Θέλω να γίνω δημοσιογράφος
Θέλω να γίνω δημοσιογράφος
... μου πετάει την κεραμίδα σήμερα η μικρή. Πριν βγω να κάμω έρευνα αγοράς, να διερευνήσω επαγγελματικές προοπτικές, για πείτε μου που έχετε εύρος και μήκος και πλάτος γνώσεων, και είστε καλά πληροφορημένοι:
Τί σπουδές χρειάζονται; (αν χρειάζονται...) Μετεκπαίδευση, πρακτικές, ειδίκευση... Πως βγαίνει η σπουδαία κάρτα εσηεα; Τί πρέπει να έχεις; Και από αμοιβές; Τί λέει στην Ελλάδα;;;
Θέλω εμπεριστατωμένες απόψεις, να μην το αποθαρρύνω το παιδί..... Ούτε όμως να πάρουν και τα μυαλά της αέρα....
Πάει πρώτη λυκείου....
Τί σπουδές χρειάζονται; (αν χρειάζονται...) Μετεκπαίδευση, πρακτικές, ειδίκευση... Πως βγαίνει η σπουδαία κάρτα εσηεα; Τί πρέπει να έχεις; Και από αμοιβές; Τί λέει στην Ελλάδα;;;
Θέλω εμπεριστατωμένες απόψεις, να μην το αποθαρρύνω το παιδί..... Ούτε όμως να πάρουν και τα μυαλά της αέρα....
Πάει πρώτη λυκείου....
μακρυά απο κουκυά
Re: Θέλω να γίνω δημοσιογράφος
Γράφεσαι στη νεολαία της ΝΔ, περνάς σε ΑΕΙ, γράφεσαι στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ και ασχολείσαι στα social media με κλιμακούμενη δράση.
Αφού κάνεις 6 εκδρομές σε ελληνικό νησί με τη ΔΑΠ μπορείς να επισκεφτείς γραφείο βουλευτή.
Από εκεί αρχίζουν τα εύκολα.
Άλλες επιλογές δεν έχομεν;
μακρυά απο κουκυά
Καταδικασμένος μία ζωή στη φτώχεια με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι...Μπαντάς έγραψε: ↑12 Απρ 2021, 21:16Άλλες επιλογές δεν έχομεν;
- Λίνο Βεντούρα
Πολλές φορές αναρωτήθηκα τι είδους άνθρωπος είναι αυτος που θα ήθελε σε αυτήν την εποχή να γίνει δημοσιογράφος. Ποια είναι δηλαδή τα πρότυπα, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα του.Μπαντάς έγραψε: ↑12 Απρ 2021, 21:08... μου πετάει την κεραμίδα σήμερα η μικρή. Πριν βγω να κάμω έρευνα αγοράς, να διερευνήσω επαγγελματικές προοπτικές, για πείτε μου που έχετε εύρος και μήκος και πλάτος γνώσεων, και είστε καλά πληροφορημένοι:
Πάει πρώτη λυκείου....
Αυτό πιο πολύ σα προσβόλα μου ακούστηκε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Απρ 2021, 21:53Πολλές φορές αναρωτήθηκα τι είδους άνθρωπος είναι αυτος που θα ήθελε σε αυτήν την εποχή να γίνει δημοσιογράφος. Ποια είναι δηλαδή τα πρότυπα, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα του.Μπαντάς έγραψε: ↑12 Απρ 2021, 21:08... μου πετάει την κεραμίδα σήμερα η μικρή. Πριν βγω να κάμω έρευνα αγοράς, να διερευνήσω επαγγελματικές προοπτικές, για πείτε μου που έχετε εύρος και μήκος και πλάτος γνώσεων, και είστε καλά πληροφορημένοι:
Πάει πρώτη λυκείου....

Ο σταβ από την άλλη ήτανε πιο περιεκτικός αλλά ξέχασε να αναφέρει το καλλίτερο σχολείο για τέτοιες δλειές, όλοι ξέρετε για ποιο κόμμα μιλάω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Μπορεί να είναι και προειδοποίηση.sys3x έγραψε: ↑12 Απρ 2021, 22:04Αυτό πιο πολύ σα προσβόλα μου ακούστηκε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Απρ 2021, 21:53Πολλές φορές αναρωτήθηκα τι είδους άνθρωπος είναι αυτος που θα ήθελε σε αυτήν την εποχή να γίνει δημοσιογράφος. Ποια είναι δηλαδή τα πρότυπα, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα του.Μπαντάς έγραψε: ↑12 Απρ 2021, 21:08... μου πετάει την κεραμίδα σήμερα η μικρή. Πριν βγω να κάμω έρευνα αγοράς, να διερευνήσω επαγγελματικές προοπτικές, για πείτε μου που έχετε εύρος και μήκος και πλάτος γνώσεων, και είστε καλά πληροφορημένοι:
Πάει πρώτη λυκείου....
Ο σταβ από την άλλη ήτανε πιο περιεκτικός αλλά ξέχασε να αναφέρει το καλλίτερο σχολείο για τέτοιες δλειές, όλοι ξέρετε για ποιο κόμμα μιλάω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
22 Απρ 2024, 18:54
-