Ποιον αφαλό ρε παιδιά; έτσι είναι αυτά που φτάνουν στον αφαλό; Ουτε που πλησιάζει αφαλό.
αθηνα αποπειρα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: αθηνα αποπειρα βιασμου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Aν ειναι μια απο πισω μου με τα βυζια εξω και με ακολουθει δεν εχω θεμα
H αληθεια ειναι οτι δεν ειδα καλα το βιντεο.
Κανω repeat συνεχεια εκει που φαινεται η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ.
Κανω repeat συνεχεια εκει που φαινεται η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπορεί να σε βιάσει όμως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Παντως ο τυπος καηκε. Πρεπει ν'αλλαξει -τουλαχιστον- πολη!
Σιγουρα εχασε τη δουλεια του και διαπομπευεται δημοσιως σε ολοκληρη τη χωρα.
Αν και ειναι κατι βαρεμενες που φτιαχνονται με κατι τετοια και δεν ειναι απιθανο να αποκτησει και φαν κλαμπ.
Σιγουρα εχασε τη δουλεια του και διαπομπευεται δημοσιως σε ολοκληρη τη χωρα.
Αν και ειναι κατι βαρεμενες που φτιαχνονται με κατι τετοια και δεν ειναι απιθανο να αποκτησει και φαν κλαμπ.
Πόσες πιθανότητες έχεις να σου συμβεί αυτό;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγω οταν ημουν 20 χρονων περναγα απο ενα πεζοδρομιο και ηταν 3 λατινοαμερικανες (ΜΟΥΝΑΡΕΣ) και μου σφυριζαν λες και ημουν γκομενα.
Μπαινει στο τοπ3 επιτυχιων μου ολων των εποχων.
Το τοπ1 ηταν με μια μαυρη ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ που μου την επεσε σε εναν τηλεφωνικο θαλαμο!
Μπαινει στο τοπ3 επιτυχιων μου ολων των εποχων.
Το τοπ1 ηταν με μια μαυρη ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ που μου την επεσε σε εναν τηλεφωνικο θαλαμο!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Της τον σφύριξες εντός θαλάμου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μερακλη σε βρίσκω. Άλλωστε το λένε όλοι οι άντρες έχουν φανατσιωθει να τους βιάζουν άγνωστοι άλλοι άνδρες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι, ειχα παθει σοκ. Δεν το πιστευα αυτο που συνεβαινε και εκανα σειρα λανθασμενων ενεργειων.
Σε καποια φαση νομιζα πως ημουν σε καντιντ καμερα (ηταν της μοδας τοτε).
- Eθνικοκοινωνιστης
Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑06 Μάιος 2021, 18:55Δεν βλεπω κανενα καλεσμα απο τις λυσσασμενες αντισεξιστριες της αντιφα.Περιεργο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλοδαπός που το είχε ξανακάνει ,κάνει απόπειρα βιασμού 33 χρονης.
από Niki » 04 Ιουν 2024, 20:06 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
04 Ιουν 2024, 20:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπόθεση Αγίων Αναργύρων: Ήταν απόπειρα αυτοκτονίας ή απόπειρα να τον αυτοκτονήσουν;
από Έκτωρ » 10 Απρ 2024, 11:34 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
10 Απρ 2024, 16:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανηλικη επεσε θυμα βιασμου στο κεντρο της Θεσσαλονικης
από Portia » 02 Αύγ 2023, 18:12 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
02 Αύγ 2023, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποπειρα δολοφονιας - Πουτιν ????
από Nostalgia » 03 Μάιος 2023, 15:12 » σε Διεθνής πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
04 Μάιος 2023, 01:22
-