Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 05 Αύγ 2018, 03:20

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018
ΦΕΚ-ντοκουμέντο για το Κόκκινο Λιμανάκι:
Ο Σταθάκης είχε υπογράψει το πολεοδομικό σχέδιο!

Εικόνα

Τα κλάματα του πυρόπληκτου στην Ραφήνα μπροστά στην χυδαιότητα του Πάνου Καμμένου αποτέλεσαν την πιο γλαφυρή αποτύπωση του αισθήματος των Ελλήνων απέναντι στον κυνισμό της κυβέρνησης που είχε το θράσος να επιρρίψει τις ευθύνες για την τραγωδία με την πυρκαγιά στους ίδιους τους πολίτες! Ωστόσο οι σοφοί Ρωμαίοι έλεγαν πριν μερικές χιλιάδες χρόνια «Verba volant, scripta manent»...
που σημαίνει πως τα λόγια πετούν και τα γραπτά μένουν. Έτσι, ό,τι και να λένε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτά που έχουν υπογράψει είναι αυτά που μας μένουν.

Πέραν λοιπόν της αηδιαστικής συγκυρίας που επέλεξαν να περάσουν τροπολογία για αύξηση των μισθών στις ΔΕΚΟ έως και 60% (που μετά από τον σάλο απέσυραν – https://www.eleftherostypos.gr/politiki ... -ton-deko/), βρίσκουμε ψάχνοντας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ένα ΦΕΚ το οποίο φέρνει «βαρβάτες» υπογραφές και δημιουργεί το καταλληλότερο πλαίσιο για να δούμε επιτέλους μία παραίτηση μετά από τόσους νεκρούς.

Την ώρα λοιπόν που Καμμένος και Σπίρτζης ωρύονται για τις πολεοδομικές παραβάσεις που ήταν υπαίτιες για την τραγωδία στο Μάτι, το ΦΕΚ από τις 24 Μαρτίου 2017 με τίτλο «Τεύχος Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων και Πολεοδομικών Θεμάτων» δηλοί ξεκάθαρα πως η περιοχή είχε πολεοδομικό σχέδιο με την υπογραφή της ίδιας της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, ενέκρινε την πολεοδομική μελέτη β’ κατοικίας τμήματος της πολεοδομικής ενότητας «Κόκκινο Λιμανάκι» της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (Ν. Αττικής).

Εικόνα

Συγκεκριμένα στο Άρθρο 1 σημειώνεται:
«Εγκρίνεται το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος της περιοχής «Κόκκινο Λιμανάκι» της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (Ν. Αττικής), της οποίας η χρήση για δεύτερη κατοικία έχει προσδιορισθεί με το από 20.8.1985 π.δ/γμα (Δ’456) και ειδικότερα στα Ο.Τ. 292 και 295 με τον καθορισμό οικοδομήσιμων χώρων, οδών και πεζοδρόμων, όπως οι παραπάνω ρυθμίσεις φαίνονται στα δύο (2) σχετικά χρωματισμένα πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000, που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών και Γεωχωρικων Πληροφοριών με την 6822/2017 πράξη του και που αντίτυπα τους σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα».

Εικόνα

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι το ΦΕΚ όχι μόνο φέρνει την υπογραφή Σταθάκη, αλλά και το ότι ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών που το υπογράφει, υποσημειώνει «Με εντολή υπουργού»!

Εικόνα
Εικόνα

Διαβάστε ολόκληρο το ΦΕΚ με ένα κλικ ΕΔΩ:
https://www.eleftherostypos.gr/wp-conte ... naki-1.pdf

Η προπαγάνδα της κυβέρνησης που προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες από την κλιματική αλλαγή, μέχρι στους ίδιους τους κατοίκους, σκοντάφτει στην πραγματικότητα που οι ίδιοι οι κυβερνώντες υπογράφουν. Και η κριτική δεν ασκείται στο ότι υπέγραψαν.

Ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν, όταν μιλάμε για τόσες χιλιάδες σπίτια, τα οποία είναι και «τακτοποιημένα», ενώ η υπόθεση με το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι, έχει περάσει και ξαναπεράσει από πολλές κυβερνήσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Το γεγονός πως Καμμένος και Σπίρτζης έχουν επενδύσει για την πολιτική τους επιβίωση στα πτώματα των νεκρών αγνοώντας τι υπογράφει η κυβέρνησή τους, αποδεικνύει απλώς περίτρανα πως πρόκειται περί αδίστακτων ατόμων που δεν έχουν καμμία ενοχή για να ζητήσουν συγγνώμη…
https://www.eleftherostypos.gr/politiki ... -limanaki/

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 05 Αύγ 2018, 05:42

paul25 έγραψε:
04 Αύγ 2018, 22:14
Δεν άργησε The Rebell να βγει και η απάντηση του Πολάκη.

Οργισμένη απάντηση Πολάκη: «Ακούστε το καλά, ρετάλια της δημοσιογραφίας και εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ»!
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy » 05 Αύγ 2018, 08:33

nik_killthemall έγραψε:
04 Αύγ 2018, 23:25
NikosVy έγραψε:
04 Αύγ 2018, 17:06
Εκεί απάντησαν οριστικά όλοι οι παραπάνω οι οποίοι ούτως η άλλως πήγαιναν στις Γενικές Συνελεύσεις του Παταριού για την επεξεργασία των 2.870 προτάσεων Αναθεώρησης του Συντάγματος.
Αυτο ειναι ψευδες εγω ειχα ριξει εξαρχης ακυρο (και πολλοι ακομα υποθετω) σε πιεμ στον αριστο και ουδεποτε ακολουθησα τις καθυστεριες τους ή ειδε κανεις ακομα και φωτογραφια μου σε παταρια.
Έχεις δίκιο, συγγνώμη, μου το είχες πει και παλιότερα.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 05 Αύγ 2018, 08:41

Πολάκης πρωτοπαλλήκαρο της ομάδας των καθικιών (1/2 της κυβέρνησης σε πλήθος)

Για το Κόκκινο Λιμανάκι, παρότι πρόκειται για δύο οικοδομικά τετράγωνα μόνο, έχει σημασία να πούμε ότι όλες οι γνωμοδοτήσεις και τα χαρτιά του δασαρχείου είναι πριν το 2012 (βλ. τα "έχοντας υπόψη") αλλά οι ΣαμαροΒενιζέλοι δεν είχαν προωθήσει το θέμα ...

Το άλλο θέμα του ΦΕΚ είναι άσχετο..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Αύγ 2018, 10:36

Aνάρτηση του Πολάκη στο facebook

Λοιπόν, ακούστε καλά επιτελεία των ΜΜΕ της διαπλοκής ,επειδή εχω βαρεθεί αυτές τις μέρες τη διαστρέβλωση ,τον πόλεμο ,τη Χολη ,το μίσος ,τη λυσσώδη λαχτάρα σας να ρίξετε τη κυβέρνηση αξιοποιώντας με τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική τυμβωρυχία που έχει να επιδείξει η παγκόσμια ιστορία ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ της 23ης Ιουλίου !!!
Ορμήσατε σαν ύαινες να κατασπάραξετε ότι κινείται διαστρεβλώνοντας λόγια,παίζοντας με τα λεπτά ,κατασκευάζοντας φεικ νιους ,ανεβάζοντας φωτογραφίες με πτώματα ,υποτιμώντας την αλληλεγγύη του κόσμου,μην προβάλλοντας τα μέτρα ανακούφισης ,διασπείροντας ψεύδη για τους Πυροσβεστες τους λιμενικούς το εκαβ ,τις υπηρεσίες της Περιφερειας ,μπερδεύοντας επίτηδες τον αριθμό των νεκρών με τον αριθμό των σάκων που μεταφέρθηκαν στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες ,με ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ :
Οχι την ανάδειξη της αλήθειας ,οχι τη θλίψη για τους νεκρούς ,οχι την αντιμετώπιση άμεσα και μακροπρόθεσμα των αποτελεςματων και των αιτιών αυτών των τραγωδιών
ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΧΑΟΣ ,ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!
Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό είχα την τιμητική μου απο σας !
Δεν μπορέσατε να ψελλίσετε ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ τις πρώτες πέντε μέρες μετα την καταστροφή για την ετοιμότητα και το βαθμό ανταπόκρισης του δημοσίου συστήματος υγείας την ώρα της κρίσης που μετέφερε με το εκαβ και περιέθαλψε στα νοσοκομεία 187 ασθενείς και εκατοντάδες άλλους στο λιμάνι της ραφήνας ,και στα κέντρα υγείας της περιοχής !!!
Γι αυτο αρχίσατε με τους μηχανισμούς της μαύρης προπαγάνδας ,
(μετα απο πέντε μέρες )
-να χρησιμοποιείτε και να διαδίδετε σε Σαιτ και ΜΜΕ περυσινές μου δηλώσεις για τη φωτιά της Ζακυνθου ως φετινές
-,να κατασκευάζετε ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ λογαριασμούς μου στο τουιτερ με ανύπαρκτες δηλώσεις μου ,
-να βάζετε λαμόγια και απολυμένους λόγω κακουργημάτων να δηλώνουν πως οι υπηρεσίες του Κεελπνο δεν δούλευαν ,
-κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές της Ποεδην και του Σωματειου Αθήνας του ΕΚΑΒ που σδεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωη τους ,να δηλώνουν απίθανα πράγματα για νεκρούς να βγάζουν φωτογραφίες με νεκροσακους,να παίζουν με ώρες αφίξεων ασθενοφόρων ,να υποτιμούν και να υπονομεύουν το ηρωικό έργο των συναδέλφων τους εκαβιτων ,γιατρών και νοσηλευτών
-να καλείτε να παραιτηθώ εγω ,οι άλλοι υπουργοί ,ο Τσιπρας, γιατι δεν είπαμε για νεκρούς την ώρα της σύσκεψης όταν ΜΟΛΙΣ επιβεβαιώσαμε την εικόνα της καταστροφής βγήκε με τον πιο επίσημο τροπο ο κυβερνητικός εκπροςωπος να δηλώσει την ύπαρξη "πάνω απο είκοσι νεκρών" στις 2.30 τη νύχτα της Δευτέρας .
-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισόδιο το σημερινό με τη συνέντευξη μου στο ΑΠΕ που δεν λέτε τι λέω ,αλλα μου καταλογίζετε ασέβεια(!!!!) στους νεκρούς παίζοντας με το "θολωνω" και το "μαυρίζω" !!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ρετάλια της δημοσιογραφίας και εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ :
-Εμένα η ΨΥΧΗ μου ΜΑΥΡΙΣΕ απο την απώλεια των ανθρωπίνων ζωών γιατι 18 χρόνια ΕΧΩ δώσει χιλιάδες ώρες απο τη ζωη μου για να σώσω ανθρώπους στο χειρουργειο και στις Μονάδες εντατικής θεραπείας ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!
-Εσάς ομως έχει ΘΟΛΩΣΕΙ το μάτι σας απο το ΜΙΣΟΣ απέναντι σε αυτή τη κυβέρνηση που σας έκοψε το τσάμπα χρήμα διαφήμισης ,δεν σας αφήνει να κάνετε "δουλειές ",βγάζει τη χώρα απ τα μνημόνια και τη χρεωκοπία που η κλεψιά των πολιτικών και οικονομικών σας αφεντικών την ερριξε !!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!
Είμαστε πολύ καθαροί για να μπορέσετε να μας βρωμίςετε με τη λάσπη σας .
Η 21η Αυγουστου ειναι κοντά όση τυμβωρυχία και να κάνετε...

Παύλος Πολάκης αν Υπ υγείας
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Αύγ 2018, 10:38

Παλιόπαιδα, τον στενοχωρήσατε τον άνθρωπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Αύγ 2018, 10:43

Δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτε. Δε γίνεται κι όλας. Τί να γράψεις για αυτό το πράγμα, δλδ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 05 Αύγ 2018, 11:13

για την έξοδο από ταμνημόνια, όπως με τους αντιδραστικούς ουκρανούς που θόλωσαν την επιτυχία της κολεκτιβοποίησης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 05 Αύγ 2018, 11:14

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
05 Αύγ 2018, 10:43
Δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτε. Δε γίνεται κι όλας. Τί να γράψεις για αυτό το πράγμα, δλδ;
Ότι πρόκειται για γραφή ενός παρανοϊκού αριστερού;

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Αύγ 2018, 11:18

Ας τους πει κάποιος να χρησιμοποιούν λιγότερα θαυμαστικά και κεφαλαία.

Δεν δίνουν έμφαση, δείχνουν αμετροέπεια και ανοησία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Walker

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Walker » 05 Αύγ 2018, 13:14

Κι όμως ο Πολάκης έχει δίκιο.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 05 Αύγ 2018, 13:16

Walker έγραψε:
05 Αύγ 2018, 13:14
Σε τι ακριβώς;

.

Άβαταρ μέλους
Walker

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Walker » 05 Αύγ 2018, 13:19

OANNHSEA έγραψε:
05 Αύγ 2018, 13:16
Walker έγραψε:
Σε τι ακριβώς;

.
Συνολικά. Δεν θα πιάσουμε τώρα γραμμή γραμμή το κείμενο.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 05 Αύγ 2018, 13:20

Walker έγραψε:

Oι ηλιθιοι εχουν παντα δικιο.

Άβαταρ μέλους
Walker

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Walker » 05 Αύγ 2018, 13:21

stergiosbik έγραψε:
05 Αύγ 2018, 13:20
Walker έγραψε:

Oι ηλιθιοι εχουν παντα δικιο.
Άμα σε ικανοποιεί αυτό το επίπεδο καλά κάνεις. Εγώ δεν μοιράζομαι τη χαρά σου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών