Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Προφανώς θέλουν να προλάβουν όλοι να κλείσουν και τις δύο δόσεις μέχρι τις διακοπές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
-
Να κανετε ολοι εσεις κατω των 45 το astra να μεινουν για εμας τα καλα,τα ακινδυνα! 

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Και γενικά παίζει πολύ περισσότερο ο ψεκασμός στις 45+ ηλικίες από ότι σε νεότερους. Ειδικά σε 55-70 γίνεται ο κακός χαμός. Από νέους είναι κυρίως οι "μανούλες" του Facebook που δυστυχώς πρόλαβαν να περάσουν τα γονίδιά τους.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 12:47Ίσως απλα ο κόσμος δεν ειναι τοσο ψεκασμενος οσο νομίζουμε. Απλά οι ψεκες ακούγονται πολύ
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Εξαιρετική άποψις πανεπιστήμονα, τεκμηριωμένη. Καμία ελπίδα.stergiosbik έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 12:52Να κανετε ολοι εσεις κατω των 45 το astra να μεινουν για εμας τα καλα,τα ακινδυνα!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
waldorf έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 17:15Γαμημένοι ψυχάκηδες τραβάτε παραπέρα να πεθάνετε μόνοι σας.
Μόλις με πήραν τηλέφωνο απ`το εμβολιαστικό κέντρο:
"Έχετε ραντεβου αύριο,θα έρθετε";
"Φυσικά θα έρθω".
"Το ραντεβού είναι στις 7 το απόγευμα,μπορείτε να έρθετε νωρίτερα;Και το πρωί ακόμη"
"Το πρωί θα δουλεύω".
"Ελάτε αμμέσως μετά τη δουλειά,να το βάλω 3:30 και ας αργήσετε και μισή ώρα δεν πειράζει".
Για να με πάρουν τηλέφωνο να επισπεύσω το ραντεβού σημαίνει ότι έχουν πολλές ακυρώσεις και πάνε εμβόλια για πέταμα...
Γαμημένοι ψυχάκηδες,γαμημένοι Αρίστοι πέρνετε κόσμο στο λαιμό σας.
Είμαι απόλυτος και κάθετος.
ΈΧΕΤΕ ΜΕΡΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ`ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Οι ψέκες κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά, διότι υπάρχει επίσης ένα ποσοστό αρνητών που σιγοντάρει με παρλαπίπες ανούσιες. Κάπου εδώ αναρωτιέσαι, πόση φαιά ουσία έχει απομείνει στους δυστυχείς, πλην συμπαθείς δίποδους συμπολίτες μας.
- Otto Weininger
Ναι, ο,τι πεις.Μπίστης έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 10:01Δεν υπάρχουν χόαξες. Όλες οι ειδήσεις αξίζουν το ίδιο.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 08:29
Το έβαλες και στο άλλο νημα το hoax αυτό, συνεχίζεις και εδώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Το «εξαιτίας του», συγγνώμη, αλλά είναι παπαριά. Όχι απλώς νομικά, που έτσι κι αλλιώς δεν στοιχειοθετείται αδίκημα, αλλά ούτε καν ηθικά. Αν τραβήξεις τόσο το σκοινί ώστε να πεις πως ευθύνεται κάποιος για τον θάνατο άλλου εμμέσως, δυνητικά πάρα πολλά αθώα πράγματα και δίκαια πράγματα μπορείς να βάλεις στην ίδια κατηγορία. Όπως ας πούμε το δικαίωμα ψήφου. Το ότι μπορεί να πεθάνουν άτομα ως συνέπεια μιας πολιτικής, μπορείς να το θεωρήσεις έμμεση συνέπεια της ψήφου πολιτών. Ή αν φτιάχνεις σοκολάτες και σνακ, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο για τους θανάτους από παχυσαρκία.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 09:30να ψοφησει οσο θελει, δεν τον εμποδιζει κανεις. αλλα δω λεμε οτι θα ψοφησουν αλλοι εξ αιτιας του.Στύγιος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:03waldorf έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 17:15Γαμημένοι ψυχάκηδες τραβάτε παραπέρα να πεθάνετε μόνοι σας.
Μόλις με πήραν τηλέφωνο απ`το εμβολιαστικό κέντρο:
"Έχετε ραντεβου αύριο,θα έρθετε";
"Φυσικά θα έρθω".
"Το ραντεβού είναι στις 7 το απόγευμα,μπορείτε να έρθετε νωρίτερα;Και το πρωί ακόμη"
"Το πρωί θα δουλεύω".
"Ελάτε αμμέσως μετά τη δουλειά,να το βάλω 3:30 και ας αργήσετε και μισή ώρα δεν πειράζει".
Για να με πάρουν τηλέφωνο να επισπεύσω το ραντεβού σημαίνει ότι έχουν πολλές ακυρώσεις και πάνε εμβόλια για πέταμα...
Γαμημένοι ψυχάκηδες,γαμημένοι Αρίστοι πέρνετε κόσμο στο λαιμό σας.
Είμαι απόλυτος και κάθετος.
ΈΧΕΤΕ ΜΕΡΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ`ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Δεν έχεις κανένα συνταγματικό,νομικό, ηθικό δικαίωμα. Δικαίωμα του να ψοφήσει ο καθένας.Κι ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Πολλοί άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν «εξαιτίας σου» με αυτήν την λογική του «εξαιτίας σου». Ας πούμε, ανάφερα πιο πάνω το BCG. Από φυματίωση πεθαίνουν περίπου 50 άτομα ετησίως στην Ελλάδα. Μπορεί να ευθύνεσαι κι εσύ για τον θάνατό τους. Ή η ευθύνη αυτού του τύπου αρχίζει και μετράει από κάποιον αριθμό θανάτων και πάνω; Γιατί αν είναι αυτό, ας κάνουμε μια επανάληψη παλιότερης θέσης σου για μια νόσο που αφήνει χιλιάδες νεκρούς ετησίως:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Χελη θα μπολιαστεις εσυ;
Το εμβόλιο της γρίπης είναι για ανθρώπους άνω των 60. Μην το μπερδεύεις. Πήγα στον οικογενειακό γιατρό και τον ρώτησα. Μου είπε πως δεν είναι απαραίτητο να γίνει, στην ηλικία που βρίσκομαι.hellegennes έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 14:34
Εδώ μιλάμε για μια πανδημία, που οφείλεις να σεβαστείς. Οι εξυπνάδες καλό θα είναι να περισσεύουν.
- hellegennes
Σε 1-2 χρόνια, αν υπάρχει ακόμα ο ιός. Το είχα δηλώσει από την άνοιξη αυτό. Είχα πει εξαρχής ότι όταν βγει εμβόλιο θα το κάνω, απλά δεν περίμενα ότι θα βγει εμβόλιο χωρίς 2-3 χρόνια δοκιμών.
Δεν υπάρχει καμμιά ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στις δυο περιπτώσεις. Ή μάλλον υπάρχει: στην γρίπη είναι πιο πιθανό να πεθάνεις κάτω από τα 40. Ο κορωνοϊός έχει συνολικά υψηλότερη θνητότητα γιατί έχει σημαντικά υψηλότερη θνητότητα από την γρίπη στις πολύ μεγάλες ηλικίες. Στις μικρές ηλικίες όμως η γρίπη είναι αρκετά πιο απειλητική.
Με λίγα λόγια, ο μη εμβολιασμός για γρίπη όχι μόνο σημαίνει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνεις εσύ σε μικρή ηλικία, αλλά να πεθάνει κάποιος ανήλικος «εξαιτίας σου».
Και φυσικά το εμβόλιο της γρίπης είναι για όλους και είναι διαπιστωμένο ότι είναι πολύ πιο αποδοτικό στις μικρότερες ηλικίες και οι ηλικιωμένοι προστατεύονται περισσότερο από την ανοσία -εμβολιαστική ή φυσική- των νεότερων που τους περιβάλλουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 14:34
Το «εξαιτίας του», συγγνώμη, αλλά είναι παπαριά. Όχι απλώς νομικά, που έτσι κι αλλιώς δεν στοιχειοθετείται αδίκημα, αλλά ούτε καν ηθικά. Αν τραβήξεις τόσο το σκοινί ώστε να πεις πως ευθύνεται κάποιος για τον θάνατο άλλου εμμέσως, δυνητικά πάρα πολλά αθώα πράγματα και δίκαια πράγματα μπορείς να βάλεις στην ίδια κατηγορία. Όπως ας πούμε το δικαίωμα ψήφου.
Σαφώς και είναι ηθικό δικαίωμα στους δικούς μας ανθρώπους, η προσπάθεια για τον βέλτιστον της υγείας τους. Και για την δική μας εξ'ίσου.
Δυνητικά λοιπόν, το επιχείρημα περί ψήφου, είναι χαζό.
Ομιλώ βάσει συζητήσεων με ιατρούς. Το εμβόλιο της γρίπης, γίνεται κι ανέκαθεν γινόταν σε ανθρώπους άνω των 60.hellegennes έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 14:46.Δεν υπάρχει καμμιά ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στις δυο περιπτώσεις. Ή μάλλον υπάρχει: στην γρίπη είναι πιο πιθανό να πεθάνεις κάτω από τα 40. Ο κορωνοϊός έχει συνολικά υψηλότερη θνητότητα γιατί έχει σημαντικά υψηλότερη θνητότητα από την γρίπη στις πολύ μεγάλες ηλικίες. Στις μικρές ηλικίες όμως η γρίπη είναι αρκετά πιο απειλητική.
Με λίγα λόγια, ο μη εμβολιασμός για γρίπη όχι μόνο σημαίνει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνεις εσύ σε μικρή ηλικία, αλλά να πεθάνει κάποιος ανήλικος «εξαιτίας σου».
Και φυσικά το εμβόλιο της γρίπης είναι για όλους και είναι διαπιστωμένο ότι είναι πολύ πιο αποδοτικό στις μικρότερες ηλικίες και οι ηλικιωμένοι προστατεύονται περισσότερο από την ανοσία -εμβολιαστική ή φυσική- των νεότερων που τους περιβάλλουν.
Τα παιδιά έχουν άλλο κύκλο εμβολίων που αναγράφεται στα βιβλιάριά τους. Τί ακριβώς μου λες; Να ακούσω τις εκδοχές που γράφονται μέσω ίντερνετ από τυχάρπαστους, και όχι τους γιατρούς που γνωρίζουν καλλίτερα;
- hellegennes
Χέστηκα τι λέει ο κύκλος σου, το εμβόλιο συνίσταται σε όλους, από όλους τους οργανισμούς υγείας. CDC, ECDC, ΕΟΔΥ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2056 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-