Ψευδές και ψευδές. Όταν αρχικά συζητήσαμε για την στατιστική στο Ισραήλ, είπα σκέτο ότι η οδηγία είναι να μένουν σπίτια τους, ότι ήταν σε λοκντάουν και ότι είναι πιο πιθανό αυτοί που φοβούνται περισσότερο = έκαναν πρώτοι εμβόλιο, να παραμένουν όσο το δυνατόν απομονωμένοι. Στην τελευταία φορά που συζητήσαμε είπα για το ανοσοποιητικό, βάσει αυτών που μας είπαν όταν έκαναν εμβόλιο οι παππούδες μου.Leporello έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 11:23Τι άλλο θέλεις να σου πώ; Αφού υποστηρίζεις ότι η γενική οδηγία προς τους εμβολιασμένους είναι να μένουν στο σπίτι τους (γιά πόσο χρόνο άραγε; ) γιατί και καλά το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι εξασθενημένο. Μάλιστα, το κάνεις με τρόπο βγαλμένο από τις καλύτερες αριστικές παραδόσεις: διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα του CDC. Και παλιότερα είχες υποστηρίξει ότι και καλά βάσει όσων λέει ο CDC, οι νεκροί από Covid στις ΗΠΑ μπορεί να είναι και περί τις 100.000
Δεν διαστρέβλωσα κανένα λεγόμενο. Δεν είπα πουθενά ότι ο CDC αναφέρει κάτι για το ανοσοποιητικό.
Ούτε το άλλο είναι ψευδές. Τα στοιχεία του CDC παράθεσα, που έδειχναν εκτίμηση (τότε) από 100.000 ως 200.000 (δεν θυμάμαι το άνω όριο ακριβώς). Τι «και καλά» και μπαρμπούτσαλα;
Α, αυτή θα είναι η δικαιολογία τώρα; Οι μεταλλάξεις; Για πες, είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό για ιό; Οι άλλοι μένουν αμετάλλακτοι; Όταν έλεγα ότι μπαρμπούτσαλα είναι να βγάζεις αποδοτικότητα ενός εμβολίου με δοκιμές 2 μηνών βαριά και χρειάζεται χρόνια για να διαπιστωθεί η αποδοτικότητα, τι έλεγες εσύ; Θύμισέ μου.Leporello έγραψε: ↑20 Απρ 2021, 11:23Η λύση στο ψευτοπρόβλημα που αναφέρεις, υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Λέγεται Στατιστική. Μόνο μη μου πείς ότι στατιστική είναι αυτό το πράγμα που κάνεις εσύ. Και βέβαια, υπάρχει ένα πράγμα που είναι σαν τον ελέφαντα στο δωμάτιο που αρνείσαι να δείς: οι μεταλλάξεις.