Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Δημοκρατικός
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Δημοκρατικός » 30 Απρ 2021, 21:55
mao mao έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 21:53
Δημοκρατικός έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 21:50
Και θράσος και πλάτες, σίγουρα είχε, κυρίως όμως πρόκειται για ικανό άτομο.
Έχει σημασία και σε ποιο γήπεδο παίζεις. Στην Ελλάδα του Κούλη, σίγουρα ήταν ικανός να πετύχει.
Επί ΣΥΡ δηλαδή δεν ανελισσόταν;

-
Δημοκρατικός
από Δημοκρατικός » 30 Απρ 2021, 21:57
sys3x έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 21:54
Αρίστος έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 12:29
Παντως οσον αφορα τη ροζ πλευρα του Φουρθιωτη ουτε που την ψυλιαστηκατε εδω μεσα.
Εξω απο το πχορουμ παντως την ξερουν σχεδον ολοι.

.
Εσένα τι σε έχουμε δω χάμου δλδ;
Χαλίκια ζπρώχνεις ;

Άτε, ρίχτα μας.
60 φεύγα και ακόμη αρθρογραφεί τζάμπα και περιμένει να κάνει καμιά διαφήμιση κανένα ταβερνιάρη

Λογικό να εχθρεύεται τον υψηλής απόδοσης Φού.
-
mao mao
από mao mao » 30 Απρ 2021, 22:01
Δημοκρατικός έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 21:55
Δημοκρατικός έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 21:50
Και θράσος και πλάτες, σίγουρα είχε, κυρίως όμως πρόκειται για ικανό άτομο.
Έχει σημασία και σε ποιο γήπεδο παίζεις. Στην Ελλάδα του Κούλη, σίγουρα ήταν ικανός να πετύχει.

14 αστυνομικούς για φύλακξη δεν του έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το πουλέν σου ο Χρυσοχοίδης το έκανε.
-
Δημοκρατικός
από Δημοκρατικός » 30 Απρ 2021, 22:03
mao mao έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:01
Δημοκρατικός έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 21:55

14 αστυνομικούς για φύλακξη δεν του έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το πουλέν σου ο Χρυσοχοίδης το έκανε.
Αυτά ήταν όταν έπιασε peak. Για να φτάσει εκεί όμως, είχε μια πορεία προς τα πάνω, επί ΣΥΡ.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 30 Απρ 2021, 22:21
ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 20:44
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 20:40
Οσμίζομαι παράνοια λόγω κόκας, τι να του κάνει ο δικηγόρος;
100 άρθρα επικαλείται εκεί μέσα. Μόνος του τα βρήκε; Αυτός που του τα σφύριξε δεν μπορούσε να του πει τι βλακείες γράφεις στο χαρτί;
Τώρα αν παίζουν σκόνες δεν ξέρω. Αν κάποιος είναι ικανός να κάνει τηλεοπτική εκπομπή θεωρώ ότι έχει τη διαύγεια να μιλήσει με κάποιο δικηγόρο πριν απειλήσει θεούς και δαίμονες.
Η δική μου εξήγηση είναι λίγο πιο διαφορετική. Αν όντως έχει ποινικό μητρώο 15 σελίδων και δεν έχει πληρώσει κάτι ακριβά μέχρι σήμερα, αποθρασύνθηκε και καβάλησε το καλάμι τόσο που έχασε επαφή με την πραγματικότητα. Υποθέσεις βέβαια...
Η δική μου εξήγηση είναι πως εκτός από την Τζούλια μανατζάρισε κι άλλα κορίτσια και απ' αυτή του την ενασχόληση κάποιους τους κρατάει στο χέρι. Για αυτό και έχει τέτοιο θράσος και τα κάνει όλα αυτά. Σε πρώτη φάση. Βάλε μέσα και το κοκό κι ήρθε κι έδεσε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
aljawn
- Phorum.gr user: aljawn
από aljawn » 30 Απρ 2021, 22:24
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:21
Η δική μου εξήγηση είναι πως εκτός από την Τζούλια μανατζάρισε κι άλλα κορίτσια και απ' αυτή του την ενασχόληση κάποιους τους κρατάει στο χέρι. Για αυτό και έχει τέτοιο θράσος και τα κάνει όλα αυτά. Σε πρώτη φάση. Βάλε μέσα και το κοκό κι ήρθε κι έδεσε.
Και αγόρια μπορεί να μανατζάρισε και να τους κρατάει καλύτερα. Γιατί μπορεί να κάνουμε πλάκα με το καρότο του Σακελλαρίδη, αλλά σκέψου να βάζουν οι Π - Θ - Ο στον κώλο τους λουκάνικα.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
ST48410
από ST48410 » 30 Απρ 2021, 22:40
aljawn έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:24
Και αγόρια μπορεί να μανατζάρισε και να τους κρατάει καλύτερα. Γιατί μπορεί να κάνουμε πλάκα με το καρότο του Σακελλαρίδη, αλλά σκέψου να βάζουν οι Π - Θ - Ο στον κώλο τους λουκάνικα.
Εγώ δίνω λίγες πιθανότητες να μας βγήκαν όλοι οι πολιτικοί τόσο βιτσιόζοι και ακόμα λιγότερες να έπαιρναν ρίσκα να ψώνιζαν κοριτσάκια και αγοράκια από τύπους σαν τον Φ. Ειδικά κάποιοι που μεγαλώνουν ξέροντας ότι έχουν πολλές πιθανότητες να χτυπήσουν υψηλό αξίωμα θα πρέπει να ήταν πιο προσεκτικοί αφού ξέρουν ότι τέτοιου είδους σκάνδαλα κάνουν μεγάλο γκελ στην Ελληνική κοινωνία. Ότι μπορεί να κρατάει πολιτικούς δεύτερης τρίτης κατηγορίας και επιχειρηματίες δεν το αποκλείω.
Ωστόσο έχω ξαναγράψει και άλλη φορά. Όταν εκβιάζεις τόσο ωμά και ανοικτά θα πρέπει να περιμένεις αντίδραση. Το τόσο θράσος αρχίζει και μου φαίνεται αφελές. Άγνοια κινδύνου, καλάμι, πως να στο πω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 30 Απρ 2021, 22:41
Makes more sense έτσι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Kauldron
από Kauldron » 30 Απρ 2021, 22:46
ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:40
Εγώ δίνω λίγες πιθανότητες να μας βγήκαν όλοι οι πολιτικοί τόσο βιτσιόζοι και ακόμα λιγότερες να έπαιρναν ρίσκα να ψώνιζαν κοριτσάκια και αγοράκια από τύπους σαν τον Φ. Ειδικά κάποιοι που μεγαλώνουν ξέροντας ότι έχουν πολλές πιθανότητες να χτυπήσουν υψηλό αξίωμα θα πρέπει να ήταν πιο προσεκτικοί αφού ξέρουν ότι τέτοιου είδους σκάνδαλα κάνουν μεγάλο γκελ στην Ελληνική κοινωνία. Ότι μπορεί να κρατάει πολιτικούς δεύτερης τρίτης κατηγορίας και επιχειρηματίες δεν το αποκλείω.
Ωστόσο έχω ξαναγράψει και άλλη φορά. Όταν εκβιάζεις τόσο ωμά και ανοικτά θα πρέπει να περιμένεις αντίδραση. Το τόσο θράσος αρχίζει και μου φαίνεται αφελές. Άγνοια κινδύνου, καλάμι, πως να στο πω.
Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
ST48410
από ST48410 » 30 Απρ 2021, 22:51
Ναι. Και τι ήταν αυτός ο πολιτικός; Αρχηγός κόμματος, πρόεδρος βουλής; Ένα μικρομεσαίο στέλεχος ήταν. Τι θα γίνει αν βγουν 5-6 τέτοια ονόματα από 1-2 κόμματα; Κατά τη γνώμη μου λίγος θόρυβος αλλά τελικά τίποτα.
Θέλω να πω αν είσαι σε κάποιο από τα παραδοσιακά τζάκια και ξέρεις ότι θα ακολουθήσεις πολιτική καριέρα έχουν φροντίσει να σου πουν από το σπίτι να προσέχεις τις κακές συναναστροφές. Και πολύ πιθανόν να μην τις έχεις καν ανάγκη. Να έχουν άλλους κύκλους αυτοί. Σιγά μην μπλέκουν με τον κάθε τελειωμένο νονό της νύχτας για να βρουν γυναίκα.
-
Kauldron
από Kauldron » 30 Απρ 2021, 22:53
ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:51
Ναι. Και τι ήταν αυτός ο πολιτικός; Αρχηγός κόμματος, πρόεδρος βουλής; Ένα μικρομεσαίο στέλεχος ήταν. Τι θα γίνει αν βγουν 5-6 τέτοια ονόματα από 1-2 κόμματα; Κατά τη γνώμη μου λίγος θόρυβος αλλά τελικά τίποτα.
Θέλω να πω αν είσαι σε κάποιο από τα παραδοσιακά τζάκια και ξέρεις ότι θα ακολουθήσεις πολιτική καριέρα έχουν φροντίσει να σου πουν από το σπίτι να προσέχεις τις κακές συναναστροφές. Και πολύ πιθανόν να μην τις έχεις καν ανάγκη. Να έχουν άλλους κύκλους αυτοί. Σιγά μην μπλέκουν με τον κάθε τελειωμένο νονό της νύχτας για να βρουν γυναίκα.
Πειστήριο Β'

Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Beria
- Συντονιστής
από Beria » 30 Απρ 2021, 22:56
ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:51
Η πολιτική τάξη τα τελευταία χρόνια είναι είναι ένα λουμπεναριό της συμφοράς.
Σιγά μην έχουν ανατροφή και ευφυΐα να μείνουν μακριά από τον βούρκο
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
ST48410
από ST48410 » 30 Απρ 2021, 22:58
Kauldron έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:53
Πειστήριο Β'

Αυτοί κατά τη γνώμη μου είναι αναλώσιμοι. Αυτός δεν κουβαλούσε δικές του ψήφους. Ούτε φοβάσαι ότι μπορεί να κάνει δικό του κόμμα και να κόψει ποσοστά. Ποιος τον ήξερε (μαζικά) πριν σκάσει το σκάνδαλο;
Να μου έφερνες κάτι για πρώην πρωθυπουργό ή αρχηγό/υπαρχηγό κόμματος θα το καταλάβαινα.
Επίσης αν ανοίξει τέτοια φάμπρικα με ονόματα πολιτικών, βάζω στοίχημα ότι δεν θα ανήκουν όλοι σε ένα και μόνο χώρο. Δηλαδή όπως γίνεται πάντα με τα περισσότερα σκάνδαλα θα έχουν όλες οι μεριές κάτι να κατηγορούν τους απέναντι.
Μια που το φερε η κουβέντα ένας δημοσιογράφος που κατηγορήθηκε για πολλά και διάφορα πριν κάτι μήνες βλέπω πως διατηρεί την εκπομπή του μια χαρά.
-
ST48410
από ST48410 » 30 Απρ 2021, 23:00
Beria έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:56
Η πολιτική τάξη τα τελευταία χρόνια είναι είναι ένα λουμπεναριό της συμφοράς.
Σιγά μην έχουν ανατροφή και ευφυΐα να μείνουν μακριά από τον βούρκο
Θα δεχθώ τη γνώμη σου. Δεν έχω στο κύκλο μου πολιτικούς καριέρας και η όποια ιδέα σχηματίζω μπορεί να είναι λάθος.
-
Kauldron
από Kauldron » 30 Απρ 2021, 23:55
ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:58
Kauldron έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:53
Πειστήριο Β'

Αυτοί κατά τη γνώμη μου είναι αναλώσιμοι. Αυτός δεν κουβαλούσε δικές του ψήφους. Ούτε φοβάσαι ότι μπορεί να κάνει δικό του κόμμα και να κόψει ποσοστά. Ποιος τον ήξερε (μαζικά) πριν σκάσει το σκάνδαλο;
Να μου έφερνες κάτι για πρώην πρωθυπουργό ή αρχηγό/υπαρχηγό κόμματος θα το καταλάβαινα.
Επίσης αν ανοίξει τέτοια φάμπρικα με ονόματα πολιτικών, βάζω στοίχημα ότι δεν θα ανήκουν όλοι σε ένα και μόνο χώρο. Δηλαδή όπως γίνεται πάντα με τα περισσότερα σκάνδαλα θα έχουν όλες οι μεριές κάτι να κατηγορούν τους απέναντι.
Μια που το φερε η κουβέντα ένας δημοσιογράφος που κατηγορήθηκε για πολλά και διάφορα πριν κάτι μήνες βλέπω πως διατηρεί την εκπομπή του μια χαρά.
Αυτός ρε μαν, ήταν κολλητός του Κούλη επί χρόνια, και είναι τόσο "αναλώσιμος", που δεν έκατσε ούτε μια ώρα φυλακή, μολονότι αποδείχτηκε οτι είχε κάνει το έγκλημα. Αν βάλουμε και τον Λιγνάδη, ήταν ο δεύτερος που προέρχεται απ' το (στενό) κύκλο του ΠΘ που είναι παιδόφιλος.
Βέβαια ορισμένοι θα κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν, αλλά οκ, αυτοί δεν αλλάζουν γνώμη με τίποτα, και βίντεο να τους βγάλεις κάτι θα πούν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
-
- 183 Απαντήσεις
- 5437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Απρ 2025, 19:55
-
-
- 50 Απαντήσεις
- 1535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
28 Αύγ 2024, 17:58
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
09 Μάιος 2023, 17:55
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
08 Νοέμ 2023, 12:17
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.