Μην το λες αυτό. Δεν παίζουνε με τέτοια. Έχει φάει κόσμος πακέτο. Δε μπορεί να πας χύμα από το ένα χωριό στο άλλο.
Αλλαγή συνόρων στην Ευρώπη. Το Βέλγιο επεκτάθηκε εις βάρος της Γαλλίας
- Υδράργυρος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Αλλαγή συνόρων στην Ευρώπη. Το Βέλγιο επεκτάθηκε εις βάρος της Γαλλίας
Εδώ πας κουζίνα-χωλ και αλλάζεις χώρα.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 11:29Μην το λες αυτό. Δεν παίζουνε με τέτοια. Έχει φάει κόσμος πακέτο. Δε μπορεί να πας χύμα από το ένα χωριό στο άλλο.
Άνετα ο αγρότης πάει Γαλλία να πάρει ένα λίπασμα π. χ. και ξανάρχεται.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Sid Vicious
Δεν την κρύβεις την τουρκολαγνεια σου προδοτηΥδράργυρος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 11:27Άμα είχες Γαλλία ή Ολλανδία δίπλα σου η Ελλάδα δε θα ήταν ούτε η μισή. Αν υπήρχε κιόλας
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Υδράργυρος
Αρχιδια.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 11:37Το ξέρεις καλά αυτό;
Εγώ νομίζω οτι σου κόβουν τον κώλο για κάτι τέτοιο. Και εκεί δεν είναι Ελλάδα. Οι νόμοι τηρούνται
Έχω ταξιδέψει από Γερμανία στην Ολλανδία με το αυτοκίνητο χωρίς τον παραμικρό έλεγχο.
- George_V
Εδώ ο άλλος πήρε το σύνορο και το πήγε 2.5 μέτρα μακριά και το ανακάλυψαν κατά λάθος. Και το είδε ένας άκυρος που έκανε τη βόλτα του. Ούτε καν περιπολος...Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 11:37Το ξέρεις καλά αυτό;
Εγώ νομίζω οτι σου κόβουν τον κώλο για κάτι τέτοιο. Και εκεί δεν είναι Ελλάδα. Οι νόμοι τηρούνται
Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι άμα θες περνάς απέναντι, ξαναγύρνα και ξαναφευγεις χωρίς να σε πάρει είδηση κανένας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Μα υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν "εφαρμόζονται" σύνορα στην ΕΕ, that's the point. Τώρα επί κορωνοϊού δεν ξέρω τι έχει αλλάξει.

- George_V
Σωστά. Συνθήκη Σεγκεν νομίζω?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 12:22Μα υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν "εφαρμόζονται" σύνορα στην ΕΕ, that's the point. Τώρα επί κορωνοϊού δεν ξέρω τι έχει αλλάξει.
- Υδράργυρος
Εγώ θα στο αντιστρέψω: 2,5 μέτρα το μετακίνησε και τον πήρανε χαμπάρι και τον απειλούν με δικαστήρια.
Μην το δοκιμάσεις. Έλληνας γνωστός μου είχε περάσει από Βέλγιο σε Ολλανδία πριν το Σενγκέν από τέτοιο σημείο, και τον ανακάλυψαν οι Ολλανδοί αστυνομικοί και τον πήγαν στο τμήμα που του βάλανε τις φωνές (ευτυχώς μόνο αυτό). Τώρα με το Σεγκέν δεν ξέρω αν είναι ελέυθερη η διάβαση των συνόρων εκτός μεθοριακού σταθμού, υποψιάζομαι πως όχι. Μόνο από μεθοριακό σταθμό μπορείς να περάσεις νόμιμα.
ΚΑι δεν παίζουν με αυτά
Ξέρεις πως λειτουργούν τα χωριά παντού. Εκει που θα πας όλο και κάποιο μάτι θα σε πάρει. Ειδικά άμα πας να πάρεις και κανα τσουβαλάκι λίπασμα θα σε καρφώσει το μαγαζί του χωριού σου που ψώνιζες μέχρι που την είδες πονηρός.
- Υδράργυρος
Πέρασες όμως από μεθοριακό σταθμό και όχι μέσα από τα χωράφια. Έχει σημασία.Ju-87 έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 11:42Αρχιδια.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 11:37Το ξέρεις καλά αυτό;
Έχω ταξιδέψει από Γερμανία στην Ολλανδία με το αυτοκίνητο χωρίς τον παραμικρό έλεγχο.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Γιατί το λες αυτό; Λογικά οι αρχαίοι Έλληνες της περιοχής θα είχαν καταλάβει αβίαστα και Γαλλία και Βέλγιο και Λουξεμβούργο και Ολλανδία. Η μισή Ευρώπη Ελλάδα θα ήταν.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 11:27Άμα είχες Γαλλία ή Ολλανδία δίπλα σου η Ελλάδα δε θα ήταν ούτε η μισή. Αν υπήρχε κιόλας

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Και αναλόγως σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού γεννηθεί το παιδί παίρνει την αντίστοιχη υπηκοότητα?

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
Ας πουν ότι την πήρε ο αέρας. Ή ας ρωτήσουν τον Πάγκαλο και το Δένδια...
-
Έτσι και το παιδί κάνει ζημιά στο σαλόνι πάει στην κουζίνα και ζητάει άσυλο για να γλυτώσει από τη μάνα του...Spiros252 έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 13:17Και αναλόγως σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού γεννηθεί το παιδί παίρνει την αντίστοιχη υπηκοότητα?
- Υδράργυρος
Στους Βαλκανικούς έκανες πόλεμο ενάντια στην Τουρκία και σε υποστηριζαν όλοι και σου δίναν όπλα και πλοία Αβέρωφ και στο τέλος διπλασίασες την επικράτεια σου. Αν είχες κάνει αυτον τον πόλεμο ενάντια στη Γαλλία ποιά θα ήταν η τύχη σου; Αν το 1821 είχες κάνει επανάσταση ενάντια στην Ολλανδία ποιός θα σε είχε υποστηρίξει;Spiros252 έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 13:15Γιατί το λες αυτό; Λογικά οι αρχαίοι Έλληνες της περιοχής θα είχαν καταλάβει αβίαστα και Γαλλία και Βέλγιο και Λουξεμβούργο και Ολλανδία. Η μισή Ευρώπη Ελλάδα θα ήταν.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 11:27Άμα είχες Γαλλία ή Ολλανδία δίπλα σου η Ελλάδα δε θα ήταν ούτε η μισή. Αν υπήρχε κιόλας
Που το Βέλγιο πρακτικά είναι τεχνητό κράτος. Δεν υπάρχει βελγικό έθνος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που έχουμε μεγαλύτερο βάρος? Όταν πετάμε με αεροπλάνο ή στην γή?
από seismic1 » 04 Ιούλ 2024, 16:49 » σε Θετικές Επιστήμες - 309 Απαντήσεις
- 6413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
19 Σεπ 2024, 18:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίοι στους μισθούς στην Ευρώπη οι Έλληνες, πρώτοι στην κατάθλιψη.
από Frappezitis » 29 Δεκ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
04 Φεβ 2025, 05:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 560 Προβολές
-