Seconded. Ό,τι έγραψα για μουσουλμανικές χώρες το αγνόησε.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:23Το αποδεικνύεις συνεχώς με την επιδεικτική απουσία σου όταν αφορά το ισλάμ σε αντίθεση με τον ζήλο σου σε άλλες περιπτώσεις. Η υποκρισία σου και η επιλεκτικοτητα σου επί του προβλήματος σε καθιστά ανειλικρινη συνομιλητή το λιγότερο.Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:20Απέδειξε αυτό που λες. ότι με ενοχλεί επιλεκτικά η κουλτούρα βιασμού.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:18
Όχι, λέω και το καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω , άστοχη η κουτοπονηρια σου, ότι αν μας ενοχλεί ειλικρινώς τότε μας ενοχλεί καθολικά και όχι επιλεκτικά. Τον Βλακι και εσενα σας ενοχλεί α λα καρτ πάντως.
Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οπότε να υποθέσω δεν έχεις να μου δώσεις απάντηση. ΚατανοητόΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:21Προσωπικώς πάντως, δεν βρίσκω κάτι το περίεργο στις αντιδράσεις σας.Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:19Άσε λοιπόν και τις μπάλες και τα μπαλάκια και πιάσει το νήμα που συζητάμε εδώ. Γιατί το να μου παρεμβάλεις άλλο νήμα(ούτε καν δική μου παράθεση) ως απάντηση σε ερώτηση που σου κάνω σε αυτό το νήμα είναι λίγο περίεργο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:14
Σ' αυτό που ήδη έχω γράψει.
''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Επ' ευκαιρία άλλο το "παίζω μπάλα" και άλλο το "παίζω με τα μπαλάκια".
Βασικό.
Αντιθέτως, τις κατανοώ απολύτως.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μήπως κάνεις λάθος;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:23Το αποδεικνύεις συνεχώς με την επιδεικτική απουσία σου όταν αφορά το ισλάμ σε αντίθεση με τον ζήλο σου σε άλλες περιπτώσεις. Η υποκρισία σου και η επιλεκτικοτητα σου επί του προβλήματος σε καθιστά ανειλικρινη συνομιλητή το λιγότερο.Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:20Απέδειξε αυτό που λες. ότι με ενοχλεί επιλεκτικά η κουλτούρα βιασμού.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:18
Όχι, λέω και το καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω , άστοχη η κουτοπονηρια σου, ότι αν μας ενοχλεί ειλικρινώς τότε μας ενοχλεί καθολικά και όχι επιλεκτικά. Τον Βλακι και εσενα σας ενοχλεί α λα καρτ πάντως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Mπορείς να υποθέσεις ό,τι θέλεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό είναι αστείο, πραγματικά. Ναι μεν μια γυναίκα αν ειναι (και αισθάνεται) πολύ υποδεέστερη του άντρα δίπλα της, σίγουρα θα φοβάται μην της τα φορέσει κάποια στιγμή και σίγουρα η ζήλια της θα φτάνει σε αστρονομικά επίπεδα, αλλά ποτέ δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τον απέρριπτε μόνο και μόνο για αυτό.hellegennes έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 02:37Ίσως αυτό να ισχύει για πολύ όμορφους, αν και αμφιβάλλω ότι έχουν τέτοιο πρόβλημα. Συνήθως οι πολύ όμορφοι είναι και πέφτουλες. Το ότι τρώνε συνέχεια χυλόπιτες επειδή οι γυναίκες φοβούνται μην τις απατήσει είναι, νομίζω, σουρεαλιστικό.
Γενικά, αυτοί που έχουν συνήθως πρόβλημα να βρούνε γκόμενα είναι είτε πολύ άσχημοι είτε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες να διαβάζουν την αυτοπεποίθηση ακόμη και ασυνείδητα. Ακόμη κι αν είναι όμορφος κάποιος, αν έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση θα δυσκολεύεται να πείσει σεξουαλικά.
Στη δεύτερη παράγραφο, ολόσωστος. Η αυτοπεποίθηση παίζει τεράστιο ρόλο και για σένα απέναντι στις γυναίκες, και για το πως σε βλέπουν εκείνες. Εχω δει πανέμορφους με μηδενική αυτοπεποίθηση που τους τρώει η παλάμη τους και δεν μπορουν να σταυρώσουν γκόμενα, και ατομα κάτω του μετρίου που έχουν δίπλα τους γυναίκες που αν τις δεις, σου πέφτουν τα σαγόνια (και χωρίς να είναι τίποτα λεφτάδες).
προφανείς καπεταναίοιvantono έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:34Αυτό είναι αστείο, πραγματικά. Ναι μεν μια γυναίκα αν ειναι (και αισθάνεται) πολύ υποδεέστερη του άντρα δίπλα της, σίγουρα θα φοβάται μην της τα φορέσει κάποια στιγμή και σίγουρα η ζήλια της θα φτάνει σε αστρονομικά επίπεδα, αλλά ποτέ δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τον απέρριπτε μόνο και μόνο για αυτό.hellegennes έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 02:37Ίσως αυτό να ισχύει για πολύ όμορφους, αν και αμφιβάλλω ότι έχουν τέτοιο πρόβλημα. Συνήθως οι πολύ όμορφοι είναι και πέφτουλες. Το ότι τρώνε συνέχεια χυλόπιτες επειδή οι γυναίκες φοβούνται μην τις απατήσει είναι, νομίζω, σουρεαλιστικό.
Γενικά, αυτοί που έχουν συνήθως πρόβλημα να βρούνε γκόμενα είναι είτε πολύ άσχημοι είτε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες να διαβάζουν την αυτοπεποίθηση ακόμη και ασυνείδητα. Ακόμη κι αν είναι όμορφος κάποιος, αν έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση θα δυσκολεύεται να πείσει σεξουαλικά.
Στη δεύτερη παράγραφο, ολόσωστος. Η αυτοπεποίθηση παίζει τεράστιο ρόλο και για σένα απέναντι στις γυναίκες, και για το πως σε βλέπουν εκείνες. Εχω δει πανέμορφους με μηδενική αυτοπεποίθηση που τους τρώει η παλάμη τους και δεν μπορουν να σταυρώσουν γκόμενα, και ατομα κάτω του μετρίου που έχουν δίπλα τους γυναίκες που αν τις δεις, σου πέφτουν τα σαγόνια (και χωρίς να είναι τίποτα λεφτάδες).

- EKPLIKTIKOS
Και η σεξουαλική παρενόχληση διαφορετική είναι από το βιασμό, απλα εκει βολεύει το αφήγημά σου της κουλτούρας βιασμού, ενώ στην περίπτωση της παιδεραστίας θα έπρεπε να δεχθείς οτι ο κοσμος την αποδέχεται. Ο κόσμος αποδέχεται το βιασμό όσο και την παιδεραστία. Δηλαδή καθόλου. Ο βιασμός είναι ειδεχθές έγκλημα και έτσι αντιμετωπίζεται, όπως ο φόνος και η παιδεραστία. Πράγματι ως κακούργημα ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτά, και όχι στην ίδια κατηγορία με τη σεξουαλική παρενόχληση. Αλλα στην ίδια τη σεξουαλική παρενόχληση υπάρχουν σαφώς διακυμάνσεις απο αυτές που προσωπικά θα τις θεωρούσα πταίσμα (πχ να σου σφυρίξει κάποιος στο δρομο) μέχρι το χουφτωμα ή σε περίπτωση που υπάρχει σχέση ασύμμετρη (πχ επαγγελματική) μεταξύ θύματος και δράστη.
Θεωρείς ότι κακώς διώκεται ο συγκεκριμένος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και όχι για βιασμό. Με βάση το υλικό που είδαμε στοιχειοθετείται βιασμός;stavmanr έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 10:17Επίσης να τονίσουμε ότι βιασμός δεν είναι μόνο το να σε δέσει κάποιος ή να σε χτυπήσει.
Βιασμός είναι κάθε γενετήσια πράξη που υπερβαίνει τη βούληση του θύματος έμμεσα ή άμεσα. Πχ. η χρήση της θέσης, εκβιασμού, κοινωνικών αναγκασμών και κάθε άλλου τύπου παράκαμψη των αντιστάσεων ενός ανθρώπου.
Γι' αυτούς που υποστηρίζουν ότι "έλα μωρέ απλά έβγαλε έξω τα όργανά του και της τα έδειχνε" θυμίζω ότι είναι άλλο πράγμα ένας άνθρωπος να κρατά ένα μαχαίρι και να κάθεται κι άλλο με το μαχαίρι αυτό να κινείται προς το μέρος σου. Αν ο νεαρός κάθονταν σε ένα παγκάκι κι απλά χαριεντίζονταν, ναι, δεν θα μιλούσαμε για πρόθεση, αλλά για απλή μαλάκυνση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 08 Μάιος 2021, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- EKPLIKTIKOS
Είπα ότι τα θύματα παιδεραστίας είναι διαφορετική περίπτωση ως προς τις καταγγελίες για΄τι τα θύματα είναι παιδιά πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην υπάρχει καν υποψία του βιασμού ή ο τρόπος να μιλήσει ένα παιδί. Αν επιμένεις να το χρησιμοποιείς όμως και να τα ταυτίζεις, πες μου πόσες φορές άκουσες να αναρωτιόνται για ένα παιδί τι φορούσε, τι γύρευε τέτοια ώρα στην παιδική χαρά, γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου κτλ;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:37Και η σεξουαλική παρενόχληση διαφορετική είναι από το βιασμό, απλα εκει βολεύει το αφήγημά σου της κουλτούρας βιασμού, ενώ στην περίπτωση της παιδεραστίας θα έπρεπε να δεχθείς οτι ο κοσμος την αποδέχεται. Ο κόσμος αποδέχεται το βιασμό όσο και την παιδεραστία. Δηλαδή καθόλου. Ο βιασμός είναι ειδεχθές έγκλημα και έτσι αντιμετωπίζεται, όπως ο φόνος και η παιδεραστία. Πράγματι ως κακούργημα ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτά, και όχι στην ίδια κατηγορία με τη σεξουαλική παρενόχληση. Αλλα στην ίδια τη σεξουαλική παρενόχληση υπάρχουν σαφώς διακυμάνσεις απο αυτές που προσωπικά θα τις θεωρούσα πταίσμα (πχ να σου σφυρίξει κάποιος στο δρομο) μέχρι το χουφτωμα ή σε περίπτωση που υπάρχει σχέση ασύμμετρη (πχ επαγγελματική) μεταξύ θύματος και δράστη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω. Ας πει ο stavmanr που γνωρίζει τα νομικά καλύτερα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν απλώς επιδειξίας που ήθελε να έρθει κοντά της και να την σοκάρει ή αν ήθελε να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Το ότι φτάνει στην πόρτα και κοιτάει μέσα δεν είναι στα υπέρ του. Την ακουμπάει αλλά δεν είμαι σίγουρος αν βάζει αρκετή δύναμη προκειμένου να την παραβιάσει και να μπει μέσα. Δεν κάνει το τυπικό σπρώξιμο με τον μπράτσο/ώμο που κάνουμε για να βάλουμε έξτρα δύναμη σε μια χαλασμένη κλειδαριά που έχει κολλήσει. Όμως δεδομένου ότι το κατηγορητήριο συντάχθηκε από κάποιον που έλαβε υπόψη και τα υπόλοιπα περιστατικά, θεωρώ ότι αν ο νόμος έδινε δικαίωμα να κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, θα του το είχαν προσθέσει. Γιατί να του χαριστούν; Δεν είναι κάποιος επώνυμος ή πλούσιος ή γόνος κλπ για να πεις ότι τον ρίχνουν στα μαλακά.
Ήταν όντως μια πολύ εύστοχη παρατήρηση.vantono έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:34Αυτό είναι αστείο, πραγματικά. Ναι μεν μια γυναίκα αν ειναι (και αισθάνεται) πολύ υποδεέστερη του άντρα δίπλα της, σίγουρα θα φοβάται μην της τα φορέσει κάποια στιγμή και σίγουρα η ζήλια της θα φτάνει σε αστρονομικά επίπεδα, αλλά ποτέ δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τον απέρριπτε μόνο και μόνο για αυτό.hellegennes έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 02:37Ίσως αυτό να ισχύει για πολύ όμορφους, αν και αμφιβάλλω ότι έχουν τέτοιο πρόβλημα. Συνήθως οι πολύ όμορφοι είναι και πέφτουλες. Το ότι τρώνε συνέχεια χυλόπιτες επειδή οι γυναίκες φοβούνται μην τις απατήσει είναι, νομίζω, σουρεαλιστικό.
Θα συμπληρώσω απλώς ότι αν και για τους άντρες είναι περισσότερο εμφανής η δυναμική της αυτοπεποίθησης, η συγκεκριμένη δυναμική λειτουργεί και αμφίδρομα.
Και ακριβώς γι' αυτό, οι πολύ ωραίοι άντρες συνήθως επιλέγουν ως σύντροφο μέτριας (σε σχέση με αυτούς) εμφάνισης γυναίκες, που έχουν αυτοπεποίθηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν νομίζω να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού το παιδί.ST48410 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 12:51Δεν ξέρω. Ας πει ο stavmanr που γνωρίζει τα νομικά καλύτερα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν απλώς επιδειξίας που ήθελε να έρθει κοντά της και να την σοκάρει ή αν ήθελε να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Το ότι φτάνει στην πόρτα και κοιτάει μέσα δεν είναι στα υπέρ του. Την ακουμπάει αλλά δεν είμαι σίγουρος αν βάζει αρκετή δύναμη προκειμένου να την παραβιάσει και να μπει μέσα. Δεν κάνει το τυπικό σπρώξιμο με τον μπράτσο/ώμο που κάνουμε για να βάλουμε έξτρα δύναμη σε μια χαλασμένη κλειδαριά που έχει κολλήσει. Όμως δεδομένου ότι το κατηγορητήριο συντάχθηκε από κάποιον που έλαβε υπόψη και τα υπόλοιπα περιστατικά, θεωρώ ότι αν ο νόμος έδινε δικαίωμα να κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, θα του το είχαν προσθέσει. Γιατί να του χαριστούν; Δεν είναι κάποιος επώνυμος ή πλούσιος ή γόνος κλπ για να πεις ότι τον ρίχνουν στα μαλακά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να στοιχειοθετηθεί νομικώς ο όρος "μαλάκας που θεωρεί ότι επειδή ερεθίστηκε το πολύτιμο του, μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει για να εκτονώσει τον ερεθισμό του".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 390 Απαντήσεις
- 7095 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Δεκ 2024, 14:39