Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
αν δεν ποσταρεις σελφι με τη βελονα στο μπρατσο δεν πιστευω τιποτα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Δημοκρατικός
4 δόσεις AZ θα κάνω, για σιγουριά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- hellegennes
Εγώ δεν κάνω προβλέψεις, απλά δεν προτίθεμαι να κάνω ετησίως ένα εμβόλιο για το οποίο είναι άγνωστη η μακροπρόθεσμη αποδοτικότητά του και οι επιπτώσεις του. Αν ήταν one-time-shot και επιτακτική ανάγκη (ιός με υψηλή θνητότητα) θα το έκανα χωρίς συζήτηση. Προς ώρας, αν σε 1-3 χρόνια ο κορωνοϊός συνιστά ακόμη απειλή, θα το κάνω. Τότε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καλή ανάρρωση και εύχομαι να είσαι πάντα υγιής.Bill Hicks έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 22:04άσε, μ'αυτά και μ'αυτά ξέχασα να γράπσω και τις παρενέργειες!Δημοκρατικός έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 21:48Το εμβόλιο της Άστρα Ζένεκα είναι το μόνο σοβαρό, το μόνο που σε πιάνει, το ντούρο το καλό.
Τετάρτη το χτυπάω το Αστρα το Ζένεκα, Πέμπτη είχα δώσει στον εαυτό μου ρεπό να φτιάξω αντισώματα, με πάει σέρι πυρετό on/off ως χθες και σήμερα ακόμα πονάει το injection sight ψιλο-noticably.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Bill Hicks έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 21:49οποία έκπληξις!Gewponos90 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 21:41
Και η Λινού δεν είπε ότι το άστρα είναι σκάρτο αλλά δεν μαμιεται. Άριστος είναι αυτος
Εβαλα ΑΚΡΙΒΩΣ τι ειπε η Λινου με κοπυ πεηστ, οποτε για το ποιος γαμιεται...
.
https://ti-einai.gr/me-oligi/
.
- Bill Hicks
tx

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
https://ti-einai.gr/polla-varys-kai-oxi/Αρίστος έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 10:34
https://ti-einai.gr/me-oligi/
.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Οι μερακλανταν τον πινουν ειτε οχι ειτε με ολιγη.
.
.
- Bill Hicks
άντε καλά, ας μην είμεθα τόσο purists! 

- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και γι' αυτο δεν στεκει πλεον η δικαιολογια οτι μην περιμενετε γρηγορα αποτελεσματα αφου οι περισσοτεροι δεν εχουν κανει δευτερη δοση.

.
- Otto Weininger
Καλά, κάνε πρώτα την μια δόση και μετά φώναξε για την δεύτερη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 1996 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-