Όχι, αλλά μπορεί να έχει σχέση με το εμβόλιο. Είχα δει κάποτε ενα ντοκιμαντέρ όπου διάφοροι ερευνητές, μονο τον Μιτσιο Κακου έχω συγκρατήσει, έλεγαν για το πως θα αρχιζε μια ενδεχόμενη επίθεση των εξωγήινων, αν υπήρχαν, αν ειχαν εχθρικές διαθέσεις και τα λοιπά. Κατέληγαν λοιπον στο συμπέρασμα πως ο καλύτερος τρόπος για την πρώτη τους κίνηση θα ηταν η διασπορά ενός φονικού ιού στα πολυπληθέστερα σημεία του πλανήτη.
Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου προειδοποιεί: «Θα έχουμε επίθεση από UFO και η καταστροφή θα είναι τεράστια»
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου προειδοποιεί: «Θα έχουμε επίθεση από UFO και η καταστροφή θα είναι τεράστια»
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
Re: Πρώην ερευνητής του Πενταγώνου προειδοποιεί: «Θα έχουμε επίθεση από UFO και η καταστροφή θα είναι τεράστια»
Αν δεν γίνει πόλεμος, δεν έχουμε πρόβλημα με τους εξωγήϊνους.
Ούτε το Βατικανό έχει. Θα πει "όπως έφτιαξε ο Θεός τους γήϊνους, έφτιαξε και τους Αριανούς, τους Αφροδίτιους και τους υπόλοιπους, τι τέλετε ;".
Τα κουμούνια όμως θα έχουν πρόβλημα.
Ένας αφάνταστα πιό προηγμένος πολιτισμός με κυβέρνηση τύπου Νέας Δημοκρατίας - Κυριάκου Μητσοτάκη θα σημάνει τέλος στα όνειρα τους.
Ούτε το Βατικανό έχει. Θα πει "όπως έφτιαξε ο Θεός τους γήϊνους, έφτιαξε και τους Αριανούς, τους Αφροδίτιους και τους υπόλοιπους, τι τέλετε ;".
Ένας αφάνταστα πιό προηγμένος πολιτισμός με κυβέρνηση τύπου Νέας Δημοκρατίας - Κυριάκου Μητσοτάκη θα σημάνει τέλος στα όνειρα τους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Που το ξερεις μπορει να ειναι κουμουνιστές οι εξωγηινοι να ερθει ο συντροφος Γιοντα με τον ΓΓ γραμματεα του εκει κοματος συντροφος ΕΤ.wooded glade έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 13:06Αν δεν γίνει πόλεμος, δεν έχουμε πρόβλημα με τους εξωγήϊνους.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 12:36Πάντως πληθαίνουν οι φωνες που λένε να γινει σοβαρή έρευνα με επιστημονικές μεθόδους .

Γράψε και γιά ειδικούς.
Ακαταδίωκτους
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μάλλον ετοιμάζονται να το ανακοινώσουν. Κανένας λόγος ανησυχίας, δεν είναι εχθρικοί οι εξωγήινοι που ίσως έρχονται εδώ. Αν ήταν δεν θα είχαμε προλάβει καν να καταλάβουμε από που μας ήρθε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 12:36Δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είναι αυτός. Πάντως πληθαίνουν οι φωνες που λένε να γινει σοβαρή έρευνα με επιστημονικές μεθόδους χωρίς διακωμώδηση.
Thor
Θα τους στειλουμε τον Κουλη για επισκεψη και δεν θα επιβιωσει κανενας.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 12:47Όχι, αλλά μπορεί να έχει σχέση με το εμβόλιο. Είχα δει κάποτε ενα ντοκιμαντέρ όπου διάφοροι ερευνητές, μονο τον Μιτσιο Κακου έχω συγκρατήσει, έλεγαν για το πως θα αρχιζε μια ενδεχόμενη επίθεση των εξωγήινων, αν υπήρχαν, αν ειχαν εχθρικές διαθέσεις και τα λοιπά. Κατέληγαν λοιπον στο συμπέρασμα πως ο καλύτερος τρόπος για την πρώτη τους κίνηση θα ηταν η διασπορά ενός φονικού ιού στα πολυπληθέστερα σημεία του πλανήτη.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αν είναι φιλελεύθεροι δεν έχω πρόβλημα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Green Dragon
Κομμουνιστές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα. Η τεχνολογική εξέλιξη εκεί φαίνεται να οδηγεί.zteo έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 13:12Που το ξερεις μπορει να ειναι κουμουνιστές οι εξωγηινοι να ερθει ο συντροφος Γιοντα με τον ΓΓ γραμματεα του εκει κοματος συντροφος ΕΤ.wooded glade έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 13:06Αν δεν γίνει πόλεμος, δεν έχουμε πρόβλημα με τους εξωγήϊνους.
- Green Dragon
Άρχισε να προετοιμάζεσαι από τώρα.
Γιά επενδύσεις μωρέ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η μπορει απλα να ειναι συγκάλυψη black project που μοιαζει

Τυπε, λες να κάνουν τον Μητσοτάκη επίτιμο ηγέτη τους;
Τέτοιο ουφο δεν περνάει απαρατήρητο.
Έχει και γνωριμίες με εξωγήινους από τον Υμηττο...
- wooded glade
Ναι, όπως δεν ξέρω και αν έχουν τον ίδιο Jesus με τον δικό μας με την ίδια ακριβώς δωδεκάδα αποστόλων.zteo έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 13:12Που το ξερεις μπορει να ειναι κουμουνιστές οι εξωγηινοι να ερθει ο συντροφος Γιοντα με τον ΓΓ γραμματεα του εκει κοματος συντροφος ΕΤ.wooded glade έγραψε: ↑02 Μάιος 2021, 13:06Αν δεν γίνει πόλεμος, δεν έχουμε πρόβλημα με τους εξωγήϊνους.
Αλλά οι πιθανότητες να έχουν κυβέρνηση ΚΚ είναι 0.00000000000001% γι αυτό τα κουμούνια παθαίνουν εγκεφαλικό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η καταστροφή της Ελλάδος (συνοπτικά)
από tanipteros » 28 Δεκ 2023, 01:45 » σε Θρησκειολογία - 16 Απαντήσεις
- 857 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
06 Ιαν 2024, 19:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε πόσα χρόνια θα εξαφανιστούν οι πόλεις μετά από μια παγκόσμια καταστροφή;
από Αρίστος » 31 Μάιος 2024, 15:19 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 138 Απαντήσεις
- 3703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
03 Ιουν 2024, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που έχουμε μεγαλύτερο βάρος? Όταν πετάμε με αεροπλάνο ή στην γή?
από seismic1 » 04 Ιούλ 2024, 16:49 » σε Θετικές Επιστήμες - 309 Απαντήσεις
- 6413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
19 Σεπ 2024, 18:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανδρουλάκης: Έχουμε τις δεύτερες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας πανευρωπαϊκά
από Ίακχος » 19 Ιαν 2024, 09:26 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
19 Ιαν 2024, 10:03
-