Ο μόνος πλήρως σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα

Ευχαριστώ.
Ο μόνος πλήρως σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα
Η πολεοδομία τι λέει;Who is The 4th man έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:39εγώ έφτιαξα αποθήκη συγκεκριμένα 13τμ κολητα στο κυρίως οίκημα με σκεπή όπως τη 2η εικόνα
με τσιμεντόλιθους πού καλύπτουν σιδηροκατασκευή όπως τη 2η εικόνα,με άδεια από τη κοινότητα
τότες τελ δεκ90
αργότερα με τον ν.καποδίστρια το χωριό εντάχθηκε σέ δήμο.....απο τότε άλλαξαν οί διαδικασίες;
ό πολ. μηχανικός πού έφτιαξε τά σχέδια για τό κυρίως οίκημα πού κατατέθηκαν στη πολεοδομία,Δημοκρατικός έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:45Η πολεοδομία τι λέει;Who is The 4th man έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:39εγώ έφτιαξα αποθήκη συγκεκριμένα 13τμ κολητα στο κυρίως οίκημα με σκεπή όπως τη 2η εικόνα
με τσιμεντόλιθους πού καλύπτουν σιδηροκατασκευή όπως τη 2η εικόνα,με άδεια από τη κοινότητα
τότες τελ δεκ90
αργότερα με τον ν.καποδίστρια το χωριό εντάχθηκε σέ δήμο.....απο τότε άλλαξαν οί διαδικασίες;
Φίλε όλα αυτά ακούγονται περίεργα. Πιθανώς να σε έφαγαν λεφτά και στο τέλος να έχεις αυθαίρετο.Who is The 4th man έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:55ό πολ. μηχανικός πού έφτιαξε τά σχέδια για τό κυρίως οίκημα πού κατατέθηκαν στη πολεοδομία,Δημοκρατικός έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:45Η πολεοδομία τι λέει;Who is The 4th man έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:39εγώ έφτιαξα αποθήκη συγκεκριμένα 13τμ κολητα στο κυρίως οίκημα με σκεπή όπως τη 2η εικόνα
τότες τελ δεκ90
αργότερα μού έδωσε τη βεβαίωση μέ τό σκαρίφημα για την άδεια αποθήκης γιά σφράγισμα πρώτα
στην αστυνομία και κατόπιν στη κοινότητα....όπως μου είχε πεί είχα δικαίωμα για 20τμ τότε,
ή πολεοδομία περαν των άλλων με ανάγκασε καί έφτιαξα ένα τοίχο μπετόν αρμε 15μχ2μ λόγω
τού ότι τό οικοπεδο είναι πρανές....εκεί έφυγε το πολύ χρήμα
Ειχα φτιαξει ( μαζι με εναν γνωστο σιδερα - αλουμινα . ) με 3 κολωνες ομως αντι για 4 ( σαν Γ ) και απο πανω στην οροφη κουρμπαρισμενες μεταλικες ''σωληνες'' ( σε σχημα σωματος τοξου να καταλαβεις ) φ 5 εκατοστων , καμια 5-6 δλδ που πηγαιναν απο ακρη σε ακρη και σκεπασμα μια τεντα δεμενη . ( εξωτερικο γκαραζ για το καρο ειχα κανει ) . δε θυμαμαι τιμη ομως εχει περασει πανω απο 10ετια
Αυθαιρεσία ε;Νon4me έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:58Ειχα φτιαξει ( μαζι με εναν γνωστο σιδερα - αλουμινα . ) με 3 κολωνες ομως αντι για 4 ( σαν Γ ) και απο πανω στην οροφη κουρμπαρισμενες μεταλικες ''σωληνες'' ( σε σχημα σωματος τοξου να καταλαβεις ) φ 5 εκατοστων , καμια 5-6 δλδ που πηγαιναν απο ακρη σε ακρη και σκεπασμα μια τεντα δεμενη . ( εξωτερικο γκαραζ για το καρο ειχα κανει ) . δε θυμαμαι τιμη ομως εχει περασει πανω απο 10ετια
Αδειούλα, βγάλαμε;Νon4me έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 23:07Δεν γνωριζω τοτενες . μονωση εβαλε προφανως γιατι εχει τραπεζαρια και ισως περνα καιρο εκει κατω .ψηνοντας τρωγοντας αραζοντας . κατω απ το λιοπυρι .
εντιτ . στο πατρικο ειναι εξω σε αυλη διπλα απο κλειστο γκαραζ οποτε παλι δεν ξερω τι ειχε κανει ο πατερας με πολεοδομια . εγω πηρα τον μαστορα τον βοηθησα και τον πληρωσα στο τελος φιλικη τιμη εφοσον ημουν ο ενας εργατης .
τυπε ελλ γραφω .Δημοκρατικός έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 23:12Αδειούλα, βγάλαμε;Νon4me έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 23:07Δεν γνωριζω τοτενες . μονωση εβαλε προφανως γιατι εχει τραπεζαρια και ισως περνα καιρο εκει κατω .ψηνοντας τρωγοντας αραζοντας . κατω απ το λιοπυρι .
εντιτ . στο πατρικο ειναι εξω σε αυλη διπλα απο κλειστο γκαραζ οποτε παλι δεν ξερω τι ειχε κανει ο πατερας με πολεοδομια . εγω πηρα τον μαστορα τον βοηθησα και τον πληρωσα στο τελος φιλικη τιμη εφοσον ημουν ο ενας εργατης .
για το κυρίως οίκημα ή άδεια βγήκε και στοίχισε τότε 1εκατομυριο δρχ,για την αποθήκη δεν μου είπεΔημοκρατικός έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:57Φίλε όλα αυτά ακούγονται περίεργα. Πιθανώς να σε έφαγαν λεφτά και στο τέλος να έχεις αυθαίρετο.Who is The 4th man έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:55ό πολ. μηχανικός πού έφτιαξε τά σχέδια για τό κυρίως οίκημα πού κατατέθηκαν στη πολεοδομία,
αργότερα μού έδωσε τη βεβαίωση μέ τό σκαρίφημα για την άδεια αποθήκης γιά σφράγισμα πρώτα
στην αστυνομία και κατόπιν στη κοινότητα....όπως μου είχε πεί είχα δικαίωμα για 20τμ τότε,
ή πολεοδομία περαν των άλλων με ανάγκασε καί έφτιαξα ένα τοίχο μπετόν αρμε 15μχ2μ λόγω
Αυθαιρεσια δηλαδήΝon4me έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 23:13τυπε ελλ γραφω .Δημοκρατικός έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 23:12Αδειούλα, βγάλαμε;Νon4me έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 23:07Δεν γνωριζω τοτενες . μονωση εβαλε προφανως γιατι εχει τραπεζαρια και ισως περνα καιρο εκει κατω .ψηνοντας τρωγοντας αραζοντας . κατω απ το λιοπυρι .
Για ρώτα στην τοπική πολεοδομία. Με προσοχή, γιατί θα σε κοπανήσουν.Who is The 4th man έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 23:14για το κυρίως οίκημα ή άδεια βγήκε και στοίχισε τότε 1εκατομυριο δρχ,για την αποθήκη δεν μου είπεΔημοκρατικός έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:57Φίλε όλα αυτά ακούγονται περίεργα. Πιθανώς να σε έφαγαν λεφτά και στο τέλος να έχεις αυθαίρετο.Who is The 4th man έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 22:55
ό πολ. μηχανικός πού έφτιαξε τά σχέδια για τό κυρίως οίκημα πού κατατέθηκαν στη πολεοδομία,
κανείς τίποτα.....έκανα ότι μού είπαν τότε,ωστόσο στό χωριό(δεν είμαι απο κεί....Αθηναίος γεννημα θρεμα γαρ)
τα αλληλοκαρφώματα πέφτουν σύνεφο.....λές ή αποθήκη να έχει θέμα;
ε αν ειναι να σκασεις πες το και ετσι ., εγω σου εγραψα 2 φορες δεν ξερωΔημοκρατικός έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 23:17Αυθαιρεσια δηλαδή
Mετά φταίνε οι συριζαίοι