Kαι σύμφωνσ με τον βλοσυρό εργοδότη του.
Μπoυμπούκος: ανοιχτό το ενδεχόμενο να διατηρηθεί το sms...μόνο για τους Έλληνες, όχι για τουρίστες
Re: Μπoυμπούκος: ανοιχτό το ενδεχόμενο να διατηρηθεί το sms...μόνο για τους Έλληνες, όχι για τουρίστες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Μπoυμπούκος: ανοιχτό το ενδεχόμενο να διατηρηθεί το sms...μόνο για τους Έλληνες, όχι για τουρίστες
Το θέμα φυσικά λύνεται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.Όποιος έχει χαρτί ότι εμβολιάσθηκε,Έλληνας ή ξένος πάει όπου θέλει,οι άλλοι όχι.
-
Κι εγώ δεν βγαίνω ποτέ χωρίς μήνυμα. Επειδή είμαι πολύ αντισυστημικος, δεν αφήνω καμία ρωγμή για να χωθεί το σύστημα και να ικανοποιηθεί, χωνοντας μου πρόστιμο. Τώρα τελευταία κάπως εχω γίνει πιο χαλαρός, και όταν βγάζω τον σκύλο 12 τα μεσάνυχτα δεν παίρνω τη ταυτότητα μαζί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν ήξερες ότι θα ήταν στην κυβέρνηση πριν ψηφίσεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:38Κι εγώ δεν βγαίνω ποτέ χωρίς μήνυμα. Επειδή είμαι πολύ αντισυστημικος, δεν αφήνω καμία ρωγμή για να χωθεί το σύστημα και να ικανοποιηθεί, χωνοντας μου πρόστιμο. Τώρα τελευταία κάπως εχω γίνει πιο χαλαρός, και όταν βγάζω τον σκύλο 12 τα μεσάνυχτα δεν παίρνω τη ταυτότητα μαζί.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Dwarven Blacksmith
Υπήρχε και ψήφος για κυβέρνηση χωρίς μαλάκες; Must 've missed it.

Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφίζετε τον πιο ψεκασμένο άθρωπο που μιλάει ελληνικά για αντιπρόεδρο κυβέρνησης, αυτό είναι το θέμα μας φυσικά.πατησιωτης έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:38Το θέμα φυσικά λύνεται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.Όποιος έχει χαρτί ότι εμβολιάσθηκε,Έλληνας ή ξένος πάει όπου θέλει,οι άλλοι όχι.
Ο τύπος που μιλάει για εμπιστοσύνη στην επιστήμη πουλάει νανομπαντάνες για τις ημικρανίες και εσείς τον ψηφίζετε, γίδια, μπουρτζόβλαχοι.
.
.
Όχι βέβαια, όταν σε βάζουν το περίστροφο στον κρόταφο δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, πρέπει να ψηφίσεις οπωσδήποτε τον άθρωπο που εμπιστεύεται τις επιστήμες πουλώντας νανογιλέκα που θεραπεύουν και τον καρκίνο άμα λάχει. Είναι απολύτως κατανοητή η κατάσταση σου ψεκ φίλε μου, αλλά με ρέγουλα το ψεκαστικό ε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:44Υπήρχε και ψήφος για κυβέρνηση χωρίς μαλάκες; Must 've missed it.
.
.
Αν έχεις ΑΦΜ εδώ και μπορούν να σε προστιμιάσουν, είσαι Έλληνας.

- Dwarven Blacksmith
Καταρχάς δεν είπα ποτέ εδώ μέσα τι ψήφισα.sys3x έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:51Όχι βέβαια, όταν σε βάζουν το περίστροφο στον κρόταφο δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, πρέπει να ψηφίσεις οπωσδήποτε τον άθρωπο που εμπιστεύεται τις επιστήμες πουλώντας νανογιλέκα που θεραπεύουν και τον καρκίνο άμα λάχει. Είναι απολύτως κατανοητή η κατάσταση σου ψεκ φίλε μου, αλλά με ρέγουλα το ψεκαστικό ε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:44Υπήρχε και ψήφος για κυβέρνηση χωρίς μαλάκες; Must 've missed it.
Σου είπα όμως σε προκάλεσα να μου πεις ποια ήταν η ψήφος που δεν περιείχε αντίστοιχα άτομα και επέλεξες να αλλάξεις το θέμα.

Μπορείς να μου πείς έναν της νουδού που να μην είναι μαλάκας?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:44Υπήρχε και ψήφος για κυβέρνηση χωρίς μαλάκες; Must 've missed it.
Εύκολο, θα λέω ότι είμαι ρούσκι τουρίστ.
-
Λες να μην το σκέφτηκαν; Κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από το Συνταγμα. Γιατί νομίζεις ότι δεν είπαν κάτι τέτοιο για την έξοδο του Πάσχα;πατησιωτης έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:38Το θέμα φυσικά λύνεται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.Όποιος έχει χαρτί ότι εμβολιάσθηκε,Έλληνας ή ξένος πάει όπου θέλει,οι άλλοι όχι.
-
Επειδή κουβεντιαζουμε για να κουβεντιάζουμε. Πότε είδατε έλεγχο για μηνύματα τελευταία φορά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο πιθανο θεωρειτε το ενδεχομενο νεας χρεοκοπιας;
από southern » 16 Δεκ 2023, 06:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 121 Απαντήσεις
- 3172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
29 Δεκ 2023, 22:55
-
-
- 103 Απαντήσεις
- 1970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
23 Μαρ 2025, 23:45
-
-
Νέα δημοσίευση Γερμανοί τουρίστες ξεβρακώνονται για ηλιοθεραπεία στη παραλία της Θεσσαλονικης!
από Αλιόσα » 25 Μάιος 2023, 14:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 56 Απαντήσεις
- 2273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
26 Μάιος 2023, 08:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ταξιτζής ζήτησε από τουρίστες 100 ευρώ από Πειραιά για κέντρο Αθήνας..!
από Parrot » 19 Ιούλ 2024, 23:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
21 Ιούλ 2024, 23:30
-