Οι Μορμονοι της Γιούτα εχουν καταργήσει την πολυγυνια απο το 1890.
Γονιος θέλει να παντρευτει το (ενηλικο) παιδι του. Ζητάει να καταργηθει ο νομος περι αιμομιξιας.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Γονιος θέλει να παντρευτει το (ενηλικο) παιδι του. Ζητάει να καταργηθει ο νομος περι αιμομιξιας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Γονιος θέλει να παντρευτει το (ενηλικο) παιδι του. Ζητάει να καταργηθει ο νομος περι αιμομιξιας.
Ούτε εγώ.Δημοκρατικός έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:04Δεν βλέπω απαραίτητα κάτι το κακό στο συγκεκριμένο.Maspoli έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:03Αυτό που έγραψε ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι η καραμέλα που ανακυκλωναν επί δεκαετίες διάφοροι και όντως αποδεικνύεται ότι τελικά καταντά δίνει άλλοθι σε κάθε σαπίλα. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε στις ανωμαλίες. Πιθανότατα δεν είναι τόσο μακριά η ώρα που κάποιοι θα ζητούν να υπάρχει γάμος μεταξύ περισσότερων των δύο ατόμων στη βάση της συναινεσης ενηλικων. Η σαπίλα της ιμπεριαλιστικής εποχής δεν μπορεί παρά να προωθεί και τη σήψη κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ουτε οι νεκροφιλοι δεν βλάπτουν κανενα, αλλά δεν θα το νομιμοποιησουμε κιολας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 21:58Κατα πρωτον ΔΕΝ εχω αδερφη
Κατα δευτερον ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν θα ειχα αιμομεικτικες σχεσεις , οπως δεν θα γινομουν ΠΟΤΕ ομοφιλοφυλος
Κατα τριτον ...αναγνωριζω το δικαιωμα στην ελευθερη ερωτικη επιλογη ενηλικων συναινουντων στο να γινουν και ομοφιλοφυλλοι και αιμομεικτες , εφοσον δεν βλαπτουν η ενοχλουν τους αλλους
..ειναι το πτωμα ενος νεκρου ..ΣΥΝΑΙΝΩΝ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ;panos291 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:36Ουτε οι νεκροφιλοι δεν βλάπτουν κανενα, αλλά δεν θα το νομιμοποιησουμε κιολας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 21:58Κατα πρωτον ΔΕΝ εχω αδερφη
Κατα δευτερον ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν θα ειχα αιμομεικτικες σχεσεις , οπως δεν θα γινομουν ΠΟΤΕ ομοφιλοφυλος
Κατα τριτον ...αναγνωριζω το δικαιωμα στην ελευθερη ερωτικη επιλογη ενηλικων συναινουντων στο να γινουν και ομοφιλοφυλλοι και αιμομεικτες , εφοσον δεν βλαπτουν η ενοχλουν τους αλλους

Ζενίθεδρος έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:28Οι Μορμονοι της Γιούτα εχουν καταργήσει την πολυγυνια απο το 1890.
Επισήμως ναι. Η πρακτική όμως δεν επαψε για όλους.
https://people.com/tv/sister-wives-brow ... -polygamy/
Οχι γιατι ειναι νεκρος αλλά δεν διαφωνει κιολας. Ουτε η πλαστικη κουκλα ειναι συναινων ενήλικας. Αρα?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:39..ειναι το πτωμα ενος νεκρου ..ΣΥΝΑΙΝΩΝ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ;panos291 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:36Ουτε οι νεκροφιλοι δεν βλάπτουν κανενα, αλλά δεν θα το νομιμοποιησουμε κιολας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 21:58
Κατα πρωτον ΔΕΝ εχω αδερφη
Αυτό σημαίνει ότι το κατατρεγμένο ζεύγος είναι πατέρας/γιος ή μάνα/κόρη.Στα νομικά έγγραφα δεν αναφέρεται το φύλο, οι ηλικίες ή η φύση της σχέσης, αναφέρει το δημοσίευμα. Διευκρινίζεται ότι είναι ενήλικες και ότι είναι γονιός και βιολογικό παιδί, που δεν μπορούν να αποκτήσουν απογόνους μαζί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
..εαν ρωτουσες εμενα προσωπικα ,, οχι δεν θα μου αρεσε αλλα θα αναγνωριζα το δικαιωμα τους σαν ενηλικα ατομα να εχουν την ελευθερη ερωτικη τους επιλογη
Την γυναικα μου θα μπορουσα απλα να την χωρισω
Αυτό ήδη ισχύει για κάποιους μουσουλμάνους.AlienWay έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:32Ούτε εγώ.Δημοκρατικός έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:04Δεν βλέπω απαραίτητα κάτι το κακό στο συγκεκριμένο.Maspoli έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:03Αυτό που έγραψε ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι η καραμέλα που ανακυκλωναν επί δεκαετίες διάφοροι και όντως αποδεικνύεται ότι τελικά καταντά δίνει άλλοθι σε κάθε σαπίλα. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε στις ανωμαλίες. Πιθανότατα δεν είναι τόσο μακριά η ώρα που κάποιοι θα ζητούν να υπάρχει γάμος μεταξύ περισσότερων των δύο ατόμων στη βάση της συναινεσης ενηλικων. Η σαπίλα της ιμπεριαλιστικής εποχής δεν μπορεί παρά να προωθεί και τη σήψη κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι πιο προοδευτικό!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:42Αυτό σημαίνει ότι το κατατρεγμένο ζεύγος είναι πατέρας/γιος ή μάνα/κόρη.Στα νομικά έγγραφα δεν αναφέρεται το φύλο, οι ηλικίες ή η φύση της σχέσης, αναφέρει το δημοσίευμα. Διευκρινίζεται ότι είναι ενήλικες και ότι είναι γονιός και βιολογικό παιδί, που δεν μπορούν να αποκτήσουν απογόνους μαζί.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 21:58Κατα πρωτον ΔΕΝ εχω αδερφη
Καλά. Αν ήταν προς το ΣΥΜΦΈΡΟΝ σου θα σου έλεγα εγώ ποτέ έκανες τις ψωλες κομπολογια.
Εγώ το βλέπω πιο χαλαρά. Ως μια προοδευτική πρακτική ευγονικής.Lugozzi έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:54Τι πιο προοδευτικό!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:42Αυτό σημαίνει ότι το κατατρεγμένο ζεύγος είναι πατέρας/γιος ή μάνα/κόρη.Στα νομικά έγγραφα δεν αναφέρεται το φύλο, οι ηλικίες ή η φύση της σχέσης, αναφέρει το δημοσίευμα. Διευκρινίζεται ότι είναι ενήλικες και ότι είναι γονιός και βιολογικό παιδί, που δεν μπορούν να αποκτήσουν απογόνους μαζί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.