Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
μισό...Maspoli έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 19:04https://www.newsit.gr/egklhma/nea-smyrn ... o/3278139/
Όχι άλλη ανοχή στην σαπίλα των ηθών. Ο τόπος χρειάζεται εποικισμό.

Ανασύσταση όπλα ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν υπάρχει κίνδυνος.
Τους πιό σαβούρηδες μας στέλνουν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εγώ αν ήμουν σοπράνο θα ζητούσα αποζημίωση από το ελληνικό κράτος. Είναι υπεύθυνο που του έδωσε τέτοια διαπαιδαγώγηση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και άλτο να ήσουν το ίδιο θα τσίριζεςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 19:37Εγώ αν ήμουν σοπράνο θα ζητούσα αποζημίωση από το ελληνικό κράτος.
Η ελ κενωνία φταίει.
Το κράτος πλέον έχει αρχές διαφωτισμού
στανταρακι,δεν μπορει να ειναι κατι αλλο με τετοιο μαλλι
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έχει βγει μια ανακοίνωση των Πανθήρων για το γεγονός (αλλά και για αλλες πολλές, ως φαίνεται, καφριλες που λαμβάνουν χώρα πέριξ της Πλατείας).
Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο και για τις απόπειρες βιασμών και για άλλα φαινόμενα και αφήνουν απειλή ότι θα αναλάβουν δράση.
Δεν ξέρω τι υπονοούν μιλώντας για ύποπτα φαινόμενα
Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο και για τις απόπειρες βιασμών και για άλλα φαινόμενα και αφήνουν απειλή ότι θα αναλάβουν δράση.
- Rocco Siffredi
ενταξει αμα απειλουν και οι πανθηρες ηδη τρεμουν βιαστες κλεφτες κλπ
Θα μπορούσε κάλλιστα να το είχαν γράψει στο Indymedia. Ίδιο πνεύμα, ίδιο λεξιλόγιο/φρασεολογία του δρόμου.Beria έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 19:52Έχει βγει μια ανακοίνωση των Πανθήρων για το γεγονός (αλλά και για αλλες πολλές, ως φαίνεται, καφριλες που λαμβάνουν χώρα πέριξ της Πλατείας).
Αμεσως μλκες δημοσιος κινδυνος.Να τον ειχε βγαλει εξω για να παρει αερα δεν παιζει;36 βαθμους εχει φτασει η θερμοκρασια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 390 Απαντήσεις
- 7062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Δεκ 2024, 14:39