Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Επιδειξιας - ουσιαστικά ακίνδυνος - Έλληνας
Όχι ότι δεν υπάρχουν και πραγματικά επικίνδυνοι Έλληνες. Υπολογίζω ότι τουλάχιστον 1/50 επικίνδυνους κακοποιούς είναι Έλληνας.
Όχι ότι δεν υπάρχουν και πραγματικά επικίνδυνοι Έλληνες. Υπολογίζω ότι τουλάχιστον 1/50 επικίνδυνους κακοποιούς είναι Έλληνας.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- hellegennes
Αν έχεις στοιχεία ότι ένα δυτικό κράτος όπως η Ελλάδα έχει συστηματικό πρόβλημα με την αντιμετώπιση καταγγελιών βιασμού, θα παρακαλούσα να τα καταθέσεις στην δικαιοσύνη.NoMoreLice έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:24Λογικό. Άντε να πάει κοπέλα σε Έλληνες ή Αλβανούς μπάτσους να καταγγείλει παρενόχληση. Το πιο πιθανό είναι να δεχτεί και δεύτερη παρενόχληση στο αστυνομικό τμήμα. Αν είναι έτσι και η Σαουδική Αραβία έχει 0 περιστατικά.hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:20Πάρε πρώτα μέτρα για τους από πάνω. Έχεις καιρό να αποφασίσεις μέχρι να γίνουμε πρώτοι:
Αν είναι απλώς άποψή σου, που την στηρίζεις στο τίποτα, στα παπάρια μας. Αν η Eurostat έβρισκε προβληματικά τα δεδομένα, δεν θα τα χρησιμοποιούσε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NoMoreLice
Μα τα δεδομένα είναι όντως αυτό που διατυπώνει προσεκτικά η eurostat: recorded offenceshellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:32
Αν έχεις στοιχεία ότι ένα δυτικό κράτος όπως η Ελλάδα έχει συστηματικό πρόβλημα με την αντιμετώπιση καταγγελιών βιασμού, θα παρακαλούσα να τα καταθέσεις στην δικαιοσύνη.
Αν είναι απλώς άποψή σου, που την στηρίζεις στο τίποτα, στα παπάρια μας. Αν η Eurostat έβρισκε προβληματικά τα δεδομένα, δεν θα τα χρησιμοποιούσε.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

- hellegennes
Μπράβο, Πητ Παπαδάκο. Κλείσε όμως τώρα την κρυστάλλινη σφαίρα σου γιατί πάνω από δυο μαντεψιές υπερφορτώνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι στημένο ίσως από τον Κούλιο Καίσαρα για να μας αναγκάσει σε πιστοποιητικό σεξουαλικής δραστηριότητας. Κανείς αγαμητος δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορεί χωρίς κλειδαριά στο φερμουάρ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σοβαρά τώρα κι εσύ, τη διάβασες τη λίστα πριν την ανεβάσεις;hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:32Αν έχεις στοιχεία ότι ένα δυτικό κράτος όπως η Ελλάδα έχει συστηματικό πρόβλημα με την αντιμετώπιση καταγγελιών βιασμού, θα παρακαλούσα να τα καταθέσεις στην δικαιοσύνη.NoMoreLice έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:24Λογικό. Άντε να πάει κοπέλα σε Έλληνες ή Αλβανούς μπάτσους να καταγγείλει παρενόχληση. Το πιο πιθανό είναι να δεχτεί και δεύτερη παρενόχληση στο αστυνομικό τμήμα. Αν είναι έτσι και η Σαουδική Αραβία έχει 0 περιστατικά.hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:20
Πάρε πρώτα μέτρα για τους από πάνω. Έχεις καιρό να αποφασίσεις μέχρι να γίνουμε πρώτοι:

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εντάξει αφεντικόhellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:34Μπράβο, Πητ Παπαδάκο. Κλείσε όμως τώρα την κρυστάλλινη σφαίρα σου γιατί πάνω από δυο μαντεψιές υπερφορτώνει.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ότι μαλακία και να γράψεις η πλειοψηφία στις φυλακές θα εξακολουθήσει να είναι οι λαθρομετανάστεςMaspoli έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:15Πρέπει να γίνουμε πρώτοι προτού πάρουμε μέτρα κατά αυτής της ανώμαλης φάρας;hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:13Ναι, πρώτη σε βιασμούς η Ελλάδα στην ΕΕ, στην Ευρώπη, στην Δύση, στον κόσμο.
- hellegennes
Αν υπήρχε ψήγμα αλήθειας στην υπόθεσή σου, θα περίμενε κανείς να αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, όπως συνήθως γίνεται σε κοινωνίες που είναι οπισθοδρομικές και ανοίγονται. Στην Ευρώπη γενικά η τάξη είναι αυξητική. Στην Ελλάδα όμως είναι ξεκάθαρα πτωτική την τελευταία δεκαετία (έχουν πέσει στο μισό).NoMoreLice έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:34Μα τα δεδομένα είναι όντως αυτό που διατυπώνει προσεκτικά η eurostat: recorded offenceshellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:32
Αν έχεις στοιχεία ότι ένα δυτικό κράτος όπως η Ελλάδα έχει συστηματικό πρόβλημα με την αντιμετώπιση καταγγελιών βιασμού, θα παρακαλούσα να τα καταθέσεις στην δικαιοσύνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 20:58έχει υγρασία αυτές τις ημέρες και αργεί να στεγνώσει

- hellegennes
Όχι, κάθισα και έκανα σορτάρισμα και φιλτράρισμα στον πίνακα χωρίς να διαβάσω τι λέει. Customized είναι, δεν τον βρήκα κάπου έτοιμο. Φυσικά και θα μετρηθεί με βάση τα καταγεγραμμένα εγκλήματα στην αστυνομία. Δεν υπάρχει άλλος συστηματικός τρόπος σύγκρισης. Αν δεν έχεις σοβαρές αντιρρήσεις για το έργο της αστυνομίας (και δεν υπάρχουν στην ΕΕ), δεν έχεις λόγο να υποθέτεις ότι σε κάποια από τις χώρες αυτές έχεις συστηματική υποκαταγραφή εξαιτίας της αστυνομίας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 21:36Σοβαρά τώρα κι εσύ, τη διάβασες τη λίστα πριν την ανεβάσεις;
Εννοείται ότι το σεξουαλικό έγκλημα είναι το πιο δύσκολο στην σύγκριση, γιατί δεν έχει κάθε χώρα ίδιο ορισμό. Μάλιστα η Eurostat διατηρεί μια πολύ μακρά λίστα με το τι περιλαμβάνεται από κάθε χώρα στους ορισμούς και άρα στον αριθμό που παρουσιάζεται. Π.χ. άλλες χώρες δεν μετράνε την διείσδυση χωρίς βία στον βιασμό, άλλες την μετράνε (η Ελλάδα την μετράει, btw).
Η σύγκριση, λοιπόν, αν θέλουμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, σαφώς και έχει προβλήματα, αλλά αποτυπώνει μια γενική εικόνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
α μπα να υποθεσω?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ελληνας να κάνει τέτοια πράγματα, πέφτω από τα συννεφα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 390 Απαντήσεις
- 7062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Δεκ 2024, 14:39