Arisvilla έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 21:12
Lestat έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 21:00
Arisvilla έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 20:56
Περισσότεροι και από τους αεκτζήδες βλέπω τους οπαδούς του μπαογκ να υπερασπίζονται τον γατούλη. Δεν έκαναν τίποτε παράνομο το 2017 ο γατούλης και ο τσεν τσεν για να πάρουν την επο. Απλώς έστειλαν σε κάτι παράγοντες της ΕΠΟ κάτι εικόνες από την Παναγία Σουμελά και με τη βοήθεια της παναγίας έβγαλαν τον Γραμμένο και τους υπόλοιπους. Ξέρω τώρα θα αρχίσουν να λένε. Ναι αλλά ο χοντρός κτλ. Από την μια κατηγορούν τον χοντρό για την ΕΟ και από την άλλη θέλουν να γίνουν (και έγιναν για μια τετραετία) τα ίδια και χειρότερα με αυτόν.
Ξεκιναω απο το τελευταιο.... Δεν εγιναν ουτε τα ιδια ουτε χειροτερα. Στην ΕΠΟ Σαββιδη-Μελισσανιδη πηρε ενα πρωταθλημα η ΑΕΚ, ενα ο ΠΑΟΚ, 2 ο Ολυμπιακος και επισης κυπελλα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακος. Επισης, ειδικα ο ΠΑΟΚ εισηγηθηκε την εισαγωγη του βαρ στο ποδοσφαιρο.
Αυτα επι γαυρου δεν τα ειδαμε, δεν τολμουσε ουτε να διεκδικησει άλλος το πρωταθλημα.
Επισης, για τις μεθοδους που χρησιμοποιηθηκαν για την ΕΠΟ, ολοι εχουν κάνει τα ιδια. Δεν προκειται να σε υποστηριξει καμια Ενωση αν δεν λαδωσεις ή αν δεν εχεις κονέ.
Δεν μου λεει τίποτε εμένα οτι πήραν 3 ομάδες τίτλους. Εγώ έβλεπα γκολ οφσαιντ, ομάδες παραρτήματα, απόπειρες δωροδοκίας οσα βλέπαμε και επι γάβρου. Αν δεν έβγαινε η νδ στην εξουσία σιγά μην έπαιρνε το πρωτάθλημα ο γάβρος. Αλλαξε η εξουσία, ήρθε και η φάση με τον Τζήλο και φοβόντουσαν οι διαιτητές να τα βάλουν με τον γάβρο έδωσε και χρημα ο χοντρός και πήρε το πρωτάθλημα. Απλώς το 2017 άλλαξε ο νταβατζής και ήρθαν στην εξουσία οι 2 πόντιοι που οσο ήταν ο Σύριζα μοίρασαν τους τίτλους. Οσον αφορά το VAR δεν νομίζω οτι ήταν μόνο πρόταση του παοκ. Στην τελική οταν έχεις 5-6 ομάδες παραρτήματα και ελέγχεις και την ΕΠΟ θεωρείς τον εαυτό σου τόσο δυνατό και δεν ασχολείσαι με το VAR.
Κάνεις λαθος ή ξεχνας τι επαιζε επι παραγκας γαυρου ή δεν σε ενδιεφερε να ασχοληθεις καθως δεν διεκδικουσες τιτλο.
Στην ΕΠΟ του Ολυμπιακου δεν επαιρνε πρωταθλημα κανενας άλλος, οσο καλη ομαδα και αν ειχε.
Εχεις ξεχασει πώς εχασε 3 πρωταθληματα η ΑΕΚ, το ενα το 2002 στην ισοβαθμια που ειδαν και οι τυφλοι, το άλλο το 2005 που με θερισαν στην κυριολεξια και το τριτο το 2008 που η ΕΠΟ διεψευσε την ΕΠΟ και εκανε απονομη στον γαυρο. Για να μην πω τα πρωταθληματα που εκοψαν απο τον Παναθηναικο. Ερυθρολευκη ΕΠΟ σημαινε το πρωταθλημα στον Πειραια. Να ξεκιναει το ματς και να εχεις 3 κιτρινες καρτες στο δεκαλεπτο, να παιζεις 11 εναντιον 14 (μαζι με τους διαιτητες).
Επομενως, αν ηθελε η ΕΠΟ του Γραμμενου θα μπορουσε να πετσοκοψει τον Ολυμπιακο με καθε τροπο. Αντι αυτου, ειχε ευνοικες διαιτησιες και πηρε δυο πρωταθληματα που τα αξιζε.
Οσο για τα παραρτηματα που λες, το ρεκορ το κατεχει παλι ο γαυρος, δεν τον φτανει κανενας.