Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αν μία γυναίκα προκαλείται από γυμνούς άνδρες με το πέος έξω ...
Με το πέος έξω, όπως και με το αιδοίο έξω, είναι παράνομο να κυκλοφορείς εκτός κι αν βρίσκεσαι σε χώρο γυμνιστών. Έχεις δει γυναίκα να κυκλοφορεί με το αιδοίο της έξω ΑΙΝΕΙΑΝ;
Ή φιλοσοφία σου αυτή δεν είναι ;
Ότι μία γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί με όσο προκλητική εμφάνιση θέλει και ..δεν είναι αυτή υπεύθυνη για το ότι οι άνδρες προκαλούνται;
Με το πέος έξω, όπως και με το αιδοίο έξω, είναι παράνομο να κυκλοφορείς εκτός κι αν βρίσκεσαι σε χώρο γυμνιστών. Έχεις δει γυναίκα να κυκλοφορεί με το αιδοίο της έξω ΑΙΝΕΙΑΝ;
Έχω δει εγώ, ένα αέρινο ξανθό πλάσμα, τουρίστρια
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ότι μία γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί με όσο προκλητική εμφάνιση θέλει και ..δεν είναι αυτή υπεύθυνη για το ότι οι άνδρες προκαλούνται;
Το ίδιο δεν ισχύει και από την αντίθετη πλευρά;
Μα και εσείς μπορείτε να ντύνεστε προκλητικά. Φορα κολάν να διαγράφονται τα γεννητικά σου ξεκάθαρα. Αδιάφορο. Φορα κοντό σορτς να δείχνεις κωλομερι. Αδιάφορο. Το να βγάλεις τα γεννητικά σου όργανα στοη φορά είναι το πρόβλημα. Και δεν είναι θέμα ότι μας προκαλείτε και καβλωνουμε αν σας δούμε με το μαντζαφλαρι έξω. Έλεος
Μα και εσείς μπορείτε να ντύνεστε προκλητικά. Φορα κολάν να διαγράφονται τα γεννητικά σου ξεκάθαρα. Αδιάφορο. Φορα κοντό σορτς να δείχνεις κωλομερι. Αδιάφορο. Το να βγάλεις τα γεννητικά σου όργανα στοη φορά είναι το πρόβλημα. Και δεν είναι θέμα ότι μας προκαλείτε και καβλωνουμε αν σας δούμε με το μαντζαφλαρι έξω. Έλεος
Ή δική σου φιλοσοφία λοιπόν έχει πρόβλημα
Εγώ όπως έχω πει και πιο πάνω τασσομαι υπέρ της ερωτικής ελευθερίας ενηλίκων συναινουντων αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Και την εφαρμογή κανόνων κοσμιας και ευπρεπής συμπεριφοράς και εμφάνισης
Αυτό άσχετα με το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του
Δυστυχως ειναι και δικη μου χωρα και ασφαλως ντρεπομαι που την μοιραζομαι με ατομα τοσο ευτελη σαν και σενα.
Εννοούσα για τον εαυτό σου να ντρέπεσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει εισχωρήσει το παραμικρό της κουλτούρας βιασμού.
Γιατι να ντραπω; Με ειδες πουθενα να κανω αστειακια με καποιο θυμα βιασμου; Με ειδες πουθενα να επιρριπτω ευθυνες στα θυματα; Με ειδες πουθενα να γραφω "ναι μεν οι βιαστες αλλα και οι γυναικες"; Με ειδες να υπερασπιζομαι την πορνεια; Με ειδες να συμμετεχω σε καποιο νημα που να σεξουαλικοποιει καποια επωνυμη ή μη γυναικα; Με ειδες να υπερασπιζομαι η να δινω ελαφρυντικα σε βιαστες και σεξουαλικους εγκληματιες; Με ειδες να συμμετεχω στην αντιφεμινιστικη υστερια που ειναι κυριαρχη εδω μεσα; Με ειδες ποτε να εκφραζομαι υποτιμητικα για τις γυναικες η τις σεξουαλικες μειονοτητες;
Οχι βεβαια, αλλα επρεπε να πεταξεις τη μαλακια σου για να προσπαθησεις να με κατεβασεις στον ιδιο βουρκο με τους αλλους. Αλλα δεν ειναι ετσι. Μπορει λοιπον να μιλαμε την ιδια γλωσσα και να κατοικουμε στον ιδιο τοπο, αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειμαστε καθολου το ιδιο.
Εισαι ο ορισμος του πουριτανου υποκριτη.
Μια ψευτικη δημοσια εικονα που κρυβει το αληθινο σου προσωπο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εγώ όπως έχω πει και πιο πάνω τασσομαι υπέρ της ερωτικής ελευθερίας ενηλίκων συναινουντων αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Μα δεν έχουμε πρόβλημα λέμε. Ντυθείτε όσο προκλητικά θέλετε λέμε. Τα γεννητικά σας όργανα στο βρακι σας. Όπως κι εμείς.
Μα δεν έχουμε πρόβλημα λέμε. Ντυθείτε όσο προκλητικά θέλετε λέμε. Τα γεννητικά σας όργανα στο βρακι σας. Όπως κι εμείς.
Με τι κριτήρια οριζεις εσύ ότι τα γεννητικά μου όργανα να είναι μέσα στο βρακι μου και δεν μπορώ εγώ να διαμαρτυρηθω γιατί φαίνεται ο καλός σου και το αιδοίο σου με το ξεκωλο διαφανές ντύσιμο σου μέσα στο λεωφορείο;
Με τι κριτήρια οριζεις εσύ ότι τα γεννητικά μου όργανα να είναι μέσα στο βρακι μου και δεν μπορώ εγώ να διαμαρτυρηθω γιατί φαίνεται ο καλός σου και το αιδοίο σου με το ξεκωλο διαφανές ντύσιμο σου μέσα στο λεωφορείο;
Και για να έχουμε και καλό ερώτημα ρε κοπελιά ΝΑΙΔΑ, συγνώμη που θα σου το πω πολύ χυδαία ως παράδειγμα
Εάν εσύ σε δημόσιο χώρο είσαι ντυμένη έτσι που να φαίνεται δημόσια ο κώλος σου και το βουνό σου και εγώ ο κακομοίρης βγάλω το πουλί μου και αυνανιζομαι ..που σε αδικω ;
Αφού δεν σε αγγιζω και δεν σε βιαζω
Γιατί λοιπόν έχεις πρόβλημα και .. προκαλεισαι από έναν άντρα που αυνανίζεται με αυτά που του δείχνεις με την προκλητική ξεκωλο εμφάνιση σου ;
Ζητω ξανά συγνώμη για το ακραίο χυδαίο παράδειγμα μου ...και εάν χρειαστεί το διαγραφω
Με το ίδιο ακριβώς κριτήριο που ο χ φανατικός ισλαμιστής θα ήταν δικαιολογημένος να σε παραβίαζε, επειδή ως άπιστος που δεν φορά κελεμπία, είσαι διαθέσιμο χαλάλ αντικείμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 08 Μάιος 2021, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι εγώ. Ο νόμος
Ο νόμος λέει και κάποιες διατάξεις που δεν συμφέρουν την φιλοσοφία σου ..
Περί προσβολής των χρηστών ηθών και της δημόσιας αιδούς
Εννοούσα για τον εαυτό σου να ντρέπεσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει εισχωρήσει το παραμικρό της κουλτούρας βιασμού.
Γιατι να ντραπω; Με ειδες πουθενα να κανω αστειακια με καποιο θυμα βιασμου; Με ειδες πουθενα να επιρριπτω ευθυνες στα θυματα; Με ειδες πουθενα να γραφω "ναι μεν οι βιαστες αλλα και οι γυναικες"; Με ειδες να υπερασπιζομαι την πορνεια; Με ειδες να συμμετεχω σε καποιο νημα που να σεξουαλικοποιει καποια επωνυμη ή μη γυναικα; Με ειδες να υπερασπιζομαι η να δινω ελαφρυντικα σε βιαστες και σεξουαλικους εγκληματιες; Με ειδες να συμμετεχω στην αντιφεμινιστικη υστερια που ειναι κυριαρχη εδω μεσα; Με ειδες ποτε να εκφραζομαι υποτιμητικα για τις γυναικες η τις σεξουαλικες μειονοτητες;
Οχι βεβαια, αλλα επρεπε να πεταξεις τη μαλακια σου για να προσπαθησεις να με κατεβασεις στον ιδιο βουρκο με τους αλλους. Αλλα δεν ειναι ετσι. Μπορει λοιπον να μιλαμε την ιδια γλωσσα και να κατοικουμε στον ιδιο τοπο, αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειμαστε καθολου το ιδιο.
Εισαι ο ορισμος του πουριτανου υποκριτη.
Μια ψευτικη δημοσια εικονα που κρυβει το αληθινο σου προσωπο.
ωχ αμαν με ξεσκεπασε ενας τυπος με χεροικ φανταζυ αβαταρ και τι θα κανω τωρα.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.