Η πολιτική ορθότητα έφαγε και τη Χιονάτη...
Re: Η πολιτική ορθότητα έφαγε και τη Χιονάτη...
Είπε ο ζαιος...the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:00τα περισσότερα παλιά παραμύθια είναι προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας. τα παιδιά από μικρά πρέπει να μαθαίνουν την αλήθεια και όχι παραμύθια.
Εσείς οι αριστεροί το πολύ πολύ να τρώγατε κανα μπιφτέκι λαχανικών την Μεγάλη Παρασκευήthe comet the course the tail έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:02εγώ θα καταργούσα και τους πρίγκιπες από τα παραμύθια και ό,τι αναφέρεται σε ιεραρχίες και εξουσίες.
Γιατί θα ήσασταν τόσο ανίκανοι που δεν θα βρίσκατε ούτε κανονικό μπιφτεκι

δεν είμαι ζαιος, άσχετα αν ψηφίζω συριζα για στρατηγικούς λόγους.Ju-87 έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:07Είπε ο ζαιος...the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:00τα περισσότερα παλιά παραμύθια είναι προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας. τα παιδιά από μικρά πρέπει να μαθαίνουν την αλήθεια και όχι παραμύθια.
- Dwarven Blacksmith
ΔημοκρατικόςJu-87 έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:10Εσείς οι αριστεροί το πολύ πολύ να τρώγατε κανα μπιφτέκι λαχανικών την Μεγάλη Παρασκευήthe comet the course the tail έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:02εγώ θα καταργούσα και τους πρίγκιπες από τα παραμύθια και ό,τι αναφέρεται σε ιεραρχίες και εξουσίες.

μεγάλη παρασκευή ο κόσμος τρώει καραβίδες, χταπόδι, πίνει κάνα ούζο. τι μπιφτέκια μου λες;Ju-87 έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:10Εσείς οι αριστεροί το πολύ πολύ να τρώγατε κανα μπιφτέκι λαχανικών την Μεγάλη Παρασκευήthe comet the course the tail έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:02εγώ θα καταργούσα και τους πρίγκιπες από τα παραμύθια και ό,τι αναφέρεται σε ιεραρχίες και εξουσίες.
Καλά, και οι κωλομπαραδες στις φυλακές δεν είναι στηδεςπού αλλά το κάνουν για στρατηγικούς λόγους.the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:11δεν είμαι ζαιος, άσχετα αν ψηφίζω συριζα για στρατηγικούς λόγους.Ju-87 έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:07Είπε ο ζαιος...the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 18:00τα περισσότερα παλιά παραμύθια είναι προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας. τα παιδιά από μικρά πρέπει να μαθαίνουν την αλήθεια και όχι παραμύθια.

Το αποτέλεσμα είναι νομίζω είναι που μετράει

προτείνω να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με άλλα πράγματα αυτό τον καιρό. κάποιο χόμπυ, κατασκευές, ψάρεμα, να βρεις μια κοπέλα κλπ.Ju-87 έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:13Καλά, και οι κωλομπαραδες στις φυλακές δεν είναι στηδεςπού αλλά το κάνουν για στρατηγικούς λόγους.the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:11δεν είμαι ζαιος, άσχετα αν ψηφίζω συριζα για στρατηγικούς λόγους.
Το αποτέλεσμα είναι νομίζω είναι που μετράει
- Καραμελίτσα
Ε, δεν είμαι και στην τρελή χαρά με τη Χιονάτη.AlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:57"Κάπως αποδεκτή" = ProblematicΚαραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:43Η Χιονάτη των Γκριμ είναι κάπως αποδεκτή. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από θετικά γυναικεία πρότυπα, αλλά τουλάχιστον οι νάνοι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ως χαρακτήρες με πλαστικότητα φύλου.
Έχω μεγαλώσει με Τριβιζά που είναι >>>> Γκριμ.
Z
Κι εγώ. Φρουτοπία κι έτσι.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:20Ε, δεν είμαι και στην τρελή χαρά με τη Χιονάτη.AlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:57"Κάπως αποδεκτή" = ProblematicΚαραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:43
Η Χιονάτη των Γκριμ είναι κάπως αποδεκτή. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από θετικά γυναικεία πρότυπα, αλλά τουλάχιστον οι νάνοι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ως χαρακτήρες με πλαστικότητα φύλου.
Έχω μεγαλώσει με Τριβιζά που είναι >>>> Γκριμ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Τον αντιπρόεδρο πάντως σ' ένα Λύκειο παλιότερα, τα τσογλάνια τον κλείνανε σε φοριαμό και μετά πήγαινε και κλαίγονταν στον διευθυντήAlienWay έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:24Ποιος τα λέει αυτά; Εγώ όταν πήγα σε καινούργιο σχολείο, με είχαν περάσει όλοι οι συμμαθητές από ένα χέρι βρωμόξυλο για το καλωσόρισμα και μετά με εξέλεγαν αντιπρόεδρο για το 15μελές.Καραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:22Και μετά σου λένε οι μπούμερ, ότι όταν εμείς πηγαίναμε σχολείο δεν υπήρχε μπουλυιν.

- Golden Age
Ας σπάσουμε τη Νεοταξίλα με αντινεοταξίτη Σιδηρόπουλο
Τα φτιάχνει με το άλογο και όχι με τον πρίγκιπα και έτσι είναι όλοι οι προοδευτικοί ευχαριστημένοι.
O Πλάτωνας έλεγε πως πρέπει να διαπαιδαγωγήσουμε τους νέουςΚαραμελίτσα έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:29https://en.wikipedia.org/wiki/Sun,_Moon,_and_TaliaGeorge_V έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:23Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για αυτό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 19:11
Ένας μπαζιλε έγραψε το παραμύθι που την ωραία κοιμωμενη την πηδαει ένας βασιλιάς ενώ έχει πέσει σε αιώνιο υπνο από κατάρα κι αυτή ξυπνάει επειδή τα δίδυμα που της έκανε της βυζαινουν το δάκτυλο, ποιος οβιδιος;
Καταρχαμένη πολιτική ορθότητα του 19ου αιώνα, που καταστρέφει τα παραμύθιά μας, ε;