Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 08 Μάιος 2021, 13:02

hellegennes έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:07
John Brown Gun Club έγραψε:
08 Μάιος 2021, 10:13
Σενέκας έγραψε:
08 Μάιος 2021, 10:04

σεξισμός και ηλικιασμός. Double whammy
περιμενα οτι καποιος θα το γραφε αυτο, αλλα δεν περιμενα πως εσυ θα εκανες τη δευτερη φωνη, ειδικα σε καποιον τοσο lowlife οπως ο σιντ βισιους. Ενας ακομα επιχρυσος ντενεκες. :011:
Και γιατί να μην το περίμενες, όταν προκαλείς πως δεν έχεις κάνει σεξιστικά σχόλια ενώ είναι αστείο να βρει κανείς τέτοια σχόλιά σου εδώ μέσα;
Γιατι ειναι γελοιωδως ηλιθιο να ψαχνει κανεις την μοναδικη μικροσκοπικη ατελεια προκειμενου να ακυρωσει τον λογο καποιου και να τον εξισωσει με τον χυδαιο μισογυνισμο που ειναι κυριαρχος εδω. Εν προκειμενω το μονο που παραδεχομαι ειναι πως εγκαλεσα την ανωριμοτητα της συγκεκριμενης εκνευριστικης χρηστριας σε σχεση με την ηλικια της, οχι το φυλο της.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Μάιος 2021, 13:02

ST48410 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 13:00
Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:56
Δεν νομίζω να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού το παιδί.
Όχι αν ισχύουν αυτά που γράφονται στα ειδησεογραφικά sites. Αυτό που ρωτάω και αν θέλεις απαντάς και εσύ είναι αν πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο με βάση τα όσα είδαμε.
Όχι , ούτε καν την έχει πλησιάσει. Αν είχε πρόθεση δεν ξέρω. Πιστεύω πως πιθανόν, γι αυτό έκανε και την κίνηση να δει αν είναι ανοιχτή η πόρτα να μπει. Ειδάλλως γιατί να πάει ως εκεί και να πάει να μπει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 08 Μάιος 2021, 13:05

Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:50

Αν επιμένεις να το χρησιμοποιείς όμως και να τα ταυτίζεις, πες μου πόσες φορές άκουσες να αναρωτιόνται για ένα παιδί τι φορούσε, τι γύρευε τέτοια ώρα στην παιδική χαρά, γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου κτλ;
Δεν τα ταυτιζω, απλα λεω οτι ειναι ίδιας περίπου βαρύτητας, ανήκουν στην ίδια κατηγορία εγκλημάτων (κακουργημα). Σπάνια τα έχω ακούσει αυτά, όπως και σπάνια τα έχω ακούσει για θύματα βιασμού. Ναι έχω ακούσει τύπους να λένε ότι τα 12χρονα πανε γυρεύοντας γιατί ντυνονται κ φέρονται σαν πουτανακια αλλα δε θα το έλεγα κανόνα, ε 10 εκατομμύρια άνθρωποι όλοι έχουν κ απο μια άποψη, θα ακούσεις κ μαλακιες.

ST48410 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 13:00

Όχι αν ισχύουν αυτά που γράφονται στα ειδησεογραφικά sites. Αυτό που ρωτάω και αν θέλεις απαντάς και εσύ είναι αν πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο με βάση τα όσα είδαμε.
Εγώ θεωρώ ότι ο τύπος χρειάζεται παρακολούθηση από ειδικούς, ότι ειναι ψυχανωμαλος, και όχι αποτέλεσμα κάποιας κουλτούρας βιασμου. Με βάση όσα είδαμε κ δεδομένου του ιστορικού του θεωρώ ότι δεν είχε πραγματικά πρόθεση να βιάσει, αλλά αυτά είναι εικασίες. Οταν ο αλλος σε ακολουθεί με την τσουτσου εξω είναι λογικό να στοιχειοθετείται απόπειρα βιασμού

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 08 Μάιος 2021, 13:08

Δεν ξέρω. Θα τα βρουν στο δικαστήριο αυτά έχοντας συνολικότερη εικόνα με βάση και τα υπόλοιπα περιστατικά. Δεν βλέπω κανένα λόγο για να φοβόμαστε ότι θα πέσει στα μαλακά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Μάιος 2021, 13:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:59
EKPLIKTIKOS έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:44
ST48410 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:38

Θεωρείς ότι κακός διώκεται ο συγκεκριμένος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και όχι για βιασμό. Με βάση το υλικό που είδαμε στοιχειοθετείται βιασμός;
Απόπειρα βιασμού ισως;
Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να στοιχειοθετηθεί νομικώς ο όρος "μαλάκας που θεωρεί ότι επειδή ερεθίστηκε το πολύτιμο του, μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει για να εκτονώσει τον ερεθισμό του".
Θυμ'αμαι και σε μια άλλη συζήτηση που είχαμε για περίπτωση που μια κοπέλα γυρνάει με κάποιον φίλο της με το αυτοκίνητο από νυχτερινή έξοδο και της την πέσει και εκείνη δεν θέλει και προχωρήσει μαζί της παρά τη θέληση της μου είχες πει ότι απλά είναι ένας μαλάκας(κάπως έτσι). Ο βιαστής και αυτός που διαπράττει σεξουαλικά αδικήματα δεν είναι απλά ένας μαλάκας. Είναι κάποιος επικίνδυνος άνθρωπος. Ο μαλάκας είναι αλλο πραγμα. Μην ελαφρύνουμε τα αδικήματα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 08 Μάιος 2021, 13:14

08 Μάιος 2021, 06:51
Η κουλτουρα του βιασμου οχι μονο υπαρχει, αλλα ειναι κυριαρχη εδω στο φορουμ. Η κουλτουρα του βιασμου ειναι ενας κοινωνιολογικος ορος

Κάτι σαν το φύλο και την φυλή δηλαδή... :smt012

Επίσης βρωμοφασιστα δεν υπάρχουν άντρες και γυναίκες όπως θέλεις να πιστεύεις στον ρατσιστικό σου κόσμο :smt013:smt013

Υπάρχουν μόνο άτομα με πέος (από γεννησημιου τους ή μεταμοσχευμενο) που μπορούν να γίνουν γονείς Α και υπάρχουν άτομα χωρίς πέος (από γεννησημιου τους ή εγχειρισμενο) που μπορούν να γίνουν γονείς Β :smt018

Για να μην μιλήσουμε για τις τόσες άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας που σαν ΦΑΣΙΣΤΑΣ που είσαι απαξιεις να αναφέρεις (non - gender, gendersqueer, cisgender κλπ)
Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Μάιος 2021, 13:17

EKPLIKTIKOS έγραψε:
08 Μάιος 2021, 13:05
Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:50

Αν επιμένεις να το χρησιμοποιείς όμως και να τα ταυτίζεις, πες μου πόσες φορές άκουσες να αναρωτιόνται για ένα παιδί τι φορούσε, τι γύρευε τέτοια ώρα στην παιδική χαρά, γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου κτλ;
Δεν τα ταυτιζω, απλα λεω οτι ειναι ίδιας περίπου βαρύτητας, ανήκουν στην ίδια κατηγορία εγκλημάτων (κακουργημα). Σπάνια τα έχω ακούσει αυτά, όπως και σπάνια τα έχω ακούσει για θύματα βιασμού. Ναι έχω ακούσει τύπους να λένε ότι τα 12χρονα πανε γυρεύοντας γιατί ντυνονται κ φέρονται σαν πουτανακια αλλα δε θα το έλεγα κανόνα, ε 10 εκατομμύρια άνθρωποι όλοι έχουν κ απο μια άποψη, θα ακούσεις κ μαλακιες.

Για αυτό σου είπα να αφήσουμε εκτός τα θύματα παιδεραστίας. Γιατί δεν είναι το ίδιο, τα θύματα παιδεραστίας πρέπει κάποιος άλλος να το ανακαλύψει και κάποιος άλλος να κινήσει τη διαδικασία.
Θέλεις να εστιάσουμε στο γιατί δεν καταγγέλουν τους βιασμούς και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις τα ενήλικα άτομα;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 08 Μάιος 2021, 13:17

Θυμάμαι στην ηλικία των 17, γυρνούσα απ'το σχολείο, απόγευμα. Έξω από την πολυκατοικία μας, ήταν ένας τύπος γύρω στα 30, γνωστός επιδειξίας στην περιοχή, (μάλιστα τις περισσότερες φορές, κυκλοφορούσε με μια μωβ βέσπα..),που την είχε βγάλει και την έπαιζε. Πλησιάζω για να μπω και μου την πέφτει λέγοντας κάτι ακατάληπτες μαλακίες. Ενστικτωδώς, έφαγε την τσάντα με τα βιβλία στο κεφάλι, συν το ανάλογο μπινελίκι.
Έτρεξε να φύγει και τον κυνήγησα μέχρι την πλατεία, περισσότερο για να τον φοβίσω. Δεν εμφανίστηκε πάλι από τότε.
Δεν γνωρίζω τι θα είχε συμβεί αν ήταν κάποιο άλλο κοριτσάκι στη θέση μου. Πως θα αντιδρούσε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 08 Μάιος 2021, 13:18

Ju-87 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 13:14
Η κουλτουρα του βιασμου οχι μονο υπαρχει, αλλα ειναι κυριαρχη εδω στο φορουμ. Η κουλτουρα του βιασμου ειναι ενας κοινωνιολογικος ορος

Επίσης βρωμοφασιστα δεν υπάρχουν άντρες και γυναίκες όπως θέλεις να πιστεύεις στον ρατσιστικό σου κόσμο :smt013:smt013

Υπάρχουν μόνο άτομα με πέος (από γεννησημιου τους ή μεταμοσχευμενο) που μπορούν να γίνουν γονείς Α και υπάρχουν άτομα χωρίς πέος (από γεννησημιου τους ή εγχειρισμενο) που μπορούν να γίνουν γονείς Β :smt018

Για να μην μιλήσουμε για τις τόσες άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας που σαν ΦΑΣΙΣΤΑΣ που είσαι απαξιεις να αναφέρεις (non - gender, gendersqueer, cisgender κλπ)
ειμαι σιγουρος πως εισαι πολυ δημοφιλης στις παρεες σου και εχεις πολλους φιλους χαρη στο χιουμορ σου :c020:
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 08 Μάιος 2021, 13:19

το να προσπαθείς να κάνεις διάλογο για τέτοια θέματα με τύπους
όπως ο αινείαν και ο εμπεδοκλής είναι τουλάχιστον μάταιο-μη πω ανόητο

ο πάνας γιατί μας ξηγήθηκε έτσι; μεγάλη έκπληξη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μάιος 2021, 13:19

stavmanr έγραψε:
08 Μάιος 2021, 10:17

Επίσης να τονίσουμε ότι βιασμός δεν είναι μόνο το να σε δέσει κάποιος ή να σε χτυπήσει.
Βιασμός είναι κάθε γενετήσια πράξη που υπερβαίνει τη βούληση του θύματος έμμεσα ή άμεσα. Πχ. η χρήση της θέσης, εκβιασμού, κοινωνικών αναγκασμών και κάθε άλλου τύπου παράκαμψη των αντιστάσεων ενός ανθρώπου.

Γι' αυτούς που υποστηρίζουν ότι "έλα μωρέ απλά έβγαλε έξω τα όργανά του και της τα έδειχνε" θυμίζω ότι είναι άλλο πράγμα ένας άνθρωπος να κρατά ένα μαχαίρι και να κάθεται κι άλλο με το μαχαίρι αυτό να κινείται προς το μέρος σου. Αν ο νεαρός κάθονταν σε ένα παγκάκι κι απλά χαριεντίζονταν, ναι, δεν θα μιλούσαμε για πρόθεση, αλλά για απλή μαλάκυνση.
Με αυτή την λογική όταν η άλλη μου δείχνει τ ον κώλο της σαν ξέκωλο μέσα σε λεωφορείο είναι σαν να με βιάζει ...

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 08 Μάιος 2021, 13:21

Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 13:17

Για αυτό σου είπα να αφήσουμε εκτός τα θύματα παιδεραστίας. Γιατί δεν είναι το ίδιο, τα θύματα παιδεραστίας πρέπει κάποιος άλλος να το ανακαλύψει και κάποιος άλλος να κινήσει τη διαδικασία.
Θέλεις να εστιάσουμε στο γιατί δεν καταγγέλουν τους βιασμούς και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις τα ενήλικα άτομα;
Μα σου απάντησα ηδη. Για τους ίδιους λόγους που ενα 13χρονο κορίτσι (ή και αγόρι) δε θα καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 08 Μάιος 2021, 13:22

08 Μάιος 2021, 13:02

Γιατι ειναι γελοιωδως ηλιθιο να ψαχνει κανεις την μοναδικη μικροσκοπικη ατελεια προκειμενου να ακυρωσει τον λογο καποιου και να τον εξισωσει με τον χυδαιο μισογυνισμο που ειναι κυριαρχος εδω. Εν προκειμενω το μονο που παραδεχομαι ειναι πως εγκαλεσα την ανωριμοτητα της συγκεκριμενης εκνευριστικης χρηστριας σε σχεση με την ηλικια της, οχι το φυλο της.
Ωωωω, είστε πολύ γλυκός. Αλλά πιστέψτε με, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να με εγκαλείτε. Διότι είπατε επίσης πολλά ακόμη. Τεσπα. Πάντως η αλήθεια είναι, πως έμαθα να φτιάχνω σπανακόπιτα και δη, εξαιρετική. Σας ευχαριστώ. :romance-hearteyes:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 08 Μάιος 2021, 13:22

08 Μάιος 2021, 13:18
Ju-87 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 13:14

ειμαι σιγουρος πως εισαι πολυ δημοφιλης στις παρεες σου και εχεις πολλους φιλους χαρη στο χιουμορ σου :c020:
Δεν σου άρεσε το χιούμορ μου :e040:
Δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν είμαι ανοργασμικος φεμινιστης.
Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μάιος 2021, 13:22

νύχτα έγραψε:
08 Μάιος 2021, 13:19
το να προσπαθείς να κάνεις διάλογο για τέτοια θέματα με τύπους
όπως ο αινείαν και ο εμπεδοκλής είναι τουλάχιστον μάταιο-μη πω ανόητο

ο πάνας γιατί μας ξηγήθηκε έτσι; μεγάλη έκπληξη
Εγώ νομίζω ότι παρεξηγήθηκε ο Πάνας επειδή έκρινε εξ ιδίων τα αλλότρια. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών