Δεν καταλαβες.
Η πολιτική ορθότητα έφαγε και τη Χιονάτη...
Re: Η πολιτική ορθότητα έφαγε και τη Χιονάτη...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Και μετά σου λένε οι μπούμερ, ότι όταν εμείς πηγαίναμε σχολείο δεν υπήρχε μπουλυιν.
Z
Κατάλαβα. Και στα δικά μου, και στα δικά της και σε ολονών.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:11Ένας μπαζιλε έγραψε το παραμύθι που την ωραία κοιμωμενη την πηδαει ένας βασιλιάς ενώ έχει πέσει σε αιώνιο υπνο από κατάρα κι αυτή ξυπνάει επειδή τα δίδυμα που της έκανε της βυζαινουν το δάκτυλο, ποιος οβιδιος;George_V έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:44Στο ορίτζιναλ παραμύθι ο πρίγκιπας της βγσζει απο το λαιμό το κομμάτι του μήλου που της είχε κολλήσει. Καμία σχέση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:34
Εντωμεταξύ στο αυθεντικό παραμύθι νομίζω πως την βίασε όντως ο πρίγκηπας, και τη ξύπνησε το μωρό που γέννησε και την βυζαγε.
Εσύ προφανώς αναφέρεσαι στην ιστορία που γράφει ο Οβιδιος στις Μεταμορφώσεις του. Κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Χιονάτη. Το μόνο κοινό που έχουν είναι το ονομα καθώς ο Ο ίδιος γράφει για τον αγώνα που κάνουν ο Απόλλωνας με τον Ερμή να κατακτήσουν τη νύμφη Χιονη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ποιος τα λέει αυτά; Εγώ όταν πήγα σε καινούργιο σχολείο, με είχαν περάσει όλοι οι συμμαθητές από ένα χέρι βρωμόξυλο για το καλωσόρισμα και μετά με εξέλεγαν αντιπρόεδρο για το 15μελές.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:22Και μετά σου λένε οι μπούμερ, ότι όταν εμείς πηγαίναμε σχολείο δεν υπήρχε μπουλυιν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σε στρατιωτικο λυκειο πηγες?AlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:24Ποιος τα λέει αυτά; Εγώ όταν πήγα σε καινούργιο σχολείο, με είχαν περάσει όλοι οι συμμαθητές από ένα χέρι βρωμόξυλο για το καλωσόρισμα και μετά με εξέλεγαν αντιπρόεδρο για το 15μελές.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:22Και μετά σου λένε οι μπούμερ, ότι όταν εμείς πηγαίναμε σχολείο δεν υπήρχε μπουλυιν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γουστάρω κάψιμο... 
Το γεγονός ότι έμενε σε ένα σπίτι με επτά αρσενικά σχολιάστηκε;

Το γεγονός ότι έμενε σε ένα σπίτι με επτά αρσενικά σχολιάστηκε;
the end
- Καραμελίτσα
https://en.wikipedia.org/wiki/Sun,_Moon,_and_TaliaGeorge_V έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:23Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:11Ένας μπαζιλε έγραψε το παραμύθι που την ωραία κοιμωμενη την πηδαει ένας βασιλιάς ενώ έχει πέσει σε αιώνιο υπνο από κατάρα κι αυτή ξυπνάει επειδή τα δίδυμα που της έκανε της βυζαινουν το δάκτυλο, ποιος οβιδιος;George_V έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:44
Στο ορίτζιναλ παραμύθι ο πρίγκιπας της βγσζει απο το λαιμό το κομμάτι του μήλου που της είχε κολλήσει. Καμία σχέση.
Εσύ προφανώς αναφέρεσαι στην ιστορία που γράφει ο Οβιδιος στις Μεταμορφώσεις του. Κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Χιονάτη. Το μόνο κοινό που έχουν είναι το ονομα καθώς ο Ο ίδιος γράφει για τον αγώνα που κάνουν ο Απόλλωνας με τον Ερμή να κατακτήσουν τη νύμφη Χιονη.
Καταρχαμένη πολιτική ορθότητα του 19ου αιώνα, που καταστρέφει τα παραμύθιά μας, ε;
Z
Οχι. Σε δημόσιο. Δερναμε και μας δέρνανε για ψυχαγωγικούς λόγους.zteo έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:27Σε στρατιωτικο λυκειο πηγες?AlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:24Ποιος τα λέει αυτά; Εγώ όταν πήγα σε καινούργιο σχολείο, με είχαν περάσει όλοι οι συμμαθητές από ένα χέρι βρωμόξυλο για το καλωσόρισμα και μετά με εξέλεγαν αντιπρόεδρο για το 15μελές.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:22Και μετά σου λένε οι μπούμερ, ότι όταν εμείς πηγαίναμε σχολείο δεν υπήρχε μπουλυιν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και βέβαια υπήρχε μπούλινκ μόνο που τότε το λέγαμε κοροϊδία.
the end
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για αυτό να διαβάσεις στο παιδί σου τη διορθωμένη έκδοση του 19ου αιώνα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:29https://en.wikipedia.org/wiki/Sun,_Moon,_and_TaliaGeorge_V έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:23Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:11
Ένας μπαζιλε έγραψε το παραμύθι που την ωραία κοιμωμενη την πηδαει ένας βασιλιάς ενώ έχει πέσει σε αιώνιο υπνο από κατάρα κι αυτή ξυπνάει επειδή τα δίδυμα που της έκανε της βυζαινουν το δάκτυλο, ποιος οβιδιος;
Καταρχαμένη πολιτική ορθότητα του 19ου αιώνα, που καταστρέφει τα παραμύθιά μας, ε;
Διαφωνείς?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η πραγματική ιστορία μιας σύγχρονης χιονάτης πάει κάπως έτσι. Αυτή είναι μια σύγχρονη χιονάτη. Αυτή ακριβώς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Η Χιονάτη των Γκριμ είναι κάπως αποδεκτή. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από θετικά γυναικεία πρότυπα, αλλά τουλάχιστον οι νάνοι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ως χαρακτήρες με πλαστικότητα φύλου.George_V έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:31Για αυτό να διαβάσεις στο παιδί σου τη διορθωμένη έκδοση του 19ου αιώνα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:29https://en.wikipedia.org/wiki/Sun,_Moon,_and_Talia
Διαφωνείς?
Z
Πολύ γουστάρω
Καλά να πάθετε , εύχομαι και ακόμα χειροτερα
Καλά να πάθετε , εύχομαι και ακόμα χειροτερα
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
"Κάπως αποδεκτή" = ProblematicΚαραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:43Η Χιονάτη των Γκριμ είναι κάπως αποδεκτή. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από θετικά γυναικεία πρότυπα, αλλά τουλάχιστον οι νάνοι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ως χαρακτήρες με πλαστικότητα φύλου.George_V έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:31Για αυτό να διαβάσεις στο παιδί σου τη διορθωμένη έκδοση του 19ου αιώνα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:29
https://en.wikipedia.org/wiki/Sun,_Moon,_and_Talia
Διαφωνείς?
Ζούμε σε ένα σύστημα.