Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Ακόμη και οι εμβολιασμένοι (και με τις δύο δόσεις και ικανό χρονικό διάστημα μετά) πρέπει να προσέχουν. Από γνωστούς μου υγειονομικούς μου ειπώθηκε ότι νόσησαν και μπήκαν στην εντατική και εμβολιασμένοι. Δεν είναι σίγουρο ότι θα αναπτυχθούν αντισώματα.
Απλά θεωρεί ότι θα ήταν κάτι σαν επίτιμος δειπνοσοφιστής μεταξύ των εμβολιασμένων.sharp έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:50Είσαι και κορόϊδο, δηλαδή.Αρίστος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:19sharp έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 18:42Αρίστο δεν πείθεις. Πρώτα έλεγες για τα mRNA, τώρα έπιασες το Ζένεκα και βάζεις λινκ που λέει, ναι να κάνει το mRNA
Το πρόβλημα σου είναι ότι φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο κι ας ξέρεις ότι θα σε προστατεύσει.
Και προσπαθείς να πάρεις και άλλους μαζί σου ώστε να μην νοιώθεις μόνος σε αυτην απόφαση. Είναι κλασσικά αυτά.
Εγω δεν μπορω να κανω ουτε ορο γιατι ειμαι υπεραλλεργικος.
Αν ομως ημουν παρτακιας θα υποστηριζα τους εμβολιαστες γιατι ετσι υποτιθεται αν γινοντουσαν πολλοι εμβολιασμοι θα ημουν ασφαλης με ξενες πλατες.
Κάτι δεν έχει καταλάβει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:37omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:28Αρίστος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 18:13Και σε τελικη ΧΑΡΗ σας κανουμε οσοι αμφισβητουμε τα νεα εμβολια:
α) Βρισκετε πιο ευκολα θεση να τα κανετε γρηγοροτερα οι προθυμοι.
β) Αμα λέμε μαλακιες εχετε τη δυνατοτητα να μας διασυρετε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και κανονικα αν ειχατε εστω και ψηγμα αυτοπεποιθησης θα επρεπε να μας φωναζετε στα καναλια και να μας κατατροπωνετε. Δεν το κανετε ομως ισως γιατι φοβοσαστε οτι καποια απο οσα λεμε ειναι σωστα.
Αρίστος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:19
Αν ομως ημουν παρτακιας θα υποστηριζα τους εμβολιαστες γιατι ετσι υποτιθεται αν γινοντουσαν πολλοι εμβολιασμοι θα ημουν ασφαλης με ξενες πλατες.
Παω ομως κοντρα στα συμφεροντα μου γιατι η εναντιωση μου στα εμβολια γινεται για λογους αρχης. Και αντιθετα απο οτι λες ειναι διπλη εναντιωση, πρωτα στα γενετικα και στη συνεχεια σε ολα τα fast track γιατι μας καθιστουν πειραματοζωα. Εμενα με ενοχλησε παρα πολυ οτι ενω οι φαρμακευτικες θα βγαλουν δις απαιτησαν να μην εχουν καμια ευθυνη, εκει ειπα εδω υπαρχει βρωμια. Δεν γινεται να σου αναλυει με πολλα επιχειρηματα η Pfizer γιατι ειναι εντελως ακινδυνo το mRNA και στη συνεχεια να μην δεχεται καμια ευθυνη, αυτο λεγεται καραμπινατη ανακολουθια.
Να κανω μια ερωτηση;
Θεωρεις ψεκ και ανευθυνη τη Γερμανια που προχωρησε σε αυτην την απαγορευση;
Κορωνοϊός: Η Γερμανία αναστέλλει το εμβόλιο της AstraZeneca σε ηλικίες κάτω των 60 ετών
https://www.cnn.gr/focus/story/260260/k ... on-60-eton
Και προσεξε τι θα απαντησεις.
η απαντηση βρισκεται στο αρθρο που παρεθεσες:
«άνθρωποι ηλικίας κάτω των 60 ετών μπορούν ακόμη να λάβουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, αλλά μόνον κατά τη κρίση των γιατρών και μετά από ατομική ανάλυση κινδύνου και λεπτομερή εξήγηση».
εσυ κοζμε μου εκανες ιατρικη γνωματευση για αυτα που γραφεις;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σαφώς και δεν είναι σίγουρο ότι θα αναπτυχθεί επαρκής αριθμός αντισωμάτων μετά το εμβόλιο, ακόμη και αν ολοκληρωθούν οι δόσεις. Δεν αντιδρούν το ίδιο όλοι οι οργανισμοί.
Καλό είναι να ρωτήσεις λοιπόν τους φίλους σου υγειονομικούς, την ηλικία, τη γενική κατάσταση της υγείας των νοσούντων και το χρόνο που έκαναν το εμβόλιο πριν νοσήσουν. Έτσι, για να υπάρχει μια συγκριτική εικόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και μετά την δεύτερη δόση;
Έχω γνωστούς που μπήκαν στην εντατική. Δύο σε μεγάλη ηλικία, λογικά θα είχαν κάνει την μία δόση, αλλά και ο γιος τους.
Συνήθως είναι μεγάλοι σε ηλικία με υποκείμενα νοσήματα.
Συνήθως είναι μεγάλοι σε ηλικία με υποκείμενα νοσήματα.
Awesomatic έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:46Κάτι που γίνεται και δωρεάν αν ακολουθούνται τα στοιχειώδη μέτρα ατομικής προστασίας από τους πολίτες. Η ακόμα καλύτερα με το εμβόλιο που αφαιρεί τελείως την πίεση.Αρίστος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:39Awesomatic έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:35
Ξαναλέμε, πρέπει να τα δώσεις νωρίς, πριν φτάσει ο άλλος στο σημείο να διασωληνωθεί. 10.000 δόσεις είναι αρκετές για μια εβδομάδα κρουσμάτων. Δεν θα δίνουμε 2 εκατομμύρια τη μέρα επειδή σε κάποιους ξυνίζει το εμβόλιο αλλά δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν οτιδήποτε άλλο στο σώμα τους. Όποιος θέλει μπορεί και τώρα να βρει στη μαύρη αγορά,να το πληρώσει από την τσέπη του και να είναι καλυμμένος.
Δεν σωζεις μονο ζωες με τα μονοκλωνικα, μειωνεις και την πιεση στο συστημα υγειας της χωρας, πιεση η οποια κοστιζει περισσοτερα λεφτα απο το κοστος των μονοκλωνικων.
.
Αν δεν θέλουν ούτε να προσέχουν ούτε να εμβολιαστούν ας παίξουν ρωσική ρουλέτα ελπίζοντας ότι δεν θα κολλήσουν.
Τα εμβολια παντως επι 4 μηνες ΔΕΝ εχουν μειωσει την πιεση.
.
- NewModelArmy
Καποιος που εκανε εμβολιο χτες και κολλησε σημερα και θα μπει εντατικη μεθαυριο, εμβολιασμενος θεωρειται ενω στην ουσια δεν ειναι.Το ξαναεγραψα αφου εχουμε αυτη την τεραστια διασπορα μεσα στην κοινοτητα και κανουμε ταυτοχρονα εμβολιασμους παρα πολλοι απο αυτους που εμβολιαστηκαν θα νοσησουν πριν καν προλαβει να επιδρασει.
Λοιπόν εσεις που λέτε για αντισώματα. Ο πατέρας μου έκανε και τις 2 δόσεις και εκανε ένα μήνα μετά τη δεύτερη και τεστ αντισωμάτων. Ηταν του είπαν πολύ υψηλά. Pfizer εκανε. Η μητέρα μου έκανε πριν 3 μέρες τη δεύτερη δοση θα την πάμε και αυτή να κάνει τεστ αντισωμάτων σε καμιά εικοσαριά μέρες. Pfizer και αυτή. Ξέρω άτομα που έκαναν Αστρα Ζενεκα την πρώτη δόση και έκαναν τεστ αντισωμάτων και είχαν πολύ λίγα ενώ λένε και καλά οτι έχεις 65% προστασία και από την πρώτη δόση. Γενικά οσοι κάνουν το εμβόλιο καλό είναι να κάνουν και τεστ αντισωμάτων μετά. Επίσης όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια θεραπεία με κορτιζόνη ή με άλλα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα θα αναπτύξουν λιγότερα αντισώματα υπάρχουν και έρευνες για αυτό. Εγώ ξέρω άτομο πάντως που πέθανε ενώ είχε κάνει και τις 2 δόσεις του Pfizer. Αλλά κόλλησε 4-5 μέρες μετά τη β δόση και ήταν πάνω από 90.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.NewModelArmy έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 20:09Καποιος που εκανε εμβολιο χτες και κολλησε σημερα και θα μπει εντατικη μεθαυριο, εμβολιασμενος θεωρειται ενω στην ουσια δεν ειναι.Το ξαναεγραψα αφου εχουμε αυτη την τεραστια διασπορα μεσα στην κοινοτητα και κανουμε ταυτοχρονα εμβολιασμους παρα πολλοι απο αυτους που εμβολιαστηκαν θα νοσησουν πριν καν προλαβει να επιδρασει.
Και δεν πρόκειται να το καταλάβουν και στο μέλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
meanwhile σε ενα παραλληλο συμπαν:
Covid-19: Israel records no daily deaths for the first time in 10 months
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-56868383
Israelis hope lockdown is over — permanently
https://www.ft.com/content/733a49ca-49e ... d935813041

Το ότι λειτουργούν τα εμβόλια δεν αμφισβητείται, το επιβεβαιώνουν Ισραήλ και Αγγλία. Εκτός και φέρνουν άλλο στην Ελλάδα...
Αν ξαναβάλεις φρικιαστικές εικόνες από μεταλλαγμένα ζόμπι, θα κάνω καταγγελία.omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 20:14
meanwhile σε ενα παραλληλο συμπαν:
Covid-19: Israel records no daily deaths for the first time in 10 months
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-56868383
Israelis hope lockdown is over — permanently
https://www.ft.com/content/733a49ca-49e ... d935813041
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- NewModelArmy
https://www.espn.com/college-sports/sto ... art-issuesCRWH έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 17:57Σαφως, αν και εχω αμφιβολιες για το 0,7%.NewModelArmy έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 17:52Το θεμα ειναι οτι ο Αριστος αν ανησυχει για τους 60 στα 5 εκατομμύρια που το επαθαν, αν το επαθαν, απο το εμβόλιο για τον 1 στους 160 που το παθαίνει απο κοβιντ θα επρεπε να εχει τρομοκρατηθει.
Study shows less than 1% of COVID-positive college athletes developed heart issues
Στο αρθρο αναφερει οτι οντως το ποσοστο ειναι χαμηλο αλλα τοσοι ηταν.21 απο 3000 διαγνωστηκαν με μυοκαρδιτιδα και ο Αριστος ανησυχει για τους 62 στα 5 εκατομμυρια.Που οι 60 δεν επαθαν τιποτα(δυστυχως 2 πεθαναν)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2071 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-