Toυς δίνουν και διπλώματα

ΥΓ
Τι δουλειά έχει στις θετικές επιστήμες το νήμα;

Kaθara στατιστικως εγω πιστευω στους εξωγηινους οτι δλδ υπαρχουν και πολλοι απο αυτους ειναι προηγμενοι. Το αν μας εχουν επισκεφθει ειναι ενα θεμα. Αν μας εχουν επισκεφθει μας παρατηρουν ως μια πρωτογονη μορφη ζωης και ειναι ενα ζητημα αν θας μας προστατεψουν μπρος σε μια φυσικη καταστροφη πχ κομητη. Δεν ξερω.Δημοκρατικός έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:01Toυς δίνουν και διπλώματα
ΥΓ
Όχι, μηχανικός αεροσκαφών είμαι. 10 χρόνια στα mirage και τα υπόλοιπα στα πυροσβεστικά.. Canadair. Απορώ γιατί έχεις μπερδευτεί... οι συμμετοχές μου σε νήματα με θέματα υγείας είναι σχεδόν μηδαμινές εν τω μεταξύ.Thor έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 16:55Κατσε,γιατι με μπερδεψες.Πάνας έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:24Άντε ρε χάλια... και εγκεφαλογραφήματα έχω κάνει και ψυχοτεχνικά τεστ. Ιπτάμενος μηχανικός ήμουν.Δημοκρατικός έγραψε: ↑04 Μάιος 2021, 20:22Το πρώτο βήμα είναι να μιλήσετε με τον γιατρό σας, ώστε να πληροφορηθείτε από που προέρχονται οι παραισθήσεις σας. Μπορεί να χρειαστείτε εξετάσεις, εγκεφαλογράφημα ή μία απλή εξέταση και ανάλυση του ιατρικού σας ιστορικού. Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί μαγνητική τομογραφία. Έπειτα, εφόσον έχει ξεκαθαριστεί τι προκαλεί τις παραισθήσεις, θα αρχίσει η θεραπεία, όπως φαρμακευτική αγωγή για σχιζοφρένεια ή φάρμακα κατά της επιληψίας. Υπάρχουν, επίσης, ειδικά φάρμακα που χορηγούνται σε ασθενείς που βιώνουν παραισθήσεις σχετικές με ψύχωση που μπορεί να αντιμετωπίσουν ασθενείς με Πάρκινσον.
Εσυ,δεν εισαι υγειονομικος;
Εγώ πιστεύω ότι οι πιο κοντινοί μας γείτονες δεν έχουν αναπτύξει ακόμη σοβαρή τεχνολογία, ή πρόκειται για πρωτόζωα.Οργισμένος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 21:25Kaθara στατιστικως εγω πιστευω στους εξωγηινους οτι δλδ υπαρχουν και πολλοι απο αυτους ειναι προηγμενοι. Το αν μας εχουν επισκεφθει ειναι ενα θεμα. Αν μας εχουν επισκεφθει μας παρατηρουν ως μια πρωτογονη μορφη ζωης και ειναι ενα ζητημα αν θας μας προστατεψουν μπρος σε μια φυσικη καταστροφη πχ κομητη. Δεν ξερω.Δημοκρατικός έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:01Toυς δίνουν και διπλώματα
ΥΓ
Όχι, αλλά δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά στην φιλοσοφία ως προς το τεχνικό κομμάτι, Ίδια εταιρία τα κατασκευάζει. Αυτό που εξελίσσεται πολύ γρήγορα και αλλάζει είναι τα ηλεκτρονικά και οπλικά συστήματα.
Τα mirage f1 τα αποσύραμε λόγω του ότι δεν μας έδιναν αναβαθμίσεις για το radar και δεν επέτρεψαν να φέρει τους πυραύλους super matra. Δυστυχώς σαν αεροσκάφος ήταν πολύ καλό... Οι Αμερικάνοι αντιθέτως είναι πιο ελαστικοί και έχουν αναβαθμίσει πολλές φορές τα phandom f4... γιαυτό πετάνε ακόμα και ας είναι πιο παλιά από το f1..
Respect για το επάγγελμά σου βασικά !Πάνας έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 23:01Τα mirage f1 τα αποσύραμε λόγω του ότι δεν μας έδιναν αναβαθμίσεις για το radar και δεν επέτρεψαν να φέρει τους πυραύλους super matra. Δυστυχώς σαν αεροσκάφος ήταν πολύ καλό... Οι Αμερικάνοι αντιθέτως είναι πιο ελαστικοί και έχουν αναβαθμίσει πολλές φορές τα phandom f4... γιαυτό πετάνε ακόμα και ας είναι πιο παλιά από το f1..
μαλλον ο Οργι σε αδειασε οπως καταλαβα ...Δημοκρατικός έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:01Toυς δίνουν και διπλώματα
ΥΓ
Α... τους την έκανα και έφυγα γιατί στα canadair έβαλα πτητικά εξάμηνα και πιαστήκανε για διπλά χρόνια και συμπλήρωσα. Δεν είμαι πια στην υπηρεσία και δεν ασχολήθηκα στην συνέχεια με τα αεροπλάνα.Papa John έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 23:09Respect για το επάγγελμά σου βασικά !Πάνας έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 23:01Τα mirage f1 τα αποσύραμε λόγω του ότι δεν μας έδιναν αναβαθμίσεις για το radar και δεν επέτρεψαν να φέρει τους πυραύλους super matra. Δυστυχώς σαν αεροσκάφος ήταν πολύ καλό... Οι Αμερικάνοι αντιθέτως είναι πιο ελαστικοί και έχουν αναβαθμίσει πολλές φορές τα phandom f4... γιαυτό πετάνε ακόμα και ας είναι πιο παλιά από το f1..
Υπερβαλεις.Πάνας έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 23:01Τα mirage f1 τα αποσύραμε λόγω του ότι δεν μας έδιναν αναβαθμίσεις για το radar και δεν επέτρεψαν να φέρει τους πυραύλους super matra. Δυστυχώς σαν αεροσκάφος ήταν πολύ καλό... Οι Αμερικάνοι αντιθέτως είναι πιο ελαστικοί και έχουν αναβαθμίσει πολλές φορές τα phandom f4... γιαυτό πετάνε ακόμα και ας είναι πιο παλιά από το f1..
Οχι βεβαια, εχει δικιο κακως ειναι στις θετικες επιστημες, καμια σχεση ψεκες.nostromos έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 23:12μαλλον ο Οργι σε αδειασε οπως καταλαβα ...Δημοκρατικός έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:01Toυς δίνουν και διπλώματα
ΥΓ
ναι μονο που ο φιλος σου αναφερεται σε κατι διπλωματα ...Οργισμένος έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 23:17Οχι βεβαια, εχει δικιο κακως ειναι στις θετικες επιστημες, καμια σχεση ψεκες.nostromos έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 23:12μαλλον ο Οργι σε αδειασε οπως καταλαβα ...Δημοκρατικός έγραψε: ↑05 Μάιος 2021, 19:01
ΥΓ