Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
- Δημοσιεύσεις: 31881
- Εγγραφή: 14 Δεκ 2018, 11:41
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από stavmanr » 08 Απρ 2021, 13:56
Ju-87 έγραψε: ↑08 Απρ 2021, 13:29
stavmanr έγραψε: ↑08 Απρ 2021, 00:15
Ju-87 έγραψε: ↑07 Απρ 2021, 15:00
Θύμισε μου ποτέ κοιμομασταν με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα;



Όταν χάσαμε την Κύπρο. Κοιμόμασταν με πόρτες και παράθυρα ανοικτά.
Αεί γειά σου!
Και ποτέ αρχίσαμε να βάζουμε κάγκελα στα παράθυρα, συναγερμούς στα σπίτια και να ακούμε για γέρους που τους σιδερωσαν σαν τα σεντόνια;
Όταν χάσαμε τα Ίμια και γκριζαριστηκε το μισό Αιγαίο!

Πότε χάσαμε τα Ίμια πατριώτη; Αναγνωρίζεις ότι τα Ίμια είναι τουρκικά;

Και πότε γκριζαρίστηκε το Αιγαίο; Θεωρείς ότι το Αιγαίο είναι αμφισβητούμενο;
Τόσο πατριώτης;
-
George_V
- Δημοσιεύσεις: 34693
- Εγγραφή: 17 Ιούλ 2018, 23:08
- Phorum.gr user: George_V
- Τοποθεσία: Kαλαμαι
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από George_V » 08 Απρ 2021, 14:13
Κυπαρισσία – Αμετανόητος ο 72χρονος: «Ήταν θέμα τιμής» – Καρέ καρέ το φονικό – Σοκαριστική μαρτυρία
Ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τη δολοφονία του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία. Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης που σόκαρε το πανελλήνιο το μεσημέρι της Τετάρτης (07.04.2021) εμφανίστηκε αμετανόητος για το έγκλημα. Ένα έγκλημα που έγινε για 175 ευρώ.
Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 72χρονος κατηγορούμενος μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 24 ώρες μετά το φονικό στην Κυπαρισσία, στον εισαγγελέα. Παραιτήθηκε του δικαιώματος να έχει δικηγόρο ή να του ορίσει το δικαστήριο, εμφανίστηκε αμετανόητος λέγοντας πως η δολοφονία ήταν «θέμα τιμής», σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.
Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Τον εκτέλεσε χωρίς να πει λέξη
Τις απόλυτες στιγμές τρόμου και φρίκης που διαδραματίστηκαν εντός του καταστήματος της εταιρίας «Γερμανός» στην Κυπαρισσία, κατά τη δεύτερη επίσκεψη του 72χρονου λαχειοπώλη στην οποία εκτέλεσε τον 39χρονο ιδιοκτήτη, αποκαλύπτει σήμερα το newsit.gr.
Όπως είχαμε γράψει πρώτοι χθες, o ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους 175 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.
Click4more Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Η μοιραία βολή για τον 39χρονο ήταν χωρίς επιστροφή – Ο ιατροδικαστής στο newsit.gr
Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:30 χθες το πρωί, ο 72χρονος εμφανίστηκε και πάλι στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Κατέβηκε από ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.
Ο 72χρονος χωρίς να ψελλίσει έστω και μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.
Αυτόπτης μάρτυρας της στιγμής του πυροβολισμού ήταν η μια εκ των δύο υπαλλήλων, καθώς η δεύτερη είχε πάει στην τουαλέτα. Η 25χρονη κοπέλα που είδε έντρομη το δράστη να σηκώνει το όπλο και να πυροβολεί τον εργοδότη της έχει υποστεί σοκ, ενώ με πολύ δυσκολία περιέγραψε στους δικούς της ανθρώπους τι ακριβώς συνέβη.
Ο λογαριασμός των 175 ευρώ
Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ένας λογαριασμός των 175 ευρώ στάθηκε η αφορμή για να διαπραχθεί το φονικό. Ο 72χρονος πήγε στο κατάστημα και σε έξαλλη κατάσταση ζητούσε εξηγήσεις για το ποσό που καλούνταν να πληρώσει, ενώ ταυτόχρονα απαιτούσε και τη διακοπή του συμβολαίου του.
Ο λογαριασμός των 175 ευρώ είχε να κάνει με την σύνδεση της σταθερής τηλεφωνίας αλλά και του ίντερνετ που είχε στο σπίτι του ο δράστης. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πάγιο της σύνδεσης τους δράστη ήταν 25 ευρώ. Τελευταία φορά που βρέθηκε σε γκισέ καταστήματος για να πληρώσει τις οφειλές του ήταν τον περασμένο Ιανουάριο και κατέβαλλε ποσό που αντιστοιχούσε σε ένα μέρος των οφειλών του.
Τους τελευταίους τρεις μήνες συσσωρεύτηκαν κι άλλες οφειλές, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες ο δράστης ποτέ δεν ήταν σταθερός στις πληρωμές τους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά ληξιπρόθεσμα χρέη.
“Ξεψύχησε στα χέρια μου”
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας βιολόγου της Κυπαρισσίας η οποία μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, στον ALPHA, για τις τελευταίες στιγμές του 39χρονου καταστηματάρχη. «Βλέπω το δράστη να βγαίνει με το όπλο στα χέρια και να λέει στον Κωνσταντίνο “τώρα που σε σκότωσα πάρε τηλέφωνο την αστυνομία που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις”. Συνέχισε να κάνει βόλτες γύρω από το αμάξι μου. Δεν έβγαινα μήπως πυροβολήσει κι εμένα.
Μόλις έφυγε μπήκα μέσα στο μαγαζί και ρώτησα παιδιά χτύπησε κάποιος. Πήγα πίσω από τον πάγκο βρήκα τον Κωνσταντίνο και προσπάθησα να του δώσω κουράγιο. Έπιανα σφυγμό, μέχρι τι στιγμή που τον βάλαμε στο φορείο. Εκεί είδα ότι δεν είχε σφυγμό».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλλίας, Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας στο newsit.gr τονίζει: « Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και από πάρα πολύ καλή οικογένεια. Ο δράστης όπως μου είπαν τον πυροβόλησε εξ επαφής με τη σφαίρα να βρίσκει το θύμα στην κοιλιακή αορτή.
Οι υπάλληλοι που ήταν εκείνοι την ώρα μέσα στο κατάστημα σοκαρίστηκαν. Ο δράστης ήταν πάντα λίγο επιθετικός και οξύθυμος, ωστόσο ποτές δεν είχε δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Έχει και δύο παιδιά ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το αγόρι αν δεν κάνω λάθος φοιτεί σε στρατιωτική σχολή».
Πηγη:
https://www.newsit.gr/egklhma/kyparissi ... a/3258743/
Τελικα τα 175 ευρώ ηταν απληρωτοι λογαριασμοι σταθερου και ιντερνετ που ειχαν συσσωρευτει. Ειχε ξαναπαει και τον Ιανουαριο τελευταια φορα που πληρωσε ενα μερος των οφειλων μονο.
Οσο παει γινεται και χειρότερο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
nick
- Δημοσιεύσεις: 6292
- Εγγραφή: 25 Μάιος 2018, 22:21
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από nick » 08 Απρ 2021, 14:22
Δηλαδη ειναι παρανομο να συσσωρευονται οι οφειλες και να πληρωνεις μονο ενα μερος τους;
-
Jack Shephard
- Δημοσιεύσεις: 1849
- Εγγραφή: 24 Απρ 2018, 20:06
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Jack Shephard » 08 Απρ 2021, 14:25
Συγνώμη πάτε καλά;
Βάζετε στο ζύγι με το έγκλημα αμφισβητούμενες οφειλές; Ή σταβοκοιτάγματα ή και υψωμένους τόνους;
Όποιος είπε τέτοιο πράγμα πρέπει να μη μπορεί να ξαναψηφίσει για να μη μπορεί να επηρεάσει το παραμικρό, να του κόβεται η γλώσσα για να μην ανοίγει το βρωμόστομα του και λέει τέτοια πράγματα και τα χέρια για να μη μπορεί να τα γράφει.
Εδώ έγινε φόνος. Και θεωρεί κάποιος ότι η κατάλληλη αφορμή για να βγάλει τα εσώψυχα του για τους κλέφτες παρόχους; Ένας άνθρωπος 40 χρονών, πατέρας μικρού παιδιού δε ζει για το τίποτε και με καφενειακό ύφος και πίνοντας το φρέντο μας θα συζητάμε τέτοια πράγματα;
Πάμε καλά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Jack Shephard την 08 Απρ 2021, 14:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
run
- Δημοσιεύσεις: 9314
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
- Phorum.gr user: ran
- Τοποθεσία: sterea ellada
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από run » 08 Απρ 2021, 14:26
προς προβατα και επαγγελματιες νεοταξιτες
επειδη ενας ελληνας σκοτωσε ρε όρνεα δεν δικαιολογουμε τα μιλιουνια βαλκανιων ασιατων και αφρικανων που καατεφτασαν λαθραια στην ελλαδα
κνατ συριζοματ και αναρχομπαχαλα η καταρα της ελλαδας πρεπει να βγουν εκτος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
run
- Δημοσιεύσεις: 9314
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
- Phorum.gr user: ran
- Τοποθεσία: sterea ellada
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από run » 08 Απρ 2021, 14:27
Σενέκας έγραψε: ↑08 Απρ 2021, 14:25
George_V έγραψε: ↑08 Απρ 2021, 14:13
Κυπαρισσία – Αμετανόητος ο 72χρονος: «Ήταν θέμα τιμής»
ας τα πει ο
foscilis γιατί πραγματικά δεν έχω κουράγιο πλέον

μιμειται τους αμεταανοητους του αριστερου παρακρατους
τσαααααααααααααααααααααααααααααπ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
που πατε ρε αριστεροφασιστες/ επειδη το γεροντιον ειναι αμετανοητο δικαιολογειται τη σαρα και μαρα βαλκανιων ασιατων και αφρικανων που εχουν κανει την ελλαδα οικο ανοχης
που ακουστηκε ρε χωρα με πληθυσμο γυρω στα 10μυρια να εχει 20%του πληθυσμου εποικους μωαμεθανους που ειναι τουρκοφιλοι
θα μου πεις τουρκοφιλοι ειναι κκε αυριζα πασοκ και σιμιτισταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
run την 08 Απρ 2021, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
OANNHSEA
- Δημοσιεύσεις: 9263
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 11:27
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από OANNHSEA » 08 Απρ 2021, 14:28
Jack Shephard έγραψε: ↑08 Απρ 2021, 14:25
Συγνώμη πάτε καλά;
Βάζετε στο ζύγι με το έγκλημα αμφισβητούμενες οφειλές; Ή σταβοκοιτάγματα ή και υψωμένους τόνους;
Όποιος είπε τέτοιο πράγμα πρέπει να μη μπορεί να ξαναψηφίσει για να μη μπορεί να επηρεάσει το παραμικρό, να του κόβεται η γλώσσα για να μην ανοίγει το βρωμόστομα του και λέει τέτοια πράγματα και τα χέρια για να μη μπορεί να τα γράφει.
Εδώ έγινε φόνος. Και θεωρεί κάποιος ότι η κατάλληλη αφορμή για να βγάλει τα εσώψυχα του για τους κλέφτες παρόχους; Ένας άνθρωπος 40 χρονών, πατέρας μικρού παιδικού δε ζει για το τίποτε και με καφενειακό ύφος και πίνοντας το φρέντο μας θα συζητάμε τέτοια πράγματα;
Πάμε καλά;
Τώρα το κατάλαβες ότι κάποιοι εδώ μέσα χάνουν;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Ερμής
- Δημοσιεύσεις: 27991
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
- Τοποθεσία: Αθήνα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 08 Απρ 2021, 14:34
να υποθέσω οτι ο πουστογερας που άφησε ορφανο 20 μηνών μωρο, δεν εχει οικογένεια.
Η αυτοδικία τώρα χρειάζεται αλλά σταρχίδια του70 χρόνια τα έφαγε τα ψωμιά του.
Μια καλή ποινή θα ήταν να του κάνουν την τρύπα τάλαρο τίποτα αφρικανοί. Καθημερινά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
run
- Δημοσιεύσεις: 9314
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
- Phorum.gr user: ran
- Τοποθεσία: sterea ellada
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από run » 08 Απρ 2021, 14:34
καταλαβες νιρο αριστεροφασιστα και λοιποι σοσιαλφασιστες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
run
- Δημοσιεύσεις: 9314
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
- Phorum.gr user: ran
- Τοποθεσία: sterea ellada
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από run » 08 Απρ 2021, 14:38
και ο γερος θα τιμωρηθει συμφωνα με τους νομους που εφτιαξε το σιμιτισταν το κρατος γαααααααααααααααααααααααααααααααπ,το κρατος πορτοκαλενιου αλεξις
αυτοι εφτιαξαν τους νομους που στηριζουν τον εγκληματια και οχι το θυμα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Σενέκας
- Δημοσιεύσεις: 16220
- Εγγραφή: 24 Απρ 2020, 08:57
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Σενέκας » 08 Απρ 2021, 14:39
Ερμής έγραψε: ↑08 Απρ 2021, 14:34
να υποθέσω οτι ο πουστογερας που άφησε ορφανο 20 μηνών μωρο, δεν εχει οικογένεια.
Η αυτοδικία τώρα χρειάζεται αλλά σταρχίδια του70 χρόνια τα έφαγε τα ψωμιά του.
Μια καλή ποινή θα ήταν να του κάνουν την τρύπα τάλαρο τίποτα αφρικανοί. Καθημερινά.
το λέει παραπάνω
Οι υπάλληλοι που ήταν εκείνοι την ώρα μέσα στο κατάστημα σοκαρίστηκαν. Ο δράστης ήταν πάντα λίγο επιθετικός και οξύθυμος, ωστόσο ποτές δεν είχε δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Έχει και δύο παιδιά ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το αγόρι αν δεν κάνω λάθος φοιτεί σε στρατιωτική σχολή».
-
EKPLIKTIKOS
- Δημοσιεύσεις: 13238
- Εγγραφή: 18 Οκτ 2019, 00:15
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από EKPLIKTIKOS » 08 Απρ 2021, 14:42
Κυπαρισσία – Αμετανόητος ο 72χρονος: «Ήταν θέμα τιμής»
Δεν πιάνει ούτε η μέθοδος φοσιλι σε αυτούς. Σίγουρα δε θα του μιλαει ούτε το παιδι του. Τσαμπα θα πανε οι άνθρωποι. Τέτοια σκουπίδια θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή

-
Ερμής
- Δημοσιεύσεις: 27991
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 11:00
- Τοποθεσία: Αθήνα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 08 Απρ 2021, 14:43
Ποιο ζήτημα τιμής μωρε, που αν ζούσε στην πραγματική Μάνη καμια τριανταριά χρόνια και παραπίσω θα τον είχαν στείλει και αυτον και μπορεί και το γιό του.
Ζήτημα τιμής για χρέος χρηματικό δεν υπάρχει, όποιος δε ξέρει ας μη μιλάει.
Σενέκας έγραψε: ↑08 Απρ 2021, 14:39
Ερμής έγραψε: ↑08 Απρ 2021, 14:34
να υποθέσω οτι ο πουστογερας που άφησε ορφανο 20 μηνών μωρο, δεν εχει οικογένεια.
Η αυτοδικία τώρα χρειάζεται αλλά σταρχίδια του70 χρόνια τα έφαγε τα ψωμιά του.
Μια καλή ποινή θα ήταν να του κάνουν την τρύπα τάλαρο τίποτα αφρικανοί. Καθημερινά.
το λέει παραπάνω
Οι υπάλληλοι που ήταν εκείνοι την ώρα μέσα στο κατάστημα σοκαρίστηκαν. Ο δράστης ήταν πάντα λίγο επιθετικός και οξύθυμος, ωστόσο ποτές δεν είχε δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Έχει και δύο παιδιά ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το αγόρι αν δεν κάνω λάθος φοιτεί σε στρατιωτική σχολή».
Αν εχουν λίγο τσίπα τα παιδιά του σκατογερου θα πρέπει να φροντισουν με οποιονδήποτε τρόπο την οικογένεια του θύματος.
Τωρα για τον κωλογερο δε ξερω ποια ποινή θα ήταν η χειρότερη. Θάνατος σίγουρα όχι, σαφέστατα όχι απο θέμα ανθρωπισμού αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά του, κάποια ποινή που να τον εξευτελίζει καθημερινά θα ήταν η καλύτερη. Ναι, μια ντουζίνα σουδανοί να τον ξεπατώνουν και να τον χύνουν σε δημόσια θέα στο χωριό θα ήταν πιστεύω μια λογική ποινή. Καθημερινά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Ερμής την 08 Απρ 2021, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
run
- Δημοσιεύσεις: 9314
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
- Phorum.gr user: ran
- Τοποθεσία: sterea ellada
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από run » 08 Απρ 2021, 14:44
και αριστεροφασιστες και νεοφιλ στην ελλαδα εκτος κρητης και κεφαλονιας περιστροφα πιστολια κτλ δεν υπηρχαν
τι εγινε ωρε σοσιαλφασιστες και γιομσε η ελλαδα καλασνικοφ πιστολια χειροβομβιδες κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 2397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 14:38
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
08 Φεβ 2024, 18:08
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Μαρ 2024, 16:48
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
06 Απρ 2024, 00:12
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.