Κορονοπαρτυ η πορεια ;Οργισμένος έγραψε: ↑25 Απρ 2021, 21:01Νοσώ εγώ και η γυναίκα μου με κοβιντ. Πήρε λοιπον το αυτί μου ότι πολλοί γιατροί σε ελλ νοσοκομεία συνιστούν θεραπεία με αντιβιωτικό/
ΕΠειδή μυρίζομαι πάλι απάτη, μπορεί να έχω αδικο, για πειτε τι ακούτε κει χαμω.
Κανας ιατρός να μας πει επισης.
Κυκλοφορεί «θεραπεία» covid19 με αντιβιωτικό στην Ελλάδα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Frappezitis
Re: Κυκλοφορεί «θεραπεία» covid19 με αντιβιωτικό στην Ελλάδα...
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Περαστικά ρε Όργι. Γω την "τσίμπησα" απ' το σχολείο και την πέρασα τον Νοέμβριο ,σχεδόν ασυμπτωματικά ,σαν κρύωμα ( κόπωση,ελαφριά καταρροή χωρίς βήχα, κοιμόμουν όλη μέρα σα βόδι 2-3 μέρες) χωρίς πυρετό.Οργισμένος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 01:26Kollhse h γυναικα στη δουλεια. Πως να προστατευθω απο τη στιγμη που δεν υπαρχει λοκνταουν;
Εχω λιγο πυρετο καθολου βηχα, και νιωθω αδυναμια.
Η συζυγος βηχει αλλα σημερα δειχνει να επανερχεται.
Ευτυχως η ασθενεια ειναι ψεμμα και ολα αυτα τα φανταζομαι λογω 5g...
Επισης η γυναικα εχασε οσφρηση και γευση και εγω σαν να νιωθω ελαττωμενη τη γευση.
Για να μην υπάρχει παρανοηση,stavmanr έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 11:17
Τα συμπτώματα δεν παρουσιάζονται σε όλους με τον ίδιο τρόπο. Άλλος νοσεί την 5η μέρα, άλλος την 14η.
https://www.who.int/emergencies/disease ... t=symptoms
"The time from exposure to COVID-19 to the moment when symptoms begin is, on average, 5-6 days and can range from 1-14 days. This is why people who have been exposed to the virus are advised to remain at home and stay away from others, for 14 days, in order to prevent the spread of the virus, especially where testing is not easily available."
Αυτό αφορά τις επαφές με θετικό κρουσμά.
τον χρονο δλδη εκδήλωσης συμπτωμάτων μετά την επαφή με θετικό (χρόνος επώασης)
Και είναι συνήθως 5η ημέρα με ευρέως από. 1,5 μέρα ως 12η στο 99% των περιπτωσεων.
Οι μισοί, 5 μέρες μετά, θα εκδηλώσουν συμπτώματα αν κολλήσουν. Δλδη η 5η μέρα είναι η διαμεσος.
Το 90+% στις πρωτες 7 ημέρες.
Από κει και περα, εάν εκδηλώσεις συμπτώματα, η πορεια τους είναι συνήθως κάποιες ημέρες. Η διαταραχή γευση ή όσφρησης μπορεί να επιμείνει κάποιες φορές.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Περαστικά και σιδερένιος. Τον πέρασα περυσι τον Μαρτιο, μια εβδομάδα με ξερόβηχα και αϋπνίες. Όλοι θα τον περάσουμε, ή μάλλον όλους θα μας περάσει ένα χεράκι.Οργισμένος έγραψε: ↑25 Απρ 2021, 21:01Νοσώ εγώ και η γυναίκα μου με κοβιντ. Πήρε λοιπον το αυτί μου ότι πολλοί γιατροί σε ελλ νοσοκομεία συνιστούν θεραπεία με αντιβιωτικό/

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Οξύμετρο έχετε; Αν όχι πάρτε χθες ,Να μετριέστε κάθε 3-4 ώρες.Είναι ύπουλος ιος,μπορεί να ρίξει το οξυγόνο χωρίς δύσπνοιαΟργισμένος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 11:18Για μενα ηταν μια γριπουλα , αλλους ομως τους εστειλε στον αγυριστο.
Εγω σημερα την 3η μερα νιωθω πως το εχω ξεπερασει, νιωθω πολυ καλυτερα. Ειχα λιγο πυρετο και κομαρες και αυτο ηταν , αλλα η συζυγος ειναι στην 6η μερα και βηχει ακομα.
Βεβαια εγω ειμαι σε αλλο μοουντ.
Ποιο τιμη στο οξυμετρο ειναι ανησυχητικη? Οτιδηποτε κατω απο 92?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αντιβιωτικά για ιό;
Ό,τι να'ναι....
Ό,τι να'ναι....
Ναι δινουν κανονικα αντιβιωση αλλα και κορτιζονες.
Οχι με σκοπο να χτυπησουν τον κορονοιο αλλα αλλα πραγματα που προκαλει ο κορονοιος, αν θυμαμαι καλα
Ειχε κολλησει πολυ κοντινο μου προσωπο. Ευτυχως το ξεπερασε (66 χρονων)
Περαστικα
Οχι με σκοπο να χτυπησουν τον κορονοιο αλλα αλλα πραγματα που προκαλει ο κορονοιος, αν θυμαμαι καλα
Ειχε κολλησει πολυ κοντινο μου προσωπο. Ευτυχως το ξεπερασε (66 χρονων)
Περαστικα
H Ιβερμεκτίνη είναι κτηνιατρικό φάρμακο (χρησιμοποιείται για αποπαρασιτώσεις σε γουρούνια) και είναι εξαιρετικά νευροτοξική
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Περαστικά όργι ! LLAP
Η αντιβίωση στον ιό κάνει ότι και οι κυβερνήσεις στην διαφθορά .
Απολύτως τίποτα.

Η αντιβίωση στον ιό κάνει ότι και οι κυβερνήσεις στην διαφθορά .
Απολύτως τίποτα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ.Οργισμένος έγραψε: ↑25 Απρ 2021, 21:01Νοσώ εγώ και η γυναίκα μου με κοβιντ. Πήρε λοιπον το αυτί μου ότι πολλοί γιατροί σε ελλ νοσοκομεία συνιστούν θεραπεία με αντιβιωτικό/
ΕΠειδή μυρίζομαι πάλι απάτη, μπορεί να έχω αδικο,
Περαστικά σου γιατρέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πνευμονολόγος που ρώτησα μου είπε ότι δίνουν αντιβίωση, εισπνεόμενα έστω και αν δεν έχει άσθμα, βιταμίνες, για βοήθεια γενική. γενικά υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα. Περαστικά.Οργισμένος έγραψε: ↑25 Απρ 2021, 21:01Νοσώ εγώ και η γυναίκα μου με κοβιντ. Πήρε λοιπον το αυτί μου ότι πολλοί γιατροί σε ελλ νοσοκομεία συνιστούν θεραπεία με αντιβιωτικό/
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Αν έχεις ανοσμία και αγευσία , είσαι σίγουρα ΘΕΤΙΚΟΣ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτό το λεωφορείο πέρασε ΚΤΕΟ και κυκλοφορεί στην Αθήνα
από Vardos » 27 Απρ 2025, 21:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 94 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
27 Απρ 2025, 21:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Τουρκία οι καρκινοπαθείς της Λέσβου για θεραπεία
από Frappezitis » 19 Μάιος 2023, 22:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Ιουν 2023, 17:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση 30χρονος επικίνδυνος ανώμαλος κυκλοφορεί ελεύθερος με την ανοχή του κρατους
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Ιαν 2025, 10:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Ιαν 2025, 11:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοι εργαζεστε απο το σπιτι στη μετα covid19 εποχη;
από Portia » 13 Ιουν 2024, 13:09 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 97 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia