Εγώ είμαι άθεος...
Πριν λίγες μέρες όμως στο Πάσχα είπα να ανάψω μια λαμπάδα να μπω και γω στο κλίμα των εορτών.
Την στερέωσα όμως στο τραπέζι για να την έχω έτοιμη την ώρα της λειτουργίας αλλα έπεσε και έσπασε!
Τι να σημαίνει αυτό;
οτι δεν τη στερεωσες σωστα.
https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ)
Εγώ είμαι άθεος...
Πριν λίγες μέρες όμως στο Πάσχα είπα να ανάψω μια λαμπάδα να μπω και γω στο κλίμα των εορτών.
Την στερέωσα όμως στο τραπέζι για να την έχω έτοιμη την ώρα της λειτουργίας αλλα έπεσε και έσπασε!
Τι να σημαίνει αυτό;
Εγώ είμαι άθεος...
Τι να σημαίνει αυτό;
Ίσως Κάποιος κάτι προσπαθεί να σου πει.
και για δε μιλαει και παιζει με τις λαμπαδες; τριχρονο ειναι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Όλοι οι άνθρωποι στην αρχή είναι άθεοι. Θεός τους είναι οι δικοί τους και το άγνωστο που έχει μυθικές διαστάσεις.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εγώ είμαι άθεος...
Τι να σημαίνει αυτό;
Αν έχεις απ αυτά που πρέπει, πες το μπροστά Του όταν θα του παρουσιαστείς για να σε κρίνει.
Αν έχεις απ αυτά που πρέπει, πες το μπροστά Του όταν θα του παρουσιαστείς για να σε κρίνει.
"Ασέβεια προς τον θεό αν αυτός υπάρχει, ΕΙΝΑΙ οι δοξασίες που του προσάπτουν οι ηλίθιοι (οι οποίοι π.χ. εδώ λένε πως ο θεός προσπαθεί να επικοινωνήσει και να νουθετήσει τον άλλο μέσα από όρθιες λαμπάδες που πέφτουν, αγια φώτα κλπ ), ασέβεια προς τον θεό αν αυτός υπάρχει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το να απορρίπτεις τις δοξασίες που του προσάπτουν οι ηλίθιοι"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 10 Μάιος 2021, 11:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ποια πιστεύετε ότι είναι η ψυχολογία του άθεου; Γιατί ένα άτομο να δηλώνει άθεος; Ποιο το κίνητρο του; Ποια είναι τα παιδικά τους βιώματα; Οι συνήθειες τους; Είναι πατριώτες; Αγαπούν την οικογένεια; Τι πιστεύετε;
Συζητήστε.
Το να μην πιστεύει σε φανταστικά όντα ας πούμε, είναι μια καλή βάση για συζήτηση;
Εγώ είμαι άθεος...
Τι να σημαίνει αυτό;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.