''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 08 Μάιος 2021, 11:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μάιος 2021, 11:34
Στρακαστρουκας έγραψε:
08 Μάιος 2021, 10:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μάιος 2021, 08:56
Όχι χαρά μου, το θέμα δεν είναι ότι το 9χρονο κακοποιείται επειδή κρύβει τα μαλλιά του. Το θέμα είναι ότι από τα 9 και μετά κάθε γυναίκα πρέπει να κρύβει τα μαλλιά της γιατί αν δεν το κάνει ο κάθε φανατικός παπάρας θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να τη βιάσει, θεωρώντας την πράξη όχι βιασμό αλλά έναν τρόπο θρησκευτικής λατρείας.

Και αυτή ακριβώς είναι η διαφορά με τους άλλους βιαστές.
Αυτοί τουλάχιστον αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουν δεν είναι νομικώς και ηθικώς επιτρεπτό.

Κατά τα άλλα, έχω την αμυδρά υποψία ότι σ' αυτό το θέμα, οι περισσότεροι φιλοχιτζαμπήδες κάπου χάνετε τη μπάλα αναφορικά με τον γονεϊκό και κρατικό παρεμβατισμό.
Exεις στοιχεια που αποδεικνυουν αυτα που λες η ειναι οι γνωστες ισλαμοφοβικες πιπες που αναπαραγεις απο ισλαμοφοβικα sites? Οι μισες μουσουλμανες στην δυση δεν φορανε μαντηλα. Κανενας δεν τις πειραζει. Η συζητηση ειναι για τις αλλες μισες οπου εσεις οι φανατικοι φασιστες θελετε να επιβαλλεται δια νομου ενδυματολογικες προτιμησεις για ρατσιστικους λογους, μονο και μονο γιατι μισητε τους μουσουλμανους και θελετε να εκφρασετε το μισος σας με διαφορους τροπους. Απεναντι στο ρατσιστικο μισος που βαθυτερο σκοπο εχει να στοχοποιησει τους μουσουλμανους για καθε αφορμη(ΥΓ μετα θα μας λετε οτι οι αμαντηλωτες μουσουλμανες αυξανουν την εγκληματικοτητα η προκαλουν τρομοκρατια η κανουν πολλα παιδια) φυσικα θα εχετε απεναντι μας εμας που θα προστατευουμε το δικαιωμα στην ενδυμασια της γυναικας
Ακόμη μία φιλοχιτζαμπίδικη ή φιλοχιμπατζίδικη γροθιά στο στομάχι.
Ειπαμε:Στο αγαλμα της Μπουμπουλινας να διαμαρτυρυθεις γιατι φοραει μαντηλα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μάιος 2021, 11:39

Στρακαστρουκας έγραψε:
08 Μάιος 2021, 11:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
Στρακαστρουκας έγραψε:
08 Μάιος 2021, 10:47

Exεις στοιχεια που αποδεικνυουν αυτα που λες η ειναι οι γνωστες ισλαμοφοβικες πιπες που αναπαραγεις απο ισλαμοφοβικα sites? Οι μισες μουσουλμανες στην δυση δεν φορανε μαντηλα. Κανενας δεν τις πειραζει. Η συζητηση ειναι για τις αλλες μισες οπου εσεις οι φανατικοι φασιστες θελετε να επιβαλλεται δια νομου ενδυματολογικες προτιμησεις για ρατσιστικους λογους, μονο και μονο γιατι μισητε τους μουσουλμανους και θελετε να εκφρασετε το μισος σας με διαφορους τροπους. Απεναντι στο ρατσιστικο μισος που βαθυτερο σκοπο εχει να στοχοποιησει τους μουσουλμανους για καθε αφορμη(ΥΓ μετα θα μας λετε οτι οι αμαντηλωτες μουσουλμανες αυξανουν την εγκληματικοτητα η προκαλουν τρομοκρατια η κανουν πολλα παιδια) φυσικα θα εχετε απεναντι μας εμας που θα προστατευουμε το δικαιωμα στην ενδυμασια της γυναικας
Δεν είπαμε, χαρά μου.

Λες.

Συνέχιζε να κακαρίζεις εντολές εκεί που σε παίρνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 08 Μάιος 2021, 11:42

Aυτές οι θρησκείες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν όχημα, αλλά και σαν άλλοθι, για το οργανωμένο έγκλημα κατά γυναικών, για τα εγκλήματα θράσους κατά γυναικών, με την δικαιολογία ότι αυτές που δεν καλύπτονται είναι πόρνες και φυσικά να επεκταθεί και σε άλλες πτυχές της ζωής. Δεν παντρεύτηκαν, δεν τεκνοποίησαν, είναι καριερίστες. Γιατί να μην χαρακτηρίσω σαν ανώμαλη μια γυναίκα που δέχεται την δική της θέση στο Ισλάμ και θεωρεί τις γηγενείς πόρνες λόγω εμφάνισης και νοοτροπίας; Μη δεχόμενη αυτά που ορίζει το κράτος που επέλεξε να ζει και το οποίο την δέχθηκε (μακάρι να με δεχόταν και εμένα) τι πρεσβεύει; Ας την φοράει μόνη της σαν καπέλο, αλλά να μην την επιβάλλει στις κόρες. Να μην την επιβάλλουν οι άνδρες της οικογένειας δηλαδή. Τα παιδιά δέχονται πιο εύκολα έναν πολιτισμό όσο είναι μικρά.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 08 Μάιος 2021, 11:47

Scouser έγραψε:
08 Μάιος 2021, 01:23
Sid Vicious έγραψε:
07 Μάιος 2021, 23:50
Leporello έγραψε:
07 Μάιος 2021, 23:24
Και ο απόστολος Παύλος λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν καλυμμένο το κεφάλι τους. Προφανώς δεν επρόκειτο γιά τόσο αυστηρή εντολή.
Μαλακία είπε ο Παύλος.
Τώρα βρείτε με μερικούς μουσλιμς που θα πουν "μαλακία είπε ο Μωάμεθ"
Ο Παύλος το είπε αυτό για τις γυναίκες οταν βρίσκονται μέσα στην Εκκλησία. Τεραστια διαφορά.

.

Ειχαν χτίσει Εκκλησίες τόν καιρό του Παύλου ;;; ... :p2:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μάιος 2021, 11:51

Antares έγραψε:
08 Μάιος 2021, 11:42
Aυτές οι θρησκείες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν όχημα, αλλά και σαν άλλοθι, για το οργανωμένο έγκλημα κατά γυναικών, για τα εγκλήματα θράσους κατά γυναικών, με την δικαιολογία ότι αυτές που δεν καλύπτονται είναι πόρνες και φυσικά να επεκταθεί και σε άλλες πτυχές της ζωής. Δεν παντρεύτηκαν, δεν τεκνοποίησαν, είναι καριερίστες. Γιατί να μην χαρακτηρίσω σαν ανώμαλη μια γυναίκα που δέχεται την δική της θέση στο Ισλάμ και θεωρεί τις γηγενείς πόρνες λόγω εμφάνισης και νοοτροπίας; Μη δεχόμενη αυτά που ορίζει το κράτος που επέλεξε να ζει και το οποίο την δέχθηκε (μακάρι να με δεχόταν και εμένα) τι πρεσβεύει; Ας την φοράει μόνη της σαν καπέλο, αλλά να μην την επιβάλλει στις κόρες. Να μην την επιβάλλουν οι άνδρες της οικογένειας δηλαδή. Τα παιδιά δέχονται πιο εύκολα έναν πολιτισμό όσο είναι μικρά.
Έτσι ακριβώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 08 Μάιος 2021, 12:20

να πούμε πως όποια νοιώθει ότι καταπιέζεται υπάρχουν δεκάδες χώρες που μπορεί να φοράει μπούργκα να της κόβουν την κλειτορίδα και να της πετάνε κοτρώνες ατο κεφάλι ελεύθερα

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 08 Μάιος 2021, 12:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μάιος 2021, 11:39
Στρακαστρουκας έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν είπαμε, χαρά μου.

Λες.

Xαρουλα μου θα κανεις την ιδια σταυροφορια εναντια στην καταπιεση της μαντηλας με αλλα πραγματα οπως πχ την περιτομη?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μάιος 2021, 13:20

Dwarven Blacksmith έγραψε:
07 Μάιος 2021, 22:51
Δεν είναι άσπρο μαύρο τα πράγματα. Σαφώς υπάρχει και το πολιτισμικό στοιχείο πέρα από το καθαρά θρησκευτικό. Δηλαδή σε ποιον δε θα κακοφαινόταν αν πήγαινε σε μια χώρα και του λέγανε εδώ το παντελόνι απαγορεύεται, μόνο φουστανέλα θα φοράς;

Θα νιώθεις εκτεθειμένος και ταπεινωμένος αν το κάνεις χωρίς τη θέληση σου.
Κατανοητόν, είναι η φάση όπως με το περίστροφο στο κρόταφο που σου βάλανε για να βγει οπωσδήποτε ο Σπυρίδων Α. Γεωργιάδης αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, είσαι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να πας να ζήσεις μόνιμα στην Σαουδική Αραβία πχ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 08 Μάιος 2021, 13:25

Δεν είναι άσπρο μαύρο τα πράγματα. Σαφώς υπάρχει και το πολιτισμικό στοιχείο πέρα από το καθαρά θρησκευτικό. Δηλαδή σε ποιον δε θα κακοφαινόταν αν πήγαινε σε μια χώρα και του λέγανε εδώ το παντελόνι απαγορεύεται, μόνο φουστανέλα θα φοράς;

Αν μετανάστευα στη Σαουδική Αραβία πχ κ ήμουν υποχρεωμένος να φοράω κελεμπια, προσωπικά θα το αποδεχομουν. Παρ ολα αυτα δε με ενοχλεί αν θέλουν να φοράνε χιτζαμπ στην Ελλάδα οι μουσουλμάνες. Από τη στιγμή που σέβονται τους νόμους ας φορανε και στολή Τουιτι, πού με αφορά εμένα;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μάιος 2021, 13:27

Στρακαστρουκας έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μάιος 2021, 11:39
Στρακαστρουκας έγραψε:

Δεν είπαμε, χαρά μου.

Λες.

Xαρουλα μου θα κανεις την ιδια σταυροφορια εναντια στην καταπιεση της μαντηλας με αλλα πραγματα οπως πχ την περιτομη?
Μα δεν κάνω κάποια σταυροφορία.

Απλώς γελάω με τις αντισταυροφορικές λεγεώνες, που σήκωσαν τα λάβαρα της αγαπησιάρικης και παρεξηγημένης ημισέληνου και επελαύνουν ατάκτως. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Μάιος 2021, 13:35

EKPLIKTIKOS έγραψε:
08 Μάιος 2021, 13:25

Αν μετανάστευα στη Σαουδική Αραβία πχ κ ήμουν υποχρεωμένος να φοράω κελεμπια, προσωπικά θα το αποδεχομουν. Παρ ολα αυτα δε με ενοχλεί αν θέλουν να φοράνε χιτζαμπ στην Ελλάδα οι μουσουλμάνες. Από τη στιγμή που σέβονται τους νόμους ας φορανε και στολή Τουιτι, πού με αφορά εμένα;
Λέω ότι θα το νιώσεις σαν ξεβόλεμα και καταπίεση. Άλλο αν θα το αποδεχτείς.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 08 Μάιος 2021, 13:36

08 Μάιος 2021, 13:35

Μπα, βόλεμα θα το έλεγα. Θα γλίτωνα κ το πω τι να βάλω σήμερα κτλ :oops:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μάιος 2021, 13:42

08 Μάιος 2021, 13:35
EKPLIKTIKOS έγραψε:

Υποθέτω ότι το συγκεκριμένο ξεβόλεμα και καταπίεση θα έχει και κάποια σοβαρά χρηματικά οφέλη ως αντιστάθμισμα, έτσι δεν είναι;

Διαφορετικά γιατί να μεταναστεύσει στη Σαουδική Αραβία;

Και δεν αναφέρομαι καν στη συγκεκριμένη χώρα ως πρώτη του επιλογή στην περίπτωση που ήταν λαθροεισερχόμενος.

Να δω λαθρο δυτικό δικαιωματιστή σε ισλαμικό περιβάλλον και τι στον κόζμο. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μάιος 2021, 13:49

AlienWay έγραψε:
07 Μάιος 2021, 23:51
Επίσης ρητορική μίσους συνιστά η απαγόρευση στους άντρες τους να τις δέρνουν. Αμα τους το απαγορεύσεις, παίζει να προσβληθούν και πολλές από αυτές. Σου λέει "δικαίωμά μου να με δέρνει ο άντρας μου".
:smt005::smt023

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 08 Μάιος 2021, 13:49

EKPLIKTIKOS έγραψε:

Στη ΣΑ απο το 18 και μετα, η αμπαγια δεν ειναι πια υποχρεωτικη για τις γυναικες επισκεπριες και ασφαλως δεν υπαρχει κανενα ντρες κοουντ για τους αντρες. Οσο για τις ντοπιες, η υποχρεωση της μαυρης αμπαγια καταργηθηκε και ειναι πλεον ελευθερες να φορουν λιγοτερο συντηρητικα ρουχα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών