Ναι σοβαρά, αφού έκανα το ίδιο για να την γνωρίσω... το λέω ξεκάθαρα. Και δεν βλέπω τσουτσού αλλά ζώνη.Naida έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 22:49Σοβαρα τώρα; σου φαίνεται νορμάλ η συμπεριφορά του τύπου; τι να πω..Πάνας έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 22:43Και γω θα ακολουθούσα μια κοπέλα για να της μιλήσω και να συστηθώ αν μου άρεσε πολύ. Έτσι γνώρισα την γυναίκα μου, την ακολούθησα μέχρι το σπίτι της και κάθε μέρα της πήγαινα λουλούδια με σημειώματα μέχρι να μου μιλήσει.Naida έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 22:39Με τα δεδομένα που βλέπουμε στο βίντεο και με τν μαρτυρία της κοπέλας, εσύ είσαι αυτός που θέλεις να δικαιολόγησεις έναν τύπο που ακολουθεί μια κοπέλα μες στη νύχτα στη πόρτα του σπιτιού της με την τσουτσού έξω. Τον λόγο δεν τον έχω καταλάβει, μιας και εμείς δεν βγάζουμε ποινές. Λέμε αυτό που βλέπουμε.
Αν προλάβαινε ανοιχτή την πόρτα τι θα γινόταν;
Αν εσύ το βλέπεις ανώμαλο.. Πάσο.
Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
the end
https://www.newsit.gr/egklhma/nea-smyrn ... a/3278276/
Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη και με βάση το ρεπορτάζ, ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν.
[/quote]έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».
Δικαιολόγησε τον μας λίγο ακόμα. Μπορεί να είναι μια ευαίσθητη πσυχουλα που απλά την ερωτεύτηκε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
ναιδιζει λιγο 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
GoBack έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 20:46Αμασκωτη η τυπισσα,λες να ειναι ο δημοκρατικος αυτος;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 20:42Είδα το βίντεο και αναγνωρίζω ελαφρυντικά στον δράστη

Ας πρόσεχε, ας ήτανε λαθρό.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν κυκλοφορώ με την τσουτσού μου έξω φίλε μου. Φοβάμαι μη μου την ματιασουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 22:58https://www.newsit.gr/egklhma/nea-smyrn ... a/3278276/Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη και με βάση το ρεπορτάζ, ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν.έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».
Δικαιολόγησε τον μας λίγο ακόμα. Μπορεί να είναι μια ευαίσθητη πσυχουλα που απλά την ερωτεύτηκε.
[/quote]
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.
Θα περιμένω.... θα περιμένω... θα περιμένωωωωω!
the end
-
Την πήρε από πίσω να της κάνει παρατήρηση για τη μάσκα, και ξέχασε πως είχε το φερμουάρ ανοιχτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 06 Μάιος 2021, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν είναι ζώνη, αν προσέξεις είναι μικρούλα, αλλά φαίνεται.
Δε φοράς ζώνη με τέτοιο παντελόνι άλλωστε.
Τι θα περιμένεις, αφού ήδη έβγαλες συμπέρασμα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
το θυμα εννοω,χοντρουλα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσείς και οι τηλεκάφροι έχετε βγάλει συμπέρασμα. Θα περιμένω την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 390 Απαντήσεις
- 7047 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Δεκ 2024, 14:39