Καθαρη εξοδος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Καθαρη εξοδος.
Ναι,οι γνωστες πιπες του συριζα.Οποιος εχει διαβασει την επιστολη γελαει με τα χαλια σας.
Γι αυτο τωρα τρωτε χλεπες και απο τις σαυρες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Συριζαίος έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:28Στοιχεία για τα 200 δις αλλιώς λες κλασικά μαλακιεςsharp έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:24zteo έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:21Να θυμησω απλα στον αντερακο οτι στο πρωτο εξαμηνο Συριζα εφαρμοστηκε κατα γραμμα το μνημονιο Σαμαρα.
Πως ειναι δυνατον το ιδιο μνημονιο οταν εφαρμοζετε απο τον Σαμαρα να οδηγει σε ((καθαρη)) εξοδο και οταν εφαρμοζετε απο τον Τσιπρα να οδηγει σε αλλο μνημονιο???????????????????????????????
Ειδικά το πρώτο εξάμηνο έκανε ακροβατικά ο Μπαρουφάκης με αποτέλεσμα 200 δις ζημιά για τους Έλληνες.
Αντί να εφαρμόσει το μνημόνιο έδιωξε την Τρόικα και έκανε και άλλα πολλά γραφικά που θα ήταν πολύ διασκεδαστικά αν δεν ήταν τραγικά.
Δεν εγινε Αϊτή η χώρα την τελευταία στιγμή που βγαλαν από τη μέση τον Ντον Μπαρούφ

Αυτό είναι το πρόβλημα σου;
Ζήτα τα απ' τόν Ρέγκλινγκ, τόσα είπε ότι στοίχισε η "διαχείριση" (λέμε τώρα) Βαρουφάκη.
Σε τιμά που ζητάς στοιχεία για την παραμύθα που είπε ο σύντροφός σου.
Προσέξτε γιατί από την ταραχή σας πέφτετε σε λάθη.

- Μαυροβασίλης
έλεγα να σπαμμάρω χτες αλλά δεν πρόλαβα
Αναφορά στο οριστικό τέλος σε ό,τι αφορά τις ελπίδες για ποσοτική χαλάρωση και waiver- τη «φθηνή» ρευστότητα στις τράπεζες από την ΕΚΤ- κάνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Η γερμανική εφημερίδα αποδίδει την εξέλιξη αυτή στην «ξεροκεφαλιά» του Αλέξη Τσίπρα, που πολέμησε την προληπτική γραμμή στήριξης, παρά τα πλεονεκτήματά της, προτιμώντας την υποτιθέμενη «καθαρή έξοδο».
Αναφορά στο οριστικό τέλος σε ό,τι αφορά τις ελπίδες για ποσοτική χαλάρωση και waiver- τη «φθηνή» ρευστότητα στις τράπεζες από την ΕΚΤ- κάνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Η γερμανική εφημερίδα αποδίδει την εξέλιξη αυτή στην «ξεροκεφαλιά» του Αλέξη Τσίπρα, που πολέμησε την προληπτική γραμμή στήριξης, παρά τα πλεονεκτήματά της, προτιμώντας την υποτιθέμενη «καθαρή έξοδο».
είχα προτείνει και στο παλιό πουρμπουαρ στους σιξτυσεντς αλλά εκεί να μας σπαν τ' αρχίδια
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Περιμένω κοστολογημενα στοιχεία αλλιώς λες πιπεςsharp έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:37Συριζαίος έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:28Στοιχεία για τα 200 δις αλλιώς λες κλασικά μαλακιεςsharp έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:24
Ειδικά το πρώτο εξάμηνο έκανε ακροβατικά ο Μπαρουφάκης με αποτέλεσμα 200 δις ζημιά για τους Έλληνες.
Αντί να εφαρμόσει το μνημόνιο έδιωξε την Τρόικα και έκανε και άλλα πολλά γραφικά που θα ήταν πολύ διασκεδαστικά αν δεν ήταν τραγικά.
Δεν εγινε Αϊτή η χώρα την τελευταία στιγμή που βγαλαν από τη μέση τον Ντον Μπαρούφ
Αυτό είναι το πρόβλημα σου;
Ζήτα τα απ' τόν Ρέγκλινγκ, τόσα είπε ότι στοίχισε η "διαχείριση" (λέμε τώρα) Βαρουφάκη.
Καμια ταραχη οταν τα στοιχεια που δινεις για τα 200δις ειναι ((ρωτα τον Ρεγκλινγκ)) καταλαβαινεις για τι παραμυθι μιλαμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:41έλεγα να σπαμμάρω χτες αλλά δεν πρόλαβα
Αναφορά στο οριστικό τέλος σε ό,τι αφορά τις ελπίδες για ποσοτική χαλάρωση και waiver- τη «φθηνή» ρευστότητα στις τράπεζες από την ΕΚΤ- κάνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Η γερμανική εφημερίδα αποδίδει την εξέλιξη αυτή στην «ξεροκεφαλιά» του Αλέξη Τσίπρα, που πολέμησε την προληπτική γραμμή στήριξης, παρά τα πλεονεκτήματά της, προτιμώντας την υποτιθέμενη «καθαρή έξοδο».είχα προτείνει και στο παλιό πουρμπουαρ στους σιξτυσεντς αλλά εκεί να μας σπαν τ' αρχίδια

Τσίμπα αληθινά στοιχεία
http://www.euro2day.gr/specials/opinion ... yfakh.html
Και ο Ρεγκλινγκ είπε πιπες για 100 δις
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:41έλεγα να σπαμμάρω χτες αλλά δεν πρόλαβα
Αναφορά στο οριστικό τέλος σε ό,τι αφορά τις ελπίδες για ποσοτική χαλάρωση και waiver- τη «φθηνή» ρευστότητα στις τράπεζες από την ΕΚΤ- κάνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Η γερμανική εφημερίδα αποδίδει την εξέλιξη αυτή στην «ξεροκεφαλιά» του Αλέξη Τσίπρα, που πολέμησε την προληπτική γραμμή στήριξης, παρά τα πλεονεκτήματά της, προτιμώντας την υποτιθέμενη «καθαρή έξοδο».είχα προτείνει και στο παλιό πουρμπουαρ στους σιξτυσεντς αλλά εκεί να μας σπαν τ' αρχίδια
Νανογιλεκο πήρες;
Δεν ειναι ο μοναδικος και καποιοι αλλοι λεγαν πιπες οτι θα σκισουν τα μνημονια με εναν νομο και ενα αρθρο.Συριζαίος έγραψε: ↑07 Αύγ 2018, 11:45Τσίμπα αληθινά στοιχεία

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο Βαρουφάκης έκανε τεράστια ζημιά στην προσπάθειά του να μην υλοποιηθούν αυτά που ήθελε η τρόικα, αλλά τελικά όταν κατάκατσε ο κουρνιαχτός η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έκανε τίποτε άλλο από το να υλοποιήσει όλα αυτά που ήθελε η τρόικα και που τρέναρε (και) ο Σαμαράς με τεράστιο κόστος. Ποια καθαρή έξοδος ρε μαλάκες; Ήταν δυνατόν η Ελλάδα να πορευτεί χωρίς μνημονιακές μεταρρυθμίσεις και οι Ζαίοι δεν το έκαναν επειδή ήταν χαζοί και δεν ήθελαν να κυβερνάνε 1000 χρόνια;
Πραγματικότητα:
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει αυτών των εκτιμήσεων το Ταμείο θεωρεί επί της ουσίας ότι εάν αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα, η χώρα θα χρειαστεί να βρει 18,7 δισ. ευρώ το 2015 για να καλύψει τις υποχρεώσεις της.
http://www.kathimerini.gr/787183/articl ... ris-to-dnt
Κάποιοι κοντεύουν να μιλάνε για τη Χρυσή Εποχή του 2014 λες και είναι το 1968 που ήμασταν όλοι αγέννητοι.
Πραγματικότητα:
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει αυτών των εκτιμήσεων το Ταμείο θεωρεί επί της ουσίας ότι εάν αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα, η χώρα θα χρειαστεί να βρει 18,7 δισ. ευρώ το 2015 για να καλύψει τις υποχρεώσεις της.
http://www.kathimerini.gr/787183/articl ... ris-to-dnt
Κάποιοι κοντεύουν να μιλάνε για τη Χρυσή Εποχή του 2014 λες και είναι το 1968 που ήμασταν όλοι αγέννητοι.
Ποιοι καποιοι ; Ο ESM , ο Ρεγκλινγκ ; Αυτοι οι ασχετοι ειναι οι καποιοι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο μεσανατολικό
από Ληστοσυμμορίτης » 11 Οκτ 2023, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Δεκ 2023, 17:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο ουκρανικό
από Beria » 17 Σεπ 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3868 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης