Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Μάιος 2021, 12:25

Sid Vicious έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:23
Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:20
Sid Vicious έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:18

Όχι, λέω και το καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω , άστοχη η κουτοπονηρια σου, ότι αν μας ενοχλεί ειλικρινώς τότε μας ενοχλεί καθολικά και όχι επιλεκτικά. Τον Βλακι και εσενα σας ενοχλεί α λα καρτ πάντως.
Απέδειξε αυτό που λες. ότι με ενοχλεί επιλεκτικά η κουλτούρα βιασμού.
Το αποδεικνύεις συνεχώς με την επιδεικτική απουσία σου όταν αφορά το ισλάμ σε αντίθεση με τον ζήλο σου σε άλλες περιπτώσεις. Η υποκρισία σου και η επιλεκτικοτητα σου επί του προβλήματος σε καθιστά ανειλικρινη συνομιλητή το λιγότερο.
Seconded. Ό,τι έγραψα για μουσουλμανικές χώρες το αγνόησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Μάιος 2021, 12:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:21
Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:19
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:14

Σ' αυτό που ήδη έχω γράψει.

''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Επ' ευκαιρία άλλο το "παίζω μπάλα" και άλλο το "παίζω με τα μπαλάκια".

Βασικό.
Άσε λοιπόν και τις μπάλες και τα μπαλάκια και πιάσει το νήμα που συζητάμε εδώ. Γιατί το να μου παρεμβάλεις άλλο νήμα(ούτε καν δική μου παράθεση) ως απάντηση σε ερώτηση που σου κάνω σε αυτό το νήμα είναι λίγο περίεργο.
Προσωπικώς πάντως, δεν βρίσκω κάτι το περίεργο στις αντιδράσεις σας.

Αντιθέτως, τις κατανοώ απολύτως.
Οπότε να υποθέσω δεν έχεις να μου δώσεις απάντηση. Κατανοητό :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Μάιος 2021, 12:27

Sid Vicious έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:23
Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:20
Sid Vicious έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:18

Όχι, λέω και το καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω , άστοχη η κουτοπονηρια σου, ότι αν μας ενοχλεί ειλικρινώς τότε μας ενοχλεί καθολικά και όχι επιλεκτικά. Τον Βλακι και εσενα σας ενοχλεί α λα καρτ πάντως.
Απέδειξε αυτό που λες. ότι με ενοχλεί επιλεκτικά η κουλτούρα βιασμού.
Το αποδεικνύεις συνεχώς με την επιδεικτική απουσία σου όταν αφορά το ισλάμ σε αντίθεση με τον ζήλο σου σε άλλες περιπτώσεις. Η υποκρισία σου και η επιλεκτικοτητα σου επί του προβλήματος σε καθιστά ανειλικρινη συνομιλητή το λιγότερο.
Μήπως κάνεις λάθος;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μάιος 2021, 12:32

Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:21
Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:19

Άσε λοιπόν και τις μπάλες και τα μπαλάκια και πιάσει το νήμα που συζητάμε εδώ. Γιατί το να μου παρεμβάλεις άλλο νήμα(ούτε καν δική μου παράθεση) ως απάντηση σε ερώτηση που σου κάνω σε αυτό το νήμα είναι λίγο περίεργο.
Προσωπικώς πάντως, δεν βρίσκω κάτι το περίεργο στις αντιδράσεις σας.

Αντιθέτως, τις κατανοώ απολύτως.
Οπότε να υποθέσω δεν έχεις να μου δώσεις απάντηση. Κατανοητό :lol:
Mπορείς να υποθέσεις ό,τι θέλεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Μάιος 2021, 12:34

hellegennes έγραψε:
08 Μάιος 2021, 02:37
Ίσως αυτό να ισχύει για πολύ όμορφους, αν και αμφιβάλλω ότι έχουν τέτοιο πρόβλημα. Συνήθως οι πολύ όμορφοι είναι και πέφτουλες. Το ότι τρώνε συνέχεια χυλόπιτες επειδή οι γυναίκες φοβούνται μην τις απατήσει είναι, νομίζω, σουρεαλιστικό.

Γενικά, αυτοί που έχουν συνήθως πρόβλημα να βρούνε γκόμενα είναι είτε πολύ άσχημοι είτε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες να διαβάζουν την αυτοπεποίθηση ακόμη και ασυνείδητα. Ακόμη κι αν είναι όμορφος κάποιος, αν έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση θα δυσκολεύεται να πείσει σεξουαλικά.
Αυτό είναι αστείο, πραγματικά. Ναι μεν μια γυναίκα αν ειναι (και αισθάνεται) πολύ υποδεέστερη του άντρα δίπλα της, σίγουρα θα φοβάται μην της τα φορέσει κάποια στιγμή και σίγουρα η ζήλια της θα φτάνει σε αστρονομικά επίπεδα, αλλά ποτέ δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τον απέρριπτε μόνο και μόνο για αυτό.
Στη δεύτερη παράγραφο, ολόσωστος. Η αυτοπεποίθηση παίζει τεράστιο ρόλο και για σένα απέναντι στις γυναίκες, και για το πως σε βλέπουν εκείνες. Εχω δει πανέμορφους με μηδενική αυτοπεποίθηση που τους τρώει η παλάμη τους και δεν μπορουν να σταυρώσουν γκόμενα, και ατομα κάτω του μετρίου που έχουν δίπλα τους γυναίκες που αν τις δεις, σου πέφτουν τα σαγόνια (και χωρίς να είναι τίποτα λεφτάδες).

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 08 Μάιος 2021, 12:36

vantono έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:34
hellegennes έγραψε:
Ίσως αυτό να ισχύει για πολύ όμορφους, αν και αμφιβάλλω ότι έχουν τέτοιο πρόβλημα. Συνήθως οι πολύ όμορφοι είναι και πέφτουλες. Το ότι τρώνε συνέχεια χυλόπιτες επειδή οι γυναίκες φοβούνται μην τις απατήσει είναι, νομίζω, σουρεαλιστικό.

Γενικά, αυτοί που έχουν συνήθως πρόβλημα να βρούνε γκόμενα είναι είτε πολύ άσχημοι είτε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες να διαβάζουν την αυτοπεποίθηση ακόμη και ασυνείδητα. Ακόμη κι αν είναι όμορφος κάποιος, αν έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση θα δυσκολεύεται να πείσει σεξουαλικά.
Αυτό είναι αστείο, πραγματικά. Ναι μεν μια γυναίκα αν ειναι (και αισθάνεται) πολύ υποδεέστερη του άντρα δίπλα της, σίγουρα θα φοβάται μην της τα φορέσει κάποια στιγμή και σίγουρα η ζήλια της θα φτάνει σε αστρονομικά επίπεδα, αλλά ποτέ δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τον απέρριπτε μόνο και μόνο για αυτό.
Στη δεύτερη παράγραφο, ολόσωστος. Η αυτοπεποίθηση παίζει τεράστιο ρόλο και για σένα απέναντι στις γυναίκες, και για το πως σε βλέπουν εκείνες. Εχω δει πανέμορφους με μηδενική αυτοπεποίθηση που τους τρώει η παλάμη τους και δεν μπορουν να σταυρώσουν γκόμενα, και ατομα κάτω του μετρίου που έχουν δίπλα τους γυναίκες που αν τις δεις, σου πέφτουν τα σαγόνια (και χωρίς να είναι τίποτα λεφτάδες).
προφανείς καπεταναίοι :roll:

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 08 Μάιος 2021, 12:37

Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:17

Τα θύματα παιδεραστίας είναι διαφορετική περίπτωση, μη το μπλέκουμε. Ας μείνουμε στα ενήλικα θύματα βιασμών και σεξουαλ. παρενοχλήσεων. Γιατί να φοβάται ένα θύμα βιασμού να μιλήσει; ένα θύμα κλοπής θα φοβόταν;
Και η σεξουαλική παρενόχληση διαφορετική είναι από το βιασμό, απλα εκει βολεύει το αφήγημά σου της κουλτούρας βιασμού, ενώ στην περίπτωση της παιδεραστίας θα έπρεπε να δεχθείς οτι ο κοσμος την αποδέχεται. Ο κόσμος αποδέχεται το βιασμό όσο και την παιδεραστία. Δηλαδή καθόλου. Ο βιασμός είναι ειδεχθές έγκλημα και έτσι αντιμετωπίζεται, όπως ο φόνος και η παιδεραστία. Πράγματι ως κακούργημα ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτά, και όχι στην ίδια κατηγορία με τη σεξουαλική παρενόχληση. Αλλα στην ίδια τη σεξουαλική παρενόχληση υπάρχουν σαφώς διακυμάνσεις απο αυτές που προσωπικά θα τις θεωρούσα πταίσμα (πχ να σου σφυρίξει κάποιος στο δρομο) μέχρι το χουφτωμα ή σε περίπτωση που υπάρχει σχέση ασύμμετρη (πχ επαγγελματική) μεταξύ θύματος και δράστη.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Μάιος 2021, 12:38

stavmanr έγραψε:
08 Μάιος 2021, 10:17
Επίσης να τονίσουμε ότι βιασμός δεν είναι μόνο το να σε δέσει κάποιος ή να σε χτυπήσει.
Βιασμός είναι κάθε γενετήσια πράξη που υπερβαίνει τη βούληση του θύματος έμμεσα ή άμεσα. Πχ. η χρήση της θέσης, εκβιασμού, κοινωνικών αναγκασμών και κάθε άλλου τύπου παράκαμψη των αντιστάσεων ενός ανθρώπου.

Γι' αυτούς που υποστηρίζουν ότι "έλα μωρέ απλά έβγαλε έξω τα όργανά του και της τα έδειχνε" θυμίζω ότι είναι άλλο πράγμα ένας άνθρωπος να κρατά ένα μαχαίρι και να κάθεται κι άλλο με το μαχαίρι αυτό να κινείται προς το μέρος σου. Αν ο νεαρός κάθονταν σε ένα παγκάκι κι απλά χαριεντίζονταν, ναι, δεν θα μιλούσαμε για πρόθεση, αλλά για απλή μαλάκυνση.
Θεωρείς ότι κακώς διώκεται ο συγκεκριμένος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και όχι για βιασμό. Με βάση το υλικό που είδαμε στοιχειοθετείται βιασμός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 08 Μάιος 2021, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 08 Μάιος 2021, 12:44

ST48410 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:38

Θεωρείς ότι κακός διώκεται ο συγκεκριμένος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και όχι για βιασμό. Με βάση το υλικό που είδαμε στοιχειοθετείται βιασμός;
Απόπειρα βιασμού ισως;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Μάιος 2021, 12:50

EKPLIKTIKOS έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:37
Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:17

Τα θύματα παιδεραστίας είναι διαφορετική περίπτωση, μη το μπλέκουμε. Ας μείνουμε στα ενήλικα θύματα βιασμών και σεξουαλ. παρενοχλήσεων. Γιατί να φοβάται ένα θύμα βιασμού να μιλήσει; ένα θύμα κλοπής θα φοβόταν;
Και η σεξουαλική παρενόχληση διαφορετική είναι από το βιασμό, απλα εκει βολεύει το αφήγημά σου της κουλτούρας βιασμού, ενώ στην περίπτωση της παιδεραστίας θα έπρεπε να δεχθείς οτι ο κοσμος την αποδέχεται. Ο κόσμος αποδέχεται το βιασμό όσο και την παιδεραστία. Δηλαδή καθόλου. Ο βιασμός είναι ειδεχθές έγκλημα και έτσι αντιμετωπίζεται, όπως ο φόνος και η παιδεραστία. Πράγματι ως κακούργημα ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτά, και όχι στην ίδια κατηγορία με τη σεξουαλική παρενόχληση. Αλλα στην ίδια τη σεξουαλική παρενόχληση υπάρχουν σαφώς διακυμάνσεις απο αυτές που προσωπικά θα τις θεωρούσα πταίσμα (πχ να σου σφυρίξει κάποιος στο δρομο) μέχρι το χουφτωμα ή σε περίπτωση που υπάρχει σχέση ασύμμετρη (πχ επαγγελματική) μεταξύ θύματος και δράστη.
Είπα ότι τα θύματα παιδεραστίας είναι διαφορετική περίπτωση ως προς τις καταγγελίες για΄τι τα θύματα είναι παιδιά πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην υπάρχει καν υποψία του βιασμού ή ο τρόπος να μιλήσει ένα παιδί. Αν επιμένεις να το χρησιμοποιείς όμως και να τα ταυτίζεις, πες μου πόσες φορές άκουσες να αναρωτιόνται για ένα παιδί τι φορούσε, τι γύρευε τέτοια ώρα στην παιδική χαρά, γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου κτλ;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Μάιος 2021, 12:51

EKPLIKTIKOS έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:44
ST48410 έγραψε:

Θεωρείς ότι κακός διώκεται ο συγκεκριμένος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και όχι για βιασμό. Με βάση το υλικό που είδαμε στοιχειοθετείται βιασμός;
Απόπειρα βιασμού ισως;
Δεν ξέρω. Ας πει ο stavmanr που γνωρίζει τα νομικά καλύτερα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν απλώς επιδειξίας που ήθελε να έρθει κοντά της και να την σοκάρει ή αν ήθελε να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Το ότι φτάνει στην πόρτα και κοιτάει μέσα δεν είναι στα υπέρ του. Την ακουμπάει αλλά δεν είμαι σίγουρος αν βάζει αρκετή δύναμη προκειμένου να την παραβιάσει και να μπει μέσα. Δεν κάνει το τυπικό σπρώξιμο με τον μπράτσο/ώμο που κάνουμε για να βάλουμε έξτρα δύναμη σε μια χαλασμένη κλειδαριά που έχει κολλήσει. Όμως δεδομένου ότι το κατηγορητήριο συντάχθηκε από κάποιον που έλαβε υπόψη και τα υπόλοιπα περιστατικά, θεωρώ ότι αν ο νόμος έδινε δικαίωμα να κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, θα του το είχαν προσθέσει. Γιατί να του χαριστούν; Δεν είναι κάποιος επώνυμος ή πλούσιος ή γόνος κλπ για να πεις ότι τον ρίχνουν στα μαλακά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μάιος 2021, 12:54

vantono έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:34
hellegennes έγραψε:

Ήταν όντως μια πολύ εύστοχη παρατήρηση.

Θα συμπληρώσω απλώς ότι αν και για τους άντρες είναι περισσότερο εμφανής η δυναμική της αυτοπεποίθησης, η συγκεκριμένη δυναμική λειτουργεί και αμφίδρομα.

Και ακριβώς γι' αυτό, οι πολύ ωραίοι άντρες συνήθως επιλέγουν ως σύντροφο μέτριας (σε σχέση με αυτούς) εμφάνισης γυναίκες, που έχουν αυτοπεποίθηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Μάιος 2021, 12:56

ST48410 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:51
EKPLIKTIKOS έγραψε:
ST48410 έγραψε:

Απόπειρα βιασμού ισως;
Δεν ξέρω. Ας πει ο stavmanr που γνωρίζει τα νομικά καλύτερα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν απλώς επιδειξίας που ήθελε να έρθει κοντά της και να την σοκάρει ή αν ήθελε να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Το ότι φτάνει στην πόρτα και κοιτάει μέσα δεν είναι στα υπέρ του. Την ακουμπάει αλλά δεν είμαι σίγουρος αν βάζει αρκετή δύναμη προκειμένου να την παραβιάσει και να μπει μέσα. Δεν κάνει το τυπικό σπρώξιμο με τον μπράτσο/ώμο που κάνουμε για να βάλουμε έξτρα δύναμη σε μια χαλασμένη κλειδαριά που έχει κολλήσει. Όμως δεδομένου ότι το κατηγορητήριο συντάχθηκε από κάποιον που έλαβε υπόψη και τα υπόλοιπα περιστατικά, θεωρώ ότι αν ο νόμος έδινε δικαίωμα να κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, θα του το είχαν προσθέσει. Γιατί να του χαριστούν; Δεν είναι κάποιος επώνυμος ή πλούσιος ή γόνος κλπ για να πεις ότι τον ρίχνουν στα μαλακά.
Δεν νομίζω να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού το παιδί.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μάιος 2021, 12:59

EKPLIKTIKOS έγραψε:
ST48410 έγραψε:

Απόπειρα βιασμού ισως;
Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να στοιχειοθετηθεί νομικώς ο όρος "μαλάκας που θεωρεί ότι επειδή ερεθίστηκε το πολύτιμο του, μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει για να εκτονώσει τον ερεθισμό του".
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Μάιος 2021, 13:00

Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:56
Δεν νομίζω να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού το παιδί.
Όχι αν ισχύουν αυτά που γράφονται στα ειδησεογραφικά sites. Αυτό που ρωτάω και αν θέλεις απαντάς και εσύ είναι αν πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο με βάση τα όσα είδαμε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών