν περάσει χρόνια κλινικών δοκιμών και αυτά που δεν έκαναν πήγαν στα σκουπίδια. Το να μου το συγκρίνεις λοιπόν με τα εμβόλια του κορωνοϊού που δεν πέρασαν ανάλογες κλινικές μελέτες είναι το λιγότερο βλακεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-