Ωραία που ναι η Λειβαδιά , χωρίς καμιάν αιτία.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σημασία έχει πάντα το αποτέλεσμα, οχι οι προθέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 21:53Πειραματόζωα γινόμαστε για τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν και όχι για τη διάσωση των υπόλοιπων ανεύθυνων ατομιστών, που απαιτούν από τους υπόλοιπους να τους καλύπτουν.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 21:31Το βρίσκω πολύ θετικό το οτι όλοι οι αντιψεκ υπερπροθυμοποιούνται να γίνουν τα χρήσιμα πειραματόζωα για την εξέλιξη της μοριακής βιολογιας.
Για μένα τουλάχιστον, είστε παντελώς αδιάφοροι ως είδος.
Άκου "είδος"!

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μια χαρά είναι,κοντά είναι ο Ελικώνας και παίζει και σπέσιαλ σουβλάκι.
Σε λίγο θα μας αποκαλούν Untermenschen.
Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Αδόλφος

Νομίζω ότι δεν σας αποκάλεσε Untermenschen
Χέστες σας είπε
Δεν πληρώνω εισφορές για να γίνομαι έρμαιο των ελευθεριακών θεωριών του κάθε παρτάκια παπάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το αν είναι χέστες, είναι δικό τους πρόβλημα.
Το ότι είναι ατομάκια με μηδενική συλλογική συναίσθηση, γίνεται και δικό μου.
Και σε ό,τι περνάει από το χέρι μου, δεν προτίθεμαι να τους δώσω περισσότερο χώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ είμαι πιο ελαστικός (και εννοείται όχι ατομάκι

- hellegennes
Σε λίγο θα κουοτάρεις και εκείνο το αηδιαστικό ποίημα, τον Ύμνο εις την Ελευθερίαν. Σιχαμένε.Papa John έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 23:38Εγώ είμαι πιο ελαστικός (και εννοείται όχι ατομάκι),αφήνω τον καθένα να αποφασίσει μόνος του (αν είναι ενήλικος)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Και εγώ το ίδιο. Οδηγώ σαν τρελλός στο δρόμο και αφήνω τον καθένα να αποφασίσει μόνος του αν θα βρεθεί στο ίδιο σημείο με μένα ή όχι.Papa John έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 23:38Εγώ είμαι πιο ελαστικός (και εννοείται όχι ατομάκι),αφήνω τον καθένα να αποφασίσει μόνος του (αν είναι ενήλικος)
Το ξέρω.
Όπως ξέρω και ότι η πανδημία ήταν η αφορμή για να πέσουν όλες οι μάσκες.
Πάμε γι' άλλα, σε όλα τα πεδία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Συμφωνώ και στηρίζω με αντίστοιχη λογική να καταργηθεί η βάρβαρη απαίτηση οι επαγγελματίες οδηγοί να έχουν δίπλωμα, οι κουζίνες να πρέπει να τηρούν κανόνες ασφαλείας και οι πιλότοι εκπαίδευση. Ας τους αφήσουμε να αποφασίσουν μόνοι τους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-