υπαρχουν και youtube ανεβασμενες ολοκληρες
ηταν και γκαντεμης εβγαλε καινουρια και εκατσε η φαση με τον ιο
ειμαι φαν γενικα
το μικρο ψαρι ειδα χθες βλεποτανε ειχε και ανεβασμενο μπατζετ σε σχεση με τις παλιοτερες και σεναριακα δεν ειχε τοσα βρισιδια για ταινια οικονομιδη αλλα ηταν λιγο μαπας ο πρωταγωνιστης καμια εκφραση στην φατσα
καλυτερη σπιρτοκουτο και μετα η ψυχη
μαχαιροβγαλτης δεν βλεποτανε
Πολύ καλός σκηνοθέτης. Εχω δει το "μικρό ψάρι" μόνο ολοκληρωμένο.
Ολα τα άλλα τα έχω δει σε meme μορφή στο youtube.
Και θεωρώ ότι αυτό είναι που έχει πετύχει. Οι ταινίες του δεν προσφέρονται τόσο ως ολοκληρομένα έργα, όσο για να παίρνει κανείς μεμωνομένες σκηνές και να τις χρησιμοποιεί σαν memes.
Αλλά κι αυτό ακόμη, είναι καλλιτεχνικό, γιατί είναι meta.
Σαν σκηνοθέτης είναι απαιτητικός με τους ηθοποιούς. Το μικρό ψάρι ήταν εξαιρετικό. Θέλω να δω και τη μπαλάντα κάποια στιγμή.
Σαν ιδέα ήταμ πολύ ωραία και ο Μουρικής εδώ μου άρεσε το πως προσέγγισε τον ρόλο.Αλλά κάπου ο Οικονομίδης με την υπερβολή του με χάνει .Θα μπορούσαν να γίνουν ποιο απλοί οι διάλογοι
Πάντως σοκαρίστηκα όταν συνειδητοποίησα ότι ο Μουρίκης ήταν αυτός που ήταν πρωταγωνιστής στον Βασιλιά που το χα δει την δεκαετία του 90 σε μια άκαιρη στιγμή και μου έμεινε ως ταινία
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Σαν σκηνοθέτης είναι απαιτητικός με τους ηθοποιούς. Το μικρό ψάρι ήταν εξαιρετικό. Θέλω να δω και τη μπαλάντα κάποια στιγμή.
Σαν ιδέα ήταμ πολύ ωραία και ο Μουρικής εδώ μου άρεσε το πως προσέγγισε τον ρόλο.Αλλά κάπου ο Οικονομίδης με την υπερβολή του με χάνει .Θα μπορούσαν να γίνουν ποιο απλοί οι διάλογοι
Πάντως σοκαρίστηκα όταν συνειδητοποίησα ότι ο Μουρίκης ήταν αυτός που ήταν πρωταγωνιστής στον Βασιλιά που το χα δει την δεκαετία του 90 σε μια άκαιρη στιγμή και μου έμεινε ως ταινία
ο Βασιλιάς είναι μια ταινία με μια παρέα εφήβων που μεγαλώνουν κάπου παραθαλάσσια και κάνουν στο τέλος ένα reunion όταν έχουν πια μεγαλώσει;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
σε εψησε για λαικος τραγουδιστης;
και το ερωτικο με Βικυ Παπ δεν επεισε
(... εδιτ μπερδευτηκα εσεις λετε για το Ψαρι εγω για τον Μπισμπικη, ο Μουρικης στην μπαλαντα επαιξε λιγο)
καλουτσικο σαν ταινια αλλα το ψαρι μου φανηκε καλυτερο
σεναριακα ειχες τις στιγμες Οικονομιδη που περιμενεις αλλα νομιζω το παραγεμισε με χαρακτηρες και το τραβηξε πολυ σε διαρκεια
τετοιες φατσες που τις βρισκει ο πστης μιλαμε ενας και ενας ολοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 19 Απρ 2021, 14:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ο Βασιλιάς είναι μια ταινία με μια παρέα εφήβων που μεγαλώνουν κάπου παραθαλάσσια και κάνουν στο τέλος ένα reunion όταν έχουν πια μεγαλώσει;
όχι είναι με έναν που βγαίνει από της φυλακή πάει στο χωριό του και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του ενώ η τοπική κοινωνία δεν τον γουστάρει.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
όχι είναι με έναν που βγαίνει από της φυλακή πάει στο χωριό του και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του ενώ η τοπική κοινωνία δεν τον γουστάρει.
άα, κατάλαβα!
μου έχει πει ένας φίλος για αυτή τη ταινία και του άρεσε πολύ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
σε εψησε για λαικος τραγουδιστης;
και το ερωτικο με Βικυ Παπ δεν επεισε
(... εδιτ μπερδευτηκα για τον Μπισμπικη λεω ο Μουρικης στην μπαλαντα επαιξε λιγο)
καλουτσικο σαν ταινια αλλα το ψαρι μου φανηκε καλυτερο
σεναριακα ειχες τις στιγμες Οικονομιδη που περιμενεις αλλα νομιζω το παραγεμισε με χαρακτηρες και το τραβηξε πολυ σε διαρκεια
τετοιες φατσες που τις βρισκει ο πστης μιλαμε ενας και ενας ολοι
για τις φάτσες συμφωνώ απλώς θα θελα να αρχίσει στις επομενες να βάζει και άλλους ηθοποιούς. Πολύ ανακύκλωση
Αυτο που λες ειναι οι ''Αποντες'' 1996 ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!!
του Νίκου Γραμματικού
Και ο ''βασιλιάς'' του Γραμματικού ειναι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.