κοιτα θεωρητικα ολα μπορει να ειναι διαθεσιμα στην πλατφορμα της κοσμοτε on demand
απλα επειδη:
α) κανεις δεν μπορει να μας πει αν ειναι ολα διαθεσιμα καπου(μπορει π.χ. της κοσμοτε να μην κανουν καποια με θεμα NASCAR η ποδηλασια η φουτμπολ γιατι αυτα δεν τα παρακολουθουμε στην ελλαδα)
β) καποια απο αυτα που μπορει να ειναι διαθεσιμα θελουν καλο ψαξιμο
γ) αρκετες φορες δεν ειναι καλη η ποιοτητα του βιντεο
αποφασισα να ανεβασω ολα τα ντοκιμαντερ των 2 πρωτων σεζον(που εχω βρει τα βιντεο σε ποιοτητα 720p), που ειναι 60 ντοκιμαντερ και βλεπουμε
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 10:07
πώς μου ξέφυγε το νήμα;
το Bad Boys θα σου έλεγα και εγώ, όπως και αυτό με το κολλέγιο που ήταν ο Webber (Fantastic Fοur ή κάτι τέτοιο)
αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι που βρίσκεται η σκηνή με την κοινή press conference Larry Bird - Isiah Thomas
πού σηκώνεται και φεύγει ο Bird
νόμιζα ήταν στο Bad Boys, αλλά φευ..
πολύ καλό και αυτό με τον Christian Laetner.
υπαρχει στο Bad Boys ενα κομματι οπου εχει την συνεντευξη που λες
εκει λοιπον δειχνει την αρχη της συνεντευξης οπου ο Bird ειπε πριν αρχισει η συνεντευξη οτι θα κανει μια δηλωση και θα φυγει γιατι ειχαν οι Σελτικς προπονηση(η συνεντευξη ειχε γινει ενω παιζοντουσαν οι τελικοι με τους Λεικερς)
οποτε μαλλον ο Bird εφυγε επειδη εβλεπε την ολη φαση σαν υποχρεωση και οχι επειδη κατι ειπε ο Τομας και τον τσαντισε
μπορει να εχει και καμια σκηνη στο Celtics vs Lakers που ειναι 3 μερη αλλα ειναι τριτη σεζον και δεν εχω βρει ακομα το βιντεο σε καλη ποιοτητα
αυτο με τον Λετνερ το εχω βρει και θα το κανω καποια στιγμη
αυτο με τον Webber ειναι το
Fab Five και ισως γινει στο μελλον αν βρω το βιντεο
απλα προσπαθω να κανω διαφορετικα αθληματα καθε φορα για να μην γινεται βαρετο(ασε που μπορει να βγει κανενα αγνωστο διαμαντακι οπως το Miracles and Men)