Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Και για να επιστρεψουμε στο θεμα μας.
Οι επιδειξιες δεν κυνηγουν τα θυματα τους.
Δειχνουν το πουλι τους και ψαχνουν το επομενο θυμα.
Ο συγκεκριμενος μαλλον περασε απ'τη φαση του επιδειξια σε αυτη του εν δυναμει βιαστη.
Πιθανον,αν δεν τον τσακωναν,η επομενη να μη ηταν τοσο τυχερη.
Οι επιδειξιες δεν κυνηγουν τα θυματα τους.
Δειχνουν το πουλι τους και ψαχνουν το επομενο θυμα.
Ο συγκεκριμενος μαλλον περασε απ'τη φαση του επιδειξια σε αυτη του εν δυναμει βιαστη.
Πιθανον,αν δεν τον τσακωναν,η επομενη να μη ηταν τοσο τυχερη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Πως θα τον χαρακτηριζες;Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:11Ο μπλακι είναι ο ξενέρωτος;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:08Εγώ δε νομίζω, αποπνέει αυτόν τον αέρα του ξενέρωτου και χομπιστα μικρομεγαλοαστου και βαριεμαι. Αλλα για το βραβειο εχεις δικιο.
Καλά.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:16Δεν τ@ ξερω τ@ ανθρωπ@ αλλα αυτο βγαζει απο τα ποστ του, μονοθεματικ@, εμμονικ@, διχως ιχνος χιουμορ ή αυτοσαρκασμου και προβλεψιμ@, στανταρ ξενερωτ@Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:11Ο μπλακι είναι ο ξενέρωτος;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:08
Εγώ δε νομίζω, αποπνέει αυτόν τον αέρα του ξενέρωτου και χομπιστα μικρομεγαλοαστου και βαριεμαι. Αλλα για το βραβειο εχεις δικιο.
Την διαφορά μέσα στην συνήθεια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε κάποια φάση όμως πρέπει να αναρωτηθείς αν κάνεις λάθος εσύ και όχι όλοι οι υπόλοιποι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:01κατανοεις φυσικα πως το να με βριζει ο αινειαν, ο θωρ απο το φορουμ και ολος αυτος ο κακογουστος εσμος ανθρωποειδων δεν ειναι καθολου ονειδος, το αντιθετο μαλιστα.

Χομπίστα ναι. Αλλά ξενέρωτου όχι. Φαντάσου να πηγαίνατε για μπύρες, θα έφευγες με 20 πίεση.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:08Εγώ δε νομίζω, αποπνέει αυτόν τον αέρα του ξενέρωτου και χομπιστα μικρομεγαλοαστου και βαριεμαι. Αλλα για το βραβειο εχεις δικιο.
Η διαφορα μπορει να ειναι καλη,μπορει και οχι.Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:23Καλά.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:16Δεν τ@ ξερω τ@ ανθρωπ@ αλλα αυτο βγαζει απο τα ποστ του, μονοθεματικ@, εμμονικ@, διχως ιχνος χιουμορ ή αυτοσαρκασμου και προβλεψιμ@, στανταρ ξενερωτ@Την διαφορά μέσα στην συνήθεια.
Κι ενας κομπλεξικος ανθρωπακος που μισει το κοσμο ολο και υποκρινεται για το αντιθετο,κακη διαφορα ειναι.
Μμ δεν θα το έλεγα. Ο μπλάκι εκφράζει πολύ πιο υγιείς απόψεις από τους περισσότερους. Είναι λίγο σκληρός με τις εκφράσεις του θα έλεγα αλλά έχουμε ακούσει άπειρα χειρότερα πράγματα. Τουλάχιστον αυτός είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.Thor έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 19:17Η διαφορα μπορει να ειναι καλη,μπορει και οχι.Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:23Καλά.Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:16
Δεν τ@ ξερω τ@ ανθρωπ@ αλλα αυτο βγαζει απο τα ποστ του, μονοθεματικ@, εμμονικ@, διχως ιχνος χιουμορ ή αυτοσαρκασμου και προβλεψιμ@, στανταρ ξενερωτ@Την διαφορά μέσα στην συνήθεια.
Κι ενας κομπλεξικος ανθρωπακος που μισει το κοσμο ολο και υποκρινεται για το αντιθετο,κακη διαφορα ειναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχεις πεσει θυμα της παπαρολογιας του.
Καθόλου. Εάν παρατηρούσες το φορουμ σαν γυναίκα, θα αντιλαμβανοσουν την διαφορά που κάνει ο μπλάκι. Έστω και αν ο λόγος του είναι σκληρός και απόλυτος κάποιες φορές.Thor έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 19:50Εχεις πεσει θυμα της παπαρολογιας του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο John Brown Gun Club αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός και ψύχραιμος, θα ήταν σαν να κλέβει εκκλησία. απλά πέφτει κι αυτός καμιά φορά στο επίπεδο των συνομιλητών του, μπας και χαμπαριάσουν. λεπτομέρειες δλδ, σε κατά τα άλλα σωστές και προπάντων υγιείς ιδέες και απόψεις.
εγώ απλά απορώ γιατί τόσο επιμονή να βγάλει άκρη και γιατί τόσο σοβαρότης. δεν αξίζει τον κόπο νομίζω. ρίξτο και λίγο στο τρολλάρισμα και στο χαλαρό ρε αδερφέ, σιγά.
εγώ απλά απορώ γιατί τόσο επιμονή να βγάλει άκρη και γιατί τόσο σοβαρότης. δεν αξίζει τον κόπο νομίζω. ρίξτο και λίγο στο τρολλάρισμα και στο χαλαρό ρε αδερφέ, σιγά.

Δήγμα.
Το χρησιμοποιώ συχνά, δεν προκύπτει εκ παραδρομής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
the comet the course the tail έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 20:03ο John Brown Gun Club αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός και ψύχραιμος, θα ήταν σαν να κλέβει εκκλησία. απλά πέφτει κι αυτός καμιά φορά στο επίπεδο των συνομιλητών του, μπας και χαμπαριάσουν. λεπτομέρειες δλδ, σε κατά τα άλλα σωστές και προπάντων υγιείς ιδέες και απόψεις.
Ο Μπλάκι είναι υπερβολικός. Το ύφος του μια χαρά είναι.
Απλά ενώ ασχολείται με σοβαρά θέματα, όπως ο μισογυνισμός και ο σεξισμός, το τραβάει τόσο πολύ και τόσο κάθετα που στο τέλος τα ευτελίζει.
Είναι όπως στην οικολογία. Η οικολογία είναι από τα πιο ιερά πράγματα. Όμως ακούγονται μόνο κάτι φαιδροι τύποι που δένονται σε ξέρα δέντρα για να μην κοπούν και όταν το δέντρο πεσει και τους σπάσει το αμάξι η το μπαλκόνι, ζητάνε αποζημίωση από τον δημο
Το βαζω και εδω
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ναι, όπως όλοι οι ενασχολούμενοι με τη διαχείριση των σοσιαλμίντια του γραφείου τύπου των δημητράδων.Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:11Ο μπλακι είναι ο ξενέρωτος;Sid Vicious έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 18:08Εγώ δε νομίζω, αποπνέει αυτόν τον αέρα του ξενέρωτου και χομπιστα μικρομεγαλοαστου και βαριεμαι. Αλλα για το βραβειο εχεις δικιο.
Ο λόγος του δεν είναι αυθόρμητος αλλά ρομποτικός. Όταν αντιλαμβάνεται μικρή ανταπόκριση στις έντεχνες αναλύσεις του, δημιουργεί ο ίδιος τεχνητή ένταση επιδιώκοντας το μπαν.
Κάποια στιγμή θα επιστρέψει και θα αρχίσει πάλι τα βζζζζζ βζζζζζ σαν καλοκαιρινό κουνούπι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 390 Απαντήσεις
- 7062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Δεκ 2024, 14:39