Με τα στοιχεία της πλατφόρμας εμβολιασμού δεν βγαίνει αυτό; Δεν είναι απλά χαρτάκι που σφραγίζει ο γιατρός υπηρεσίας και τελειώνει η ιστορία δηλαδή νομίζω.
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Bayesianή στατιστική, μάθε την, αγάπα την.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- NewModelArmy
Δηλαδή κάποιος υπερηλικας που θα πεθαίνει εξι μηνες μετα τον εμβολιασμο θα φταιει το εμβόλιο. Δηλαδή εσεις οι ψεκασμένοι οποιονδηποτε θάνατο στο Ισραήλ απο εδω και περα θα τον συνδέετε με το εμβολιο. Ποιος στη χαρη σας.
Εμένα όταν εμβολιάστικα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν κανένα χαρτί,ακόμη και μετά την δεύτερη δόση.
Θα πρέπει να μπω με τους κωδικούς μου στο emvolio.κλπ και από`κει να το τυπώσω εγώ.
Δύσκολο μου φαίνεται να μπορεί να γίνει μαϊμουδιά (που να αντέχει τουλάχιστον σε κάποιον έλεγχο).
inb4 ψηφιακό πιστοποιητικό = το χάραγμαwaldorf έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 17:03Εμένα όταν εμβολιάστικα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν κανένα χαρτί,ακόμη και μετά την δεύτερη δόση.
Θα πρέπει να μπω με τους κωδικούς μου στο emvolio.κλπ και από`κει να το τυπώσω εγώ.
Δύσκολο μου φαίνεται να μπορεί να γίνει μαϊμουδιά (που να αντέχει τουλάχιστον σε κάποιον έλεγχο).

Κρύβε λόγια.Είμαστε πολύ κοντά στο να πείσουμε τον φίλο (και συνάρρωστο) Στύγιο.

Μου το ειπε γνωστος που δουλευει στο τουρισμο.
Του ειπαν,αν δεν θες να κανεις το εμβολιο,μπορουμε να σου προμηθευσουμε χαρτι οτι το εκανες.
Τωρα αυτο πρακτικα πως γινεται ή περισσοτερες λεπτομερειες,δεν ξερω.
Εκεινος απαντησε οτι δεν το ενδιαφερει γιατι,θα κανει το εμβολιο κανονικα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Φοβάμαι ότι το σύστημα δεν είναι αδιάβλητο, υπάρχουν κενά ασφαλείας..waldorf έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 17:03Εμένα όταν εμβολιάστικα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν κανένα χαρτί,ακόμη και μετά την δεύτερη δόση.
Πριν λίγες σελίδες έγραψα το πάθημα μου που ακόμα δεν έχω κλείσει ραντεβού γιατί αν και το είχα ορίσει κανονικά, κάποιος μπήκε στο σύστημα στην δικιά μου καρτέλα και όρισε νέο αλλού. Αναγκάστηκα να το ακυρώσω και περιμένω τώρα πάλι να ανοίξει ημερομηνία (16 μέρες είναι η ποινή ακύρωσης) για να ορίσω νέο.
Με φαρμακοποιους που το συζήτησα έχουν ακούσει και αυτοί περιπτώσεις που κάποιος συνδέθηκε με τα στοιχεία του στην εφαρμογή και το σύστημα τον έβγαλε σε καρτέλα άλλου...
Σ' αυτό το εκπληκτικό αντεπιχείρημα αρκεί μια απλή σύγκριση.
Πόσοι 90χρονοι που θα πέθαιναν από φυσικά αίτια στα 120 (προσθέτετε ηλικία κατά βούληση) κατέληξαν λόγω κορονοϊού και πόσοι από εμβόλια.
Γιατί το βασικό επιχείρημα των ψεκ μέχρι τώρα, είναι ότι η θνητότητα των υπερήλικων δεν οφείλεται στον ιό αλλά στην ηλικία ή στα υποκείμενα νοσήματα ακόμη και για τους νεώτερους και ότι ο κατευθυνόμενος "πανικός" είναι ένα αφήγημα των συστημικών μμε.
Δεν είναι κάπως γελοίο να χρησιμοποιείτε το ίδιο ακριβώς αφήγημα για μια συντριπτικά μικρότερη αναλογία θανάτων από το εμβόλιο, όλοι εσείς οι προβληματισμένοι -και ελεύθερα σκεπτόμενοι- παίδες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Επειδή το χρησιμοποιούν κάποιοι για τον κορωνοϊό, δεν σε «νομιμοποιεί» να το χρησιμοποιείς κι εσύ για τα εμβόλια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 17:16Σ' αυτό το εκπληκτικό αντεπιχείρημα αρκεί μια απλή σύγκριση.
Πόσοι 90χρονοι που θα πέθαιναν από φυσικά αίτια στα 120 (προσθέτετε ηλικία κατά βούληση) κατέληξαν λόγω κορονοϊού και πόσοι από εμβόλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αν ισχύει αυτό,τότε το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό πιστοποιητικό εμβολιασμού.Δηλαδή κάποιος έχει πρόσβαση στους κωδικούς σου στο TAXISNET και ανησυχείς μόνο για την αλλαγή του ραντεβού;Japetus έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 17:14...
Φοβάμαι ότι το σύστημα δεν είναι αδιάβλητο, υπάρχουν κενά ασφαλείας..
Πριν λίγες σελίδες έγραψα το πάθημα μου που ακόμα δεν έχω κλείσει ραντεβού γιατί αν και το είχα ορίσει κανονικά, κάποιος μπήκε στο σύστημα στην δικιά μου καρτέλα και όρισε νέο αλλού. Αναγκάστηκα να το ακυρώσω και περιμένω τώρα πάλι να ανοίξει ημερομηνία (16 μέρες είναι η ποινή ακύρωσης) για να ορίσω νέο.
Με φαρμακοποιους που το συζήτησα έχουν ακούσει και αυτοί περιπτώσεις που κάποιος συνδέθηκε με τα στοιχεία του στην εφαρμογή και το σύστημα τον έβγαλε σε καρτέλα άλλου...
Εχω νεα, το Συμβουλιο της Ευρωπης απερριψε τα πρασινα διαβατηρια που προωθουσε ο Κουλης και ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ τις πολιτικες διακρισεων κατα αυτων που δεν θελουν να εμβολιαστουν. Συνεπως πολλες απο τις διακρισεις που προωθει ηδη ο Κουλης στην Ελλαδα μπορουν να καταγγελθουν σε λιγο καιρο.
.
Πανευκολο μου φαίνεται αρκεί να είναι στο κόλπο ο άνθρωπος που σου κάνει το εμβόλιοwaldorf έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 17:03Εμένα όταν εμβολιάστικα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν κανένα χαρτί,ακόμη και μετά την δεύτερη δόση.
Κλείνεις σε κέντρο συγκεκριμένη μέρα και ώρα,εμφανίζεσαι παίρνει το εμβόλιο και αντι να στο κάνει στο χέρι το πετάει στα σκουπίδια.
Καταχωρεί στο σύστημα ότι εμβολιάστηκες -end of story
Οκ τότε μιλάμε για απίστευτη μηχανή,την οποία όμως δεν βλέπω να λειτουργεί και τόσο εύκολα.dotcom έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 17:21...
Πανευκολο μου φαίνεται αρκεί να είναι στο κόλπο ο άνθρωπος που σου κάνει το εμβόλιο
Κλείνεις σε κέντρο συγκεκριμένη μέρα και ώρα,εμφανίζεσαι παίρνει το εμβόλιο και αντι να στο κάνει στο χέρι το πετάει στα σκουπίδια.
Αμα πας να το κάνεις σε mega - εμβολιαστικό ναι.waldorf έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 17:23Οκ τότε μιλάμε για απίστευτη μηχανή,την οποία όμως δεν βλέπω να λειτουργεί και τόσο εύκολα.dotcom έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 17:21...
Πανευκολο μου φαίνεται αρκεί να είναι στο κόλπο ο άνθρωπος που σου κάνει το εμβόλιο
Αν το κάνεις στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας δεν βλέπω την ιδιαίτερη δυσκολία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
30 Ιούλ 2024, 18:44
-
- 0 Απαντήσεις
- 66 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Απρ 2025, 20:11
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
από talaipwros » 23 Ιαν 2024, 20:27 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 111 Απαντήσεις
- 4172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
09 Μαρ 2024, 07:42
-