Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Παιδιά, σε ότι αφορά τις έγκυος, ένα διακύβευμα υπάρχει, οι τερατογενεσεις. Για προφανεις λογους, υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία.
Έχουν χωρισει ολα τα φάρμακα ανά κατηγορία, ανάλογα με το προφιλ ασφάλειας. Μια κ μόνο κατηγορια είναι η άφιξη, αυτή που περιεχει φάρμακα που έχουν γίνει μελέτες κ έχουν αποδειχθεί ασφαλή. Για προφανεις λογους ( δεν συμμετέχει έγκυος σε μελέτη ευκολα), αυτά τα φάρμακα είναι ελαχιστα. Σε όλα τ'άλλα η οδηγία είναι του τυπου "δεν υπάρχουν στοιχεία, συνεκτιμηστε κίνδυνο κ οφελος, δώστε μόνο σε απόλυτη ανάγκη"
Έχουν χωρισει ολα τα φάρμακα ανά κατηγορία, ανάλογα με το προφιλ ασφάλειας. Μια κ μόνο κατηγορια είναι η άφιξη, αυτή που περιεχει φάρμακα που έχουν γίνει μελέτες κ έχουν αποδειχθεί ασφαλή. Για προφανεις λογους ( δεν συμμετέχει έγκυος σε μελέτη ευκολα), αυτά τα φάρμακα είναι ελαχιστα. Σε όλα τ'άλλα η οδηγία είναι του τυπου "δεν υπάρχουν στοιχεία, συνεκτιμηστε κίνδυνο κ οφελος, δώστε μόνο σε απόλυτη ανάγκη"
Δεν είναι αυτή η λογική στις έγκυος. Δεν είναι ότι κινδυνευει η έγκυος απ'το μπόλι. Είναι ότι δεν έχουμε ιδέα αν μπορει να κινδυνευει κι άντε βρες 10000 έγκυος να ρισκάρουν να παρουν μέρος σε μελετηΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 20:50Κανονικά, μια έγκυος παρακολουθείται πάντα από γιατρό. Το ίδιο ισχύει και μετά τη γέννα.
- Bill Hicks
Αρίστος έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 18:41
Η Γερμανία απαγορεύει τους εμβολιασμούς με AstraZeneca κάτω των 60 ετών
https://www.crisismonitor.gr/2021/03/31 ... n-60-eton/
.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
Αρίστος έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 18:58
Aπο τις 16 Μαρτιου σταματησε η διανομη του astra σε 18 χωρες ολοκληρωτικα η ανα ηλικιες.
Sweden joins Germany, France, and 15 other countries in suspending AstraZeneca's vaccine over possible side effects
https://www.businessinsider.com/astraze ... ots-2021-3
Αλλα κατα τα αλλα το προβλημα ειναι το νημα του Αριστου.
.

Multiple countries have paused the use of AstraZeneca's COVID-19 vaccine as a precaution while investigators look into cases of blood clots among vaccinated people.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
από καθαρά στυλιστική άποψη, ναι.

- Bill Hicks

- hellegennes
Γιατί, από τους υπερήλικους που είχες πελάτες και πέθαναν, ξέρεις από τι πέθαναν;Sid Vicious έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 17:03Εννοω απο ανθρωπους που εστω φυσιογνωμικα λογω μαγαζιου και γειτονιας γνωριζω/γνωριζα, οχι για οτι παρουσιαζεταιhellegennes έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 16:56Δες ξανά τα στατιστικά θανάτου του CDC. Είχα ανεβάσει και έρευνα του Τσιόδρα.Λογικό, γιατί κανείς δεν ασχολείτο με τους νεκρούς υπερήλικες. Αν δεις όμως τα στατιστικά θανάτων του ΕΟΔΥ για την γρίπη και τα συνδυάσεις με την ολική ετήσια θνησιμότητα, θα τους δεις.Sid Vicious έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 16:53Απο καμια γριππη σε καμια χρονια δεν ακουσα τοσους απο τον ευρυτερο κοινωνικο περιγυρο να νοσησαν τοσο βαρια ή να πεθαναν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, αλλά η πρότερη στάση σου* σού αφαιρεί το δικαίωμα να κουνάς το δάχτυλο και να λες ότι κάποιος έχει «μερτικό στους θανάτους» γιατί διαλέγει να μην εμβολιάζεται.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 17:38εφετο τοκανα ομως το εμβολιο της γριππης.
επισης, ειμαι μαλακας. μου το αναγνωριζω.εχω βαλει σε κινδυνο τον εαυτο μου και αλλους, πολυ περισσοτερο απο το να μην κανω ενα εμβολιο, με πολλους αλλους τροπους.
αυτο εκτος των αλλων σημαινει οτι εχω αυξημενη ικανοτητα να αναγνωριζω αλλους μαλακες, σαν εμενα η και διαφορετικους. αρα βλεπω, και κρινω, το ποσο μαλακες ειναι οι αντιεμβολιαστες.
* Ειδικά με τον κυνικό τρόπο που το είχες θέσει στο εν λόγω νήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα μερικοί να αναγορεύετε εαυτούς ως υπέρτατους κριτές και ιεροεξεταστές.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αφού είναι άκλιτο, θα ειναι ξενόφερτο το παιδί.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Sid Vicious
Λεω πως ξερω ποιοι πεθαναν οντως απο κορονοιο, δυο δεν ηταν καν υπερηλικες, δεν μιλαω για κοσμο που αοριστα πεθανε απο κατι. Και αρκετους που γνωριζω προσωπικα , 30ηδες και 40ηδες , δυνατοι οργανισμοι αθλητικοι, που το περασαν πολυ πιο επωδυνα απο οποια γριπη.hellegennes έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 22:10Γιατί, από τους υπερήλικους που είχες πελάτες και πέθαναν, ξέρεις από τι πέθαναν;Sid Vicious έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 17:03Εννοω απο ανθρωπους που εστω φυσιογνωμικα λογω μαγαζιου και γειτονιας γνωριζω/γνωριζα, οχι για οτι παρουσιαζεταιhellegennes έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 16:56
Δες ξανά τα στατιστικά θανάτου του CDC. Είχα ανεβάσει και έρευνα του Τσιόδρα.
Λογικό, γιατί κανείς δεν ασχολείτο με τους νεκρούς υπερήλικες. Αν δεις όμως τα στατιστικά θανάτων του ΕΟΔΥ για την γρίπη και τα συνδυάσεις με την ολική ετήσια θνησιμότητα, θα τους δεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-