Ε ναι αλλά τουλάχιστον τώρα πρόλαβαν καμιά πενηνταριά χιλιάδες και πήγανε Αγγλία πριν τις 31 Δεκέμβρη. Αλλιώτικα σε κανα κωλόμπαρο στην Κροατία κλαντεστιν και άμα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 19:18Ρήξη, ξε-ρήξη, η εσωτερική υποτίμηση θα γινοταν ούτως ή άλλως.foscilis έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 09:13Είναι όπως έξι χρόνια πριν που μας φαινόταν περίεργο που υπήρχαν νέοι άνθρωποι που προτιμούν τη ρήξη παρά να δουλεύουν δεκαωρο για εφτακόσια ευρώ και είδαμε τι ωραία που κατέληξε αυτο γύρω στη μισή μέρα αργότερα.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 08:35
Σε αυτό το φόρουμ μας φάινεται περίεργο που υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δε μπορούν να κάτσουν σπίτι να πχορουμίζουν και να κάνουν λάικ στο φέισμπουκ
Now party στην Κυψέλη με εκατοντάδες άτομα, Dj και ποτά
Re: Now party στην Κυψέλη με εκατοντάδες άτομα, Dj και ποτά
Κάτω τα χέρια σας από την νεολαία!
Αυτά τα παιδιά που συγκεντρώνονται σε πηγαδάκια στις πλατείες είναι τα φοβισμένα σπουργίτια μας...
Έχουμε χρέος να τα ακούσουμε, να τα νιώσουμε, να τους συμπαρασταθούμε.
της Μαρίνας Βήχου

https://www.koutipandoras.gr/article/ka ... in-neolaia
Κυριακή 21 Μάρτη επιστρέφοντας αρκετά μετά τα μεσάνυχτα κατεβαίνοντας την οδό Τήνου, βλέπω αριστερά στον πεζόδρομο κίνηση. Στρίβω προς τα εκεί και πέφτω πάνω σε παρέες νέων που εκείνη την ώρα είχαν αρχίσει να διαλύονται.
Στην Ιθάκης προπορεύονται 4 κοπέλες. Πιάνουμε την κουβέντα με αμοιβαίες φιλοφρονήσεις για το ότι κυκλοφορούμε τέτοια ώρα έξω.
«Πώς βλέπετε τα πράγματα κορίτσια;» τις ρωτάω.
«Τι να πούμε... έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έσκαγε χούντα στη γενιά μας»
, η απάντηση.
«Εσείς όμως πρέπει να είχατε εμπειρία από τη χούντα. Πώς ήταν τότε;», και βρέθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει η συζήτηση...
..... στην πλατεία του Άη Γιώργη. Πηγαδάκια γύρω και μέσα στην πλατεία. 4-5 άτομα το κάθε πηγαδάκι.
Μου θυμίζει τα φοιτητικά μου χρόνια με τα πηγαδάκια της Νομικής.
...ένα πηγαδάκι με 3 αγόρια κι ένα κορίτσι και τους πιάνω τη συζήτηση. Μου εξηγούν πόσο δύσκολη είναι για όλους τους αυτή η περίοδος. Είναι φοιτητές και έχουν χάσει και τη χαρά του ζωντανού μαθήματος και την μετέπειτα κοινωνική συναναστροφή.
«Δεν παίζεται η κατάσταση αυτή. Μέσα στα σπίτια νιώθουμε εγκλωβισμένοι. Εδώ παίρνουμε μια ανάσα
. Δυο κουβέντες με φίλους, ένα ποτό. Κάπως έτσι αντέχουμε...».
Μου εκφράζουν τις αγωνίες τους, πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση... δεν τους φαίνεται φυσιολογική η διαχείριση... ανησυχούν πώς θα διαμορφωθεί η αγορά εργασίας μετά και αν οι ίδιοι θα βρίσκουν δουλειά...
Αναπόφευκτη η ερώτηση «τη στάση των κομμάτων της Αντιπολίτευσης πως την βλέπετε;».
«Ποια Αντιπολίτευση; Δεν υπάρχει Αντιπολίτευση», η μία απάντηση.
«Όχι, ρε συ, αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα»
, λέει η κοπέλα.
«Ελπίζουμε να μην σας ενοχλούμε με την φασαρία
. Μένετε εδώ κοντά;», με ρωτάνε.
Φεύγω γεμάτη σκέψεις και έντονα συναισθήματα. Αυτά τα παιδιά που συγκεντρώνονται σε πηγαδάκια στις πλατείες είναι τα φοβισμένα σπουργίτια μας...
έχουν ξυπνήσει σε ένα παρανοϊκό κόσμο που οικοδομείται με πρόσχημα τον κορονοϊό και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και πώς θα τους επηρεάσει.
Αυτά τα παιδιά είναι τα δικά μας παιδιά, εγγόνια, ανίψια, γειτονόπουλα, παιδιά φίλων μας, φίλοι των παιδιών μας. Έχουμε χρέος να τα ακούσουμε, να τα νιώσουμε, να τους συμπαρασταθούμε.
Έχουμε χρέος να αντιδράσουμε στην στοχοποίηση τους από μια ανάλγητη κυβέρνηση
που ενώ δείχνει όλους τους υπόλοιπους με το δάχτυλο έχει την κύρια ευθύνη για το ότι εδώ και ένα χρόνο δεν έχει κάνει τίποτα.
Αυτά τα παιδιά που συγκεντρώνονται σε πηγαδάκια στις πλατείες είναι τα φοβισμένα σπουργίτια μας...
Έχουμε χρέος να τα ακούσουμε, να τα νιώσουμε, να τους συμπαρασταθούμε.
της Μαρίνας Βήχου

https://www.koutipandoras.gr/article/ka ... in-neolaia
Κυριακή 21 Μάρτη επιστρέφοντας αρκετά μετά τα μεσάνυχτα κατεβαίνοντας την οδό Τήνου, βλέπω αριστερά στον πεζόδρομο κίνηση. Στρίβω προς τα εκεί και πέφτω πάνω σε παρέες νέων που εκείνη την ώρα είχαν αρχίσει να διαλύονται.
Στην Ιθάκης προπορεύονται 4 κοπέλες. Πιάνουμε την κουβέντα με αμοιβαίες φιλοφρονήσεις για το ότι κυκλοφορούμε τέτοια ώρα έξω.
«Πώς βλέπετε τα πράγματα κορίτσια;» τις ρωτάω.
«Τι να πούμε... έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έσκαγε χούντα στη γενιά μας»

«Εσείς όμως πρέπει να είχατε εμπειρία από τη χούντα. Πώς ήταν τότε;», και βρέθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει η συζήτηση...
..... στην πλατεία του Άη Γιώργη. Πηγαδάκια γύρω και μέσα στην πλατεία. 4-5 άτομα το κάθε πηγαδάκι.
Μου θυμίζει τα φοιτητικά μου χρόνια με τα πηγαδάκια της Νομικής.
...ένα πηγαδάκι με 3 αγόρια κι ένα κορίτσι και τους πιάνω τη συζήτηση. Μου εξηγούν πόσο δύσκολη είναι για όλους τους αυτή η περίοδος. Είναι φοιτητές και έχουν χάσει και τη χαρά του ζωντανού μαθήματος και την μετέπειτα κοινωνική συναναστροφή.
«Δεν παίζεται η κατάσταση αυτή. Μέσα στα σπίτια νιώθουμε εγκλωβισμένοι. Εδώ παίρνουμε μια ανάσα

Μου εκφράζουν τις αγωνίες τους, πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση... δεν τους φαίνεται φυσιολογική η διαχείριση... ανησυχούν πώς θα διαμορφωθεί η αγορά εργασίας μετά και αν οι ίδιοι θα βρίσκουν δουλειά...
Αναπόφευκτη η ερώτηση «τη στάση των κομμάτων της Αντιπολίτευσης πως την βλέπετε;».
«Ποια Αντιπολίτευση; Δεν υπάρχει Αντιπολίτευση», η μία απάντηση.
«Όχι, ρε συ, αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα»

«Ελπίζουμε να μην σας ενοχλούμε με την φασαρία

Φεύγω γεμάτη σκέψεις και έντονα συναισθήματα. Αυτά τα παιδιά που συγκεντρώνονται σε πηγαδάκια στις πλατείες είναι τα φοβισμένα σπουργίτια μας...

Αυτά τα παιδιά είναι τα δικά μας παιδιά, εγγόνια, ανίψια, γειτονόπουλα, παιδιά φίλων μας, φίλοι των παιδιών μας. Έχουμε χρέος να τα ακούσουμε, να τα νιώσουμε, να τους συμπαρασταθούμε.
Έχουμε χρέος να αντιδράσουμε στην στοχοποίηση τους από μια ανάλγητη κυβέρνηση

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η κηδεία μίας χώρας που εκοιμήθη
Νίκος Παπαδογιάννης

https://www.koutipandoras.gr/article/i- ... -ekoimithi
«Μπορεί να στείλαμε δέκα χιλιάδες άτομα στον τάφο επειδή προτιμήσαμε να προσλάβουμε Ματατζήδες και παπάδες αντί για γιατρούς, αλλά φταίς εσύ για την εξάπλωση του ιού, που βγήκες στον δρόμο να διαμαρτυρηθείς επειδή οι μπάτσοι που προσλάβαμε σε κάνουν μαύρο στο ξύλο και οι παπάδες αρνούνται να σε κλάψουν επειδή είσαι αρνητής θρησκείας, κομμουνιστής και μαδούρος».
Α, και μη τρέχεις να κρυφτείς στο σπίτι σου, είναι πια πολύ αργά. Άλλωστε έχουμε δικαίωμα να μουντάρουμε και εκεί, για να σε πλακώσουμε. Και στο πανεπιστήμιο. Και στον δρόμο. Και στις πλατείες, που πας να χαμουρέψεις και να μαδουρέψεις...
Να αποδίδουμε την ευθύνη της διασποράς στους νέους εξαιτίας των «κορωνομαζώξεων» είναι ίσως το φτηνότερο τέχνασμα από καταβολής φτηνών τεχνασμάτων και κίβδηλης αριστείας.
Ο πολίτης γράφει τα μέτρα στα παπάρια του και βγαίνει απτόητος στους δρόμους επειδή δεν αντέχει άλλο. Δεν αντέχει όχι το πρωτόκολλο, αλλά την κοροϊδία.
Τον έκλεισαν στο σπίτι του πριν από πέντε μήνες για να νικήσουν την πανδημία, βλέπει να καταστρέφεται οικονομικά και επαγγελματικά, κινδυνεύει με κατάθλιψη, αλλά η πανδημία εκεί, απτόητη, κατατροπώνει κατά κράτος το κράτος, στο -θεωρητικά- σκληρότερο και μακροβιότερο lockdown της Ευρώπης.
Μια άμυνα, σαν επίθεση. Και ας είναι ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό.
Ξέρω, παραληρώ.
Φταίει που είμαι από τα κορόιδα και κάθομαι σπίτι μου από τον Νοέμβριο, χωρίς να βλέπω καν τη μάνα μου που μένει δίπλα.
Νίκος Παπαδογιάννης

https://www.koutipandoras.gr/article/i- ... -ekoimithi
«Μπορεί να στείλαμε δέκα χιλιάδες άτομα στον τάφο επειδή προτιμήσαμε να προσλάβουμε Ματατζήδες και παπάδες αντί για γιατρούς, αλλά φταίς εσύ για την εξάπλωση του ιού, που βγήκες στον δρόμο να διαμαρτυρηθείς επειδή οι μπάτσοι που προσλάβαμε σε κάνουν μαύρο στο ξύλο και οι παπάδες αρνούνται να σε κλάψουν επειδή είσαι αρνητής θρησκείας, κομμουνιστής και μαδούρος».
Α, και μη τρέχεις να κρυφτείς στο σπίτι σου, είναι πια πολύ αργά. Άλλωστε έχουμε δικαίωμα να μουντάρουμε και εκεί, για να σε πλακώσουμε. Και στο πανεπιστήμιο. Και στον δρόμο. Και στις πλατείες, που πας να χαμουρέψεις και να μαδουρέψεις...
Να αποδίδουμε την ευθύνη της διασποράς στους νέους εξαιτίας των «κορωνομαζώξεων» είναι ίσως το φτηνότερο τέχνασμα από καταβολής φτηνών τεχνασμάτων και κίβδηλης αριστείας.
Ο πολίτης γράφει τα μέτρα στα παπάρια του και βγαίνει απτόητος στους δρόμους επειδή δεν αντέχει άλλο. Δεν αντέχει όχι το πρωτόκολλο, αλλά την κοροϊδία.
Τον έκλεισαν στο σπίτι του πριν από πέντε μήνες για να νικήσουν την πανδημία, βλέπει να καταστρέφεται οικονομικά και επαγγελματικά, κινδυνεύει με κατάθλιψη, αλλά η πανδημία εκεί, απτόητη, κατατροπώνει κατά κράτος το κράτος, στο -θεωρητικά- σκληρότερο και μακροβιότερο lockdown της Ευρώπης.
Ξέρω, παραληρώ.

Φταίει που είμαι από τα κορόιδα και κάθομαι σπίτι μου από τον Νοέμβριο, χωρίς να βλέπω καν τη μάνα μου που μένει δίπλα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όλοι αυτοί οι ημιπιτσιρικάδες που κλαίγονται για τα παιδιά που βγήκαν για να "ξεσκάσουν από την ανάλγητη χούντα" καλύτερα να προσέχουν γιατί είναι και μιας ηλικίας που ο ιος χτυπάει άσχημα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Πατησιωτη δε μου αρέσουν αυτά τα links.
Το ΚΚΕ στον κόσμο του και λαικιζει επικίνδυνα.
Αλλά τι θα γίνει με τα κορωνοπαρτυ? Διακριτική παρουσία της αστυνομίας δε λέει τίποτα. Έχει ευθύνες η κυβέρνηση για μη τήρηση των νόμων. Είναι ανικανότητα η απλά προετοιμάζουν το έδαφος για άνοιγμα της εστίασης με δικαιολογία ότι ο κόσμος κουράστηκε? Με τόσα κρούσματα δεν επιτρέπεται εφησυχασμός. Εκτός αν τελείωσαν τα χρήματα.
Το ΚΚΕ στον κόσμο του και λαικιζει επικίνδυνα.
Αλλά τι θα γίνει με τα κορωνοπαρτυ? Διακριτική παρουσία της αστυνομίας δε λέει τίποτα. Έχει ευθύνες η κυβέρνηση για μη τήρηση των νόμων. Είναι ανικανότητα η απλά προετοιμάζουν το έδαφος για άνοιγμα της εστίασης με δικαιολογία ότι ο κόσμος κουράστηκε? Με τόσα κρούσματα δεν επιτρέπεται εφησυχασμός. Εκτός αν τελείωσαν τα χρήματα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Από το τρεις λαλούν και δυο χορεύουν φτάσαμε στο χίλιοι χορεύουν και κάποιοι λαλούν.georgebi έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 20:52Η κηδεία μίας χώρας που εκοιμήθη
Νίκος Παπαδογιάννης
........
........
Ξέρω, παραληρώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για τσιγαροβήχου την κόβω, μάλλον.
Επεστρεψες δυναμικα μετα απο τοσο καιροdtri2020 έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 13:39Με κουβάδες νερού περιέλουσαν τους συγκεντρωμένους στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου Κυψέλης οι κάτοικοι
Έτσι είναι καλύτερο νομίζω!
Το νερό το έριχναν παλιά στους αυτοσχέδιους η παράφωνους κανταδόρους. Και ήταν πολύ αποτελεσματικό και ακίνδυνο μέσο διαμαρτυρίας. Αλλά μπορεί κανείς να σκεφτεί και άλλα "μέσα διαμαρτυρίας". Π.χ. σάπια ζαρζαβατικά (ντομάτες), άβραστα αβγά (κλούβια κατα προτίμηση), λιωμένο παγωτό, αραιωμένο γιαούρτι κ.α.
Δέχομαι το ρίσκο!

30 ποστς μποχα μεχρι στιγμης

Ποιος είναι αυτός ; Πρώτη φορά τον βλέπω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 22:10Επεστρεψες δυναμικα μετα απο τοσο καιροdtri2020 έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 13:39
Το νερό το έριχναν παλιά στους αυτοσχέδιους η παράφωνους κανταδόρους. Και ήταν πολύ αποτελεσματικό και ακίνδυνο μέσο διαμαρτυρίας. Αλλά μπορεί κανείς να σκεφτεί και άλλα "μέσα διαμαρτυρίας". Π.χ. σάπια ζαρζαβατικά (ντομάτες), άβραστα αβγά (κλούβια κατα προτίμηση), λιωμένο παγωτό, αραιωμένο γιαούρτι κ.α.
Δέχομαι το ρίσκο!
Μπόχα!!!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 22:10Επεστρεψες δυναμικα μετα απο τοσο καιροdtri2020 έγραψε: ↑19 Απρ 2021, 13:39Με κουβάδες νερού περιέλουσαν τους συγκεντρωμένους στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου Κυψέλης οι κάτοικοι
Δέχομαι το ρίσκο!
Δέχομαι το ρίσκο!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Επική ηλιθιότητα!
Δέχομαι το ρίσκο!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Frappezitis
εδω στην γειτoνια μου δεν εχουμε ουτε μια πυλωτη και αναγκαστικα πηδαμε μεσα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00
-
- 7 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Οκτ 2023, 15:31
-
-
Νέα δημοσίευση Εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες στην Ρόδο.Συνεχιζει τις μπiζνες η ΝΔ
από Μαδουραίος » 21 Οκτ 2024, 09:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Νοέμ 2024, 08:52
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
03 Ιαν 2024, 21:44