Προβλημα με pc
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Προβλημα με pc
Τώρα μόλις ξαναπήρε. Παταω το κουμπί, τίποτα, το ξαναπαταω άλλες 2-3 φορές και παίρνει μπρος κάνοντας έναν ήχο σαν κινητηρα νταλίκας, δείχνει να ανοίγει και ξαφνικά ξανακλεινει και πάλι απ την αρχή, αυτόματες επανεκκινησεις, το ίδιο έργο με χτες.
Βρήκα κι ένα καλώδιο τροφοδοτικου που είχα κάπου ρεζέρβα, είπα να το αλλάξω αλλα ξανά τα ίδια.
Βρήκα κι ένα καλώδιο τροφοδοτικου που είχα κάπου ρεζέρβα, είπα να το αλλάξω αλλα ξανά τα ίδια.
- omg kai 3 lol
ανοιξε το και καθαρισε το οπως σου ειπε κι ο ψι, την επομενη φορα που θα ανοιξει μπες στο bios και αφησε το εκει καμια ωρα και τσεκαρε θερμοκρασιες,
πιθανοτατα να ρεταρει απο τη μπιχλα η καρτα γραφικων, οταν εισαι στο bios σχεδον δεν λειτουργει καθολου
οι low profile gpus σε τετοια μηχανηματα εχουν μικρα ανεμιστηρακια που βρωμιζουν ευκολα
πιθανοτατα να ρεταρει απο τη μπιχλα η καρτα γραφικων, οταν εισαι στο bios σχεδον δεν λειτουργει καθολου
οι low profile gpus σε τετοια μηχανηματα εχουν μικρα ανεμιστηρακια που βρωμιζουν ευκολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 09 Απρ 2021, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vantono έγραψε: ↑09 Απρ 2021, 14:49Τώρα μόλις ξαναπήρε. Παταω το κουμπί, τίποτα, το ξαναπαταω άλλες 2-3 φορές και παίρνει μπρος κάνοντας έναν ήχο σαν κινητηρα νταλίκας, δείχνει να ανοίγει και ξαφνικά ξανακλεινει και πάλι απ την αρχή, αυτόματες επανεκκινησεις, το ίδιο έργο με χτες.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ανοιξε και παλι. Και αντεξε κοντα 1 ωρα. Οκ λεω, αφου δεν εσβησε, θα το αφησω ανοιχτο μονιμως κι οσο κρατησει. Μετα μου εκανε παλι τα ιδια, κλεισιμο και επανεκκινησεις. Αυριο που εχω χρονο,ξεκιναω ξεμπιχλιασμα. Αλλιως το πεταω.
δελ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 11 Απρ 2021, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρα δουλεύει. Κάνε φορμάτ και βάλε καθαρά σεντόνια να ξέρεις τι έχεις. Αν έχεις ξανά τα ίδια, θα ξέρεις ότι είναι hardware. Έχεις άλλο τροφοδοτικό να τεστάρεις; Πόσο παλιό;
Είχα κάποτε ένα πρόβλημα και λύθηκε αφού φύσηξα την σκόνη που είχε στις υποδοχές που μπαίνουν οι μνήμες. Το έμαθα από το memtest που έβγαζε error.
Αχ, το πισί μου, που χάθηκε στη σκόνη! 

-
να θεσω και γω το δικο μου προβλημα.πηρα εναν refurbished dell σταθερο και προσπαθω να τον συνδεσω με την τηλεοραση απο display port σε hdmi,με την μια συνδεεται κανονικα αλλα με την αλλη ενω δειχνει στην αρχη το παραθυρο των windows και απο κατω τις τελιτσες που δειχνουν οτι κατι φορτωνει μετα απο δυο τρια δευτερολεπτα τιποτα,η ο οθονη μαυριζει.τι παιζει; 

- omg kai 3 lol
πιθανον τα Windows φορτωνουν σε αναλυση μη συμβατη με της τηλεορασης, κουμπωσε το πρωτα σε pc monitor ή μπες σε safe mode και αλλαξε την απο εκει
- hellegennes
Το τροφοδοτικό σου είναι, όχι το ανεμιστηράκι, η CPU ή η κάρτα. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να φταίει η κάρτα γραφικών, που σου λένε, αλλά πολύ μικρή, γιατί αυτό που περιγράφεις είναι πρόβλημα τάσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
λοιπον εκανα οτι μου ειπες,το βαζω σε σειφ σε ενα μονιτορ που εχω και κανοντας το επανεκκινηση παιζει κανονικα,με το που το βγαζω απο σειφ ομως ξανα τα ιδια.σε αλλη τηλεοραση που το εβαλα παιζει κανονικα,θα μας τρελανειomg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Απρ 2021, 00:04πιθανον τα Windows φορτωνουν σε αναλυση μη συμβατη με της τηλεορασης, κουμπωσε το πρωτα σε pc monitor ή μπες σε safe mode και αλλαξε την απο εκει

Μπορει να εχει ψηθει η παστα του επεξεργαστη.
Βγαλε ψυκτρα,καθαρισε τη παλια παστα και βαλε καινουρια.
Καθαρισε καλα ολο το πι σι απο σκονες,ειδικα τα ανεμιστηρακια.
Μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο.
Βγαλε ψυκτρα,καθαρισε τη παλια παστα και βαλε καινουρια.
Καθαρισε καλα ολο το πι σι απο σκονες,ειδικα τα ανεμιστηρακια.
Μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- omg kai 3 lol
arisordeath έγραψε: ↑17 Απρ 2021, 18:43λοιπον εκανα οτι μου ειπες,το βαζω σε σειφ σε ενα μονιτορ που εχω και κανοντας το επανεκκινηση παιζει κανονικα,με το που το βγαζω απο σειφ ομως ξανα τα ιδια.σε αλλη τηλεοραση που το εβαλα παιζει κανονικα,θα μας τρελανειomg kai 3 lol έγραψε: ↑17 Απρ 2021, 00:04πιθανον τα Windows φορτωνουν σε αναλυση μη συμβατη με της τηλεορασης, κουμπωσε το πρωτα σε pc monitor ή μπες σε safe mode και αλλαξε την απο εκει
πρεπει να βρεις την αναλυση της τηλεορασης, πιθανοτατα εχει 1280χ720 αν δε μπορεις να το βρεις αλλαξε την σε 800x600 και ξανακουμπωσε την πανω στη tv
αν ειχες αμιγως ψηφιακο καλωδιο hdmi to hdmi ή dp to dp η αναγνωριση της αναλυσης θα γινοταν αυτοματα αλλα ο adaptor σου χαλαει τα πραγματα
Ένα psu.
Ένα στικάκι με όποιο φλέηβορ ομπούντου - ντέμπιαν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- omg kai 3 lol
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
29 Ιουν 2023, 18:41