Η προσφορα της Τουρκιας στον παγκοσμιο πολιτισμο
- hellegennes
Re: Η προσφορα της Τουρκιας στον παγκοσμιο πολιτισμο
Δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο ούτε έχω ακούσει ποτέ κανένα σκωτσέζικο κομμάτι που να μοιάζει έστω ελάχιστα ούτε είναι κομμάτι στρατιωτικής μπάντας.
Αντιθέτως, βγάζει μια χαρά νόημα να είναι αραβικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό του 1920 Ζαποτέκος @ Η προσφορα της Τουρκιας στον παγκοσμιο πολιτισμο της Αντωνοπούλου είναι το ίδιο τραγούδι ή απλά μοιάζει ;hellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:49Δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο ούτε έχω ακούσει ποτέ κανένα σκωτσέζικο κομμάτι που να μοιάζει έστω ελάχιστα ούτε είναι κομμάτι στρατιωτικής μπάντας.

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
και ο Μπουφετζης που ανεφερα δεν βγαζει νοημα( για εσεναhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:49Δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο ούτε έχω ακούσει ποτέ κανένα σκωτσέζικο κομμάτι που να μοιάζει έστω ελάχιστα ούτε είναι κομμάτι στρατιωτικής μπάντας.

- hellegennes
Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι η μουσική επένδυση, αλλά ο ρυθμός αραβικός. Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι ρυθμός στρατιωτικής μπάντας και δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο γιατί δεν βγαίνει το μοτίβο διάδοσης του τραγουδιού από τα Βαλκάνια ως την Άπω Ανατολή.Paris έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:55και ο Μπουφετζης που ανεφερα δεν βγαζει νοημα( για εσεναhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:49Δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο ούτε έχω ακούσει ποτέ κανένα σκωτσέζικο κομμάτι που να μοιάζει έστω ελάχιστα ούτε είναι κομμάτι στρατιωτικής μπάντας.
Αντιθέτως, βγάζει μια χαρά νόημα να είναι αραβικό.) να ειναι τραγουδι της παμπ(how dry i am ) που κ αυτο βασιζεται σε γκοσπελ αλλα μια χαρα το εκανε ρεμπετια καμαρωτη ο Μπατης
Το παράδειγμά σου είναι απλώς μια μουσική επένδυση σε διαφορετικό μουσικό στυλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, είναι διαφορετικό το θέμα. Μοιάζει στον βαθμό που μοιάζει σαν στυλ, κατά τα άλλα είναι τελείως άσχετο.Ζαποτέκος έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:54Αυτό του 1920 Ζαποτέκος @ Η προσφορα της Τουρκιας στον παγκοσμιο πολιτισμο της Αντωνοπούλου είναι το ίδιο τραγούδι ή απλά μοιάζει ;hellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:49Δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο ούτε έχω ακούσει ποτέ κανένα σκωτσέζικο κομμάτι που να μοιάζει έστω ελάχιστα ούτε είναι κομμάτι στρατιωτικής μπάντας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
προφανως κ εχεις δικιο - η εμπειρια σου στα πληκτρα ταμειακης μηχανης σου δινει την αυθεντια να αποφασιζεις τι ειναι τι και στην μουσικηhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 02:42Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι η μουσική επένδυση, αλλά ο ρυθμός αραβικός. Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι ρυθμός στρατιωτικής μπάντας και δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο γιατί δεν βγαίνει το μοτίβο διάδοσης του τραγουδιού από τα Βαλκάνια ως την Άπω Ανατολή.Paris έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:55και ο Μπουφετζης που ανεφερα δεν βγαζει νοημα( για εσεναhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:49Δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο ούτε έχω ακούσει ποτέ κανένα σκωτσέζικο κομμάτι που να μοιάζει έστω ελάχιστα ούτε είναι κομμάτι στρατιωτικής μπάντας.
Αντιθέτως, βγάζει μια χαρά νόημα να είναι αραβικό.) να ειναι τραγουδι της παμπ(how dry i am ) που κ αυτο βασιζεται σε γκοσπελ αλλα μια χαρα το εκανε ρεμπετια καμαρωτη ο Μπατης
παω πασο
τα φωτα σου μαστοραhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 02:43Όχι, είναι διαφορετικό το θέμα. Μοιάζει στον βαθμό που μοιάζει σαν στυλ, κατά τα άλλα είναι τελείως άσχετο.Ζαποτέκος έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:54Αυτό του 1920 Ζαποτέκος @ Η προσφορα της Τουρκιας στον παγκοσμιο πολιτισμο της Αντωνοπούλου είναι το ίδιο τραγούδι ή απλά μοιάζει ;hellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 01:49Δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο ούτε έχω ακούσει ποτέ κανένα σκωτσέζικο κομμάτι που να μοιάζει έστω ελάχιστα ούτε είναι κομμάτι στρατιωτικής μπάντας.

τι σχεση εχει το καθαροαιμο δημοτικο '' Λαγκαδι -ξερολαγκαδο'' με το ρεμπετικο '' Πλημμυρα '' του Μαρκου κ το λαικο '' Το καραβι απ την Περσια '' του Τσιτσανη
- Λίνο Βεντούρα
Η εκτέλεση που έφερε ο Υδροχόος φαίνεται να είναι η παλιότερη ηχογράφηση
Paris έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 02:47προφανως κ εχεις δικιο - η εμπειρια σου στα πληκτρα ταμειακης μηχανης σου δινει την αυθεντια να αποφασιζεις τι ειναι τι και στην μουσικηhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 02:42Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι η μουσική επένδυση, αλλά ο ρυθμός αραβικός. Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι ρυθμός στρατιωτικής μπάντας και δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο γιατί δεν βγαίνει το μοτίβο διάδοσης του τραγουδιού από τα Βαλκάνια ως την Άπω Ανατολή.
παω πασο

- hellegennes
Δεν αποφασίζω κάτι, η μουσική είναι εκεί και την ακούω. Και αιτιολογώ πλήρως την απάντησή μου, απλά δεν σ' αρέσει γιατί είσαι ρατσιστής. Συμπτωματικά.Paris έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 02:47προφανως κ εχεις δικιο - η εμπειρια σου στα πληκτρα ταμειακης μηχανης σου δινει την αυθεντια να αποφασιζεις τι ειναι τι και στην μουσικηhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 02:42Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι η μουσική επένδυση, αλλά ο ρυθμός αραβικός. Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι ρυθμός στρατιωτικής μπάντας και δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο γιατί δεν βγαίνει το μοτίβο διάδοσης του τραγουδιού από τα Βαλκάνια ως την Άπω Ανατολή.
παω πασο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Antipnevma
Καταρχάς δεν υπάρχει "παγκόσμιος πολιτισμός" υπάρχει παγκοσμιοποίηση δηλαδή ουσιαστικά μια pax Αmericana
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
κινδυνευω να γινω και μπακαλοφοβικος - κοντραρετε τους ταριφες σε παντογνωσιαhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 12:53Δεν αποφασίζω κάτι, η μουσική είναι εκεί και την ακούω. Και αιτιολογώ πλήρως την απάντησή μου, απλά δεν σ' αρέσει γιατί είσαι ρατσιστής. Συμπτωματικά.Paris έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 02:47προφανως κ εχεις δικιο - η εμπειρια σου στα πληκτρα ταμειακης μηχανης σου δινει την αυθεντια να αποφασιζεις τι ειναι τι και στην μουσικηhellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 02:42
Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι η μουσική επένδυση, αλλά ο ρυθμός αραβικός. Δεν βγάζει νόημα γιατί δεν είναι ρυθμός στρατιωτικής μπάντας και δεν βγάζει νόημα να είναι σκωτσέζικο γιατί δεν βγαίνει το μοτίβο διάδοσης του τραγουδιού από τα Βαλκάνια ως την Άπω Ανατολή.
παω πασο
Πάμε σε κάτι άλλο λοιπόν.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Η μεγαλύτερη αυτοκρατορία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα ήταν η Βρετανική (η Αυτοκρατορία όπου ο Ήλιος δεν Δύει Ποτέ).Antipnevma έγραψε: ↑12 Αύγ 2020, 21:35Απορώ με τη νοημοσύνη αυτών που για να μειώσουν τους Τούρκους τους λένε "Μογγόλους" οι οποίοι έφτιαξαν τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία που γνώρισε η ανθρωπότητα και έκαναν τον Αλέξανδρο να μοιάζει με παιδάκι. Οι Μογγόλοι δεν είναι Τούρκοι. Όταν ο Μογγόλος Τιμούρ προειδοποιούσε γραπτώς τον Βεγιαζίτ να μην χτυπηθεί μαζί του, του έλεγε ότι "ποτέ δεν μίλησε Τούρκος με φρόνηση" δηλαδή ο ίδιος δεν θεωρούσε τον εαυτό του Τούρκο.
Αλλά είσαι και αγράμματος.
- Antipnevma
Ρε χαζογραικύλι είναι άλλο πράγμα να σφάζεις γυμνούς πρωτόγονους στην Αφρική και άλλο πράγμα να σφάζεις τους ισχυρότερους μονάρχες με τους ισχυρότερους στρατούς της γης.Ju-87 έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 14:59Η μεγαλύτερη αυτοκρατορία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα ήταν η Βρετανική (η Αυτοκρατορία όπου ο Ήλιος δεν Δύει Ποτέ).Antipnevma έγραψε: ↑12 Αύγ 2020, 21:35Απορώ με τη νοημοσύνη αυτών που για να μειώσουν τους Τούρκους τους λένε "Μογγόλους" οι οποίοι έφτιαξαν τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία που γνώρισε η ανθρωπότητα και έκαναν τον Αλέξανδρο να μοιάζει με παιδάκι. Οι Μογγόλοι δεν είναι Τούρκοι. Όταν ο Μογγόλος Τιμούρ προειδοποιούσε γραπτώς τον Βεγιαζίτ να μην χτυπηθεί μαζί του, του έλεγε ότι "ποτέ δεν μίλησε Τούρκος με φρόνηση" δηλαδή ο ίδιος δεν θεωρούσε τον εαυτό του Τούρκο.
Αλλά είσαι και αγράμματος.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι ΝεοΕΛ δεν εχουν προσφερει τιποτα τα τελευταια 200 χρονια στον παγκοσμιο πολιτισμο
από Μαδουραίος » 10 Νοέμ 2024, 12:06 » σε Ιστορία - 55 Απαντήσεις
- 1500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
11 Νοέμ 2024, 20:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοιχεία πρωτογονισμού στον πολιτισμό μας
από Unicex » 24 Ιαν 2025, 17:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
04 Φεβ 2025, 09:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απομονωμένη φυλή στον Αμαζόνιο βάζει σταρλινκ και ανακαλύπτει τον πολιτισμό
από Σενέκας » 05 Ιουν 2024, 17:23 » σε Τεχνολογία - 24 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
05 Ιουν 2024, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν έκαναν τα ίδια στον Β παγκόσμιο πόλεμο.
από Niki » 13 Ιουν 2024, 18:32 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
13 Ιουν 2024, 19:13
-